Gyurcsány vörös fejjel üzent saját szavazóinak is 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az, ami  a minap történt Debrecenben egy utcafórumon, nem mindennapi esemény volt. A szemkilövető Gyurcsány vöröslő, majdnem ötágra nyílt fejét szinte belenyomta egy hétköznapi, egyébként nála vélhetően idősebb úriember arcába, miközben fröcsögött. 

Az eseményt megelőző történésekről ugyan nem áll rendelkezésre felvétel, de gyanítható, hogy az egyszerű választópolgár véleményének adhatott hangot, amit a hibbant Néró nagyon a szívére vehetett, tehát telibe talált. Ezek után szabadult el az arrogancia, a fenyegetés, a közvetlen megfélemlítés (a szemkilövető egységek éppen nem voltak kéznél).

„A hipokrácia hatalma” elnevezésű Instagram oldal tette közzé a videót, melyről az árulkodik, hogy nagyon kezd elszakadni a cérna a DK vezérnél. Azok, akik most diktátort és diktatúrát kiáltanak, amikor Orbán Viktor a miniszterelnök, nos jól nézzék meg ezt az embert, ezzel a fejjel és ezzel a viselkedéssel. Elképzelhetjük, hogyan vörösödött a feje, akkor, amikor 2006. október 23-án kiadta a parancsot a magyarságra történő rárontásra.

Azok, akik ezeknek hisznek és úgy gondolják, hogy akár egy szavuk is igaz, higgyék el, ők sem lesznek biztonságban, ha ez a banda újra hatalomhoz jut. Azok, akik ezeket támogatják önmaguk ellenségei is, csak ezt még nem tudják. S ha elhiszik, hogy bármi miatt is az ő életük jobb lesz ezekkel, saját maguk csapdájába esnek bele.

De nézzük, hogyan akadt ki a hibbant Néró, aki pontosan ezt mondta: „Azt javaslom magának: nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük