Ha nem teszünk semmit, közel lehet a vége (frissítve)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A baloldal él és készen áll a cselekvésre – jelentette ki Mesterházy Attila

A szocialista pártelnök azt ígérte az MSZP politikai nagygyűlésén, amint lehetőségük lesz rá, kárpótolják a magán-nyugdíjpénztári tagokat. A pártelnök közölte: az MSZP felveszi a kesztyűt, és megmutatja, megvédi az emberek pénzét, a demokráciát és a szabadságot. Úgy fogalmazott: van egy erős baloldali közösség, egy erős ellenzék amely nem fél ezekért kiállni. Mesterházy Attila bírálta egyebek mellett a kormánynak a magánnyugdíjpénztárakkal, az új alkotmánnyal, az igazságszolgáltatással és a médiával kapcsolatos intézkedéseit. „Állj, eddig és ne tovább” – jelentette ki a szocialista pártelnök, és megígérte, minden eszközzel harcolni fognak a Fidesz „elmebeteg politikája ellen”.

Hozzátette: amint lehetőségük lesz rá, kárpótolni fogják azokat, akiktől a jelenlegi kormány elveszi a magán-nyugdíjpénztári megtakarításukat, továbbá felszámolják a Terrorelhárítási Központot, és visszavonják a visszamenőleges hatályú törvényeket.

Ha nem teszünk semmit, közel lehet a vége

Ha az MSZP és azon belül elmebeteg, (Mesterházy beszéd szombaton, – után szabadon) köztörvényes bűnözői tovább folytatják ezt a heroikus harcot mi lehet a vége? Mi lehet a kimenetele ennek a folyamatnak amit az MSZP elkezdett most a napokban.

Ők „felszámolják az orbáni terrorelhárító szolgálatot is” mondta az imént Mesterházy. Gondolkodjunk már emberek! Ha ezeket, – pontosabban a közülük kikerült bűnözőket nem csukja már le valaki, akkor itt nagyon nagy baj lesz, még a végén ők csukatnak le bennünket.

Ennek a tökölődésnek úgy vélem komoly következményei lehetnek. Mert ugye, megígértük az embereknek az elszámoltatást. Nos én ahogy a „nép” között járok azt veszem észre, hogy nagyon nagy az igény rá, de ugyanúgy azt is látom, hogy csalódottak az emberek mert „nem történik semmi”. A mai MSZP-s nagygyűlést hallgatva ezek a legjobb védekezés a támadás politikát választották. Ez a nyíltszíni uszítás amit művelnek be fogja érlelni a gyümölcsét és akkor nagyon nagy baj lesz. Nem akarom azt mondani, hogy én már megmondtam 2006-ban is…

Minél tovább húzzuk az időt, annál jobban forgatjuk a malmukra a vizet. Egy esetleges kései elszámoltatási kísérlet szimpátiát fog kiváltani az emberekben, – de sajnos az ő oldaluknál jelentkezik ez majd. Az „elszámoltatott” – de köztörvényes MSZP-st fogják az emberek sajnálni, védelmükbe venni. Úgy vélem cselekedni kell de nagyon gyorsan, mert nagyon nagy baj lesz.

Félreértések


Miután kaptam vágy százötven e-mailt az utóbbi két órában, – természetesen többnyire gyalázkodót – szeretnék tisztázni egy óriási félreértést. Mi jobboldali emberek, – legalábbis én úgy gondolom – a számonkérésben nem a bal oldalt szeretnénk „elővenni” , hanem annak prominens alakjait akik simán köztörvényes bűnözők. Legalábbis minden jel erre utal miután egyre másra tartóztatják le őket, kerülnek előzetesbe. Nem a bal oldali emberekkel vannak a problémáink, hanem a semmirekellő vezetőivel. Azokkal, akiket csak elévülés miatt nem lehet számonkérni. Azokkal, akik nyomorba döntöttek bennünket, alaposan megvagyonosodtak rajtunk, milliókkal járkáltak tolvajtempóban a budapesti éjszakában. Azokkal, akik csak csúszópénzekért, – mit csúszópénzekért, csúszó milliókért – utaltak ki telkeket, ingatlanokat. Azokkal, akik nem a telefont, hanem a lefizetésükből származó milliókat tárolták a dobozában. Azokkal, akik a mai napig becstelenül fellépnek a polgári kormány minden intézkedésével szemben, de nem meggyőződésből, hanem azért mert féltik a szaros életüket, illetve hátsójukat a börtönélet atrocitásaitól. Na, ővelük van a gond. Nem kicsit, nagyon.

Szentannai József
Hol a határ

12 thoughts on “Ha nem teszünk semmit, közel lehet a vége (frissítve)

 1. Ne legyünk már naivak,nem fognak börtönbe vonulni!Gyurcsány sem!
  Közös a gazdi, közös az érdek.
  Most a Fidesz van hatalmon, 4 év alatt a komcsik megerősödnek. Lényegét tekintve majdnem mindegy, melyik van hatalmon, a külső urak mondják az irányt mindkettőnek. A kollaboránsoknak és uraiknak az nagyon fontos, hogy a Jobbik vagy hozzá hasonló valóban magyarokat szolgáló párt vagy egyéb tömörülés a hatalom közelébe NE KERÜLJÖN!!!
  Legyünk őszinték, ez a tervük kiválóan működik. Lásd választások.
  A komcsik pedig most keményítenek, de ez is a terv része. Hiszen kell a szolgáknak alternatíva, a lényeg az: NE A JOBBIK LEGYEN.
  Egy szubjektív vélemény csupán amit írtam. Ezt én így látom, sajnos.

 2. Ha elszámoltatás lenne, már százezer (de több) faszkalapnak kellene a sitten lenni, nem egy-két beáldozható figurának. Már Tarlósnak is a sitten kellene lenni, nem beszélve a degeszről, qurcsányról, lázárról, navracsicsról, orbánról, pintérről, akiknek már karót is kellett volna hegyezni. De az egész MSZP-Fidesz (KDNP) frakcióknak is rács mögött kellene, hogy legyenek, tehát akik most a nagy elszámoltatót, felelősségre vonót eljátsszák, politikus hazaárulók, bírók, ügyészek, a média csúszómászó talpnyalói (HírTv), azok is mind sittre valók, akkor ki fog itt kit elszámoltatni? Akiket eddig beáldoztak, és a sitten ülnek, azok éppúgy lehetnének elszámoltatói azoknak, akik őket elszámoltatás címén sittre juttatták. Értjük ugye?
  Na igen, ha a Jobbik számoltatna el, akkor már dudorodnának a börtönök falai a beléjük gyömöszölt sok tolvaj, hazaáruló féregtől. Erre vár az ország megnyomorított, meglopott, megtévesztett, jóravaló része. Már húsz éve.

 3. Ennek a pártnak már nem volna szabad léteznie. Be kellett volna tiltani, és a vezetőinek is kijárna a jog és törvény által előírt büntetés. De hadd nyugtassam a kedélyeket. A büntetés meglesz. Ha lassan is, de készülnek a vádiratok Uraim, tehát előre ne ítélkezzünk a számonkérés ügyében. Csak azt kérem, hogy e kritikus hetekben hónapokban ne károgjunk a fidesz ellen se, hiszen NINCS JOBB! A Jobbik szétesőben van, az LMP-t meg ugye nem akarjuk. Ha a Fidesznek nem sikerül, akkor az ország elveszett! De erre ne is gondoljunk. És hadd mondjak még valamit: – nem közös a gazdi, és nem közös az érdek!

 4. Jó memóriával áldott meg a Jó Isten,és ezt alátámasztva ajánlom a következő-az oldal jobboldalán található Archivum-ból-„kicsippentett” irásokat gondolkodás és visszaemlékezés céljából az utolsó hozzászólának,és mindazoknak,akik esetleg annakidején nem olvasták:
  1./ 2010.január hónap,pontosabban:2010.01.24.:
  Stoffán György: Bandaháború
  idézet ebből:”Egyedül a Jobbiktól várható jobbitó szándék”…… (nagyon érdekes,a mostani hozzászóláshoz viszonyitva!!!!!)
  2./ 2010. április,pontosabban:2010.04.26 :
  Kiket ültetett nemzetünk a P-be-a kiválasztottak.
  3./ 2010. április,pontosabban: 2010.04.09.:
  Lakossági Fórum Csepelen,vendég:Usztics Mátyás
  4./ 2010.árilis,pontosabban: 2010.04.07:
  Kéri Edit : Kicsoda is Balsai István?
  5./ 2010.április,pontosabban:2010.04.01:
  Keresztény ember nam szavaz a Jobbikra,vs.Keresztény ember nem szavaz a Fideszre.
  6./ 2010.május,pontosabban:2010.05.12:
  Stohl András védelmében(irója Stoffán György)
  És végül a saját véleményem,amit ma is fenntartok:
  7./ 2010.május,pontosabban: 2010.05.05::
  Olvasói levél „Az ötös számú párttagkönyv” cimű publikációhoz.
  Lehetett volna még tovább sorolni az elmúlt hónapokban a NIF-en megjelent irásokból,de az „ilyeneknek”minek?
  Többen vagyunk itt,akik rendszeresen hozzászólunk a megjelentetett cikkekhez,publikációkhoz,és állithatom: A mi „gerincünk” egyenes,és az is marad,és nem forgolódunk mint a „napraforgó”,éppen abba az irányba ahonnan a „nap” ér.

 5. Sajnos én már nem értem, mi folyik ebben az országban!
  Arról miért nem ír senki sem, hogy épp az így vagy úgy beléptetett magánpénztári tagok akarják ellopni a társadalom elől azt a 12 évnyi befizetett járadék összeget, ami sandán magánzsebekbe vándorolt? Az állam csak a mindannyiunk boldogulását próbálja a visszaállamosítással elérni. Remélem!
  Hiszen ez az összeget épp azok zsebéből, a mai nyugdíjasok nyugdíjából próbálták ellopni, akik a nemzetközi tőke nyomására, most vagy 1/3 -al kevesebb nyugdíjat kapnak. Hogy értsék, aki ezidőben 70000 Ft-al ment nyugdíjba, ha nincs ez a magánnyugdíjasdi, akkor 80-90 ezer Ft is lehetett volna a besorolása.
  Hát nem érti senki, hogy a magánnyugdíj is egy manipulatívan, immár az ország nyugdíjasainak a kifisztására létre jött intézmény? Hiszen az ország dolgozóit a rendszerváltással már rabszolgasorsba kényszerytették, és a magánnyugdíjpénztárakkal következtek a nyugdíjasok kifosztása!
  Továbbá miért nem érteti meg a kormány azokkal is, akik résztvettek a MSZP tegnapi gyülésén, hogy ők egy rablóbandát támogatnak? Mert hol van a FIDESZ kommunikációja? Miért nem tesz már lépéseket, hogy számolja fel akát hatalmi eszközökkel is ezt a vagyon utáni káros tobzódást?
  Félő, hogy ha nem lépnek a cselekvés útjára, akkor ők sem lesznek különbek, és a végeredményként Magyarország megsemmisülése fog bekövetkezni.
  Most már egyszer és mindenkorra el kell dőlnie, hogy 10 millió becsületes állampolgár, vagy 10 millió rabló országa legyünk? Minkét megoldás az abszolút igazság, csak az a kérdés, vajon melyik forma lehet a megmaradásunk záloga.

 6. Már egyszer tisztáztuk Évaanyu, hogy prolikkal nem vitatkozom! Lehet jó a memóriája valakinek, ha a szövegértése és a logikai adottsága nem sokat ér!
  sgy.

  1. Tisztelt Stoffán úr.
   Roppant mód aljas volt ez a megjegyzése,főleg egy nővel szemben.Ráadásul erősen lenéző is.
   Ez lenne a Fideszes Eu-konform,demokrata,keresztény,über intellektuális viselkedés?
   Ön lehet,hogy nem”proli”ellenben szimplán egy senki,nem ártana ezt figyelembe venni uram.
   Mellékesen,ha megengedi megjegyezném talán jobb lenne a zsidó bérenc,likudista,izraeli kitűzővel rohangáló bálványait oktatná arra,hogyan kellene a takonygerincet lecserélni igazira.
   Lehetne talán kezdeni soha nem volt mocskos kommunista Martonyival is.
   Talán elnézi egy prolinak,hogy önhöz mert szólni.
   Köszönöm.
   Parazitáktól mentes szebb jövőt!

   1. Kedves Zsolt!
    Köszönöm,hogy „megvédett”-habár én magam is megtehettem volna-,de hozzászólásában saját magát minősitette az „illető”..Ezt figyelmbevéve,igy nem is reagálok a mocskolódására.Ahhoz képest,hogy a saját blogján a következőket irja-kiragadva egy gondolatát-, :”Két dolgot tartok nagyon fontosnak : A pontosságot a munkában,és a SZERETETET AZ EMBERI KAPCSOLATOKBAN….
    ez a két dolog visz előre mindent” .Valóban,csak ezt alkalmaznia is kellene,nem csak irogatni róla.
    Nem ez volt az első eset ,hogy sértegetett-ami rólam (mivel mindig azt nézem hogy ki is mondta),mint az esőcsepp : lepereg.
    Az én gerincem pedig-mint emlitettem-egyenes,az is marad,és nem váltogatom a véleményem,mint más a fehérneműjét. Azt sem tudja,hogy ki vagyok,milyen értékrenddel,milyen családi háttérrel,és milyen végzettséggel rendelkezem,de veszi a „bátorságot”és- nemcsak engem,de aki nem ért vele eggyet,-vagyis bárkit- leproliz. Az általam fesorolt,és ajánlott anyagok bizonyitják,ki is a „napraforgó”. ,ezért is szántam időt a visszakeresésre.
    Mégegyszer : köszönöm,és barátsággal üdvözlöm:
    Éva

   2. Tisztelt Éva anyu.
    Ez természetes:)
    Szintén barátsággal üdvözlöm önt:)
    Szebb jövőt!

  2. Tisztelet uram.
   Ön ezt írja:”A mai magyar politika nem más, mint a cionista világhatalom szolgálata az ellenzéki pártok részéről… JOBBRÓL és balról egyaránt.”
   „Jobbikot a kommunista-liberális pénzvilág támogatja.”/Cionisták ugye/
   „Fidesz ma borotvapengén táncolva próbál tenni a magyarságért”Divatosan erre:MEGA LOL!!!!
   Ennél több esze van még egy úgymond”prolinak”is,hogy ezt a mérhetetlen BAROMSÁGOT amit ön ír bevegye!!
   A Fideszt akkor ki pénzeli?Perez?A Likud?Gondolom Csintalannal az élen próbálnak tenni a magyarságért?
   Elnézést,de ön magát egy értelmiségnek tartja ugye?
   Szerintem pedig egy egyszerű import narancs bértollnok,akinek elgurult a gyógyszere.Vagy netán valaki jól fizet?Bizonyára likudék dobnak egy kis mannát ezért az őszinte beszédért?!Gratulálok uram.
   No,ezért tartunk itt.Mert ilyen über keresztény,über intellektuális,über hazafiak nyomják mai napig a parasztvakító rizsát.
   Ezek ellenére pedig ön még prolinak mer nevezni egy magyar asszonyt?
   Nem ismeri netán közelebbről Csintalant?Leginkább hozzá hasonlít a mentalitása,és persze az imádott párt és nemzetmentő vezére!LOL!
   Ön egy autentikus értelmiségi uram,gratulálok.Sokat ér a szava!/Jaffában/
   Remélem elnézi,hogy egy másik proli ismét kritizálta az ön Arisztotelészi nagyságát.
   Köszönöm,uram.
   Import kollaboránsoktól mentes szebb jövőt!

 7. „Zsolt”-nak 100%-ban igaza van.
  Amit a Fidesz egy kicsit összegereblyéz a puha megszorításokkal az ország kincstárába, azt a komcsik a következő időszakukban öt perc alatt felélik, majd folytatják országvesztő tevékenységüket, egészen a nemzethalálig.
  De, csak ennyi a különbség közöttük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük