KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hadjárat a magyar föld megvédéséért! – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása

jobbik party

A palesztinoknak úgy tűnik sajnos már késő, mi magyarok még megvédhetjük a földünket, ha nem akarunk rabszolgasorban élni.

Minden tiltakozás ellenére idén májustól lejár a moratórium és a hazaáruló földtörvény megnyitja a külföldiek (EU polgárok és EU-val szerződésben álló más államok polgárai) számára a magyar termőföld megszerzésének lehetőségét, ezért még most kell cselekednünk a zsebszerződések felszámolása érdekében. Az új Büntető törvénykönyv tavaly július 1-től 3 éves börtönnel rendeli büntetni azt, aki a termőföldet jogellenesen megszerzi vagy a megszerzésben közreműködik.

Az Országgyűlés előtt zárószavazásra vár a  termőföld tulajdonjogának megszerzését vagy használatát korlátozó jogszabályi rendelkezések kijátszására irányuló jogügyletek feltárásáról és megakadályozásáról szóló törvényjavaslat, amely a zsebszerződések magyar érintettjei számára védelmet biztosít a nyerészkedő külföldivel szemben.

Miután azonban a semmis szerződések már ezen törvény nélkül is érvénytelenek, ezért már most kérek mindenkit, hogy indítson offenzívát a zsebszerződések leleplezése és újabb ilyen szerződések megakadályozása érdekében.

Kérem, hogy zsebszerződések észlelése esetén összefogva jóakaratú, cselekvésre kész honfitársakkal tegyenek feljelentést az ügyészségeken, keressék fel a legközelebbi nemzeti gazdatanácsot, földvédő szervezetet, a Jobbik helyi szervezeteit és vegyék igénybe nemzeti elkötelezettségű ügyvédek segítségét. Tájékoztassák a helyi és országos közvéleményt a tudomásukra jutott és leleplezett ügyekről, illetve kérem engem is és Gaudi-Nagy Tamást is tájékoztassanak akcióikról az alábbi e-mail címeinken:

krisztina.morvai@europarl.europa.eu és gaudi-nagy.tamas@parlament.hu.

A legkisebb földterület visszaszerzése vagy eladásának megakadályozása is eredmény !

„Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz.”  – Mahatma Gandhi

Emeljük fel fejünket és vegyük vissza együtt hazánkat !

Isten óvja és vezesse Magyarországot !

Strasbourg, 2014. január 16.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő

www.morvaikrisztina.hu

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő

http://www.gaudi.jobbik.hu/

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Hadjárat a magyar föld megvédéséért! – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása

 1. Vona, Gaudi és a többi faszjankó, miközben az EU-ra hőbörög tálcán kínálja fel Magyarországot a ruszkiknak. Orbán haverjuk teljesíti a vágyukat, és az oroszok felé adósítja el Magyarországot. Mert az oroszoknak jobb tartozni mint az IMF-nek, ugyebár…. Miután az IMF egy irodányi aktakukac, az oroszok meg egy agresszív, újra terjeszkedő birodalom, tízezernyi tankkal, atomfegyverekkel. Csak a casus belli-re vár, hogy kiterjessze a csápjait.
  Kinek lesz jobb majd bejelenteni a fizetésképtelenséget, amikor már nem tudjuk fizetni az egyre csak gyűlő adósságot, mint a görögök? Egy irodányi aktakukacnak, vagy az oroszoknak, faszkópék???? A magyar föld? A magyar föld meg lesz szállva a törlesztés hiánya miatt, és ti meg mehettek Szibériába, ha ugattok nyomorultak.
  Akkor majd visszasírnátok az EU-t degeneráltak, csak már késő lesz. Ez az ostoba jobboldali „nemzeti” csürhe az ország igazi veszte, nem a baloldal. Most már értem miért írta Márai: „… A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldal”

  üdv. Aranyapa

  1. ” A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldal”
   Kedves Aranyapa!
   Tökéletesen igaza van Márainak,de ha a komcsik és a nemzeti jelmezbe öltözött jobboldal származását vizsgáljuk akkor áll össze igazán a kép.
   H.B.

 2. Aranyapa ! Ugy latom a RendszerHAGAS eddig kormanyon kakaskodo Kiszes, MSZMP-s, Fideszes politikusaival egy padban tanultad a „demokraciat”, a magyarsagtudatot es oszinteseget. Eddig a Jobbik az egyetlen politikai alakulat, amely eddig nem szennyezte be sem a becsuletet, sem a magyarsagat, sem a zsebet, a nemzet penzevel, eletevel, nyomoraval. Ok azok, akikre rabizhatnank az Orszagot, Nemzetet, ha felvilagosult, ertelmes lenne a nep tobbsege !
  Pasztorfi Istvan

  1. A Jobbik anélkül szennyezte be a becsületét, hogy kormányra került volna. A ruszkik seggét nyalják, akik mindkét szabadságharcunkat leverték. A magyarok legnagyobb gyilkosaihoz, a törökökhöz dörgölőznek. Közben az EU-t szapulják, akik semmit nem tehetnek arról, hogy az összes EU-s pénzt a korrupt, szarházi magyar politikusok ellopják. Ezek a gyilkosaink hasznos idiótái. Akinek egy olyan velejéig korrupt maffiaállam a példaképe, mint Oroszország, az a magyarság sírásója. Állandóan a palesztinokról brekegnek, miközben a csecsenekről, és a tucatnyi oroszok által megszállt, elüldözött, kiirtott népről kussolnak. A kedvenc törökjeik a fél magyarságot kiirtották, elhurcolták rabszolgának, aztán az örményeket, görögöket gyilkolták, üldözték el a földjükről. Nem hallottam, hogy Vona megemlékezett volna róluk, inkább a gyilkosoknak gazsulál, némi baksisért.

   Milyen „becsület”-ről beszélsz, ember???

   Aranyapa

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

  2. Tisztelt Pásztorfi István!
   Aranyapa az a tipikus öntelt ám roppant szűk látókörű egyén, aki az érzelmi döntéseit önmaga kreálta logikával támasztja alá. Taníthatatlan.
   Üdv eSzeL

 3. Szerintem már késő! Magyar ország megszűnik létezni. A nemzet halál bekövetkezik. Bízzunk a feltámadásban.
  eSzeL

 4. Az sátáni kriptó álmagyar micsoda alpári bunkó módon fejezi ki önmagát, faszjankónak illeti a másikat. igaza van Gaudinak inkább egy ruszki mint egy sátáni cion kullacs zsidó…. üdv . Adorján I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük