Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazámtól akarnak megfosztani – Vajon sikerül?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mielőtt a lényegre térnénk, definiáljunk néhány fogalmat:

Ország= bizonyos  (a természetben kijelölt) határok közé szorított és idegen behatolástól katonailag védelmezett  földterület. ( A mi országunk neve egyelőre még Magyarország.)

Okkupáció = más ország területének  megszállása.  A megszállóknak első sorban az idegen nép földjére van szüksége, amelyet saját  tulajdonába  vesz – annektál – és ennek megfelelően saját belátása szerint rendelkezik felette.    Az annektálás erőszakkal, vagy megegyezéssel  történhet. Az annektáló kihasználja a szomszéd állam gyengeségét, illetve engedékenységét.  A mi esetünkben, a  hatalmon levő, magyar nemzeti öntudattól mentes, hazánkat kiárusító  vezetőinkét.

A Hazám – az az ország, mely földjén születtem, ahol felnevelkedtem, amit hősiesen megvédtek  őseim, ahol nekem jó élni  , ahol az ott lakó nemzethez tartozónak vallhatom magamat, mely nyelvén beszélek, mely Nemzet Himnuszának hallatán megdobban a szívem, könnyezik a szemem. Gondolom, e megállapítással  mindenki egyetért. Ha most nem fogunk össze mindannyian,  a vezető párt a kormánnyal rövid időn belül  megfoszthat minket  Hazánktól.

Hiszem, hogy népünk többsége  patrióta (hazafi) – azaz olyan  hazaszeretettel megáldott személy, aki veszély esetén minden kétséget kizáróan, gondolkodás nélkül felkel  Hazája, a szent földje védelmére,  béke időben minden erejével, tehetségével, szorgalmával a Hazája a Nemzete érdekét   szolgálja.

VALÓBAN CSAK NEVÉBEN MARAD MAGYARNAK  ORSZÁGUNK ?

A Hazám, a magyarságunk fennmaradását a földterületünk  megmentésével kell kezdeni. Ezt kell megértetni MINDEN magyarral. Többször is hangoztattam, és most is állítom: a földünk, annak egy négyzetmétere se ne  legyen senki magántulajdonában, A föld azé a népé, amely élete árán is védelmezi, vagyis  az állampolgárok tulajdona. Ki, milyen alapon állapítja meg a nem ember által teremtettnek  felbecsülhetetlen  értékét, megkérdezésünk nélkül, mi címen rendelkezik az én tulajdonom felett is?!  Minden kormány a saját pillanatnyi érdekei alapján állapítja meg az árát és árusítja tudtom nélkül az én tulajdonomat is. Az igazság szerint minden állampolgárnak jogában áll igényt tartani a ráeső értékes föld részére. Ennek mértéke úgy állapítható meg, hogy az országunk területéből kivonjuk a települések, építmények, utak, vizek, nemzeti parkok, stb. összterületét, a megmaradt részéből levonjuk a lakhatatlan, megművelhetetlen területeket, és ami maradt, elosztjuk kb. 10 000 000 (tíz millióval).  Na, és a földünket magántulajdonba  kaparintani akaró kormány közelében levő személyeknek is maximum ennyi néhány négyzetméter juthat. Mert ha több, akkor már nekem kevesebb jut. De ami a legfontosabb, az  ami külföldieket, a nyugati bevándorlókat, a ránk települőket illetve, amiről megfeledkezünk:

Az országunk MAGYARORSZÁG, ami azt jelenti hogy az országhatárain belül a földterület a MAGYAROKÉ = törvényes Magyar tulajdon a terület 100. százaléka és  amin nem uralkodhat idegen  állampolgár. Nos, a kormány lehetővé tette a külföldiek részére a Magyar föld felvásárlását. A jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma, a magyar föld megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik A felvásárlások gőzerővel  folynak…

Becslések szerint, ha a kiárusítás, a földtől való megválás, a jelenlegi tempóban folytatódik, illetve nő, akkor  a magyarországi földek többsége rövid időn belül,  idegen kézbe kerülhet! A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta végig ennek katasztrofális következményeit! Állítólag Somogyban már van olyan terület, ahol falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is!Ha ez így megy tovább és nem állítjuk le a folyamatot, a térképeken  Magyarország  csak nevében marad magyarnak… Talán…

A visszahonosításomkor esküt tettem, hogy életem árán is megvédem a Hazámat azaz  a MAGYAR földet. És ha erre kerülne sor, meg is teszem, mint ahogy sok-sok millió honfitársam is… DE ! Mi címen hozzunk oly súlyos áldozatot az idegen tulajdonának védelmére ???! Az idegen betolakodók földjéért?. Védjük a Párhuzamos Társadalmat, a ránk települőket, az  idegen bevándorlókat? Vagyis az állam bácsi  nagy igyekezettel igyekszik kiölni belőlem a génjeimben hordozott patriotizmust.  Neki nincs szüksége patriótákra?  Gőzerővel folyik a népbutítás,  az agymosás. A hazájukban hazátlanítottakat könnyebb manipulálni, megemésztetni a nehezen megemészthetőt.

Summa summarum: hol a kiút,  mi a megoldás?  Minden egyes polgárnak joga van részesülni a saját tulajdonát képező  hasznot hozó  ingatlanjából.  De mivel nem mindenki képes, illetve akarja hasznosítani,  a  rá eső föld részét, hát azt hosszútávú (akár örökölhető) haszonbérbe adjuk  kizárólag csak magyar igénylőknek,  vagyis a föld megművelőinek.  Általuk mindannyian  a földünk haszonélvezőivé  válunk.

Tehát: Cselekedni kell !  Ébredjetek emberek! Gondolkodjatok! Védjük meg a Hazánkat!

v. Kövér György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

8 thoughts on “Hazámtól akarnak megfosztani – Vajon sikerül?

 1. “Állítólag Somogyban már van olyan terület, ahol falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is…” -és mikor,milyen kormány idejlben lettek ezek a földek eladva?

 2. Igen meg kellene értetni a magyarokkal, de tisztelet a kivételeknek, semmi becsülete már a föld szeretetének. Városokba, emeleti lakásokba költöznek, s a fűnyírástól is undorodnak, pedig elég lenne egy juhot tartani, az elintézné és még gyarapodna is a gazdájával együtt. Nem értem, mitől jobb tespedni a tévé előtt, amikor a kertben annyi szépet, jót és hasznosat tehet az ember. A téli hónapok sem unalmasak, mert a felszántott föld már előkészített a tavaszi vetéshez, a magok időrendi sorrendben várják a hajtatás idejét, s vannak, amik már a kinti földben hízva egy-két hónap múlva kibújnak. Nézi, figyeli az ember az apró csodákat, amik a gondozásért cserébe finom, egészséges táplálékot adnak, s nem a zöldséges boltban veszi meg őket drága pénzért az ember. Ugyanígy az állatok is meghálálják a jó ellátást, a rájuk figyelést, a megfelelő tartást, no és a feléjük irányuló szeretetet, ami minden élőlényt éltet. Mindez nem pénz kérdése, szimpla szaporítással elérhető. Akkor miért is nem becsülik meg a Földet?

 3. Nemcsak meg akarnak, hanem már meg is fosztottak!

  A cikk írójától illik kérdezni: van még neked valamid ami magyarként még a tiéd? Van termelő eszköz a kezedben amivel életben tudsz maradni önfenntartóan?
  Mert csak a golyóstollat helyettesítő számítógépes cikkekkel bizony még egy krumpli levest sem tudsz magadnak megfőzni, hogy a haza ellenségeit túléljed. Hacsak nem kollaborálsz!

 4. A fidesz, talán 2010-ben megmondta, hogy Magyarország lesz Európa gazdasági középpontja. Valami hasonlót mondott.

  Talán ezért árulja, árulta az országot, és a Népet.

  Mi magyarok szerintem nem akarnánk Magyarországon gazdasági központot létrehozni.
  Nem hinném, hogy Mi “jó” zsidók lehetnénk. Mi nem akarjuk embertársainkat kirabolni.

  Ebböl az következik, hogy le kell cserélni a népet. Mi lennénk, vagyunk a hazátlan nemzet. Minden, és minden összevág a mi kivégzési tervükhöz. Gondolják át, ha még nem tették meg: egészségügy, fizetések, nincs hadseregünk, privatizáció, kivándorlók, cigányság, és a t ö b b i, a lista felsorolhatatlan.

  Igen, védjük meg a Hazánkat.
  Mindig lássák, hogy nem tapsolunk, röhögünk rajtuk, lenézzük őket, ne ismerjük el őket feletteseinknek, nem is ők a feletteseink. A mi feletteseink az ők feletteseik, a pt.
  …..
  Félek.
  Sokan félünk.
  Itt van amerika, megjöttek. Ki hívta őket. A Román nép? A Lengyel nép? A Litvánok? Nem hinném.
  Nagyon nagy a kavar.

  20.-án lesz a beiktatás.
  Mit fognak kitalálni, hogy ne legyen.

  Ezek mindenre képesek. A pénzért a hatalomért. Gyilkosságot? Oroszország megtámadását?

  Ha megeggyeztek az új elnökkel, ami valószinű, akkor a függöny felhuzandó. Folytatódhat a nagy előadás.
  Az írók írhatják a kövezkező darabot. Új szinészek, új rendező, új stáb, de minden a régi.

  A nézők is.

  Atilla

 5. Üdv Mindenkinek!
  Egyetértek ès együttérzek v. Kövér Györggyel!
  Nagyon okos és fontos témáról ír. A baj csak az,hogy a ” birkamagyart” nem érdekli a téma! Neki nem kell a föld,hisz azon dolgozni kell!
  Számára ott a Tesco,szerinte minden ott terem.
  Édesapám mondotta vala “gyáva népnek nincs hazája”!
  Én már csak JÉZUS KRISZTUSban és Putyinban bízok!
  Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART!

  1. Itt és azonnal, a leghatározottabb módon vissza kell utasítanom Ignácz úr hozzászólásában elhangzottakat.

   A MAGYAR NÉP NEM BIRKANÉP! Az a birka aki ezt próbálja sugallani. Még Kárpátaljáról sem fogadható el ez a dehonesztáló jelző. Ha nem vonja vissza ezt a jelzőjét, én kérem, hogy ide ne irogasson véleményt többé. És ilyet senki más se! Tegye ezt inkább az úgy is magyarellenes ukrán médiákba.

   Mert tudja meg, a magyar a világ egyetlen őstudást hordozó népe, és a nyelvünk Indoeurópa egyetlen ősnyelve. A magyarokon uralkodó idegen faj a birkák népe: Ők akarják jelenleg erőszakkal tudatlanná tenni népünket, de nem fog sikerülni nekik sem.

 6. “ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk,mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon,hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen,mint a társadalom pestisét,és amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit.” (George Washington)
  Megvettek ők “itt már mindent! Országot,földet, politikust,vezetőt(?)hivatalt, s minden mást,ami a Magyarokért hathatósan bármit is tehetne.
  “A talmud tanította meg a zsidókat a keresztények javainak ellopására,arra,hogy a keresztényeket vadonélő állatként kezeljék és szakadékba taszítsák….hogy büntetlenül öljék meg őket és minden reggel szörnyű átkokat szórjanak rájuk.” (Denis Diderot filozófus,író, a francia és az egyetemes kultúra egyik legnagyobb hatású alakja)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: