KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hamarosan ütni fog az igazság órája

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

jobbik demonstMájus 1-jén hatályba lép a földtörvény, amit újabban földforgalmi törvénynek is neveznek. Ebből nagyon komoly baj lesz, mert a magyar termőföld nincs alkotmányos védelem alatt, de nincs védelem alatt a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj sem!

A termőföld május 1-jétől szabad préda lesz, jönnek a külföldi pénzes zsákok az Európai Unióból és társult képződményeiből. Amiről sok magyar honfitársunk még nem is tud, veszélyben lesznek a zártkertek is, mert a törvény azokra is vonatkozik. Az állami tulajdonú termőföldekhez szinte csak a Fideszes kebelbarátok juthattak hozzá, legalábbis nagy tételben. A kishantosi biogazdaság tönkretételéről egy korábbi cikk elérhető ITT !

Aztán a választások után néhány nappal beindult az előző bérlők általi vetés kiszántása, okozva ezzel cirka 160 millió forint kárt! Hogy lesz-e felelőse ennek a dicstelen tettnek, az nem valószínű.

Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségünk és a nyugdíj, de védelem alatt ál a hatalomnak oly kedves egykulcsos adó, amelyen gyerekszámtól függően havi 200-500 ezer forinttal jól jártak. Nemrég kiderült, hogy már 16 százalék adót se akarnak fizetni a magas jövedelmű hatalomék, már arra hajtanak, hogy csak 9 százalékos legyen az adó mértéke. Eddig 450 milliárd forint adóbevétel esett ki az egykulcsos adó miatt, amit a kis keresetűektől vontak el a világ legmagasabb áfájával, sok megszorító csomaggal és rengeteg különadóval, amit ugyan a multikra és a bankokra vetettek ki, de azok azonnal tovább testálták ránk. 

Sok nyugdíjas honfitársunk állt be a rezsiharcosnak a Fideszt támogató csapatba. Most aztán a rezsicsökkenésre hivatkozva elmondja a statisztikai hivatal, hogy nincs infláció, ami azt vetíti előre, hogy nem lesz nyugdíjemelés. Bár ha a boltba, vagy a piacra mész vásárolni, nem ezt tapasztalod.  

Egy nyugdíjszakértő szerint nagyon fog hiányozni a nyugdíjalapból az a 3000 milliárd forint magán-nyugdíjpénztári pénz, amit államosított a hatalom. Mivel adóként szedik be a járulékokat, az bizony más célra is felhasználható! A nyugdíjemelés az infláció függvénye. Mivel az állam statisztikai hivatala ki fogja mutatni, hogy nincs infláció, vagy alig érzékelhető a mértéke, nem fog nyugdíjat emelni! Ezen aztán több százmilliárd forintot meg lehet évente spórolni, és oda lehet adni a már amúgy is agyondotált minisztereknek, államtitkároknak, egyéb hatalmasságoknak. Mindig azoknak, akik már amúgy is agyon vannak dotálva. Nesze nektek nyugdíjas rezsiharcosok!

Az alacsony jövedelemmel rendelkezők az áldozatai a rezsiharcnak, nyertesei természetesen a gazdagok. A kistelepülésen élők nem gázzal fűtenek, hanem fával és szénnel. Ők nem veszik észre a rezsicsökkentést. A Fidesz 2010-13 között annyiszor emelte a rezsit, hogy még mindig nem vagyunk a 2010-es szinten. Ráadásul a világpiaci ár csökkent, de ettől még jól hangzik a rezsiharc szlogen, és meg is lehetett vele szerezni megint a kétharmadot! Most azonban az ukrajnai helyzet miatt lehet, hogy komoly gond lesz a földgázzal. Óriási hiba, vagy inkább bűn volt import gázra alapozva bevezettetni a lakossággal (kedvezményes hitellel!) a földgázt.

Egyre több honfitársunk várakozik az út szélén. A devizahitelesek számára sincs megoldás, ráadásul április 30-ával vége a kilakoltatási moratóriumnak…

Sok magyar fiatal hagyja el az országot a kilátástalanság miatt. Létszámukat 500 ezer főre becsülik. Ők Orbán Viktor miniszterelnök szerint kalandvágyból mennek el. Jövedelmük egy részét hazautalják az itthon tengődő hozzátartozóknak, amelyen nagyot kaszál az állam is, de az igazi óriásit a bankok. A Zuhanyhíradó szerint az új Fidesz-kormány meg is fogja őket adóztatni.

Hány bőrt lehet még lehúzni a magyar átlagpolgárról és az egyre szegényedő rétegről? És meddig szakadhat el ennyire a hatalom emberileg is, jövedelmileg is a társadalomtól? A választási eredmény azt vetíti előre, hogy SOKÁIG!

Eddig lehetett összevissza beszélni arról, milyen jó az ország helyzete, de az igazság órája az új parlament megalakulásának napján ütni fog! El kell mondani az ország VALÓS helyzetét! Ezúttal ez nem őszödi, hanem felcsúti beszéd lesz. Hogy sok öröme nem lesz benne Magyarország polgárainak, az bizony előre borítékolható! A kormányzat óriási költekező kedve és korrupciós szokásai miatt újabb megszorítások következnek. Bár ne lenne igazunk…

Békéscsaba, 2014. április 17.

Anton

Emlékeztető: „A nép, amely szélhámosokat, tolvajokat, árulókat választ meg, nem áldozat!! CINKOS!!” (George Orwell)

sokkaljobb.hu

0 thoughts on “Hamarosan ütni fog az igazság órája

 1. Aki magyar antiszemitizmust emleget, az nagyon nagyot téved. Jómagam soha nem tapasztaltam semmiféle zsidóellenes megnyilvánulást, inkább az ellenkezőjét. Ezt nagyon sok példával tudnám alátámasztani visszamenőleg a ’60-as évekig, de erre nekem itt nincs lehetőségem, úgyhogy csak még annyit, hogy jó lenne, ha már végre leszoknának arról, hogy évente egyszer-kétszer (Hofi szerint hatszor-nyolcszor) felröppen a hír, amely szerint a magyarok antiszemiták. Az ellentétet – sajnos – épp a zsidók szítják azok ellen a magyarok ellen, akiknek a kenyerét eszik.

 2. Az bizony tényleg szomorú, hogy egyre rosszabbul élünk, miközben azt harsogják, hogy Magyarország jobban teljesít… Bár úgy volna! A mindennapi gyakorlat viszont mást mutat. Nincs infláció? Akkor minek nevezzük a drágulást? Az alapvető élelmiszerek egyre többe kerülnek, nézzük pl. a tej vagy a kenyér árát…
  Nagy hibát követett el mindenki, aki nem a Jobbikra voksolt. Ez az egyetlen olyan párt, amelyik tisztességes.
  Lenhardtné

 3. Érdeklődöm, hogy miért siklott el a NIF a felett a hír felett, hogy a föld bizottságok helyét az „agrár kamara” veszi át? Az agrár kamara ( mint az összes kamara) a bolsevikok, ávósok, zsidók, söpredékek menhelye! Emlékezzünk csak vissza, hogy az a nagy tamás volt hosszú éveken át a vezetője aki az egyik legbrutálisabb msz(m)p párttag volt! Szellemisége teljes mértékben vezérli a mai napig is ahogy az ávós gáspár elvtársé a szakszervezeteket! Ez a megoldás ahelyett amit eredetileg hazudtak ezek szerint, hogy a települések lakói közül kerülnek ki a földbizottság tagjai akik jóvá hagyják a föld üzleteket! Véleményem szerint megérné fellármázni az embereket, hogy képet kapjanak a „falhoz” állításukról!
  kató rudi

 4. A magát „nemzetinek” tituláló „kormány” tette első ciklusában eladhatóvá a magyar földet.
  Sok ezer éves, súlyos véráldozatok árán megvédett örökségünket pár év alatt prédává tette egy tetves hazaáruló párt. Ezért kerültek, segítették újra hatalomra – hogy bevégezhessék a föld átjátszását?
  A rezsiharchoz:
  senki nem akarja észrevenni, hogy közben az Euro Ft árfolyama szilárdan 300 – 310 fölött tartózkodik? (kb. 3000 Ft havi „rezsimegtakarításra” kb. 6-8000 Ft árfolyamrésből/áremelkedésből adódó többletkiadás jut.)
  Nagy Péter

 5. „160 milliós kárt okoztak”De hogyan okozták?Nem az okozta e a kárt,akinek ősszel megmondták,hogy nem nyert a pályázaton,és más bérelheti a földet,de ennek ellenére bevetette?.Bevetette,mert azt hitte,vagy az MSZP,vagy a Jobbik nyeri meg a választást.Hát nem nyert egyik sem.A törvényeket be kell tartani,mert különben az lesz,ami most Ukrajnában van.Azzal,hogy a Greenpeac arcoskodik mellettük,hiteltelenné tették az ügyet előttem.
  Tibor

 6. Na, ki a felelose a Kishantoson elkovetett buntettnek ? A 2/3-os Kormany, amely a foldtorvennyel es nagyon sok mas, a jozan esz, a tisztesseges elbanas, magyarsag erdekeinek bator kepviselete ellen cselekszik. Mindig a fejetol buzlik a hal, hat meg egy tarsadalom, egy orszag, Ha a kovetkezo 4 ev nem hoz komoly nemzeti ellenallast a nemzetveszto elgondolasokkal, torvenyekkel es cselekedetekkel szemben, hanem birka modon cask menetelnek es szavazgatnak a milliok, akkor mar nincs vissza ut a nemzethalalbol ! Mert cask radikalis, tisztakezu es Magyar emberekkel lehet egy orszagot vezetni, felviragoztatni es megtartani ! Maskent minden elveszett !
  Pasztorfi Istvan

 7. Kijelentem és be is tudom bizonyitani, hogy nem vagyok szemafóbiás antiszemita..Az antiszemita mű szót a zsidók találták ki és ha valaki antiszemita akkor ők azok. Ők mocskolják Kertész Ákossal az élen a magyarokat a klubrádió 24, órában mocskolódik Hungarófóbiás zsidó csillagos tüntetéseken mocskolják azt aki nem bántja őket. Megy ez egy darabig de hamarosan betelik a pohár …… Üdv . minden igaz magyar embernek. Adorján I.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: