KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsányok őrjöngenek – Kamuprofilokról szervezhette a DK a mai tüntetést – leköpték a Margit hídon a rendőrautót (videó 📺)

Tombol a liberális csürhe a Margit hídon – számol be a Vadhajtások

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy a KATA adótörvény módosítása miatt szerveztek tüntetést mára az ellenzéki alakok, akik között már a Kossuth téren feltűntek a szokásos elemek, így például Szabó Tímea, Tordai Bence és Mellár Tamás a Párbeszéd frakciójából, Bedő Dávid a Momentumból.

Természetesen nem maradhatott otthon Hadházy sem:

Deák Dániel ezt írta közösségi oldalán:

„…ami nagyon érdekes, hogy két külföldi multi, a Wolt és a Foodpanda biciklis futárjai is jelen vannak.
Ők ugyanis tipikusan azok a munkavállalók, akiket a külföldi multik a KATA-ba kényszerítettek azért, hogy adót „optimalizáljanak”. Pontosan az ilyen multik tolták bele például a biciklis futárokat ebbe a helyzetbe a nagyobb haszon reményében, most pedig mobilizálják őket a tüntetésre.
Ők azok, akiket munkavállalóként kéne foglalkoztatnia a multiknak, nem pedig egyéni vállalkozóként, hogy elkerüljék az érdemi adófizetést…”

Álprofil közösségi oldalakról szervezte a tüntetést a DK – írta közösségi oldalán Deák Dániel.

 

 

Volt, aki azt sem tudta, miért van ott:

Mint azt a Vadhajtások írja, Gelencsér, a Momentum elnöke arra biztatta a tüntetőket, hogy zárják le a Margit hidat, majd néhány momentumos frakciótag és más ott jelenlévő politikusok azt kiabálták, hogy „Gyertek velünk!”.

Úgy tűnik, néhány megtévesztett szerencsétlent sikerült is rávenniük, hogy balhézzanak egyet.

A Margit hídról jelenti Soros-blogja, hogy egy tüntető leült az egyik rendőrautó elé, és leköpte azt. Ezt követően legalább három-négy rendőr cipelte a rendőrségi kisbusz felé, amiből a fiatal férfi még azt kiabálta, mielőtt rácsukták at ajtót: „Demokráciát! Jogállamot!” A liberális csürhe őrjöngött, és jogállamért kiabált, mert nem lehet köpködni a rendőrt úgy ma Magyarországon, hogy ne állítsák utána elő.

Pár perccel 12:30 előtt egy csoport tüntető felment az Erzsébet hídra, és ott elfoglalták a középső két sávot. A belső sávban egy rendőrautó is keresztbe állt. A szélső sávokat nem foglalták el, így ha lassan is, de halad a forgalom a hídon. A múlt héten ezért előállították a hazafiakat. Most a rendőrség asszisztál hozzá.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor is reagált a Donald Trump elleni merénylet kapcsán

Húsz fős liberális csürhe az Erzsébet hídon:

Azért olyan sokan nincsenek, ez nem egy kormányváltó hangulat, csak a szélsőséges, nemzetellenes gyurcsányok őrjöngése.

Forrás: Vadhajtások, Deák Dániel FB oldala

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük