Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. december 21.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak:  Szendi Lajos,
Dr. Horkovics János, Győrey Attila, Boda Róbert 

A terrorizmus újra „lecsapott” Európára! A berlini karácsonyi vásáron, újabb, a nizzai terrormerényletet másoló,(szinte már előre várható) tömeggyilkosság történt. Budapesten, ahogy várható volt, a hírre azonnal és demonstratíven megjelentek a TEK. páncélautói a Vörösmarty-téren. (Karácsonyi hangulat…)

Törökország folyamatosan fordul el a NATO-tól és máshonnan akarja a biztonságát garantáló stratégiai fegyvereit beszerezni. Az ankarai Orosz nagykövet tudatos előre eltervezett politikai merénylet áldozata lett. Kinek állt érdekében a szépen fejlődő, Orosz – Török gazdasági és főleg stratégiai, katonai kapcsolatoknak gátat emelni?  Ukrajnából való elvándorlás,-  ( részben Oroszországba, részben Lengyelországba, és most a vízummentesség megadása miatt Európába is) – immár kritikus méreteket kezd ölteni. Talán csak nem ez is  a cél??  A Hibrid, a Proxy, az Aszimmetrikus és egyéb háború-típusok természetrajza.

Újra a terrorizmusról, amelynek egyik meghatározó formája az államterrorizmus. Próbáljunk betekinteni az un. Lengyel krízishelyzet kiváltó okai mögé. Miért az  ultraliberális, Adam Michnik alpította Gazeta Wyborcza tudvalevően részrehajló politikai helyzetelemzését, csúsztatásait, ferdítéseit veszik át a Magyar lapok, pl. a Magyar Nemzet?

Fazekas Sándor miniszter a környezetszennyezésről alkotott elképesztő nyilatkozata. Az „Illatos út” robbanás előtt álló helyzete, a multi cégek hatalmas volumenű környezetszennyezési tevékenysége nem jelent számára olyan gondot, mint a lakosság artézi kútjai. Mindezekből – kis túlzással – világosan következik, hogy a kormánynak a vízhez és a levegőhöz való jutást is hamarosan törvényileg kell szabályoznia. Új tendencia, hogy a környezetkárosító szereket, melléktermékeket a költséges megsemmisítés helyett ezentúl még megfelelő PR- munkával értékesítik majd a lakosságnak!

A Hatalom, és a Manipuláció fogalmainak, megdöbbentő azonosságai, és nyilvánvaló átfedései!  A provokációs szándékok különleges céljai; A Torontó G20 tüntetés provokáció, Bostoni maraton, robbantásos provokáció körülményei,  2006. a budapesti Tv-székháznál lezajlott provokátor gyújtogatások, garázdaság. A hatalom folyamatosan teszteli az emberek reakcióit. A „mindent privatizálni!” –jelszó legújabb fejleménye, hogy már a napot is el akarják takarni előlünk, és az így kinyert energiát pedig majd eladják nekünk!

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: