"Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket ! És igazuk lesz !"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Murray Rothbard

Érdemes átgondolni a szavait ! Godfrey Bloom független uniós képviselő (az EP gazdasági és pénzügyi bizottságának tagja) egypercese az Európai Parlamentben ! 

Íme a szöveg:
” Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: „

Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.” 
Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek ?Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim – az állampolgároktól eltérően –, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében!

Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt. 

 

Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euro-szkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a (európai) parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz! 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=liDrs2OeoB0]
NIF
Kapcsolódó: 

0 thoughts on “"Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket ! És igazuk lesz !"

 1. Ki tudná nekem megmondani, hogy milyen jogon és körülmények között lépett be Magyarország az osztrákok oldalán az elsö világháboruba?
  Mi keresnivalónk volt ottan?
  Mindig Trianon végett sirunk, de miért szálltunk hadba?

  1. Nagy az internet, próbálj rákeresni! Vagy rossz ötlet? Ja, és nem csak a „hivatalos” oldalakat nézd.
   eSzeL

 2. Hódmezővásárhely már a második ahol a Jobbik össze fekszik a bolsevik zsidó söpredékkel, ahol közös képviselő jelöltet állítanak! Az elsőnél pest megyi település a nevére már nem emlékszem azt gondoltam, hogy csőbe húzták őket de ez már nem lehet véletlen! Ezek szerint a Jobbikot is oda lehet sorolni az mszmp utód pártjai közé, semmivel se különb náluk! Ugyanúgy csak aljas hazugság a Nemzeti jelző amit magukra akarnak akasztani ezzel szemben a valóság az, hogy ócska bolsevik zsidó patkányok ők is!
  kató rudi

 3. Ő már csak tudja, hiszen közelről láthatja az EU-ban történő aljasságokat!

 4. Nem hiszek én ezekben. Az egy nagy színház és mindenkinek megvan a maga szerepe.
  eSzeL

 5. …de mielőbb, észre kellene ezt venni az embereknek Kedves Képviselő Úr! Julius Julianus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük