Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Radikális szalafisták fegyverraktárát számolták fel a német rendőrség speciális egységei Észak-Rajna-Vesztfáliában egy mecset közelében. A titkos rejtekhelyen valóságos fegyverarzenál fogadta a kivezényelt rendőrségi kommandót. A fegyverraktár zöldség és fűszer hűtőkamrának volt álcázva.

Észak-Rajna-Vesztfália tartomány lakossága hozzávetőlegesen 18 milliós, düsseldorfi székhellyel. Az utóbbi időben ugrásszerűen nőtt azoknak a muszlim fiataloknak a száma, akik ebben a német tartományban kívánnak letelepedni.

Titkosszolgálatok jelentései alapján a radikális szalafisták száma is emelkedett a térségben, hiszen a muszlim bevándorlók jelentős része érkezik háborús övezetekből. Háborút látott, fegyvert kiválóan ismerő 20-30 éves radikális fiatalok, akik hírből nem ismerik a toleranciát és akik köpnek az európai értékrendre.

Információink szerint Németország történelmében a legnagyobb fegyverarzenált foglalták le a hatóságok, amik iszlám szélsőségesekhez köthetők.

A németeket valósággal sokkolta a hír, miszerint az ISIS nevű terrorszervezet Németországban lévő alvó sejtjei aktivizálták volna magukat a több száz fegyverrel.

Titkosszolgálati jelentések adnak hírt arról, hogy fundamentalista iszlamisták készen állnak az erőszakra, hogy lecsapjanak Németország különböző részein. Lehallgatott és elektronikus levelek bizonyítják a szélsőségesek aktivitását Németország szerte.

A hamburgi titkosszolgálat és elhárítás pénteken jelentette, hogy tudomásuk van arról, hogy iszlamista extrémisták csoportja készít elő akciókat. A német hatóságok korábban is monitor alatt tartották azt a néhány száz radikális szalafistát, akik száma az utóbbi hónapokban több ezresre emelkedett.

A szélsőséges liberálisok, a belső ellenségeink szerint menekültek. A tények azonban fegyverkezésről, nemi erőszakról, drogterjesztésről és egy új típusú bűnözői réteg kialakulásáról szólnak!

A szélsőséges liberálisok, vagyis a belső ellenségeink szerint menekültek. A tények azonban fegyverkezésről, nemi erőszakról, drogterjesztésről és egy új típusú bűnözői réteg kialakulásáról szólnak!

Hasonló fegyverraktárak Németország különböző részein létezhetnek. Azoknak a terrorista csoportoknak, akik be akarják juttatni sejtjeiket az európai országokba, nagyszerű alkalom a menekültinvázió. Gyakori esetekről beszélünk, ha azt mondjuk, a menekültek személyazonosságát rámondásos alapon rögzítik. Az esetek többségében semmiféle hivatalos okmánnyal nem rendelkeznek!

A német politikusoknak be kell látniuk, hogy Angela Merkel heves invitálásának hatására szalafista szélsőségesek ezrei érkezhetnek az országba. Olyan veszélynek téve ki Németországot és a német lakosságot, ami beláthatatlan következmények elindítója lehet.

A Németországban élő iszlám népesség nem kíván integrálódni a társadalomba, ezzel szemben párhuzamos társadalmat épít a már meglévőben .Nem tiszteli a német törvényeket, saját törvényeit, az úgynevezett shária törvénykezést tartja követendőnek. A nők és gyermekek megerőszakolását nem tartják bűnnek. Ingyen követelnek mindent maguknak.

Vallási vezetőik többször azt nyilatkozták, hogy Európát hamarosan leigázzák az iszlamista fiatalok és kalifátust alkotnak maguknak.
Az Észak-Rajna-Vesztfáliában lefoglalt fegyverek valószínűleg a vallási fanatikus csoportokhoz köthetőek. Ezekkel a fegyverekkel terveztek mészárlást az ellen a nép ellen, amely befogadta őket.

Siklósi Botond

http://ujero.net/

2 thoughts on “Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban

  1. Mikor jönnek rá a németek,hogy az az az áruló zsidó nő az országuk tönkretételén szorgoskodik és mikor tesznek végre ellene.
    Európa jövője nagyban a németektől függ.
    ÉBRESZTŐ NÉMETEK!!!!
    H.B.
    „Angela Merkelt a nemzeti oldal „Izrael Sárának” is becézi Izrael iránti elkötelezettségének és szeretetének folytonos mutogatása miatt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük