KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány szaros gyerek módjára majrézik, mintha nem lenne bűnöző

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyurcsány sopánkodik

Patrióta Európa Mozgalom

0 thoughts on “Gyurcsány szaros gyerek módjára majrézik, mintha nem lenne bűnöző

 1. Mit ér egy komcsi-libsi emberszabású?! Ráadásul mit ér, ha azok közül a legalja, leges legutólja, Gyurcsány Ferenc? Pont ennyit ér, még pontosabban, pont ilyen elévülhetetlenül jelentéktelen a semmirekellő, semmire nem jó, csak a rosszra alkalmas, az alantasságban kitűnő Gyurcsány Ferenc.

 2. Ez a büdös féreg nyíltan hazánk ellensége – remélem,hogy előbb vagy utóbb,de felelnie kell érte az apró klán strómanjának.
  H.B.
  „Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, egész politikai alkata megváltozott. Az államok halálos betegséget kaptak – vérmérgezést. Már csak az van hátra, hogy megvárjuk haláltusájuk végét.”

 3. Kedves honfitársaim. Tévedtek nem csak gyurcsány a bünöző hanem ti is hogy pontositsak mindazok akik őt megválasztották és hatalomra jutatták,a szavazataikal,és a mai napig tudja butitani,az ország belső rendje ellen lázitani ,a nemzetközi porondon gyalázni a hazáját.Miért mert megteheti.orbán cinkosságot válal vele ezért nem áll még a mai napig sem biroság előtt a tetteiért.Ne ezt a hulladékot és a slepjét szidjátok.Egy normális országban már régen bilincsbe verve viszik el.Az ország belső rendjének megbontásáért,Terorcselkményekre való felbujtásért és a kukuk tudja csak hogy mit lehet a törvénykőnyv szerint még ráverni. Simán megússza.Higgyetek nekem.Olyan mélyre süjedt a Magyar Igazságszolgáltatás hogy orfacsaró büzét már érzi egész Európa.Korábban is ti választottátok,és most is.Szagoljátok és egyétek.Ne reklamáljatok. Tiz liba legeltetésére sem volt képes,ahhoz is egy Libás gordon kellett .De az „istenadta nép megválasztotta” ugy kell neki.” Én nem ellenzem”. Legyen szép napotok kedves honfitársaim,és már nem ártana felébredni és kiválasztani a JOBBIKOT. vagy a JOBBIKAT.

 4. …és akkor kezdődik minden előröl,mert a Jobbikos vezetők is zsidók.
  H.B.
  „A zsidóság fekélye már csontvázzá rágta a keresztény magyar népet, s a nemzetnek nagy részét a koldusbotra juttatta. A zsidóság mindenütt fekély, mely megmérgezi a morálist, kiváltképpen az üzleti világban. Lealacsonyítja az erkölcsi színvonalat, s a korrupciót általános divattá emeli. Meghamisítja az erkölcsi fogalmakat, tagad minden törvényt és eszményt, s lelkiismerete nem lévén, megfojtja szívtelenül áldozatait, melyeket behálóznia sikerült.”

  Prohászka Ottokár

 5. T.Miki MM! Igen,igaza van,tényleg ideje lenne felébredni! Önnek is! Azt hiszi,hogy a választás(?) valamit is eldönt? Az ég világon semmit! Ez is a „kész átverés része. Teljesen mindegy melyik oldalt válassza,aki nem a „pénzvilágot támogatja annak esélye sincs a politika közelébe kerülni és ugyan abból a tálból cseresznyéznek mindnyájan. Az igazságról: Ma senkinek nincs jogalapja ahhoz,hogy az igazság nevében eljárjon. Sem az államnak, sem bírónak, sem rendőrnek! Mert a rendőr, a bíró, azt az „államot szolgálja aki maga is a bűn útját járja. „Az állam ha szól,hazug nyelvén szól,amit mond hazudik,s amije van lopta azt. „Bűnösök közt cinkos aki néma! Körül kell nézni, van e a világon jog,szabadság, demokrácia, igazság? Okoskodásról és legfeljebb jogoskodásról beszélhetünk,de ennek az Igazsághoz semmi köze. Ha létezne Magyarországon Igazság, vagy akár „csak jog,”ezek a politikai „szerencsétlen lovagok, akik az elmúlt huszonöt év alatt megfordultak a hatalom közelébe, már „megérdemelt büntetésüket kellene tölteniük valamelyik „átnevelő intézetben. Miért nyomorult a „kisember ha mindez nem létezik? Ki védi meg a banki károsultakat,hajléktalanokat, betegeket,gyerekeket,öregeket? Háromszáz euróból lehet e emberhez méltó életet élnie egy dolgozó Magyarnak? „Mert nem csak kenyéren él az ember! „Azt hiszitek,hogy szabadok vagytok,pedig csak a ruháitokat váltogathatjátok egyik életből a másikba és legfeljebb a vágyaitokat cserélhetitek.
  „Aki ítélkezik,csalhatatlan bírónak képzeli magát.Pedig ítélni és megítéltetni,ugyan az csak az érem másik oldala.Aki ma ítélkezik,holnap őt is megítélik és neki is van takargatnivalója. TF

 6. „gyurcsány szaros gyerek módjára majrézik. Persze,hogy majrézik,fél, mert nincs hozzászokva,hogy neki esetleg baja is lehet! Úgy gondolja(?),hogy kivételezett valaki és felette áll minden földi ítélkezésnek. csaucseszku szindróma! Félti az összelopott kis „vagyonkáját, meg a hitvány parazita életét. Ő szokott problémát csinálni az embereknek,akiket csak úgy hív az „élő munkaerő.Szerinte az emberek azért vannak,hogy nekik a rossz járjon,neki és a maga fajtának „természetesen az élet napos oldala dukál. Rá kell ébrednie, jobb előbb, mint utóbb,hogy ő sem kivétel senki mástól. Eljött az idő,hogy ami felül volt alulra kerüljön,hiszen az idő kereke forog és ez természetes velejárója.Az emberrel az történik, ami az emberrel történhet. Sem a pénzével,sem a „hatalmával nem tudja megvásárolni a halhatatlanságát és keresztül megy mind azon,amin mindenki más. A születés, betegség,öregség(?),halál. Mindenkinek olyan halála lesz,amilyen az élete volt. Amitől a legjobban fél, az be is következik. Szembe kellene néznie azokkal akiket becsapott,megnyomoríttatott, aztán saját magával és a hátra lévő életében(?) vallásának megfelelően VEZEKELNI! E nélkül van mitől rettegnie. TF

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: