VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány értünk dolgozik!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Te, ki hajnalban indulsz a munkába! Te, ki fizetéstől kölcsönig élsz! Te, ki rántott húsra kuporgatsz! Nos, Te egy percig se idegeskedj! Gyurcsány Ferencnek érted fáj a szíve, ő nap, mint nap Érted dolgozik! Köszönd meg neki szépen!

Gyurcsány Ferenc – megirigyelve Botka Lászlót és Vona Gábort – úgy döntött, hogy mostantól ő is a dolgozó emberek mellé áll. Ez egyikük számára sem volt könnyű döntés, mivel hasonló „egzotikus faj” nem túl gyakran fordul meg a környezetükben.

Mivel legalább 35 fok volt, Gyurcsány Ferenc úgy vélte, hogy nem zavarja meg személyes jelenlétével a dolgozó népet, facebook oldalán fordult hozzájuk (VIDEÓVAL):

„Mi azokért dolgozunk, akik hajnalban kelnek fél ötkor. Akik munka után második, harmadik munkát vállalnak. Akik esténként sírnak, hogy nincs elég pénz kifizetni a gyerekek szakkörét. Azokért fáj a szívem, akik évek óta nem voltak nyaralni.
Én értetek dolgozom, a DK értetek dolgozik!”

Hát szem nem marad szárazon! Rákosi Mátyás óta politikus így még nem viselte lelkén a dolgozó nép búját-baját. S a munkások, parasztok, valamint az alkotó értelmiség és a pr-szakemberek hálája nem maradt el. Köszönő emailek ezrei érkeztek Gyurcsány és a párt címére. Közülük válogattunk.

  1. Frigyes, 42 éves pék: „Elnök úr! Mindig is tudtam, hogy Ön a szívén viseli a sorsunkat! Emlékszem, amikor Klára asszonnyal hajnalban becsalta hozzánk a friss kifli illata! Megkínáltuk eggyel, s Önök elfogadták! Nagy pillanat volt ez nekünk. S voltak oly kedvesek, hogy csomagoltattak is maguknak kalácsot, fánkot, kakaóscsigát és buktát. Vittek mindent, ami volt. Köszönjük, hogy már akkor törődött velünk! Azóta hívjuk Gyurcsány-buktának, ha valaki fizetés nélkül távozik…
  2. Liza, 31 éves, ex-óvónő: „Drága, jó Gyurcsány úr! Visszasírjuk a kormányzását! Nem volt nap akkor, hogy ne törődtek volna velünk! Egyszer itt, máskor ott zárt be egy óvoda! Önnek köszönhetem, hogy pályát válthattam! Most feketén takarítok egy derék embercsempésznél, nála sok érdekes embert megismerhetek. Ha Gyurcsány úr még egyszer hatalomra jut, talán prostituált is lehetek majd Tripoliban!
  3. Miklós, 42 éves, őrizetes: „Feri! Kitartás! Mi itt Császy Zsoltival is kitartunk a kóterben! Nagy esélyt kaptunk a sukorói kaszinó-bulival, de nem éltünk vele. Bocsáss meg nekünk! De megpróbáljuk itt bent újra megszolgálni a bizalmadat! Hallgatunk! Tudjuk, ha újra kormányzol, újra szabad lesz a pálya! Hajrá Gyurcsány, hajrá DK!”
  4. András, 59 éves, autószerelő: „Tisztelt Elnök úr! Ön talán el sem tudja képzelni, hogy mi mindent tett értünk. Volt egy műhelyem, jól ment, de a gyerek mást akart, vettünk neki egy vegyesboltot. Mivel Ön és Kóka úr mondta, hogy dübörgünk, bátran adósodjunk el, mi is vettünk fel devizahitelt. A gyerek kapott lakást is, elköltözött. Így alig láttuk egymást, elidegenedtünk egymástól. Ma viszont Önnek köszönhetően újra együtt a család: kilencven éves szüleimnél lakunk, a kölyök is ott van a barátnőjével, ráadásul a közmunkára is együtt járunk! A műhellyel és a bolttal sincs gondunk, a bank foglalkozik velük.”
  5. Ágnes, 43 éves, DK-s parlamenti képviselő: „Bocs a zavarásért, Feri! Csak annyi, hogy Te vagy a király! Veled élünk, veled halunk! Dolgos népünk győzni fog! Puszillak Hawaiiról, holnap már a Seychelle-szigetekről jelentkezem! Ha Te nem lennél, sohasem nyaralhatnék itt!
  6. Emese, 79 éves, nyugdíjas tanárnő: „Aranyos, kedves Gyurcsány úr! Ön egy arany ember! Pár évvel ezelőtt visszavonultam a pályától, de hiányzott a tanítás. Az unokám akkor kezdett iskolába járni, amikor Önök elkezdték megreformálni, liberalizálni az oktatást. Tudja, az alsó tagozatban elhagyták az osztályzást, a számonkérést, leépítették a szakközépiskolákat, támogatták a bolognai rendszert. Én ezt nem nagyon értettem, nyugdíjba is mentem. Most viszont újra taníthatok! Az unokám jövőre érettségizne, de nem tud helyesen írni, ráadásul Petőfit és Adyt is én ismertethetem meg vele először! Köszönöm ezt a lehetőséget, Ferenc!
  7. Lacus, 17 éves, unoka: „Fletókám! Lájkollak fajinra, nagyon adod a témát! Cerizem, ahogy osztod a csóri tápos hombrékat! Groszmutter is rajozik a munkával, mikor IHB a kúl! Jössz Pride-ra megint? Szétcsapatjuk magunkat full randomra!

Nos, ennyi. Ha a Kedves Olvasót érdekelné, az IHB újmagyarban az „iszunk, hányunk, befekszünk” című kulturális napirendi pont rövidítése. A többit most hagyjuk, ha valaki ráér, az interneten utánanézhet. De kétlem, hogy a gyurcsányi szózat után bárkinek is erre lenne ideje.

Most a hála pillanata jött el! Irány DK-emblémás mézeskalács szíveket sütni, köszönőversikéket faragni és köszönő imákat rebegni, hogy kortársai lehetünk e fantasztikus tálentumnak!

Vagy máshoz lenne kedvük?

Máté T. Gyula

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: