BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hosszú csend után megjelent Molnár Tamás új könyve: Végítélet

Hosszú csend után megjelent Molnár Tamás új könyve.  A szerző könyvében korunk aktuális és izgalmas kérdéseire keresi a választ. Egy valóban érdekfeszítő könyv az olvasni vágyó és olvasni szerető gondolkodóknak. A szerző itt ajánlott könyvének tartalmáról bővebben az alábbi képre kattintva olvashatnak.

A könyv utánvétellel 2990Ft + postaköltség áron a

vegitelet2010@gmail.com

email címen rendelhető meg.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Hosszú csend után megjelent Molnár Tamás új könyve: Végítélet

  1. Én magam régóta figyelem a HAARP tevékenység hatásait, miértjeit, és azt, hogy kik állnak ennek a manipulálható energia használat fegyverré alakításának hátterében. Miért nem inkább a Föld tiszta energiafelhasználásának érdekében hasznosítják az ionoszféra átalakítását? Ha valakinek nem tűnt fel, a múlt évben egy sokkal erősebb, és durvább jele is is tapasztalható volt ennek a kísérletnek. Ma már nem azon gondolkodom, hogy valós e félelmünk ezzel kapcsolatban, hanem azon agyalok erősen, hogy miért nem szól a média erről nap mint nap, amikor már a Törökök is perelnek ez ügyben. Kormányokat zsarolnak meg ennek a fegyvernek a bevetésével, és aki nem viselkedik jól, annak küldenek egy nagy adag szárasságot, vagy éppen nyári jégesősorozatot a nyakába, következmények nélkül, hiszen minden ráfogható a globális felmelegedésre, a tettes pedig nehezen azonosítható, és ugye a Jó Isten nem vonható földi bíróság eljárása alá. Magyarországon a nagy teljesítményű plazmahullám egy szupervillám formájában csapott le a múlt nyáron, egyetlen elektromos kisüléssel járt és olyan hatalmas robbanással, amely sokakból rémületet váltott ki, hiszen senki még ilyen hatalmas erejű jelenséggel nem találkozott az előtt, de a média csak egy átvonuló viharról beszélt. Hozzáteszem vihar nem volt, csupán borult ég, eső sehol, csak a hangrobbanás, és egyetlen fényjelenség. Én magam csupán a robbanást hallottam, azt hittem, hogy most kezdődik a fizikai háború, és ez az első bomba. Nagyon közelinek tűnt. akik a villámot is látták, elképedtek, de hír nem lett belőle. Több mint érdekes. Jó hat éve szerettem volna erről cikket írni, sőt, szakdolgozatot (a témavezetőm nem javasolta, mert fikciónak tartja, de szerintem ennek mindennapos témának kellene lennie, mert már Tesla is arról beszélt, hogy ő ezt az energiát nem feltalálta, ő is „kapta” neki kutatnia kellett, mert valójában mindent körbeölel a szabad energia) de annyira szövevényesnek találtam, hogy már követhetetlen a történetet mivel nem egy két állam vesz részt ebben a „vállalkozásban, hanem rengeteg gazdasági érdekcsoport,amelyek kormányokat irányítanak, és zsarolnak meg a szuper fegyverek bevetésével. Megjegyzem, nem csak Alaszkában található nagy teljesítményű antenna „ültetvény”… Hozzánk nagyon közel szintén…
    Hatsepszut – Híradmin, ha már Önök udvarias kérésemre sem írják alá)

    1. Hozzánk nagyon közel a Csernobil melleti „Duga” nevű antennarendszer van. Arra gondoltál??
      Tóth Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük