KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hepatitis – A hatóságok tisztában voltak a fertőzésveszéllyel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miért tétlenkednek a miskolci hatóságok?

Ezt a kérdést tette fel pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője. Mint mondta, a Jobbik már többször felhívta a figyelmet a hatóságok eredménytelen munkájára, ami egyenesen vezet a Hepatitis terjedéséhez.

Példaként említette, hogy már 2013 júliusában értesítette a város jegyzőjét a Finkey utcában tapasztalt súlyos szennyvízelvezetési hiányosságokról. Ezt semmilyen változás nem követte, ezért a környezetvédelmi hatósághoz fordult, amely az ügyet ismét a jegyzőhöz tette át, aki – bár megállapította, hogy „az ingatlanon keletkező háztartási szennyvizek ártalommentes elhelyezése nem igazolt” – intézkedési jogkörének hiányára hivatkozva a Kormányhivatalhoz továbbította az esetet. A Hivatal azonban ismét a jegyzőnek küldte vissza, kijelentve, hogy az az ő hatáskörébe tartozik.

Három, közpénzen fenntartott hivatal tologatja tehát az aktákat intézkedés helyett immár éveken át, miközben a szennyvíz kezeletlenül elfolyik – foglalta össze Pakusza, aki hozzátette, ezek után a városvezetés nem is csodálkozhat a Hepatitis vírus terjedésén. „Felszólítjuk az illetékes hivatalok vezetőit, hogy nyilatkozzanak az ügyben, és haladéktalanul kezdjék meg a törvénytelen állapotok felszámolását!” – zárta mondandóját Pakusza Zoltán.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hepatitis – A hatóságok tisztában voltak a fertőzésveszéllyel

  1. Az biztos ,hogy szappan már a segélycsomagban is van ,, csak épp az integráció dübörög ,, használni is kel .. és ne elvárni másoktól a csatorna rendben tartását ,akkor csökken a fertőzés ,, csak sírni és panaszkodni már unalmas ..

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: