KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 30.)

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Szendi Lajos, Lantos László, Győrey Attila, Boda Róbert 

Anomáliák a budapesti víz világtalálkozóval kapcsolatosan. Ezen a vonalon továbbhaladva felismerhetjük  a mindenkori, de főleg a magyarországi  államhatalom elnyomó rendszerének és szerkezetének egyéb súlyosan negatív tendenciáit. Kárpáti szövetség létrehozását kezdeményezné Norbert Hofer, Ausztria Szabadság párti elnökjelöltje. (Pedig ez a feladat a Magyarság történelmi joga és kötelessége lenne valójában!) Kik „alkották„ meg és milyen feladattal Hofert? Itt is felsejlenek a „háttérerők” manipulációs céljai és az ehhez rendelhető „eszközök” tárháza.

Új „trend” jelentkezik a megtévesztések és manipulációk sorában az interneten, a hamis hírek, ijesztgetések, fikciók sora lepik el a fősodratú és alternatív médiát. Most történt első ízben , hogy a BBC Breking News híradójában arról tudósítottak, hogy a harmadik világháború kitörésének perceit közvetítik élőben a nézők számára! Mindezt teljesen hihető híradó képekkel bejátszásokkal, egyéb háborús cselekmények bemutatásával, politikusok és szakértők nyilatkozataival tették elhihetővé. Csak a képek alatt szemmel alig látható felirat jelezte, hogy ez az egész csak fikció! Valami hasonló történt talán a 31’-as években, az idősebb nézők esetleg emlékezhetnek a hihetetlen pánikot kiváltó Orson Welles színész és rendező rádiójátékára, amelyben élethűen mutatták be, hogy a „marslakók” megtámadták a földet.  Áder elnök kiáll a világhatalmi elit céljainak szervilis kiszolgálása mellett, így a vízbázisunk átjátszásához is asszisztál.2015-ben szimbolikus aktus keretében Ferenc Pápának „ajándékozta” a Magyar vízkészletet szimbolizáló palackot, cserébe a vatikáni fizetőeszközért. Az üzenete ennek a szimbolikus tettnek teljesen egyértelmű.  Pedig nagyon jól tudjuk, hogy a „jövő század háborúi, az egyre zsugorodó édesvízkészlet birtoklásáért fognak kitörni!”

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük