KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban

Németországi iszlamista fegyverraktár Merkel szeme előtt…

Radikális szalafisták fegyverraktárát számolták fel a német rendőrség speciális egységei Észak-Rajna-Vesztfáliában egy mecset közelében. A titkos rejtekhelyen valóságos fegyverarzenál fogadta a kivezényelt rendőrségi kommandót. A fegyverraktár zöldség és fűszer hűtőkamrának volt álcázva. Észak-Rajna-Vesztfália tartomány lakossága hozzávetőlegesen 18 milliós, düsseldorfi székhellyel. Az utóbbi időben ugrásszerűen nőtt azoknak a muszlim fiataloknak a száma, akik ebben a német tartományban kívánnak letelepedni. Titkosszolgálatok jelentései alapján a radikális szalafisták száma is emelkedett a térségben, hiszen a muszlim bevándorlók jelentős része érkezik háborús övezetekből.

Háborút látott, fegyvert kiválóan ismerő 20-30 éves radikális fiatalok, akik hírből nem ismerik a toleranciát és akik köpnek az európai értékrendre. Információink szerint Németország történelmében a legnagyobb fegyverarzenált foglalták le a hatóságok, amik iszlám szélsőségesekhez köthetők. A németeket valósággal sokkolta a hír, miszerint az ISIS nevű terrorszervezet Németországban lévő alvó sejtjei aktivizálták volna magukat a több száz fegyverrel. Titkosszolgálati jelentések adnak hírt arról, hogy fundamentalista iszlamisták készen állnak az erőszakra, hogy lecsapjanak Németország különböző részein.

Lehallgatott és elektronikus levelek bizonyítják a szélsőségesek aktivitását Németország szerte. A hamburgi titkosszolgálat és elhárítás pénteken jelentette, hogy tudomásuk van arról, hogy iszlamista extrémisták csoportja készít elő akciókat. A német hatóságok korábban is monitor alatt tartották azt a néhány száz radikális szalafistát, akik száma az utóbbi hónapokban több ezresre emelkedett.

A szélsőséges liberálisok, vagyis a belső ellenségeink szerint menekültek. A tények azonban fegyverkezésről, nemi erőszakról, drogterjesztésről és egy új típusú bűnözői réteg kialakulásáról szólnak! Hasonló fegyverraktárak Németország különböző részein létezhetnek. Azoknak a terrorista csoportoknak, akik be akarják juttatni sejtjeiket az európai országokba, nagyszerű alkalom a menekültinvázió. Gyakori esetekről beszélünk, ha azt mondjuk, a menekültek személyazonosságát rámondásos alapon rögzítik.

Az esetek többségében semmiféle hivatalos okmánnyal nem rendelkeznek! A német politikusoknak be kell látniuk, hogy Angela Merkel heves invitálásának hatására szalafista szélsőségesek ezrei érkezhetnek az országba. Olyan veszélynek téve ki Németországot és a német lakosságot, ami beláthatatlan következmények elindítója lehet. A Németországban élő iszlám népesség nem kíván integrálódni a társadalomba, ezzel szemben párhuzamos társadalmat épít a már meglévőben. Nem tiszteli a német törvényeket, saját törvényeit, az úgynevezett shária törvénykezést tartja követendőnek. A nők és gyermekek megerőszakolását nem tartják bűnnek. Ingyen követelnek mindent maguknak.

Ez is érdekelheti:  Deutsch Tamás: az EP több millió uniós választópolgár akaratát vette semmibe

Vallási vezetőik többször azt nyilatkozták, hogy Európát hamarosan leigázzák az iszlamista fiatalok és kalifátust alkotnak maguknak. Az Észak-Rajna-Vesztfáliában lefoglalt fegyverek valószínűleg a vallási fanatikus csoportokhoz köthetőek. Ezekkel a fegyverekkel terveztek mészárlást az ellen a nép ellen, amely befogadta őket.

Siklósi Botond, VILÁGFIGYELŐ
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban

 1. Az eu-nak a „migráns” áradat olyan mint Magyarországnak a cigányok! Az eu vezetése zsidokból áll, pont úgy mint Magyarország vezetése. Ez a fegyver raktár a német politikai vezetés az az a zsidok hathatós támogatása nélkül nem jöhetett volna létre!
  Pont úgy mint ahogyan Magyarországon sem jöhetnek létre a hasonló raktárak. Csak az a különbség, hogy Németországban a zsidok álltal be engedet muszlim terroristáknál van a fegyver, Magyarországon viszont a rettegő zsidok kezében!
  Ferihegyen úgy sétálnak a zsidok ki be ahogyan csak akarnak, azt hoznak és visznek amit akarnak!
  Nem kellene már tenni valamit ez ügyben, a magyarnak mondott kormánynak?
  Ja persze, hogy nem, hiszen a kormány zsidokból és cigányokból áll!
  És, hogy Magyarországra miért nem engedik be a „migránsokat” ?
  Ennek is egyszerü oka van,mert az a pár Magyar rabszolga már nem bírná eltartani azokat a férgeket is, így nem maradna a zsidoknak és a tenyésztett terroristáiknak megélhetésre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük