KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazugságok hálójában – A Jobbik elnökének vasárnapi londoni útjáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Iszlám- és zsidóellenesség miatt tüntettek Vona Gábor ellen Londonban, de törökök és zsidók vették védelmébe. A BBC hazudott, de célnak úgy tűnik, ez is megfelelt. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hétfői sajtótájékoztatóján számolt be a „második legnagyobb magyar városban” tett kalandjáról.

vona3

Sikeresnek tartja Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje a vasárnapi londoni útját, mert, ahogy mondta, elvégre találkozni tudott az angol fővárosban élő magyar „gazdasági menekültekkel”. A nyilvánvalóan felső politikai körökből szervezett tüntetésről úgy vélekedett, hogy a nagy propaganda lényegében hasznosnak bizonyulhat, hiszen a negatív reklám is reklám. A Jobbik elnöke egyben köszönetét fejezte ki a londoni magyaroknak bátor kiállásukért, akik -mint mondta- erőt adtak neki. Továbbá méltatta a rendőrség hozzáállását is, az egyenruhások Vona szerint „tudták és érezték, hogy ki a csőcselék, és ki az, aki egy tisztességes, békés rendezvényt akar tartani”.

Az ellentüntetőkről azt mondta, azok iszlamofóbia miatt (is) tüntettek ellene, azonban a helyszínen voltak olyan törökök, akik elnézést kértek tőle a méltatlan helyzetért, és támogatásukról biztosították a magyar nemzeti pártot és elnökét.

Anticionista zsidók is kiálltak a Jobbik mellett

A helyszínen megjelent egy féltucatnyi ortodox zsidó rabbi is, akik azonban nem a tüntetők mellé álltak, hanem a jobbikosokhoz. A valójában a tüntetők ellen felvonuló rabbik Vona Gábor elmondása szerint a rendezvény előtt egy órával személyesen felkeresték őt, és közölték, hogy tisztán látják a Jobbik politikájának lényegét, mely nem zsidóellenes, hanem anticionista vonalat követ. Az Izrael állam-ellenes zsidó tüntetőket a neves brit hírportál, a BBC tudósítása azonban úgy mutatta be, mint akik szintén a Jobbik ellen tüntetnek Londonban.

Mindezt a hamisítást úgy követték el, hogy rabbik kezében lévő táblák mutatásának mellőzésével, egy képaláírással szimplán kijelentették, ők is egyszerű tüntetők, mint a többi antifasiszta. Vona Gábor erre vonatkozóan elmondta, helyreigazítási kérelemmel fognak élni. Ehhez hozzáfűzte, hogy szerinte „olyan embereket (tüntetőket) vezényeltek oda, akik nem tudták, mit csinálnak”. Lapunk információi szerint egyébként több olyan tüntető is volt az érintett metróállomás közelében, akik azt figyelték, ki beszél magyarul. Ezek a provokátorok végül összetörték egy Jobbik-szimpatizáns telefonját, és több emberbe is belekötöttek.

A BBC-n azt írják, a képen lévő rabbik is „csatlakoztak” a tüntetéshez

Itt pedig a mi képünk: a cionista agresszió ellen tüntettek

A legfontosabb, hogy nekik számít a kinti magyarság

Vona Gábor szerint az a legfontosabb, hogy egyedül nekik számít az a több százezer magyar ember, akik a Gyurcsány-Bajnai-Orbán-kormányok „gazdasági menekültjeiként” hagyták el Magyarországot. A Jobbik -mint mondta- kormányra kerülése esetén mindent meg fog tenni, hogy a kivándorolt emberek vissza tudjanak költözni Magyarországra, ehhez pedig a nemzeti párt „Megélhetés, rend, elszámoltatás” jeligéjű kormányzására van szükség.

Hozzátette: igazságtalannak tartják, hogy a külföldi magyar állampolgárok (a Kárpát-medencén túl) nem szavazhatnak levélben, ezért április 6-ig megpróbálják elérni, hogy ez a jog őket is megillesse. A pártelnök szerint ugyanakkor ez a fennálló helyzet nem biztos, hogy véletlen, tekintve, hogy az országot elhagyó százezrek vélhetően nem azokra szavaznának, akik nem tudták itthoni megélhetésüket biztosítani, hanem a Jobbikra.

forum5

A Jobbik célja, hogy haza tudjanak jönni a „gazdasági menekültek”

A külügy megint nem tudta, mi a dolga

Különösen felháborítónak és elszomorítónak nevezte Vona Gábor a magyar külügyminisztérium reakcióit az eseményekre. Mint fogalmazott: „Nyilvánvalóan nem azt vártam el, hogy a nagykövet úr egy Jobbik-pólóban jöjjön oda a rendezvényünkre. Nem azt vártam el, hogy a Jobbik mellett adjon ki nyilatkozatokat – ilyet nem is kértünk természetesen-, de azt a hozzáállást, amit ő tanúsított, felháborítónak tartom”.

„Akárhogy is nézzük, egy törvényesen működő, törvényes keretek között a magyar parlamentben lévő párt frakcióvezetője és egy országgyűlési képviselője látogatott Londonba. Köztudomású volt a sajtóhírek alapján, hogy komoly atrocitás érheti az odaérkező magyar embereket, állampolgárokat, de a nagykövetség és a magyar külügyminisztérium semmilyen állásfoglalást nem tett, semmilyen lépést nem foganatosított. A telefonos és írásbeli megkereséseinkre sokáig nem válaszolt, majd amikor a Facebookon ezt nyilvánosságra hoztam, akkor egy semmitmondó, teljesen értelmetlen levéllel válaszolt az ott lévő magyar nagykövet” – mondta Vona Gábor.

Nem tudták, mi az a Jobbik, sem azt, ki az a Vona Gábor

Hozzátette, hogy ezért bocsánatkérésre szólítja fel a külügyet, továbbá a rendezvény utáni magyarverés miatt is intézkedéseket vár el az angliai magyar nagykövettől. Mint arról már korábban írtunk, a beszéd után több magyar állampolgárt is fizikai atrocitás ért az „antifasiszták” részéről, egyikük kórházba is került. Vona Gábor erre vonatkozóan arra kérte a külügyet, hogy „ne azt nézzék, hogy ezek az emberek egy jobbikos rendezvény után akartak hazamenni, hanem azt, hogy magyar állampolgárok”.

A Jobbik elnöke továbbá úgy fogalmazott, ha a Jobbik kerül majd kormányra és nevez ki nagyköveteket Londonban, „és mondjuk Fidesz szimpatizánsokat ér ilyen támadás, most megígérem önöknek, hogy meg fogjuk őket védeni, azért, mert magyar emberek”. A Fidesz ezt nem tette meg, úgyhogy szégyellje magát! – tette hozzá Vona Gábor.

alfahir.hu

4 thoughts on “Hazugságok hálójában – A Jobbik elnökének vasárnapi londoni útjáról

 1. Nem az a baj, hogy a Fidesz nem tette meg, hogy a magyarokat védje, hanem a KDNP sem.
  Megkérdezem, milyen keresztény párt az ilyen? Mint ahogy itthon a püspökeink is inkább a liberálisok mellé állnak, mint a saját gyülekezetük mellé. Szégyellhetik magukat ők is!

  Baumag

 2. Hm..nem tetszett az összeállításom? Cenzúráztok, mint Sztálin? nahát….:) Egy pár sortól is féltek, minden szó igaz volt…:)

  Ma tomi

 3. És ez még csak a kezdet! Nehéz idők várnak a Jobbikra! Minél erősebb lesz, annál nagyobb és aljasabb lesz az „össztűz” balról és jobbról egyaránt. A háttér-hatalom jobb és bal keze összehangoltan ténykedik, mert tudják, hogy rájuk a legnagyobb veszély a valóban nemzeti vonal erősödése. Beindult a „Haider-effektus”, és csak remélni lehet, hogy nem ugyanúgy végződik.

  Patmosz

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: