KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hihetetlen háború – Az emberi ostobaság és butaság bemutatása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zene: The Plan (A Battlestar Galactica sorozathoz kapcsolódó film végén hallható.)

Ez az egyetlen televíziós sorozat, legalábbis a tudomásom szerint, melynek alkotóit meghívták az ENSZ-be, mert úgy mutatták be az emberiséget érintő fontos kérdéseket, hogy arról érdemesnek találták nyilvános fórumon is beszélni. A képeket nézve mindenki gondolkozzon el erőst, vajon mennyi időnk van még vissza ezen a sárgolyón.

Olvasó

[youtube=http://youtu.be/L9Uy44A94Io]

Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “Hihetetlen háború – Az emberi ostobaság és butaság bemutatása

 1. Én azt a címet adnám,hogy hiteltelen háborúk.A zsoldos amcsi katona fél lábbal hazatérve hős,mert több ezer kilométerrel arrébb védte a hazáját,ez nonszensz. Inter Milán.

 2. A háború a halál vámszedőinek üzlete. Van egy piciny, ám végtelenül arrogáns és kivételesen agresszív állam a földön, amely a temérdek „jóvátételt” és eszméletlen „támogatást” nem a világ jobbá tételére, hanem főként hadiiparára, annak fejlesztésére és fegyvergyártásra valamint propagandára használja fel. Méreteihez képest fegyver-arzenálja elképesztő. A világ jelentősebb hadi- és fegyvergyárai is érdekeltségeik, tulajdonaik közé tartoznak. Ennél fogva időnként békés népeket mondvacsinált indokokkal lerohannak, megtámadnak, őserdőket, élővilágot, népeket, kultúrákat, környezetet pusztítanak – mert jó üzlet. Nekik. Az emberi szenvedés és környezetpusztítás nem számít, ezt felsőbbrendű elméletük és hitük számukra elfogadhatóvá, sőt dícséretessé teszi. Ha nem megy nyíltan, akkor felkeléseket szítanak, robbantanak ki. Afrika, Ázsia, Közel Kelet, arab világ, Európa. Az egész világot hadszíntérré változtatták és változtatnák. Most épp a polgárság lefegyverzésén és egy világháború kirobbantásán „dolgoznak”. Szerencsére mindig akad egy-két józan és normális politikus, aki megpróbálja az esztelenséget megállítani, több-kevesebb sikerrel és ideig.
  Nagy Péter

 3. Csatlakozom az előttem szólóhoz.

  REICHORN FŐRABBI FRANCIORSZÁG 1859
  „A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni. Már 100 milliót megsemmisítettünk és meg messze nem vagyunk a dolog végénél.”

  H.B.

 4. Az alattomos taposóaknákból (is) meggazdagodott most mulatozik éppen harmadszor. Ép lábbal…
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: