KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyalázkodó kérdést tett fel a kétgyermekes Jurák Katának L. Péterfi Csaba, Gémesi György gödöllői polgármester kabinetfőnöke 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Pesti Tv munkatársa Jurák Kata, Gémesi Györggyel szeretett volna egy rövid interjút készíteni az agglomerációs polgármesterek pénteki, Budapesten tartott konferenciáján. Erre Gémesi nem volt hajlandó, de legalább gyalázhatta egy kicsit a Pesti Tv-t.

Ennél jóval messzebbre ment és igazán visszataszító szexista kérdést vetett oda a Pesti Tv riporterének L. Péterfi Csaba, Gémesi György gödöllői polgármester kabinetfőnöke. Szó szerint azt kérdezte:

Ön kivel feküdt le a Pesti Tv-nél?

Ezek után csak annyi a kérdésünk, hogy van még ennél lejjebb is? Többször is kijelentettük mi nemzeti konzervatívok, hogy a balliberális oldalon már nem hisszük, hogy lehet további mélységekbe süllyedni. Mint látjuk azonban ez nem igaz. Lehet. És hogy az elkövetkezendő időben mennyire tudnak még tovább korcsosulni a magukat tisztának és feddhetetlennek feltüntetni szerető balliberális vezetők, annak csak a Jóisten a megmondhatója.

Az esettel foglalkozó cikk a Pesti Srácok oldalán, ITT olvasható.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: