KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Haiti megszállás előtt áll?

A földrengés sújtotta szigeten óriási a káosz. Nem kell sokat keresgetni a neten, hogy szörnyűbbnél szörnyűbb képeket találjuk a földrengés után kialakult állapotokról. Ez a helyzet úgy hiányzott most az USA-nak, mint egy falat kenyér. Nemcsak elhanyagolta a dél-amerikai vidéket, hanem egyenesen kiszorult onnan. A legalattomosabb módszerekhez kellett fordulnia, hogy némi helyet vissza tudjon magának kaparni.

Most tárt kapuk várják Haitin. Vagy lépni fog a másik oldal is, vagy a cionista tőke ajándékot kap az ölébe. Ez egy kiváló lehetőség, és bázis lenne nekik. Teljesen lényegtelen most, hogy van – e mit lopni, rabolni, kifosztani Haitin. Most a lényeg az, hogy újra megvessék a lábukat. Ugyan néhány európai ország is látja a lehetőséget, de az USA közelsége nagy hátrány nekik. Talán nem véletlen, hogy a legsátánibb ország pont egy ilyen halálos szerencsétlenségen nyerhetne nagy előnyt.

Kíváncsian várjuk a másik oldal reakcióit. Dél-Amerika államai még nem nagyon reagáltak, talán kivárnak. Oroszország vagy nagy dobásra készül, vagy a háttérben dolgozik. Kína rettentő mennyiségű mozgatható tőkével rendelkezik, tehát minden esélye megvan arra, hogy most bekebelezze a romokban álló szigetet. Ők azonban kizárólag üzleti és nem katonai szempontok alapján gondolkodnak.

Mindezalatt a venezuelai kormány orosz belső információkra hivatkozva mondja, hogy a Haiti földrengés az USA egyik katonai akciója. Oroszország is kísérletezik tektonikus, szeizmikus fegyverekkel. Bizonyíték persze nincs. Csak feltételezés. Az viszont biztos, hogy az USA – nak most kapóra jött ez a helyzet. Az IMF adósságot engedne el Haitinek, miközben az USA aprópénznek beillő segélyeket ajánl fel. Eközben lassan 16000 amerikai katona és zsoldos ténykedik Haitin. Többször jelezték, hogy az amerikaiak által megszállt repülőtér nem fogadja a segély szállítmányokat, csak ami az USA-ból érkezik. Egyre durvábban szólnak bele a kormány működésébe is, mondván a vezető hatalom nem elég határozott. Ezt azonban nem az USA–nak kellene eldöntenie. Valahogy ismerősen hangzik nekünk az ilyen fajta „segítség”, aztán a Habsburgok ültek a nyakunkra. Teljesen jogosan egyre nagyobb a felháborodás, az USA agresszív beavatkozásán, és az ráerőszakolt segédkezésén. Hívatlanul özönlenek Haitire a zsoldos kalandorok. Ennek újabb szervkereskedő botrány,  (és) vagy véres belháború lesz a vége. Megszoktuk már az Egyesült Államoktól ezt a „menetrendet”. A mai áldatlan állapotok elmúlnak pár hét alatt, és kezdődhet az újjáépítés. Vagy egy elhúzódó újabb szabadságharc. A Haiti lakosság érdekében egyben lehet reménykedni, hogy a világ normálisabb fele, Oroszország, Kína, és társországaik időben lépnek, és megakadályoznak egy újabb elhúzódó vérengzést.

Gyártó István – Jövőnk.info
http://www.jovonk.info/2010/01/21/haiti-megszallas-elott-all

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Haiti megszállás előtt áll?

 1. „a világ normálisabb fele, Oroszország, Kína, és társországaik” – ugye ez csak egy vicc? FÁK országok, Tibet, és a többiek?

  1. Attól függ, honnan nézzük. Ha abba gondolunk bele, hogy csak az utóbbi két évtizedben az USA hányszor és a világ mely részein lépett föl agresszorként, akkor még ezt is mondhatjuk nyugodtan. Oroszország és Kína bűnei szinte eltörpülnek az USA világuralmi törekvései és az azzal összefüggésbe hozható emberiség elleni bűntettei mellett.

 2. Érdekes ez a tektonikai fegyver . Akkora a titkolózás minden téren , hogy nem lepődnék meg egy klónhadsereg felbukkanásán sem . A tudatbefolyásoló Haarp -ról már nem is beszélve . Sajnos vannak olyan emberek , akik a hatalomért mindenre képesek . Egyébként én még önzetlenül és feltétel nélkül adakozó hatalmat nem láttam . Itt is nyilván be fogják nyújtani a számlát . Előbb vagy utóbb .

 3. A kommunizmus, és annak vezető hatalma a szovjetek és utódaik több ember haláláért felelősek, mint a világ összes többi állama együttvéve az írott történelem folyamán!

  1. Kedves CarChilli!
   Ez mind igaz, viszont a legnagyobb és legdrámaibb változások éppen Oroszországban zajlanak. Világuralmi törekvései jelenleg a cionista USA-nak vannak. Az elmúlt két évtized történései ezt igazolják és én erről írtam a legutóbbi hozzászólásomban.
   A mai Oroszország nem egyenlő a volt Szovjetunióval. A keményvonalas régi komcsikat teljesen ellehetetlenítette Putyin, a cionistákat pedig nem engedi sem a gazdasági, sem a politikai hatalom közelébe.

 4. Én sem Oroszországról, hanem a szovjetek(kommunisták)ről beszélek. Putyin, volt KGB-s nagykutya most nem elvtársi, hanem diktatórikus eszközökkel uralkodik. Mi a különbség közte és Sztálin, vagy Brezsnyev között? Az eltelt évtizedek, más semmi. Kifinomultabb eszközökkel dolgozik, változik a világ. Ma már a történelmi magyar határokat sem lehet visszaállítani kardokkal, mint egykoron. És atom az oroszoknak is van, nem csak Amerikának. Putyin….

  1. Természetesen én is ismerem Putyin múltját. De azzal is tisztában kell lennünk, hogy csak vasmarokkal tudja országát ismételten nagyhatalommá tenni úgy, hogy ne kerüljön túlzott cionista nyomás alá. Azt viszont csak kemény kézzel teheti meg, hiszen az USA és cionista csatlósai mindent megtesznek azért, hogy Oroszországot saját befolyási övezetekkel vegyék körül.
   Putyin orosz nacionalista, akinek csak egy fontos, Oroszország biztonsága, bármi áron. És ne feledjük el, a nacionalizmus nem szitokszó, arra minden nemzetnek szüksége van a túléléshez. A magyarságból pont ezt az egészséges nacionalizmust akarják kiirtani azzal, hogy annak jelentését a szélsőség és a fasizmus mezsgyéjére terelik már évtizedek óta.

 5. Ez így igaz. De ne feledd, Putyin is csatlósokkal akarja (újra) körülvenni magát. És, ha Amerika nem volna, ő (Putyin) lenne az „USA” ! De Amerikának is a saját kommunistamentes biztonsága az első, mindenáron, ahogyan Te fogalmazol. És az emberiségnek inkább demokráciára, mint kommunizmusra van szüksége. „A kisebbik rosszra”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük