KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hihetetlen hírek: Franciaország egyesül Németországgal. Vagy kiállunk az EU-ból, vagy felszámolják Magyarországot!

Hivatalos: fel akarják számolni Magyarországot

A francia és a német kormány kidolgozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mert a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió széthullása. A dokumentum szerint egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell.

Európai Egyesült Államok hidfo.ru

Tegnap még kormánykörökben is sokakat meglepett Lázár János kijelentése, miszerint ő a kilépésre szavazna, vagy nem venne részt egy az uniós tagságról tartott esetleges népszavazáson. Később Kovács Zoltán kormányszóvivő szintén azt mondta, hogy egy ilyen referendumon az Európai Unióból való kilépésre szavazna. A látványos fordulat még nagyobb zavart okozott a jobboldalon: hogyan lehetséges, hogy a Fidesz politikusai kilátásba helyezik az Európai Unióból kilépést, miközben a Jobbik vezetője nemrég jelentette ki, hogy pártjának már nem célja az EU-ból kilépés? Az általános értetlenség oka, hogy még azok a sajtóorgánumok is elhallgatnak lényegi információkat az uniós politika alakulásáról, melyeknek kifejezetten profilja az európai politikáról tudósítás. Németország és Franciaország külügyminiszterei nemrég megállapodtak az európai szuperállam létrehozásáról, ami az önálló államok teljes felszámolását jelenti Európában, és idővel rákényszerítenének a csatlakozásra minden országot, ami jelenleg az Európai Unió tagja.

Aki azt gondolja, Magyarország országként az Európai Unió tagja maradhat, le van maradva az eseményekkel: június 27-én jutott nyilvánosságra a nyugati vezetők egy tervezete, ami előirányozza egy olyan Európai Unió létrehozását, amiben már nincsenek különálló országok. Emiatt a választás egyszerű: Magyarország, vagy Európai Unió. Ha tagok maradunk, megszűnik a magyar államiság, tehát Magyarországról a továbbiakban nem beszélhetünk.

A TVP info június 27-én hozzájutott egy dokumentumhoz, amin a francia és német külügyminiszter aláírása szerepel, és olyan lépések sorozatát javasolja, melyek eredményeként kezdetben Franciaország és Németország egyetlen államalakulatként egyesülne. A lépcsőfokok részét képezi egy közös európai titkosszolgálat létrehozása, ami szintén a német és francia szakszolgálatok integrálásával venné kezdetét. Létrehoznának emellett egy európai polgári védelmi erőt, és harmonizálnák az egyes országokban jelenleg még eltérő büntetőjogot. A TVP info szerint a dokumentum egy ultimátum, amit Párizs és Berlin együtt adott az Európai Unió valamennyi országának: idővel az EU minden tagállamának csatlakoznia kell ehhez az új föderációhoz, ami a jelenlegi európai államok teljes felszámolását jelenti.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor diplomáciai tevékenységét értékeli a Russia Today elemző publicistája

A dokumentum alapján a résztvevő országok nem rendelkezhetnek saját hadsereggel, különálló büntetőjoggal vagy különböző adórendszerrel, emellett nem lehet saját fizetőeszközük sem.

Magyarországra vonatkozóan ez a honvédség és a katonai titkosszolgálatok feloszlatását, a magyar törvények felszámolását, és a forint eltörlését jelenti.

Ehelyett egy egységes európai hadsereg fegyveresei állomásoznának Magyarországon, euróban – vagy más közös pénzben – fizetnénk, és az adóbevétel legitim módon egy idegen országba vándorolna. Ez az állami költségvetéssel való rendelkezést is olyan mértékben lekorlátozza, hogy ha a kórházakról, iskolákról hullik a vakolat, az emberek hiába tüntetnek Budapesten a parlament előtt, mert a magyar kormány nem tehet semmit – a tüntetők saját költségükön Brüsszelbe, Párizsba, vagy Berlinbe kell utazzanak, ha el akarnak érni valamit.

A Radio Poland azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy a föderációban a tagállamok elveszítik az ellenőrzést saját határaik felett – tehát Brüsszel annyi bevándorlót csoportosítana át ide, amennyit jónak lát, és nem lenne magyar karhatalmi erő, ami ebben adott esetben megakadályozza. A Szvobodnaja Pressza információi szerint annak ellenére, hogy a francia parlament elutasította ezeket a terveket, francia vezető politikusok más tagállamokban „házalnak” ezzel az elgondolással, és megpróbálnak rávenni más országokat a csatlakozásra. Amennyiben sikerrel járnak, az egyértelmű választás elé állítja Magyarországot: választani kell a magyar államiság megtartása, és az éppen aktuális európai birodalom közt, melynek képviselői jelenleg mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az európai országok ne tarthassanak népszavazásokat a tagállami jogkörök megvonása ellen. Közeleg az a pillanat, amikor az uniós tagságot nem elutasítani egyet jelent a magyar államiság felszámolásának képviseletével.

forrás: hidfo.ru
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

40 thoughts on “Hihetetlen hírek: Franciaország egyesül Németországgal. Vagy kiállunk az EU-ból, vagy felszámolják Magyarországot!

 1. Őméltósága Orbán Viktor, Isten akaratából Magyarország helytartójának figyelmébe:
  ,,Magyarországra vonatkozóan ez a honvédség és a katonai titkosszolgálatok feloszlatását, a magyar törvények felszámolását, és a forint eltörlését jelenti.”
  Még érthetőbben: az Orbáni rendszer eltörlését is jelenti.
  Ezért bátorkodom őméltóságának javasolni, hogy hagyjuk a francba kvótákról való szavazást, és rögtön az EU-ból való kilépésről szavazzunk. De mivel az ország gazdaságát már úgy tönkre tettétek, hogy a multik nélkül már nem is lenne mit magyar gazdaságnak nevezni, a kilépésünk az EU-ból egy más milyen katasztrófával járna, mint az EU-ban való maradásunk.
  Lehet választani vödör meg csöbör között.

  1. Melyik a csöbör???
   Semmilyen EU-szabaly, törvény nem tiltja, hogy Magyarország egyidőben az EU-tagságával, más Uniónak is tagja lehessen!
   Tehát több népszavazást is lehetne egyidőben startolni:
   1. Kilépés az EU-bol
   2. Társulás az Eurázsiai Unióba
   3. Betelepítésék visszautasítása!!!
   A 3 népszavazás között lehetségesek kombinációk! A 2.-es és a 3.-as mehetne egyszerre. Siker esetén mehetne az 1.-es is, ami a végső lépés lenne ebben a menetben.
   Gyorsan kell cselekedni, mert hamarosan több százezer feldühödött Nyugateuropába kivándorolt hazánkfia fog visszatérni. A Chaos elkerülése végett igazi népszavazásokat kellene tartani!!!

   1. ,,Semmilyen EU-szabaly, törvény nem tiltja, hogy Magyarország egyidőben az EU-tagságával, más Uniónak is tagja lehessen!”
    Értelmetlen deklaráció. Először is melyik másik unióba léphetnénk be?
    Párhuzamos uniókra pedig még nem volt példa a történelemben. Több helyre fizetnék, több helyről kapnánk támogatást, több helyen szabnának törvényt, stb.? Ez egyszerűen kivitelezhetetlen.
    A csöbör és a vödör esetéről lentebb írtam.

    1. Természetesen az Eurázsiai Unióra gondoltam!
     A társulási feltételeket nem ismerem, így arra kitételre, hogy mekkora a tagsági díj, nem tudok válaszolni. Teljes tagság esetén lenne kis védettségünk az állami adósságszolgálat átrendezése kapcsán!!!
     Kissé alaposabban meg kellene gondolni a válaszait! Mindig az az érzésem, hogy „fldlakblogroka” az egyedüli az Olvasóink közül, aki ismeri az örök igazságot!

     1. Két vagy több egyenrangú és államszerű berendezkedéssel rendelkező unió hogyan tud párhuzamosan működni? Törvényeket alkotni, adókat kivetni, stb.?

     2. A görögök, mikor a GREXIT nagyon aktuális volt, ezt latolgatták! Jártak sűrűn Putyinhoz és Putyin hozzuk. Azonnali segítséget is kaptak, 2 milliárd eurót Putyintól. Végül leállt a dolog!
      Csak jog harmonizációról volt szó az EU-ban is. Az Eurázsiai Unió (EAU) pedig még ennél is lazább Unió, egyelőre. Mivel az EAU még a kezdetén van mindennek így könnyű és gyors a belépés. Adó pedig nincs csak tagdíj! Erdemes lenne foglalkozni a dologgal!

   2. Kedves Admin! – biztos,hogy ragaszkodni kell az idegen szavak használatához?
    H.B.

    1. A cikket nem én írtam!
     Csak a címét változtattam meg, tettem közérthetőbbé.
     Annyira nincs időm, hogy a cikkeket átszerkesszem.
     Jelenlegi legfontosabb feladat a NsK-0 szervezése. Ebben vagyok kicsit lemaradva a londoni brexites kirándulásom miatt! NsK-0: Nemzetstratégiai Kerekasztal Nulladik találkozás!
     Összefogás Magyarországért Mozgalom

 2. Sajnos már ezen a híren sem tudok meglepődni. De ez nem beletörődés.
  Annyira kicsik vagyunk, nem vettük észre, hogy mi történik, csak Csurka úr látta ezt. Az eddigi politikai vezetőket meg kell büntetni, mert miattuk jutott ide az Országunk!
  Magyarország padlón van. Átgondolva nem látok megoldást, igaz én kicsi vagyok …fázok. Csak egy világforradalom segíthetne, milliárdok halálával. Mindig is tudtam, hogy ez a demokrácia, eszed vagy nem nem kapsz mást. De mi Magyarok vagyunk, nem rabszolgák, nekünk van lelkünk, mi a jég hátán is megélünk. Nincs semmink mindent kezdhetünk előről. Mindig az Aranybulla jut eszembe, hogy a „hálós” embereknek ne adj hatalmat. Itt az eredmény, nem akarok néme, angol…keverék lenni. Én akarom eldönteni, hogy azt az örökséget adjam tovább ami a lelkemben él.
  De azért megfogant bennem a DALAI LÁMA kijelentése (nem tudom pontosan) a Magyarok lesznek a világ megváltói.
  Még egy megjegyzés: remélem ezek a cikkek nem azért jelennek meg, hogy adatokat gyűjtsenek az olvasókról, a beírókról.

   1. Horváth úr!
    Köszönöm a kiigazízást, én is így gondolom!
    Tisztelettel.

  1. Kedves Atilla! Remélem nem gondolod, hogy a nagy nyilvánosságra beírtak hétpecsétes titkok maradnak?! 🙂

   1. Engem egyedül az zavar igazán,hogy a mi pénzünkön hallgatóznak,leskelődnek a tetvek.
    H.B.

  2. „Az eddigi politikai vezetőket meg kell büntetni, mert miattuk jutott ide az Országunk!”
   T.Atilla!
   Azokat a magyar vezetőket kellett volna megbüntetni – de keményen – akik annak idején hagyták,hogy hazánk vezetésébe beszivárogjanak az ember kinézetű sunyi férgek.
   Ha az alábbi linkre rákattint megtalálhatja a DALAI LÁMA kijelentését Hazánkról.
   H.B.
   http://domonyi.aries.hu/velemenyek-rolunk-MAGyarokrol.html#.V3dcEqJkmDM

   1. Bocsi az ismétlésekért,de többször is eltűnt a komment.
    H.B.

 3. Az egészben az az egyetlen jó hír, hogy az EU-ról való szavazást azért nem tiltották meg nekünk, van tehát választási lehetőségünk. Belépni az új EU-ba úgy, hogy nem lépünk ki a régiből, vagy kilépünk a régi EU-ból, hogy kimaradjunk az újabbikból is.
  Az egész történet arról szól, hogy Európát vissza akarják vetni a kőkorszakba – vélhetően az egész világgal együtt. A mi választási lehetőségünk legfeljebb a jobbik vagy a rosszabbik kőkorszak lehet.
  A többieknek lehet hogy ennyi választási lehetőségük sincs. De ha már nekünk van, akkor érdemes foglalkozni azzal, mit látszik most érdemesnek választani: az EU-val vagy nélküle.
  Ha maradunk az EU-ban, akkor ,,befogadás” legelső feltételként a kötelező kvóták elfogadását jelölik meg Merkelék. Aztán az EU-s törvények tiszteletben tartásának szigora következik, ami egyenlő lesz az orbáni rendszer feladásának megkövetelésével. Eddig tehát két okból is szükség lehet az EU-ból való kilépésről való népszavazásra – főleg Orbánéknak. Bent maradásunkat Magyarország még lenyúlható vagyona és egyéb erőforrása fog követni, amelyek jó részt német tulajdonban kerülnek (termőföldek és egyéb természeti értékek, stb.) Ezek az igazi vesztenivalónk, és nem a nem létező hadseregünk, a nyugatról manipulált forintunk, vagy a csak papíron létező államunk. Úgy járhatunk népként, mint egy család kilakoltatottként. Ha maradunk az EU-ban, akkor azt fogjuk elveszíteni, amit eddig még nem vettek el tőlünk.
  Ha kilépünk az EU-ból, elmennek a multik. Az általuk létrehozott munkahelyek megszűnnek. Olyan mértékben romlanak akkor az életkörülmények, hogy Orbánék nyugodtan számolhatnak népfelkeléssel is. Számukra tehát mindenképpen rossz idők jönnek majd. Vagy az EU állítja Orbánékat félre, vagy a nép dönti meg a rendszerüket.

 4. Azt kell megoldani,hogy az európai országokban ne alattomos zsidók legyenek a vezetők,hanem a nemzetek tagjai közül legyenek választva.
  H.B.
  „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.
  Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraítéli saját magát!”

 5. Emberek!
  Mikor döbben rá a népek nemzetek fiai lányai, arra, hogy ez a mocsok bűnöző zsidó – állandóan próbálkozik az egyed uralomra az egész világon – az értékelőállító termelőt – szellemit és fizikait – végleges rabszolgaságba és meggyérítésében 500 millióra való csökkentésre ügyködik! Most is a 3. VH. előkészítésével! közismert szlogenjei közül a klasszikus VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK!
  itt Fricz tamás érthetően leírja – idézem:
  „…Mentem 2016-07-02
  http://karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=14798:a-vilag-kozmopolita-egysegesitese-a-vegs-cel&catid=41:publikaciok&Itemid=65
  2016. június 23. csütörtök, 21:13
  – Sürgős lett Európa atlantista ellenőrzése –
  Csak akkor lehetünk egységesek, ha van, akiktől különbözünk. Csak akkor lehet egy csoportnak önazonossága, identitása, ha vannak csoportok, akikhez képest meghatározza önmagát. A határmegvonás, az elkülönböződés pedig nem ellenségeskedést takar: pusztán annak a felismerése, hogy sajátosak, egyediek vagyunk.
  A fenti megállapítások véleményem szerint nemcsak kisebb csoportokra, családra, kisközösségekre igazak, hanem a nagyobbakra is: nemzetekre, vallási közösségekre, kultúrákra és civilizációkra is. Hogy ez a gondolat szakítást jelentene az egységesüljünk, egyesüljünk, legyünk egyek mindenben, a „szeressük egymást, gyerekek” álmával? Vállaltan igen; viszont az esetleges kiábrándulást messze ellensúlyozza a valóságos és igaz kötődések felismerésének boldogsága.
  Miért hozom mindezt szóba? Azért, mert a XXI. századi neoliberális, „politikailag korrekt” beszédmód el akarja hitetni a világ közvéleményével, hogy az egyes nemzetek, nemzeti kisebbségek, vallások, kultúrák keveredése kifejezetten előnyös és támogatandó, hiszen egyfelől mindannyian „egyek vagyunk”, emberek mind, másfelől a „másság” az mindig szép, a másság jó, a másság több mint az azonosság, mert új, és mert lehetőség számunkra.
  A neoliberális gondolkodás forrásvidékén, a frankfurti iskola gondolkodói közül többek között Marcuse küszködött azzal rendesen, hogy bizonyítsa: a másban való feloldódás az énnek sajátos kiteljesedését jelenti, tehát pozitív, felold a korlátok alól. (Az első generáció, amelyik hallgatott rá, a 68-as beatnemzedék volt.)
  Marcusenak és filozófustársainak az volt a nem is túlságosan titkolt célja, hogy megszabadítsák a nyugati embert az őt kordában tartó és béklyózó nyugati kultúra alapvető közösségi hagyományaitól, beleértve ebbe elsősorban a családot, a vallást és a nemzeti identitást.
  Márpedig, ha az egyén eloldódik a közösségeitől, s kifejezetten és kizárólag individuálisan, a maga által alkalmanként választott és azokat váltogató csoportokba kapcsolódik bele, akkor voltaképpen világpolgárrá válik, kozmopolitává, aki mindig minden irányban nyitott, s minden kultúrához, valláshoz, nemzethez és civilizációhoz egyforma kíváncsisággal, illetve egyforma kívülállással viszonyul.
  Otthon van mindenütt, s valójában sehol sincs otthon; bekapcsolódik mindenbe, részt vesz folyamatokban, de csak mint „szociológus”, részt vevő megfigyelő.
  Értelmileg, racionálisan azonosul egy új, egy más kultúrával vagy szubkultúrával, de érzelmileg képtelen azzal eggyé válni, azaz felelősséget sem vállal, s ha „új kíváncsiság” keríti hatalmába, akkor továbbáll és újabb „másságok” szépségeit fedezi fel.
  A világpolgár, a kozmopolita tehát valójában érdeklődő, de felelőtlen, s a közösség azért nem számíthat rá tartósan, mert csak racionálisan dönt, sohasem érzelmi alapon. Emóció nélkül viszont nincs kötődés, csak kibicelés.
  Igen ám, de a frankfurti iskola filozófiája nem volt véletlen. Abból a csalódásból eredt, amelyet a XX. században a kozmopolita, világpolgárságban gondolkodó pénzügyi és kulturális elitkörök elszenvedtek: az első, illetve a második világháborúban sem voltak hajlandóak a világ proletárjai egyesülni, nem váltak internacionalistává, hanem, helyette, a munkások és a polgárok bevonultak és hittel-lélekkel védték a frontokon a hazájukat – akár kilátástalan körülmények között is.
  A két háború hatása ébresztette rá a kozmopolita köröket arra, hogy ha nem lesznek képesek megtörni az emberekben a nemzethez, valláshoz, családhoz, erkölcsi szabályokhoz való kötődést, akkor soha nem valósíthatják meg régóta, már a szabadkőműves-páholyokban is megfogalmazott álmukat az egységesülő világról, a szép és fennkölt egyesülésről és egyenlőségről.
  A neoliberalizmusnak tehát, amely többek között éppen a frankfurti iskolában alapozódott meg, legfontosabb része éppen az egységesülő kozmopolita világpolgárságra épülő új kultúrának az elterjesztése, döntően és elsősorban a nyugati világban, majd a világ egypólusúvá tételével a világ minden szegletében.
  Ez az a szemlélet, amelyik mélyen megveti a kultúrák egymástól való távolságtartását, a vallási viták feloldhatatlanságát, megveti és „mucsai-nak” tartja a területi elhatárolódást, a különválást, a határok szigorú őrzését, a nemzetállami szabályok és szokásrend betartatását az ideérkezettekkel.
  Ebből a szemléletből már egyenesen következik a szabadkőműves Coudenhove Calergi gróf páneurópa-elképzelése: az osztrák diplomata könyvében hangsúlyosan írt a nemzeti identitás káros és veszélyes voltáról, s olyan Európát képzelt el, amelyik vegyes, kevert lakosságú, színes Európa lesz.
  A mai neoliberálisok (köztük elsők között Merkel asszony) ezért hívei a migránsok korlátlan befogadásának, ezért vallják és hirdetik, hogy az iszlám vallás és kultúra csak gyarapíthatja Európát.
  A világpolgárság tehát egy már létező, nagyon szűk elitcsoport, aminek alapvető érdeke a kozmopolita eszmék terjesztése és gyakorlása. Erre mondom azt: a világ kozmopolita egységesítése uralmi gondolat. Ezzel szemben kell fenntartani a nemzeti, vallási és civilizációs különválás kultúráját, mert – egyelőre – más megoldás nincs.
  Fricz Tamás
  (a szerző politológus)
  Kárpáti Harsona
  Én a véleményemet összekapcsolva ide írtam el:
  http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=1340#c9658
  12 #5 spartakusz
  – 2016. július 02. 04:56:31
  Szerkesztés | Törlés
  Én ezt nem tudtam! Isten nyugosztalja Semmelweis Ignác,professzor urat!
  Mit tudok? Tudom, hogy a mocskos bűnöző zsidóhoz köthető minden ilyen hasonló cselekedet! Habár német felmenőkkel rendelkezett professzor úr, de igazi magyarrá vált, mint az Aradi 13- hősi mártírjaink között levő nem magyarok! Tudom, hogy pápát gyilkol – lecserél – vagy államfőket gyilkol le, lásd Kennedyt például és stb. többieket! Népeket írt ki -pl. Amerikában az un. indiánokat majdnem teljesen – és stb. népek irtása – Tegnap kapott emailon már itt közölt Román történész írását amit egy másik cikkhez tettem! Lásd a véres forradalmak – királygyilkosságok a nagy francia forradalomtól kezdve – de előtte is – majd utána az 1. majd 2. világháború megtervezése és több 100 millió ártatlan áldozatot okozó cselekményei! és most 3. világháborún ügyködik!
  MAGYARORSZÁG MEGSZÜNTETÉSE! ÍRJÁK – DE HISZ MÁR CSAK NEVÉBEN VAN MEG!
  Itt olvas róla:
  https://internetf…more-45150
  Közeleg július 4-e – amikor a nyugat rátámadt az akkori magyarokra és Árpád vezetésével elpáholták őket 907-ben!
  De ma 2016-ban olvasom a fenti ponton, hogy Németország és Franciaország egyesül ÉS MAGYARORSZÁGNAK NINCS HELYE –
  M Á R M E G I N T BETÁMADNAK BENNÜNK!
  Folyamatosan szívatnak bennünk – de ez a hír felér egy hadüzenettel – és nem hogy azon töprengenénk, hogy hogyan tovább – ha nem egymást szapuljuk!
  M I K O R J Ö N M E G A Z Ö N V É D E L M I R E A K C I Ó N K – hogy csak arra összpontosítsunk?
  MA MÁR MEG KÉNE JÖNNIE!
  TISZTELETTEL:
  ID. KISS LÁSZLÓ
  4 #6 Posta Imre
  – 2016. július 02. 07:08:30
  Most is ez van! Aki érti mi van és felszólal, az náci és „elmebeteg” és ugyan kifinomultabban (de ez sem igaz) próbálják kinyírni. Az analógia nem véletlen. A bécsi mocskos zsidó banda most is ugyanaz ám judapesten is.
  Valóban tegyük a dolgunkat – mert annyira szemtelen a zsidó bünözői réteg , hogy például Francia és Német nép nevében dirigál – holott ott is szívnak a népek!
  HELYÉRE KELL TENNI ŐKET VÉGLEGESEN! MI ELŐTT TÉNYLEG NEM OKOZNAK EGY ÚJABB VÉGLEGES VILÁGÉGÉST4 mINT AHOGY ÍRTAM VISSZAVETVE AZ EMBERISÉGET A KŐKORSZAKBA!
  KINEK KELL AZ? NEKÜNK EMBEREKNEK NEM KELL4
  EZÉRT TEGYÉL ELLENE!
  TISZTELETTEL: ID. KISS LÁSZLÓ

 6. Feltűnő, mekkora arroganciával fogalmaz meg két ország kötelező irányt a többi EU-tagnak. Mintha csak tudatosan felkelésekre játszanának.

 7. T.Atilla!
  Nyugodjon meg,már fonják a kötelet, amit mindegyikőnk nyakára tesznek,akik a „rendszer ellen agitálnak. A sorrend meg mellékes. De legalább addig is JÓ lesz a társaság!

  1. Akkor legalább a kötélgyártás ipar fellendülhet.
   Tisztelt Tóth úr!
   A nagyon veszélyeseket meggyilkolják (Arafat, Kadhafi, …és akiket nem ismerünk, a többi diliház, ellehetetlenítés. De ezt mindenki tudja.
   Nem is azért írtam, hanem azért, mert ilyenek a hálós gyilkosok. Mindent súnyin a háttérből.

 8. egy, amint látom elég rendhagyó hozzászólásom, mert véleményem van errol :
  1) a franciákat elég jól ismerem, ezért nem igen hiszem el, hogy egy ilyen közösséget, ahol az o azonosságuk erosen megcsorbulna, beleegyeznének (tehát ez, mégha egy terv lenne, ez annál tovább nem menne) …
  2) szerintem ez hasznos, nagyon hasznos lehetne számunkra. Csak ezt ki kellene használjuk a saját nemzeti érdekünkre. Nekünk a nemzetünket határok vágják keresztül. Ezen új Európa ezeket teljesen meg is szuntetné. Egy olyasmivá válna Európa, mint volt a Monarchia
  ±. Na itt, ebben eleve a nemzeti érdekeinket biztosítani kell. Hogy a Duna ne legyen a magyarok között határ? Hogy ennek két oldalán
  egyaránt a magyarok maghyarul beszélhessenek. Hogy ne országhatárok, hanem közösségi, népközösségi határok válasszanak
  bennünket szét. Hogy minden közösség a saját jövedelmébol tartaná el iskoláit, oktatását, kultúráját. Hogy minden egyes közösség (az oshonosnak vett) egyenjogó legyen ezen közös hazában …
  na ezzel, mégha a teljes, a történelmi Mo-ot nem is szerezhetnénk vissza, a magyar közösség jövojét biztosítani tudnánk ezen új EU-n
  belül …
  persze ehhez mindenek elott egy értelmes, hasznos … politikusokat kell megválasszatok. Magatoknak is ki kellene egyenesedjetek, mert amikor Ti meghajoltok társaitok elott, akkor becsapjátok oket. Azt hitetik el velük, hogy kisebbek vagytok, mint ténylegesen. A nemzettársaitokkal mint egyenjogúakkal meg kell tanuljatok beszélni.
  Ha a magyarok megengedik ma Mo-on azt, hogy a nemzetiségiek az
  utcákon, közhelyeken, egy múzeumban … a nyelvüket használják, akkor ezt az új EU-ba is be kell vinni. Az ilyen közös házban, csak egyenjogú közösségek, mint egyének is élhetnek. Ahol nincs egyenjoga a magyarságnak, ott helye sincs. Ezt mindenki, még a
  francia-német kettos is jól megérteni ….
  nem a magyarságnak félo, esetleg haszontalan lenne az, ha Mo-ot
  fel kellene adja …, ha ennek ellenében magkapja és ezt véglegessé is tenné a nemzetének emancipációját. Ha a Kárpátokon belül mindenütt
  (lehet még azon kívül is) otthon élhetnének. Ugyanis amig egy Szlovákia létezik, az akadály a felvidéki magyarok egyenjogában. Az, hogy Mo létezik, vagy sem …, semmit ebben nem változtat. Mo-on a még megmaradt nemzeti kisebbségnek úgy is megvan egy egyenjoga.
  Tehát a magyarság semmit nem veszíthet és sokat nyerhetne (ez a Ti politikusaitoktól függ !) ezzel ….
  ha megszunnek a határok és mindenki lehet oláh, mint magyar is ezen új hazában, akkor semmi sem akadályozhatja az évtizedek óta állandóan csak ‘menekülô’ magyarokat Romániából a visszatérésre …
  hogy a tótoké legyen a csonka Mo, mint a mienkké a mai Szlovákia …. és így tovább …
  ha a nemzetállamok kora megszunik, azzal mi inkább nyerhetünk. De
  még egyszer ; ehhez egészséges magyarokra van szükség. Mert ezek adhatnak egészséges politikusokat …
  sok évszázadon keresztül mi megeloztük nyugatot (emberségben, politikai, szellemi dolgokban ; vallástürelem, egyik elso Alkotmány, a bozsorkány üldözés, az inkvizíció elfogadhatatlansága …) Na ma is,
  ha egy kis erot vesz magán, az EU-ban egy hasznos szerepet tölthetne be …
  szeretettel

  1. Akkor legalább a kötélgyártás ipar fellendülhet.
   Tisztelt Tóth úr!
   A nagyon veszélyeseket meggyilkolják (Arafat, Kadhafi, …és akiket nem ismerünk, a többi diliház, ellehetetlenítés. De ezt mindenki tudja.
   Nem is azért írtam, hanem azért, mert ilyenek a hálós gyilkosok. Mindent súnyin a háttérből.

  2. Kedves Lajos!
   Ításodtól elfáradtam, ilyen melegben iszom egy hideg házi fröccsöt az egészségedre és alszom egyet.

  3. „1) a franciákat elég jól ismerem, ezért nem igen hiszem el, hogy egy ilyen közösséget, ahol az o azonosságuk erosen megcsorbulna, beleegyeznének (tehát ez, mégha egy terv lenne, ez annál tovább nem menne) …”
   T.Nagy Lajos!
   Akkor azt is tudja,hogy Franciaországban is zsidó a vezetés,tehát nem igazán várhatóak hazafias döntések.
   H.B.

   1. persze, hogy tudom Bertalan !
    azt lehet mondani mindenki tudja, ismeri nagyon jól Fr.o vallás-felekezeti összetételét (± ateista > katolikus > muzulmán >> zsidó és reformátuis-keresztény, -szerintem kb ugyanolyan számban- > más vallásfelekezetek). Ezt pontosan nem ismerem, de ez lehet kb a tény …
    de ennek semmi köze a témához. Az igaz, hogy a zsidók nagyobb hányadot képviselik, mint a társadalimi számarányuk sok fontos téren. Igy persze a politikában is. De még így is egy nagyon kicsi, kisebbségi
    hányadot (kb úgy mint Mo-on, a csonkán). Mint Mo-on is, Fr. o-ban a keresztények képviselik a többséget. A francia helyzet az eroszakos
    ateizmusa miatt egy kicsit más, mint a magyar, de mellette összehasonlítható …
    amiról én írtam az az, hogy Fr.o. -ban még nagyobb a nacionalizmus,
    mint a megcsonkult kis Mo-on !!! A franciák soha sem akarnák, akarnának feladni azonosságukkal, ill. országukkal, államiságukkal. Amikor ok szövetkeznek, egyezkednek … a németekkel, azt MINDIG,
    mint egy ország a másikkal (a többieket lenézik, még csak igazán
    tudomást sem vesznek ezekrol). Ha lehetne az o vezetésük alatt egy
    egyesült Európát csinálniuk, akkor persze benne lennének ebben !
    ami engem illett, már régóta ‘agitálok’ egy régiós, közösségi Európáért … és nagyon jól tudom, mert tapasztalom azt, hogy az elsoszámú ellenfeleim épp a franciák ebben. Itt arról van szó, hogy a nemzet-államok fenntartása mellett vannak. Fr. o. -ot mint egy homogén
    államot minden képpen fenn akarják tartani. A fr.o-i németeket,
    flamandokat, bretonokat, olaszokat, baszkokat, katalánokat … egyszeruen ‘letagadják’. Egy közös Európában (a nem államok,
    álamok Európájában) a franciao.-i baszkok egyesülnének, a Sp.o.-iakkal természetesen. Az ilyen egy francia számára elfogadhatatlan lenne. Szerintem ott, hogy azon francia ateista, kersztény, muzulmán, vagy zsdó hitu is nem sokat változtat. A franciák nagyon, de nagyon
    nacionalisták még ma is …
    na errol beszéltem, írtam …

  4. Sajnos, ez nagyon idealisztikus elképzelésnek tűnik. Olyan, mint a határok ellégiesülése. Abból is mi lett? Sok helyütt rosszabb a helyzet, mint annakelőtte.

   1. „azt lehet mondani mindenki tudja, ismeri nagyon jól Fr.o vallás-felekezeti összetételét (± ateista > katolikus > muzulmán >> zsidó és reformátuis-keresztény, -szerintem kb ugyanolyan számban- > más vallásfelekezetek).”
    T.Nagy Lajos!
    A helyzet az,hogy nem a vallás a lényegi kérdés,hanem a származás.
    H.B.

 9. Én meg kiakadtam rajta!
  Azért csak kimondta – leírta = amit képvisel:
  „…ha a nemzetállamok kora megszunik, azzal mi inkább nyerhetünk…”
  Na ennél nagyobb ostobaságot még nem hallottam – de most olvastam!
  A korcs mesterséges államok – vannak ilyenek – sok – nem sorolom fel – de legközismertebb Amerikában van, ahol mindenféle náció megtalálható! És kezdődik náluk az identitási súlyos zavar! Mert egy nem mondhatja, hogy amerikai vagyok amikor magyar gyökerei vannak – egy néger sem, mert az meg Afrikai – Érted? És a súlyos zavar akkor nyilvánul meg az értelmesnél, amikor egy négernek volt hazájában kell katonaként harcolni ősei ellen amerikai fegyveres katonaként – ! Vagy egy magyar pilóta hogyan bombázná Magyarországot? És stb. dilemma! Voltak nagy birodalmak amíg úgy működtek amit leírtál LAJOS! ma már nincsenek!
  És ez is halálra van ítélve érted? A megoldás olyan amit a magyarok megvalósítottak – de azok akiket te kívánsz ide megsemmisítették! Érted?
  Tehát adott a feladat – legyen úgy mint régen volt – akkor!
  Ehhez az kell, hogy a bűnöző szindrómát képviselő egyéneket akik kevesen vannak – kollektív összefogással ki kel kiebrudalni a emberiség fenn – megmaradási hatalmából – illetve uralmából, mert mindig szítják a háborús konfliktusokat, mert abból élnek – előtte árulják – fegyvert – fegyvert vegyenek – háború után pedig kötszert- kötszert vegyenek! Érthető voltam!?
  üdvözlettel: id. Kiss László

  1. kedves László (Kiss) !
   nem érted, értettél meg !
   a körülöttünk (Ti körülettetek) lévo nemzetállamok elrekesztik nemzettársainkat tolünk. Ha a nemzet-államok megszünnek, akkor a népek, a nemzetek önmagukat tarthatnák fenn mint ilyenek. Szlovákia nem létezett a Monarchia idejében és a tótok mégi fenn tudtak magadni. Ha nem lesz sem Mo, sem Szlovákia, sem Románia …,csak egy EU, akkor ez lehetséges, hogy nemzetünket jobban fenn tarthatná,
   mint ma …
   itt csak az a kérdés, hogy elég eroseknek, meggyozodötteknek tartjuk magunkat ebben ? Hogy az egy ilyen közös Európában a magyar közösség megtudná-e védeni saját érdekeit a többiekével szemben (egy állam nélkül !) ?
   hogy amikor manapság van is egy magyar állam …, már most is alig
   tudja a magyarság ezt megvédeni, akkor ha csak egy nép, egy nemzet lenne megtudná-e !?
   amit, amirol én írok, az az én saját, személyes révedezésem. Szétdarabolni a heterogén országokat aa alkotó elemeire és ezeknek
   maguknak kellene önmagukat a központi ‘fórumon’ képviselniük. A tótok saját magukat, mint mi magyarok is önmagunkat. De még a
   nagyjából homogén országokat is fel kellene darabolni, hogy ott
   ne legyen túl nagy különbség az önmagukat képviselo régiók
   népessége között. Mondjuk szétdarabolni egész Európát olyan 2-3 milliós régiós darabokra, amikor is ott elsosorban a homogénitást
   keresnék ott (nyelvi, kultúrális, történelmi …). Tehát a helyett, hogy
   egy elzászi közösséget Párizs képviseljen, ezt önön maga képviselné
   a társai között (pl-ul az székelyekkel egyetemben az EU -ban) …
   mint egy társadalmi kemioterápiát tennénk. Mindent ami a polgárok
   és az ezek vezetosége, képviselete között található ‘kitakarítani’ és minden alkotó elem (népközösség) ott önmaga képviselné önmagát.
   Az államok a közösbe adnák egyes kompetenciájukat és másokat
   a saját régiójuknak (egy Csallóköz pl-ul önön magát tudná képviselni,
   eltartani magát a többiek között) …
   a nemzetállamok azok, akik elfolytják a nemzeti másságot. Ha nincsenek államok, akkor a népek, a nemzetek önmaguk életét vezetnék. Ahhoz, hogy egy magyar elismerje a másikat, annak egyejogát, ahhoz tudja, hogy a másiknak is ugyanazt kell tennie.
   Egy kis felvidéki helységben a magyarok és a tótok ugyanazon
   jogokkal élhetnének, mert az nem Mo és nem Szlovákia (ugyanez a mai Mo-on is, persze) …
   na ez csak egy révedezés. Viszont ha valami történne (ezen német-francia egyesülés), akkor nektek odahaza, nagyon beajánlom ezt.
   Ha Mo-nak, mint államnak meg kell szünjön, akkor MINDNEK egyszerre
   !!!
   szeretettel
   (remélem így megértettél)

   1. EGYÁLTALÁN NEM ÉRTETTELEK MEG – ILLETVE DE HOGY NEM – ERŐLTETED AZ UNIÓ A DIKTATÓRIKUS ÁLLAMFORMÁNAK A LÉTÉT ÉS MEGMARADÁSÁT!
    MIÉRT NEM ERŐLTETED AZT, HOGY MINDENKI MENJEN VISSZA A HELYÉRE – JA, HOGY AZ LEHETETLEN? MIÉRT LENNE AZ? DE HA NINCS RÁ AKARAT AKKOR TÖRVÉNYT HOZOK RÁ A VISSZAÁLLÍTÁSRA , MINT AHOGY MÁR MEGTÖRTÉNT A TÖRTÉNELEM FOLYAMÁN!
    ITT BEFEJEZTEM – ÉN NEM VITATKOZOK ÉN TÉNYEKET ÍRTAM – AZ UNIÓ MERT HAZUG ÉS HAMIS ÉS KIZSÁKMÁNYOLÓ ÉLŐSKÖDŐ MEG STB. VÉGE VAN – ÉS NEM AZÉRT MERT ÉN EZT ÍRTAM MERT EZ A REND TÖRVÉNYSZERŰSÉGE – ÉS AKIK ÉLTETNI KÍVÁNJÁK AZOK CSAK HALASZTJÁK AGÓNIÁJÁT AZAZ HALÁLÁT!
    ÜDV. ID, KISS LÁSZLÓ
    VÉGE NEM ÍROK TÖBBET NEKED MERT ÉRTELMETLEN MEDDŐ VITA KÖZTÜNK!

 10. „forrás: hidfo.ru”
  Hulladék ruszki dezinformációs propagandacikk.
  Bár tudom, a nemzethy majmok legszívesebben csatlakoznának Moszkvához. Meglépnék, amit Rákosi elvtárs is akart, csak végül berezelt, és nem terjesztette elő. Aztán meg két hét múlva – amikor megjönnének az első orosz telepesek a földjükre, ahogyan Litvániában, Lettországban – teli torokból rína az ostoba pofájuk: Ááájrópa segíjjél! Csak akkor már késő bánat lenne.
  Szerencsére erre a csürhére semmi sincs, és nem is lesz bízva, így marad Európa.:D

  1. Zoltán kiscsávó!
   Egyik sem! A MAGYAROKNAK magyarország kell. Akinek ez nem tetszik az elmehet.
   Te vesztes harcot vivsz.

 11. Tisztelt Transyadmin!
  Kár, hogy a hozzászólások le lettel zárva, mert talán elgondolkodtatná a hozzászólókat, és azokat is, akik olvassák a NIF-et.
  Csak tanulmányozni kellene a Horthy-rendszert, hogyan állították talpra a mindenéből kifosztott, háborús jóvátételre
  kötelezett, éhínség előtt álló, nemzetközi szinten kiközösített és elszigetelt, agyoncsonkított Magyarországot. Szar helyzetben
  vagyunk, ez nem vitás! – de annyira nem, mint közvetlenül Trianon előtt, és az azt követő néhány évben. A Nemzeti
  Hírhálón vezetett rovatomban nagy vonalakban, négy részben ismertettem a Horthy-rendszert, és az ahhoz szervesen
  kapcsolódó Magyar Királyi Csendőrséget. Ha ott nem is tértem ki minden részletre, de a gazdaságot talpra lehetne állítani.
  Persze egy valóban nemzeti kormány, és szemléletváltás ehhez kell, amelynek alapja a hazához fűződő feltétlen hűség és
  szeretet. Ezek azok az értékek, amelyek a haza belső ellenségeinek betudhatóan sajnos már nincsenek meg. Éppen ezért
  csakis és kizárólag Isten segíthet már rajtunk. Ez nem úgy fog megtörténni, hogy egyik napról a másikra itt béke, nyugalom
  lesz; maga a Kánaán lesz. NEM! A világ eseményeit fogja engedni olyan irányba terelődni, ami az emberiséget végül is
  megszabadítja a pokolra való sátánfajzatoktól, és azok feltétlen kiszolgálóitól. ÁMEN!
  Vattay Szabolcs

  1. Tisztelt Vattay Szabolcs!
   A hozzászólások nem lettek lezárva, csupán visszatértünk a korábbi formához, moderálás után lesznek láthatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük