KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Grasszál a zsidó szellem Magyarországon

holocaust-pisztolyalÉn örülök annak, hogy a zsidók egyre erőszakosabb Hungaro fóbiásan viselkednek a befogadó magyar néppel szemben.Mert így legalább előbb felébred a magyarság, és Európa is. Aki olvasta a Kossuth díjas, Budapest díszpolgára, a zsidó Kertész Ákos könyvét az meg érthette, hogy a zsidó a világ második, legfajgyűlölőbb népcsoportja. Ha a magyarok a zsidókról ilyeneket írtak volna (lásd verset alul) Brüsszel és az USA libsiei még azóta is azon ajvékolnának. De azért van közöttük rendes és tiszteletre méltó is, csak az nem sok és nem Gyucsótány Ferencnek hívják. Nem mindegyik zsidó Hungarofóbiás. Eljön az az idő amikor az ő Istenük fogja megbüntetni őket és az lesz a nagy HOLOKAUSZT. A mindent csak maguknak való erőszakosságukkal hamarosan eljön a csúnya idő rájuk . Én mint jövő kutató, látóember nap mint nap kristály gömböt használok, kártyát is vetek és mindig azt hozza ki, hogy nagyon csúnya jövő vár a gonoszkodó sátánokra. Az álmagyarság ideje most még virágzik és övék a hatalom, majd fordul a kocka… Nem kellene bántani egymást, még nem késő, hogy változtassanak az élhetetlen, önző viselkedésükön.. (Adorján Imre hozza szólása)


Akkor ezt egy magyar írta a magyarokról? Ha màr a MAZSIHISZ szerint magyarok lőttek magyarokat a Dunába!!!

farkasember

Kötve hinném, hogy bárki is lenne itt, aki nem ismerné, e „szívet melengető”, kiemelkedő művészi értékű darabját a zsidó költészetnek. Fontos azonban mégis leközölnöm e művet, hogy mindenki érezze a zsidók végtelen szeretetét és toleranciáját népünk iránt. Következzék tehát a vers (H.B. hozza szólása):


Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó’k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket,
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Írta: Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke.


Regös Péter nem átallott még ilyeneket is írni Lipták Bélának (forrás: kettosmerce.blog.hu):

„Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.”

(…)

„Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik , mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk.”

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Grasszál a zsidó szellem Magyarországon

 1. Minden izmus meghalt!
  „…A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt….”
  innen idézve: https://hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
  http://kanadaihirlap.com/2016/04/17/magyarorszagi-aldozatainak-emleknapja-aprilis-16/#respond
  egy vallomás:
  Author: Garai-Édler Eszter A Nyugat-Dunántúlon, Győrben (Győr-Moson-Sopron megye székhelyén) született. 1983 óta Budapesten él. Férje zsidó származású színművész. 1986-ban született lányuk a Jeruzsálemi Héber Egyetemen szerzett diplomát régészetből. Eszter közel 20 éve a Magyar Tudományos Akadémia Földrajztudományi Kutatóintézetében dolgozik, mint tipográfus. Munkája során elsajátította a számítógépes és internetes technológiák csínját-bínját, amely azután nagy hasznára vált a politikai szervezkedésben és mozgósításban. Magáról így vall: Én a liberális demokráciát nemcsak szépnek, de kifejezetten az egyetlen alkalmas eszköznek tartom, amely az emberhez méltó járó együttélési formát jelenti. 2009. őszén, amikor a liberális demokrácia totálisan válságba került Magyarországon, szinte kétségbeestem. Úgy éreztem, hogy akár a magam szerény módján, ezt az eszmét meg kell védeni. Elhatározásom kapcsán kerültem kapcsolatban az akkor éppen megalakuló Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párttal (SZEMA–Liberális Párt), amelynek egyik alapítója lettem. Ezt megelőzően semmilyen szinten nem vettem részt egyetlen pártpolitikai munkában sem, de az első szabad választás óta természetesen elkötelezett liberális szavazó voltam. A fent említett liberális pártban ma már nem tevékenykedem, mert úgy ítéltem meg, hogy civilként többet tudok tenni, és hatékonyabban tudom kifejteni a legfontosabb ambíciómat: visszaadni a liberális demokráciából kiábrándult társadalom hitét. Nem nézhetjük tétlenül a demokrácia hanyatlását és pusztulását, csak azért, mert jött valaki, aki letaszítja trónjáról a liberális demokráciát, vele pedig a szabadságot, és helyére ültet egy diktatúrát − a „tiszta rendet”!!! Szabadidőmet a liberális demokráciáért való küzdelem, a rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc, az egyetemes emberi jogokért való kiállás tölti ki. Mélyen hiszek a társadalmi, gazdasági, kulturális és vallási sokszínűség létjogosultságában, és a különböző vélemények, érvek egyeztetése során megszülető megoldásokban. Nevemhez köthető számos antirasszista-antifasiszta és a jogállamot sárba taposó kormányellenes tüntetés megszervezése.
  YYYYYYYYYYYYYYYYYY
  Mi a bajom ezzel, az, hogy baj van „alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, „
  Ez már rég óta nem így működik – holokauszt bizony ma is zajlik – a magyart irtják kész holokauszt! Az az népirtás! Miben nyilvánul meg? AZ ADÓZÁSBAN . itt a legnagyobb a világon az adó és a már megadóztatottat is adóztassa, 100 ft-ból 37 ad vissza – és azt 27% forgalmi adóval sújtja – meg stb.-vel nem oktat, butít, nem gyógyít, kezel, ellehetetlenít, adójával a magyar vállalkozókat – idegent – nem adóztat ,
  aki viszi ki a hasznot, nem itt bent ruházza be – forgassa vissza – nyersségét , míg a másokat adómentessé teszi – a magyart ellehetetleníti, keményen megadóztassa ha van bevétele ha nincs kötelezően –
  – leépít. minden gyárunkat úgymond felrobbantott – mint a cukorgyárainkat – piacterületet csinált, drága édes szülőhazámból – elvett fondorlatosan mindent anyagi javainkat és méreg drágán adja vissza, vedd meg – áramot. Gázt – Vizet – élelmet – stb. … és nincs jogorvoslat sem, mert hiába fordul hozzájuk az ember aki még bízik az igazság – jogszolgáltatásban maga ellen nem ítélkezik – szóval mindent ural a bűnöző zsidó! Ezek után elvárja, hogy szeressem, minden nap holokausztozzak őt imádva az én népem magyar fajom-népirtásom fájdalmának érzése – tudása és hite láttán – érzelmeim ellenére dicsőítsem halálos ellenségem! Normális ez? Nem ez nem normális ez tényleg már betegség, aki dicsőíti őket!
  Megdöbbentett a cikk: itt: http://kanadaihirlap.com/2016/04/17/holocaust-memorial-miamiban/
  Olvasom ma 2016-04-18 hogy milyen megrendítő Miamiban a holokauszt emlékmű – bizony – borzalom –
  de a legborzalmasabb az, hogy ez a gazdag zsidók műve – és nem teljes az emlékmű – mert az ég felé nyúló emberi kéz előtt kellett volna ábrázolni, hogy az SS tiszt viszi a bőröndöt a vonatpályaudvaron a zsidó után aki a menekülő zsidó bűntársa segítője a saját maga által pénzelt – okozott szörnyűség elől a bűntársa segítségével az életét menti míg szegény fajtársait be áldozta mutatva a kézen
  – ez így lett volna idegenül írom FER komplett az emlékmű, hogy mementó legyen az emberiségnek ki az okozó! De nem és az emlékműnek nem is ez volt a célja ,mert ma 2016-04-18 amikor írom e sorokat – ugyan az megy a Soros félék a III. V.H – ra. Héjaznak
  – soha nem látott rafinériával békésnek látszó migránsnak nevezett előkészületekkel – aminek a vége csúnya lesz! Ma már azt is tudom, hogy miért kell neki az a mérhetetlen vagyon – pénz visszatartás– a földfeletti fényűző életük mellett – mert földalatti óriási városok építése és fenntartására, összekötő un. Metrók hangsebességgel, hihetetlen pénzbe kerülnek, ahogy Tóth József írta – nem tudják – vagy nem akarják, hogy ez mind hiába – mert ha Föld anyag megrázza föld köpenyegét ezek vagy a tüzes magmába, zuhannak – vagy négyezer magas hegyen kötnek ki – véglegesen egy újabb 2000 évre? Mind akkor régen TÖRTÉNT és ma Titicaca-tó
  – tónál – Peruban az óceáni tengeri kikötő móló, meg stb. ma amit látunk – ha arra jársz láthatod valós bizonyítékként: Tiahuanaco . nincs menekvésed – kint az űrben az emberi életforma élhetetlen –halálra vagy ítélve ott is – mert ha elfogynak a készletek, meghalsz ott is , mert nincs után pótlás a földről, mert elpusztítottad!
  – mindezek tudatában azt tanácsolom neked, tudd jobb a békesség – mely úgy szól adassék meg az istennek ami az övé, a királynak ami az övé és az embernek ami az övé alanyi jogon, és adassék meg a bűnözőnek a karantén, hogy ezt a békés harmóniát többet semmilyen furfanggal saját hasznára ne tudja megbontani megváltoztatni!
  Ma ez az üzenetem, holnap lehet jobb lesz! Id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük