KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

(Gold)Áder János október 2-ra írta ki a kötelező betelepítésről szóló népszavazást

NIF: Ezt a hírt ma reggel elsőnek tettem fel! Eltűnt. Tóth Ferenc olvasónk hívta fel rá a figyelmemet. Kissé másképp, de újra közöljük.
A népszavazásra feltett kérdésben a következő álnok részt ki kell minden szavazni vágyó hazafinak húzni (pirossal jelölve):
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
Ez nem egyéb, mint nemzetközi önrendelkezési jog megsértése, és annak próbálkozása, hogy országunk elidegenítését az idegenszívűekkel tele országgyűlésre magához ragadja!!!
Beremend, 2015. szeptember 18. Migránsok a rendőrsorfallal szemben a magyar-horvát határon Beremendnél 2015. szeptember 18-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Beremend, 2015. szeptember 18.
Migránsok a rendőrsorfallal szemben a magyar-horvát határon Beremendnél 2015. szeptember 18-án. Ha Orbán Viktor azt mondja jöhetnek, akkor jönnek is és maradnak is!
MTI Fotó: Mohai BalázsOktóber 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden – derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.

A KEH Sajtóigazgatóságának közleménye szerint az államfő az alaptörvény, a népszavazási kezdeményezésről, valamint a választási eljárásról szóló törvény rendelkezései alapján – figyelemmel az Alkotmánybíróság vonatkozó határozatára – döntött az országos népszavazás kitűzésének időpontjáról.

Orbán Viktor miniszterelnök február 24-én jelentette be, hogy a kormány országos népszavazást kezdeményez a kötelező betelepítési kvótáról. A kérdés úgy szól:

Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

Zákány, 2015 09. 26
Zákány, 2015 09. 26

A kormányfő indoklása szerint a kötelező betelepítési kvótáról szóló döntést nem lehet elvenni az Országgyűléstől, az ügyben a magyar parlament megválasztott képviselőin kívül senki más nem dönthet.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el az országos népszavazást, 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében. A határozatot hárman megtámadták az Alkotmánybíróságon (Ab) – köztük Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő -, azzal az indokkal, hogy a parlament az alaptörvénybe ütköző módon döntött, ezért kérték a határozat megsemmisítését. Az Ab június 21-én nem adott helyt az indítványoknak. Indoklása szerint nem alaptörvény-ellenes, hogy az országgyűlési határozati javaslatot csak a törvényalkotási bizottság vitatta meg, a házszabályt sem sértette a parlamenti eljárás, és az – indítványozók által hivatkozott – Európai Bizottság május 4-ei javaslataival összefüggésben sem állapítható meg, hogy az országgyűlési határozatot alaptörvényt sértő módon fogadták volna el.

A Jobbik a népszavazást követően is szükségesnek tartja az alaptörvény módosítását a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban. A legnagyobb ellenzéki párt a referendum kérdését szó szerint beemelné az alaptörvénybe, elkerülve ezzel a népszavazással járó költségeket és annak kockázatát, hogy nem lesz eredményes a voksolás. A kormánypártok azonban lesöpörték a kezdeményezést az asztalról. A Jobbik elnöke szerint a Fidesz nem érdekelt a hazánkat sújtó migrációs válság megoldásában, azonban ez a politikai hazardírozás komoly veszélyeket jelenthet, amiért Orbán Viktornak kell vállalnia a felelősséget

Az Ab ugyanaznap egy másik határozatában nem adott helyt Fodor Gábornak, a Magyar Liberális Párt elnökének indítványának sem, amely a népszavazásra feltett kérdést megengedő május 3-ai kúriai döntést támadta a népszavazási kérdés tartalma miatt, és kérte a kúriai határozat megsemmisítését. Az Ab a visszautasítást főként az indítványozó személyes érintettségének hiányával indokolta.

Szanyi Tibor július 4-én, a jogorvoslati határidő utolsó napján, alkotmányjogi panasszal fordult az Ab-hoz, ugyancsak a kúriai döntés miatt. Szerinte a népszavazás súlyosan sérti az Európai Unió szuverenitását, mert a 2007-ben aláírt lisszaboni szerződés közös politikává teszi a menekültügyi kérdéseket, emellett a költségvetést is érinti. Az ellenzéki politikus közölte, hogy ha az államfő a panasz elbírálása előtt kiírja a referendumot, akkor a strasbourgi testületekhez fordul.

2016-ban is jönnek, de nincs körülötte média cirkusz! Agyon van hallgatva: politikusok és média összeegyeztek?
2016-ban is jönnek, de nincs körülötte média cirkusz! Agyon van hallgatva: politikusok és média összeegyeztek?

Egy eredménytelen kvótareferendum Orbán Viktor személyes felelőssége lenne

A Jobbik közleményében azt írta, hogy a kötelező betelepítési kvótát – csakúgy, mint minden értelmetlen brüsszeli diktátumot – kezdetektől fogva ellenez, ezért „a Fidesz minden vágyálmával ellentétben” arra kéri tagjait, szimpatizánsait, szavazzanak a kvóta ellen. Az ellenzéki párt reméli, hogy egyszer végre a Fidesz is szakít azzal a bevett gyakorlatával, hogy „amit Brüsszel kér tőlünk az szükségtelen, méltánytalan és igazságtalan, de teljesítjük!” A Jobbik ugyanakkor fenntartja, hogy ha az Alaptörvényben rögzítenénk a kvóta elutasítását, az sokkal gyorsabb és ingyenes megoldást kínálna, egyben „kiküszöbölné az esetleges érvénytelen vagy eredménytelen referendum okozta kormányzati kudarcot, mely Orbán Viktor személyes felelőssége lenne.”

alfahir.hu
NIF: Vona Gábor felkérhette volna bojkottra a Jobbik tagságát, de nem tette, mert abban reménykedik, hogyha miniszterelnök nem is, de a Fidesszel koalícióban csak megkap egy miniszteri bársonyszéket! Vona a jobboldalról elnéppártosította a Jobbikot. Újra üres a jobboldal! Nincs nemzeti pártunk újra!!!
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

19 thoughts on “(Gold)Áder János október 2-ra írta ki a kötelező betelepítésről szóló népszavazást

 1. Tiszteletem!
  Valahová már leírtam álláspontom – de én sem találom – akkor újból emlékezetből:
  „…a magyar nyelvem elkopni én sem hagyom…”!
  A magyarnak csal értelmes kérdést lehet feltenni – ezt különben a kreált ármányuk – alaptörvényük is előírja trv-ben nekik!
  A cikk nagyon helyesen rá mutat az ármány részére és kihúzta! Mert ma már tudjuk, hogy egykutya alom kölykei és mindig összezárnak és védik érdekeiket! Tehát olyan kérdést kell feltenni amire egyértelmű választ lehet adni: ” … akarom, hogy rászabadítottság az un. migránsokat? – erre egyértelmű a magyar válasz, hogy:
  N E M
  Ennek ellenében olyan mondattal kérdez amire a magyar normális válasz az:
  I G E N
  lenne
  és ez benne az ármány – mert a kollaboráns despota maffia erőszak aki az alvilágtól átvéve az uralmat fel világ uralommal gyötri a magyar népet , egyértelmű, hogy az uniónak megfelelően döntene e kérdésben is mint abban sok kérdésben – ahogy irtanak pusztítanak bennünket magyarokat!
  Nem elég ismételni – de tudd taccsra tettek bennünk – kiraboltak – mezőgazdaságunkat nehéz és könnyű iparunkat felszámolták – a többit eladták idegeneknek – sőt még az önvédelemtől is megfosztottak bennünk honvédségük felszámolásával és egypár zsoldos szereplésével működtetik , de azt is kint az idegenben tartva – mind e közben – mint régen a földesurak akiknek hajdúi voltak – magánhadsereget építettek ki maguk – köré – mit legutóbb Putyin a 300000 fő magán hadseregét Gárdának nevezve – miért jut eszembe a munkásőrség intézménye ilyenkor – mert az meg annak a körét védte – elméletben – valójában a politikai mocskok kommunisták – bűnöző zsidó uralmát!
  Írjam még – de minek hisz ezt nem hiszitek – tudjátok, mert megtapasztaltátok ti fiatalok is akiket elüldözött ez a mocsok uralom szülőhazájából kényszerrel, mert itt élhetetlen viszonyokat teremtett –
  végül közlöm a végső érvemet:
  A fentieken túl azért nem megyek el többet semmilyen félé szavazásra mert a mocskot nem hitelesítem azzal, hogy szavazok!
  Tehát én
  N E M szavazok!
  Mert nem közösködök halálos ellenségemmel, a megoldás elmegyek mellette és építem a magyar jövőt, magyarul nem ülök le a póker asztalukhoz pókerezni, és lapot kérni!
  Hát te szavazol nekik?
  Tisztelettel:
  id. Kiss László

 2. Áder János figyelmébe!
  Tegnap eltűnt ez a cikk (azért nem tettem szóvá, mert azt hittem a NIF szerkesztői vették le az oldalról) ma pedig kaptam egy vélhetően a NIF irányából érkezett levéllel egy vírus is.
  Nagy a baj Jani, ugye? Amikor egyre több ember kezdi érteni a piszkos játékaitokat és erre fel is hívják a nyilvánosság figyelmét. Egyébként köszönet a cikk eltüntetéséért, mert ebből bizonyossá vált, mit akartok valójában a kvótákról tartandó szavazással elérni.
  Azt akarjátok, hogy ti döntsétek el a nép feje felett, hogy beengeditek-e a migránsokat ha kedvetek vagy a cionista főnökeit kedve úgy akarja, vagy az útját álljátok, ha csak a ti kedveteken akarjátok hogy múljon.
  Tudod János, az általatok írt Alaptörvény szerint sem lehetsz az ország köztársasági elnöke, mert ahhoz bizonyítanod kell, hogy a választók felhatalmazásával játszod a méltóságot Orbán nevű bűntársad szándékaival összhangban.
  Ahogyan a globális eseményeket szemlélem, nagy változások zajlanak a világban, és ki tudja meddig jutnak, mennyit hagynak meg a rendszeretekből is. Javaslom, hogy támogasd, de semmiképpen se akadályozd a rendszer törvényes megváltoztatását. Számodra rossz dolog lenne a Várból vagy luxus otthonodból a börtönbe költözni, ha egy népfelkelés áll neki rendszert váltani.
  Romek Károly

  1. Na kérem, na látod Karcsi, így kell ezt írni nyíltan bele a pofájukba a bűnözőknek – tegnap képtelen voltam nézni Kubinyi úr élő tv. adását, mert zavarták! Eszembe jutott – amikor a szabad európát hallgattam, mindig ide – oda kellett tekergetni, hogy valamit halljak belőle! Úgy mint tegnap az említett adásnál ki be kapcsolgattam – nézzétek és hallgassátok meg, nem véletlenül zavarták – rájuk nézve kényes témát boncolgatott és azonosságot mutatott ki a mai állapotokkal az adás vezető!
   itt:
   http://www.kubinyitamas.hu/
   Szóval – NE FÉLJETEK! ŐSZINTÉN LEÍRNI ÉS TERJESZTENI – MERT EZEK TÉNYEK! NEM TUDNAK MIT KEZDENI VELE! MÁR SOKAN VAGYUNK! Kubinyi úr IS MINDIG KÉRDEZGETI KI – KI LEGYEN UTÁNUK – HÁT A NÉP – AZ A SOK APRÓ KEZDEMÉNYEZÉS – HA FELLÁZAD A NÉP A S Z I K R Á R A akkor annyi lesz nekik! Az ne kérdezd mikor lesz ez, mert megvan a két kő – csak össze kell ütni és szikrázni fog!
   tisztelettel id. Kiss László

 3. Már zavarják az adásokat? Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, ugyanis nem hallgatok rádiót, és TV-m sincsen. Böngészem az internetet, onnan tudok sokkal több mindenről, mint amennyit pártsajtóból meg lehet tudni.
  Szóval, már ők is tudják, hogy az igazság számukra a vég????

  1. ,,Böngészem az internetet, onnan tudok sokkal több mindenről…”
   A zavarásnál, az elhallgatásnál van egy rosszabb verzió is, ami éppen az Internetre jellemző. Jól megszórják a fejünket ellentmondó vagy ,,megfőzött” információkkal, és vagy rosszul tudjuk, vagy nem tudunk az állítások halmazában kiigazodni. Ráadásul amíg a TV és a rádió egyenlőre még nem hallgat le, addig az Internet töméntelen csatornán szállítja az információt rólunk. Itt a haza CIA:
   http://hvg.hu/tudomany/20130916_kormanyzati_kemprogram_fut_magyarorszagon
   Három éves a hír, de ebben a kategóriában nem elavul az ilyesmi, hanem ,,hatványozódik”. A napokban nem tudtam beállítani egyetlen böngészőmet sem alapértelmezetté, mert valami megakadályozta. Köztük van a Firefox is.

 4. Gratulálok! Újra csőbe huzták ezek a hulladékai a Magyar népet..A baj az hogy már fel sem tudok rajta háborodni. A másik baj ami az elsőnél is rosszab, hogy ezt azok tehetik,akiket ti választottatok magatoknak..Fogadok rá hogy a következő választáskor is öket fogjátok választani ne siránkozzatok.Azt kapjátok amit megérdemeltek.Eladjátok ezekne a rühes kutyáknak a saját anyátokat is gondolkodás nélkül. Öseink forognak a földben,az a rengeteg Magyar vér ami évszázadokon keresztül ezért a hazáért elfolyt megtőltené a dunát.
  „ÜZENT AZ OLT, MAROS,SZAMOS,
  MINDEN HULLÁMUK VÉRTŐL ZAVAROS.”
  Ha ez a Magyar Parlament megkapja a felhatalmazás a betelepitésre,Elveszett Magyarország rövid időn bellül. MMM.

  1. Miki! Merkelkéddel meg vagy elégedve? Mert, mint többször írtad több évtizede Németországban élsz, s onnan osztod az észt az általad minősíthetetlennek vélt itthon élő magyaroknak. Igazán kíváncsi lennék rá, hogy neked itthon kik felelnének meg, onnan nézve.

  2. ,,Ha ez a Magyar Parlament megkapja a felhatalmazás a betelepitésre,Elveszett Magyarország rövid időn bellül. MMM.”
   Lesz bizony gond sok. Mert ha Orbánék a nép ,felhatalmazása” alapján elkezdi a betelepítéseket, akkor a betelepülők nagy része fidesz-szimpatinzánsá válik. Rájuk hivatkozva fajgyülőlőkké lehet nyilvánítani Orbán ellenzékét és azokat, akiknek nem tetszik a politikája. Ha pedig a betelepülők között lesznek terrorra foghatók is, azok Orbán terrorszervezetévé válhatnak. Mert azért ne felejtsük, Orbán a cigány a domináns, nem a zsidó.
   Felhívom azért figyelmedet, hogy a Fidesz szavazói számszerű kisebbségben vannak Magyarországon. Hogy ezeket el lehet adni többségnek, az a művészet a jelenlegi választási törvényben. Abban ugyanis csak az adott jelöltre adott szavazat számít. Ellenszavazat nincs, mert akkor a Fidesz a két millió szavazója mellé kaphatott volna 5 millió ,,nem” szavazatot. Azzal pedig egy valamire való demokráciában még a parlamentbe sem juthatott volna be.

 5. A kerdes csupan csak az, hogy az evtizedek ota „bapalizott” Sorstarsaim, nagyobbik hanyadanak, mikor lesz elege, a csaknem kizarolag „soros-ösztöndijasokbol össztevedö politikusaink, es egyeb eszkombajnjaink”, öntömjenezeseiböl, haracsolasaibol es hazugsagaibol stb..?
  „Ök” ugyanis, az altaluk hazugsagokkal megszerezett ” nemzeti husosfazek” mellöl, soha nem fognak önkent eltavozni!
  Es ráadásul, meg a brusszeli al-paholy es a londoni fö-paholy komisszarjai is, –MINT HÜSEGES VAZALLUSAIKAT–; vedeni fogjak öket! Velelmezni mereszeli, az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

 6. mindenek elott ; bocsánatotokat kérem (mert kivülrol beleszólok) !
  nem az a baj, hogy kéretlenül jönnek, nem az a baj, hogy egy bizonyos mennyiséget ezekbol MO-nak is be kell fogadjon, hanem az IGAZ …
  amit akarok mondani ez az, hogy Mo és manapság Orbán közismert az EU -ban (sot ezen túl is), mint valami szívtelen, miközben ezt senki nem
  állítja Ausztriáról. Mégis Mo. -on 3-szoros mennyiségu migráns van, eltartott, mint Ausztriában …
  az a barom Orbán a nagy pofájával össze-vissza csak beszél … és
  a tettei ezt nem követik ….
  szerintem (mint kívülálló), nem szabadna sem szóban, sem tettben ezen EU-s döntés ellen ellenkezni, hanem betartani (önmagatoknak
  kiválasztani a számotokra legmegfelelobbeket, amelyrol szintén nem
  beszélni, csak tenni) és amikor a kvota (quota) kész, teljesített, minden
  többlet mingrást a többieknek átadni. Hogy azok osszák szét, adják
  át olyanoknak, akik még nem érték el a mércét ….
  csak Mo-ról (és egy kicsit Lengyelo.-ról hallani azt, hogy rosszak, nem
  akarnak. Ezt a tökéletlen Orbán miatt. Az egy politikai kampánynak használja ezt föl az EU-s társai felé. Ez nem lenne baj, ha közben a
  tettei is követnék ezt ….
  Orbánék, nekem úgy tunik !) Titeket átvernek ebben !!
  ha elfogadjátok azt, hogy az eloírt számot befogadjátok, nagyon
  kérlek benneteket, ezeket jól ‘integráljátok’. Csináljatopk belolük
  jó magyarokat ! Nehogy ezekbol is idegeneket, mint a történelem során sok jövevényünkbol tettük ….
  ha egy migráns nem asszimuilálódik, akkor abból egy idegen test lesz apródonként, mint egy rákos daganat, amely végül is kárt tehet a
  befogadóknak is (emlékezzetek az országveszteségünkre csaknem
  100 éve, vagy manapság is tartó cigány problémáitokra ! Mert nem
  akartuk a jövevényeket rákényszeríteni arra, hogy beolvadjanak, ezekkel meg kellett osztani késobb a földünket, országunkat) …
  szeretettel ; L

 7. A kérdés számomra az, hogy ezek a politikai pockok ennyire aljasok, ostobák,vagy mindkettő! Mert így semmibe venni ezt a Népet a pofátlanság netovábbja. Meddig akarják még szédíteni a Magyarokat? Arról kellene Nép szavazni, hogy elhúzzanak e az idegenszívű, Nemzet pusztítók,az agyon tömjénezett, favorizált,bűnben fogant,hazájukba, israelbe. Azt keverhetnék egymás között azt, amitől „itt minden rothad. Az idióta rabló,fosztogató,hazug,képmutató politikájukat. Ebből is látszik,hogy tanulatlan primitív,lopott bizonyítványukkal tündöklő szellemi toprongyok,mert tanult Ember érthetően,Magyarán,Magyarul, egyszerűen kérdez,és nem nézi alapból hülyének a másikat. Megkoronázhatja magát mindegyik, de akkor is csak egy köztörvényes bűnöző marad mindegyik. Akár a többségük felmenői.

  1. Köszönöm Ferenc!
   Ha meghalok én is – már számolom a napokat – nem akarok úgy távozni, hogy magyar utódoknak ne hagyjam hátra hagyatékként azt amit megtapasztaltam az életemben! Miért? Hogy ne kelljen nekik újból és újból végig járniuk a golgotát –
   olvasd írásaimat más hol is – posta oldal – kubinyitamás. hu -n – pl. most írtam ide:
   http://www.kubinyitamas.hu/forum/11
   szeretettel: segítő készséggel: id. Kiss László

 8. T. Romek Úr!
  Hallgassa,nézze,zavarja,azonosítsa,a „hatalom amit akar. A kenyerem javát már megettem. Ha elpusztít,azt sem bánnám,de a véleményem akkor is az marad amit írok! És ezen nem változtatok,mert ez vagyok ÉN!
  Ha az „elveimet fel adom, az jelentené „igazi halálomat ! A többire meg, ezekre,teszek!!

 9. Tisztelt „Anna”!
  Én sehonnan nem osztom az észt. Mert ehhez nincs meg a lehetőségem.Ha lenne modom erre,akkor ön a sorrendben az elsők között lenne.Szó sincs arrol hogy én önt az ellenségemnek tekintem mert imádja orbánt..Kérem járjon nyitott szemmel. Mit igért a választások elött,? ,és mit tett?. A Magyar népnek több károkat okozott,mint az elödei.Azonkivül az éretségiző zakóját már régen kihizta,a nyakkendője úgy áll rajta mint a tehénen a gatya.A nyakkendő ügyben sokan vagyunk akikiknek sok jó javaslatuk lenne.MMM.

  1. Kedves Miki!
   Ez volt az utolsó, hogy válaszoltam. Senkit sem imádok, én a rendet, tisztességet és tisztaságot szeretem, kivül-belűl. Nem pártokban, hanem egyenes jellemű, intelligens emberekben gondolkodom. Nagyon nem szeretem, ha valaki egy kalap alá vesz mindenkit, vagy pusztán egyéni sérelemből, jogos vagy vélt sérelme miatt piszkít egyet az interneten, majd hátradől a széken és nagyot röhögve, jól megmondtam ma is alapon tovább üldögél.
   Viszont arra kérném, hogy a magyarságot, ha közéjük tartozónak véli magát, szíveskedjék okos, megfontolt tanácsokkal segíteni, az otromba leminősítésük helyett. Ha erre képtelen, hallgasson a barátaira és ne írjon hülyeségeket.

 10. ” Annának”! Nem szükséges válaszolnia.
  Az a liberalizmus amit ön képvisel,Halgatás meghunyászkodás,bologatás,simulékonyság,majd lesz valahogy,stb. Megmutatta hová lehet ezzel a stilussal eljutattni a nemzetünket.A farkasok között bárányt játszani?.Ha ezt akarja probálja ki.Azok akik másként látják,köztük én is.Ha kell otrombául,ha kell politikusan,vagy normálisa de fel kell rázni a nemzetet,Mert igazuk lesz a Kossuth Dijjal kitüntetett zsidóknak. Kik nyiltan hangoztatják,”szeretetüket” a nemzetem iránt.” FELVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT::.NEM MARAD MÁSOTOK MINT A FÜTYÜLÖS PÁLINKÁTOK, A BŐ GATYÁTOK. A GÖRBE LÁBAITOKKAL PEDIG HUZZATOK EL EBBÖL AZ ORSZÁGBOL:.” Ezt nem én találtam ki .és ezt nem is akárkik mondták.Nézzen utánna. MMM.

 11. Mint már írtam a „Népszavazzak, de hogyan” című írásomban. Ez a népszavazás kétélű dolog. Ebbe akár bele is bukhat a kormány. Vagy azért, mert nem lesz eredményes, vagy azért, mert akár az „Igenek” is győzhetnek, vagy azért, mert ha a „NEM”-ek győznek, de mégis kénytelenek lesznek megszavazni a kényszer betelepítést, akkor a néharag söpörheti el őket. Erre szokták azt mondani, hogy addig jár a korsó a kútra, míg össze nem törik. A baj csak az, hogy megint mi isszuk meg a levét, mint a rendszerváltásnak. Nos ennek megakadályozása érdekében szervezzük a Nemzetsratégiai Kerekasztalt. Le kell váltani őket, de nem a balliberálisokkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük