KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gergényiék szabadon, ellenfelük, Szima Judit börtönben. Mi folyik itt?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szerkesztőségünk tegnap délután kapta az alábbi sajtóközleményt:

Dr. Morvai Krisztina egyetemi docens, büntetőjogász, európai parlamenti képviselő friss sajtóközleménye Szima Judit börtönbüntetésével, valamint Budaházy György és társai (Hunnia Csoport) ügyében indított eljárási kegyelmet követelő petícióval kapcsolatban:

Katasztrofális és minden tisztességes magyar embert vérig sértő a 2006-os terrort követő „igazságtétel” mérlege. Budaházyék 125 év fegyházbüntetést kaptak egy 8 és fél hónapja meg nem indokolt, le nem írt (és valószínűleg – írásban, tehát jogszerűen – nem is létező) ítélettel, Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő folyamatosan a vádlottak padján, holnap pedig 5 évre börtönbe vonul Szima Judit a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára. Gyurcsányék, Gergényiék és a brutális rendőrterrort levezénylő más vezetők viszont szabadon és gondtalanul élik világukat, és tervezik a hatalomba való visszakerülésüket.

Szima Judit az egyik leghősiesebb, legbátrabb nő, akivel az életemben találkoztam. Miután férjét halálos balesetben elvesztette, egyedül nevelte gyermekeit, miközben számos súlyos betegséggel küzdött, és jelenleg is küzd. A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete kezdeményezőjeként és vezetőjeként ő volt és ő maradt Magyarországon az igen kevés bátor és következetes érdekvédelmi harcosok egyike, aki a hatalommal szembeszállva meggyőződéssel és határozottan, hatékonyan dolgozott a munkavállalók érdekeiért. A 2006-os rendőri vérengzés után ő volt az, aki nyilvánosság elé kiállva bocsánatot kért a rendőrség magatartásáért, és felszólította bajtársait, hogy tagadják meg a jogellenes parancsokat és soha többé ne alkalmazzanak tiltott erőszakot honfitársaikkal szemben. Folyamatosan csodáltam Judit lenyűgöző bátorságát, lelkierejét, betegségeivel való küzdelmét és kiváló anyaságát. Felnéztem rá, amint sok férfit megszégyenítő erővel és bátorsággal állt ki elvei és a „rábízott” munkavállalók mellett.

Mélyen megrendített, amikor pár éve egy hajnalban azzal hívott fel, hogy újabb tragédia történt a családjában, ismét egy közeli, fiatal hozzátartozóját veszítette el. Féltem, hogy itt a vége, összeomlik, feladja harcait. De nem így történt. Rendíthetetlen volt és maradt. Ha általánossá vált volna az a kiállás a magyar munkavállalók mellett, amely őt, mint szakszervezeti vezetőt jellemezte, az rendkívül veszélyes lett volna a fennálló gazdasági és hatalmi viszonyokra (aktuális pártoktól, kormányoktól függetlenül). Éreztem, hogy Judit veszélyben van, féltettem Öt. A dráma nem váratott sokáig magára. Büntetőeljárás indult ellene, amelynek iratait áttanulmányozva büntetőjogászként azt tudom mondani: az ügy „ezer sebből vérzik”. A végeredmény: öt év szabadságvesztés, jogerősen. Az ítélet súlya és jellege olyan, mint ha Szima Juditnak egyszemélyben kellene megbűnhődnie a magyarországi közpénzeknek az elmúlt három évtizedben történt ellopásáért, elsikkasztásáért. Szima Judit személyének, életútjának és büntetőügyének ismeretében mélyen hiszek az ártatlanságában, és felháborodottan tiltakozom bebörtönzése ellen. Mivel magam is súlyos betegségeken estem át, különösen is megrendít és felháborít, hogy annak ellenére kapta meg börtönbehívóját, hogy az orvosszakértő a betegségeit olyan súlyúnak és veszélyességűnek ítélte meg, amely kizárja börtöntűrő képességét. Nagyon szomorúan, de kénytelen vagyok kimondani: Szima Judit élete veszélyben lesz a börtönben. Utolsó reményünk a Kúria felülvizsgálati eljárása, amely még folyamatban van. A 2017. május 11-i börtönbevonulás helyszínére és idejére Judit barátai és ismerősei tiltakozó megmozdulást szerveztek. Ezúton kérem, hogy az eseményre minél többen menjenek el, és fejezzék ki így vagy más módon szolidaritásukat a meghurcolt szakszervezeti vezetővel, a Gergényiékkel szembeszálló, szeretett Hazáját valóban szolgáló rendőrtiszttel.

A Szima Judit melletti tiltakozó tüntetés felhívását lapunk ITT tette közzé!

Egyúttal arra is kérek mindenkit – aki még nem tette volna -, hogy csatlakozzanak a Budaházy György és társai (Hunnia Csoport) ügyében indított eljárási kegyelmet követelő petícióhoz. Gyuriék ügyében az igazság elérésére immáron az egyetlen lehetőség az eljárás kegyelemmel történő azonnali megszüntetése. Állítom ezt azért, mert az ellenük az eljárást bírósági szakban vezető Dr. K. Andrea bíró úgy mondott le bírói tisztségéről, hogy az első fokú bírósági ítélet nem került megindokolásra és írásba foglalásra, és ez a hiányosság törvényesen már nem pótolható, legfeljebb hamisítással, csalással, „simliskedéssel”. Kérem tehát, hogy minél többen írják alá a petíciót, és minél több települési önkormányzat csatlakozzon a kegyelmi követeléshez.

 A Budaházy/Hunnia petíció ITT érhető el:

A cionista hatalom önkényének eredménye: bilincsben terroristák között.
Hálásan köszönöm az összefogást az igazságért és a hazafiak, honleányok szabadságáért!

Szeretettel:

Morvai Krisztina

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Gergényiék szabadon, ellenfelük, Szima Judit börtönben. Mi folyik itt?

 1. Az eleje KÉRELEM a vége utasítás PARANCS!
  A tekintélyelvűség felismerése mind megoldási kulcs —kapcsán kérek minden magyar és nem magyar jogászt (rendőr, ügyvéd, ügyész, bíró) stb. jogot, tanultakat, hogy olvassa el az alábbi írásom!

  SOKKOLÓ? IGEN AZ! MIND KETTŐ!
  László Kiss Kedves Tóth Mária pár levelet váltottam a főűgyész úrral – az indító írást betettem, de cenzúrázták – ha érdekel írj emailt elküldöm neked is! SOKKOLÓ………….. http://avilagtitkai.com/…/sokkolo-allitas-jezus… igen az, most nem erről ismétlem magam, ha nem idézek az írásból mert az is SOKKOLÓBB mint gondolnánk, ezért nem szabad ámítani magunkat! „… „…Arra a meggyőződésre jutottam, hogy a bíróság – a leggonoszabb kaszt – nem lesz hajlandó orvosolni e súlyos bűntény anyagi és társadalmi kihatásait. Emiatt nem vállalkoztam arra hogy Kásler szekere elé fogjam magam. [Megjegyzem ötvenéves ügyvéd fiam is deviza-károsult és ketten sem láttuk értelmét a pereskedésnek.]…” (Dr. Szeszák)
  Köszönöm Gyulabá, hogy leírtad! (id. Kiss)
  „…azzal a konklúzióval, hogy a „Markó Utcai Kahal” elvetemültsége szétfoszlat minden jogi illúziót.
  A fentebb említett és nagyszámú további írásaimban azt a „jogászi” meggyőződésemet hangoztatom, hogy a kérdést jogi eszközökkel megoldani nem lehet….”
  „…károsultak, vagy külső segítők – ugyanolyan tudatlanok a logisztika, mint a jog terén. Össze – vissza akcióik ezért nem hozhatják létre azt a „kritikus tömeget” amely meghátrálásra (engedményekre) kényszeríthetné az „erőszak monopóliumát” bitorlókat, azaz a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalmat,
  együtt – egyszerre….”
  Írtam erről is – a nagy közösségben van az erő” (id. Kiss)
  „…Harcod azt a hitet tükrözi, hogy a jog hatékony fegyver a jogtalanság ellen és kellő kitartással győzni is lehet vele.
  Sokáig ezt hittem én is.…..” (Dr, Szeszák)
  Kedves Gyulabá! Én is azt hittem, de ügyeimben megtapasztaltam, hogy számunkra nincs jogorvoslat…” ( id. Kiss)
  És végül idézem a legfontossabb részét írásodnak – mely talán kinyitja a még alvó magyarok szemét és látni fogják – hogy az ősjog alapján fizikai védelemmel védhetem meg magam és szeretteimet ezektől a köztörvényes közönséges nyakkendős politikai – gazdasági és pénzügyi bűnözőktől – kalandoroktól! – id. Kiss
  Miután elolvastad és ha szorult beléd egy kis emberiség, mely védelemre szorul a fentiek miatt, kötelességed ellene tenned. Mert tudod már, hogy a perek kimenetele védenced pervesztésével végződik, tehát nincs jogalapod eljárni! Ezzel ellehetetleníted az uralom bitorló kalandorok működését, igaz az ügyvédi jelenlét – csak a kúriánál kötelező,

  , de tudom, hogy számtalan ügyben dolgozol! Ne tedd, és ez az utasítás parancs nem tőlem származik, ha nem a körülményből, mert tudd azt is, hogy a jövőben nem hivatkozhatsz bíráid előtt, hogy nem tudtad, mert ezt a közleményt elolvastad, és azt is tudd, vissza tudjuk keresni, hogy elolvastad!
  Tehát elolvasás után saját érdekedben tegyél a jövőben – ne légy partner a hatalom az uralom jogtalan bűnöző tevékenységében!
  Jövőre 2018-ban megint um. Választások lesznek – az aki azon tevékeny lesz és „szavaz” ugyancsak segítője annak a rendszernek melyet ezek a politikai kalandorok – bűnözők működtetnek, jogtalanul és ráadásul kimutathatóan csalással, mivel szavazást követően, a bizonyítékot 3-nap után megsemmisíti! A szavazó épület körbe vételével megakadályozható, hogy a szavazók ártsanak megint e folyamatban!

  Kelt Bázakerettye, 2017-03-27 sk. Id. Kiss László
  SOKKOLÓ igen még ma is mikor írom e sorokat 2017-05-11 – olvasom és nézem a videót:
  Visszaköltözött a kilakoltatott idős házaspár – : itt hallgasd és olvasd: http://www.civilkontroll.com/visszafoglalta-hazat-kilakoltatott-idos-hazaspar/
  „…a törvény nevében felszólítom, hogy nyissa ki” jogos önvédelem hanga: „ nem nyitom”

  és a buta ráadásul ostoba rendőr átmászik a kerítésen éS megtámadja azt aki otthonát védi – JOGOSAN – majd erőszakot alkalmaz – de KINEK A TÖRVÉNYE SZERINT! NINCS JOGALAPOD ÉS JOGHATÁSOD AZ ORBÁN MAFFIA MAGYARORSZÁG NEVŰ RENDSZERÉBEN!
  Szima Judit r.alez. úrhölgy helyében a fenti tudás birtokában megtagadnám a börtönbe vonulásom – azzal, hogy igazolja jogalapját és joghatását, az eljáró bíró – ha esetleg kijönne hozzám elővezetni, a rendőrség azt is – és ha rám támadna – önvédelem jogán erőszakkal is megvédeném magam, előre számítva rá és megszervezve – a fent leírt sokkoló c. írásom tudatában is!
  Ennyi – FELSZÓLÍTOM VOLT ÉS AKTÍV RENDŐRÖKET, HOGY BŰNCSELEKMÉNYRE FELSZÓLÍTÓ PARANCSOT NE TELJESÍTSEN HA RAGASZKODIK A KIADÓ HOZZÁ AZT ÍRÁSBAN KÉRJE TŐLE!
  ÍGY AMIKOR ELJÖN A PILLANAT, A NÉP ÍTÉLKEZNI FOG RAJTATOK — AMIHEZ SEMMIKÉTSÉG NEM FÉR ENYHÍTŐ KÖRÜLMÉNY LESZ SZÁMODRA! VÉDJÉTEK MEG SZIMA JUDITOT!
  ÜDVÖZLETTEL: EGY VOLT RENDŐR ID. KISS LÁSZLÓ
  Ui: Kedves Morvai KRISZTINA —- ITT MÁR DUMÁVAL NEM ÉRÜNK EL SEMMIT!

  1. „…A 2006-os rendőri vérengzés után ő volt az, aki nyilvánosság elé kiállva bocsánatot kért a rendőrség magatartásáért, és felszólította bajtársait, hogy tagadják meg a jogellenes parancsokat és soha többé ne alkalmazzanak tiltott erőszakot honfitársaikkal szemben…”

   Felháborodottan tiltakozom bebörtönzése ellen én is id. Kiss László volt rendőr!

   Utolsó reményünk a Kúria felülvizsgálati eljárása…” Írja Prof dr. Morvai Krisztina Európai unió képviselője és jogászgént!

   Sajnálom, akit el akar ítélni azt el is fogja, ezt tapasztalatból mondom, enyhíteni esetleg sem fogja!
   Álláspontom leírtam, leírtam már régen – ami most sem változott – amit ide idéztem – ÍRTAM FENT AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSOMBAN!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: