KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kövér LászlóKövér László, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet egykori munkatársa, az Országgyűlés jelenlegi elnöke a baloldali összefogással kapcsolatban egy rádióinterjúban a következőket találta mondani:  „… minden más baloldali tömörülés, – már most itt a számottevőkre gondolok, maradjunk az Együtt Magyarországnál, az MSZP-nél –, nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva, külön induljanak. És hát, ha nagyon cinikusan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy az hagyján, hogy ezt maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedhetik meg nekik, hogy ezt a luxust megengedjék maguknak. Tehát igenis rá lesznek kényszerítve, ha józan belátásukból nem, akkor külső erő, a finanszírozóik erejével arra, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek…” (2013.09.01. MR1 7:55 http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-09-01)

Nos kérem, az ország második legnagyobb közjogi méltósága itt azt hozta a hallgatók tudtára, hogy Magyarország meghatározó politikai pártjai mögöttkülső finanszírozó erők, „megbízók” állnak! – Ez igen súlyos vád, döbbenetes kinyilatkoztatás, és egyben beismerése annak, hogy a magyarországi pártokat külső erők mozgatják!!!  Ezek szerint erről neki megbízható tudomása van, – hiszen milliós hallgatottságú rádióműsorban beszél róla –, ennek ellenére mégsem az ügyészségen tesz feljelentést hazaárulás vádjával, hanem úgy beszél a dologról, mint egy köztudomású, magától értetődő tényről, ami semmilyen további magyarázatot vagy intézkedést nem igényel.

És hogy mennyire nem beszélt Kövér László a levegőbe, vagyis hogy mennyire pontosak az információi, azt az egy héttel később létrejött megállapodás is mutatta, melynek eredményeképpen a féléve alakult, gyakorlatilag egyszemélyes párt (Bajnai Gordon Együtt PM) az egyéni választókerületek egyharmadát(!) megkapta a rendszerváltás utáni legsikeresebb párttól, az MSZP-től. Nyilvánvaló, hogy az alku nem a választókra alapozott erőviszonyok alapján köttetett, mert az Együtt PM választói támogatása elhanyagolható az MSZP tömegbázisa mellett. Ennek ellenére az MSZP lemondott a politikai potenciája egy jelentős részéről az Együtt PM javára. Kövér László azt is megmondta miért: A külső finanszírozó erők írták ezt elő neki.

– Megtudtuk, hogy a rendszerváltás eddigi legsikeresebb, vagyis leghosszabb ideig kormányzó pártját külső erők finanszírozzák, külső „megbízók” akaratának engedelmeskedik!

A rendszerváltás óta a pártok alkotmányos feladata a következő: „A pártok közreműködnek a nép akaratának kialakításában és kinyilvánításában.”(Magyarország Alaptörvénye VIII. cikk 3. bek.) Ez a pártok alkotmányos feladata, ezért kapják évente az adófizetők milliárdjait. – És most, visszanézve a rendszerváltás 24 évére, tegyük fel a kérdést: ez volt az akaratod, kedves Magyar Nép? A Te akaratodat jelenítették meg a pártok az ország életében? – Hát persze hogy nem, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy a magyar népet a rendszerváltás nevű bűvészmutatvánnyal csúnyán becsapták. A termelő vagyonunkat eladták, a kapott pénzt külföldi adóparadicsomokba menekítették, miáltal a világ 12. legkifosztottabb államává váltunk (http://hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa). Mindennek a tetejébe még egy gyakorlatilag visszafizethetetlen adósságot is az ország nyakába akasztottak, amelyet – a meghatározó pártok szándéka szerint –, még az unokáink unokái is nyögni fognak.

Vérlázító országrablás áldozatai lettünk, és mind ez idáig nem tudtuk beazonosítani árulóinkat, el kellett hinnünk, hogy a politikai vezetőink nekünk mindig is a legjobbat akarták, csupán a véletlen balszerencsék kiszámíthatatlan sorozata juttatta országot ebbe a kifosztott, kiszolgáltatott állapotba. Viszont hála az Országgyűlés elnökének, most már tudjuk, hogy a pártok árultak el bennünket, kiderült, hogy ezek a díszes társaságok valójában nem a nép akaratát, hanem akülső megbízók akaratát hajtották és hajtják végre!!! – Így már értjük. Értjük, hogy a multik adókedvezménye miért nem illette meg a hazai vállalkozókat, miért kellett elkótyavetyélni a hazai ipart, szétverni a mezőgazdaságot, és a sok joghézag miért mindig a kiváltságos ragadozóknak kedvezett. Értjük már! Mindez a sok rossz azért történhetett, mert a meghatározó pártjaink mögött külső megbízók álltak, ami viszont nem más, mint a hazaárulás törvényileg megfogalmazott esete! Nézzük csak a Btk.-t.

A Büntető törvénykönyv hazaárulás című 258. §-a a következő: „(1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagyalkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást a) súlyos hátrányt okozva követik el.”

Az alkotmányos rend szerint a pártoknak a népakaratot kellene képviselniük, ezzel szemben ők külső szervezettel vettek fel kapcsolatot, és a tevékenységüket ezek megbízók határozzák meg. A hazaárulás e vitathatatlan tényével az Országgyűlés elnöke tisztában van, hiszen jogász ő is, és mégsem rohan az ügyészségre, hogy feljelentést tegyen. Pedig a büntetőeljárásról szóló törvény 171. § előírja neki, amely így szól: „(2) A hatóság tagja és a hivatalos személy … köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt … feljelenteni.”

Tehát az ország második legnagyobb közjogi méltóságának tudomása van arról, hogy meghatározó politikai tényezők folytatólagos hazaárulást követnek el, ennek ellenére – esküjével ellentétben –, nem tesz semmit ellene, nem rohan az ügyészségre, nem kiált farkast, nem fordul az ország nyilvánosságához, nem figyelmezteti a hazaáruló pártok választóit, semmit nem tesz annak érdekében, hogy ezt a botrányos állapotot megszűntesse. – Vajon miért nem? Ennek megválaszolását az olvasóra bízom.

Gyirán István

www.orokelet.van.hu

11 thoughts on “Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása

 1. Nem meglepő! Ha valaki tudja, hát Kövér igen csak tudja, hiszen nem rég fordított köpönyeget.

  Kovács Sándor

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 2. Hát kérem, ehhez amit Gyirán úr leírt nem sok mindent lehet hozzátenni! Régen, nagyon hangsúlyozottan próbálom a magyarsággal megértetni, hogy ezek a megtévesztéssel, és választási csalással hatalomra került komcsi-zsidó ivadékok, mind az (egytől – egyig) nemhogy nem képviselnek minket magyarokat és érdekeinket, hanem folyamatos hazaárulást követnek el! Elárulják, eladják Magyarországot a zsidóknak egy tál lencséért! Előre várható lesz a 2014 választási csalásuk is! Ki nem engednék ezt a koncot a pofájukból, ha még egyszer ráharaphattak, és a szerb szoftver most is nekik fog szolgálni, mindaddig amíg a „felséges népharag” megálljt nem parancsol végre nekik, és nem vonja felelősségre mindet! Remélem, hogy hozzászólásomat nem moderálja ki a Híradmin! Julianus Julius

 3. „A kiválasztott napra nincs műsor az adatbázisban. Kérjük válasszon másik napot!”

  Csak egy laikus

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  1. maga laikus, ne reklámozza a hülyeségét, nyilvánvaló! Julianus

 4. Kövér elvtárs csak feltette az „i”-re a pontot ezzel, hogy hivatalosan a kormányszervek nevében is bejelentette, amit mindenki tud.
  A „magyar” politika 24 év alatt az ország teljes lepusztulását hozta magával, nyomorba döntve lakossága majd’ felét. Kinek van, volt kétsége afelől, hogy nemzet- és hazaárulás folyik, és az ország átjátszása? Az SZDSZ Magyarország mindenkori legkártékonyabb pártja volt, a haza szinte minden értékét és stratégiai ágazatait (is) „privatizáló” MSZ(M)P-vel párban. Vagy a magyar földet eladhatóvá tevő Fidesz, a lassan napi és kötelező holokausztozással, amire milliárdok jutnak. (Miközben a legszegényebbekkel is 27% ÁFÁ-t fizettetnek; városok, falvak jutnak csődbe, nincs munka és nő még az éhező gyermekek száma is).
  Ne felejtkezzünk el arról, hogy eközben a teljes magyar adósságállomány kétszeresét kitevő pénzt loptak ki ezek a „derék magyar politikusok”! (A júdáspénz).
  Nagy Péter

  1. Közben az említett hangfelvételt „segítő kezek” eltávolították, talán van valaki, aki „archiválta”?

   Nagy Péter

  2. Kedves Nagy Péter, hát éppen ez a vérlázító, – hiszen tudja aki nem vak, és itt él ebben az országban – hogy mi is folyik itt! De, …amíg a kétharmados bírkanyáj még ma is a zsideszt bégeti, és orbáncékat akarja, összefogás híján sajnos csak a nyálunkat verjük! A holokamura mindíg lesz pénz, hiszen a gazda megparancsolta izraeli magasságából, és a bilderbergék is meghozták döntésüket! Szél ellenében, csak a népharag tud pisálni, mert van ereje hozzá! Ezek az önjelölt zsidóbérenc politikusok csak az ország kiárusításához, és a saját zsebeik megtöltéséhez értenek, egyébhez nem! Véleményével tökéletesen egyetértek, és osztozom benn! T: Julianus Julius

 5. Szerintem az egyik kutya a másik eb! Nem is csodálkozom miért nem rohan a megfelelő szervhez ;). De hajrá emberek szavazzatok csak.

  Imre Zsolt

 6. Ezeket tudja az ezerszer megszűrt híreket olvasó is. Ráadásul ha itt él már évtizedek óta, nem sok újat hallhat az elvtársakról. Egyet viszont mikor tudhatunk meg? Mégpedig azt, hogy mikor lesz elszámoltatás.
  Anna

 7. Ha ezt ilyen természetes egyszerűséggel lehet előadni, akkor élhetünk a gyanúval, hogy ez a Fidesznél sincs másképp. Kövér elvtárs jó elvtárs. Tudja, hogy a megbízók szerint nem szabad oszolni, és ezzel eldicsekedett nekünk. A szalámizást csak a tönkretevésre szántaknál szabad alkalmazni.
  Attila

 8. Kedves Hozzászólók!
  Van aki komolyan veszi, hogy Kövér László az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének munkatársa volt?
  kondor

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: