Hozzuk nyilvánosságra az ügynöklistákat? Nem!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Javaslatot nyújtott be az ügynöklisták nyilvánosságra hozataláról a Jobbik. A kormánypárti képviselők még a napirendre vételét is leszavazták, amely Staudt Gábor szerint visszatetsző az 1956-os forradalom 60. évfordulóján, október 23-a előtt néhány nappal.

N1Tv

3 thoughts on “Hozzuk nyilvánosságra az ügynöklistákat? Nem!

  1. Szerintem, sokkal fontosabb, és főleg célravezetöbb lenne, az ÜGYNÖKLISTÁVAL együtt, az ÜGYNÖKÖKET oda BEKÉNYSZERÍTŐ TARTÓ-TISZTEK LISTÁJÁT IS NYíLVÁNOSSáGRA HOZNI!!!!!!!!!!!!
    Mivel, ők voltak a SZOCIONIZMUS TARTÓPILLÉREI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Javasolja az 56-os Veterán, Dr. E._Szabó Lajos

  2. Az ügynöklistát, egyéb besugóhálózatot ’90-ben kellett volna nyilvánosságra hozni. Akkor még pontosan lehetett tudni, ki volt, s kire fogták. Ma viszont szép csendesen el kell tüntetni őket, hogy hamvuk se maradjon, a gyerekeik, unokáik a hozott anyagból így is nagyon kártékonyak Magyarországra, de hozzájuk hasonlóan egy örök átnevelőtábor létrehozásával talán meg lehetne szabadulni tőlük. Erre vonatkozó tanácsot tőlük kell kérni, hiszen sok szerencsétlen áldozatukkal megásatták a sírjukat. Ezt a szivességet ők is megtehetik – viszonzásképpen.

  3. Szerintem is frissiben 1990-ben kellett volna nyilvánosságra hozni,mert azóta már mindegyik oldal volt már hatalmon,és azt tüntetett el ,amit azérdeke megkívánt,és pláne azt írt hozzá,amit akart,üres karton,régi írógép is fellelhető még,így aztán értelmetlen ezen az ügyön rúgózni.Gumiocsont a hülyéknek,engem már nem is értdekel pl,hogy ki vonatta vissza a vezetői megbízásomat 1974-ben.Kvázi hadiüzem volt az akkori munkahelyem,ott aztán volt spicli bőven,nagyjából tudtuk is,hogy ki előtt nem ajánlatos beszélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük