KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gergényi: A műveletekre én adtam utasítást

Oskar kollégánk még 2006-ban, pár nappal a Gergényi szerint „sikeres rendőri akció”, vagyis a szemkilövető, saját nemzetére támadó droidhadsereg brutális fellépése után készítette ezt a videó-összeállítást. Ebben az akkori budapesti rendőrfőkapitány világosan kimondja, hogy ő adta ki az utasításokat a „rendőri” cselekményekre, vagyis az azóta amnéziában szenvedő főrendőr egyértelműen nyilatkozik. Egyébként a 2006. október 23-i akció „sikeréért” felelősöket Demszky Gábor Budapest réme – aki hamarosan nyugdíjba vonul főpolgármesteri székéből – ki is tüntette.

Már csak ezért is hihetetlen Gergényi „feledékenysége”, amit csak az ostobák vesznek be.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H6iY6WRCgKY]

Videó-összeállítás: Oskar

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó hanganyag: Magyar István honvéd alezredes szakmai elemzése (Dr. Gaudi-Nagy Tamás honlapjáról)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Gergényi: A műveletekre én adtam utasítást

  1. Börtönbe.de nem csak öt hanem az összes alatta és felette levő vezetöt.1.A parancsnok felelős a rábizott személyi és technikai eszközért.2.Ha nép ellenes parancsot adnak azt meg kell tagadni.A PARANCSNOKOT LE KELL VÁLTANI A KÖVETKEZŐ RANGIDÖS PARANCSNOKNAK..STB.3 Gettósitották BUDAPESTET..Még akkoris le volt zárva a KOSSUTH TÉR amikormár nem volt központi rendezvény.ITT MOST AZ A KÉRDÉS AKAR-e a FIDESZ SZÁMONKÉRNI VAGY SEM.

  2. Ez a videó „oszkártól” bizonyiték!!Bizonyiték arra(többek között),hogy görény nagyúr irányitotta a „műveletet”!!!
    Vizsgálódunk,vizsgálódgatunk,jól felmegy a vérnyomásunk,és azonkivül semmi.Egyébbként is a főmaffiózó sintér et.csókos barátja egy rendes ember(szerinte).Ja,hogy majd elkészül a jegyzőkönyv! Biztató azok számára,akik örök életükre elveszitették pl.a szemük világát,visszavonhatalan egészségkárosodást szenvedtek na és azóta is keresnék az igazukat,de az igazság szóból elveszett az i.
    Mindaddig amig olyan birák,ügyészek és rendőrök ülnek a biróságokon,illetve a „rendvédelmi” szerveknél -a mi adóforintjainkból nem kis pénzért -akik,és nem váltják le őket,illetve „feljebb buknak”addig nem lesz csak meghallgatás,és jegyzőkönyv készités,amivel finoman,de nagyon finoman!!!kinnt leszünk a vizből!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük