KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gépkarabélyok és ötezer lőszer a „menekültekeknek” szánt segélycsomagban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pont ez az a hír, amiről a fősodratú médiumok Európa szerte hallgatnak. Vajon miért? A segélycsomagnak álcázott konténerben gépkarabélyok és ötezer lőszer volt elrejtve. Bizonyára ezt eszik a migránsok reggelire és vacsorára.

Mindenesetre jótékonyak és előrelátóak azok a segélyszervezetek, melyek ezzel az adománnyal járulnak hozzá a migránsok életének megkönnyebbítéséhez. A rakomány egyébként Görögországba érkezett.

https://youtu.be/xn-UCR5p0y0

MIL – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Gépkarabélyok és ötezer lőszer a „menekültekeknek” szánt segélycsomagban

 1. „Fegyverekkel volt tele a menekülteknek szánt segélyszállítmány – állítja egy YouTube-videó, amelynek leírásában a feltöltő azt kérdezi: „A média erről miért nem számol be?” A kérdésre a választ a 24.hu cikke adja meg: igenis elég sokan beszámoltak róla, de a felvételen látható fegyverszállítmánynak semmi köze az Európába menekülő muszlimoknak szánt segélyszállítmányokhoz. A török külügyi szóvivő szerint a Törökországból Líbiába tartó szállítmány legális volt, a teherszállító a papírok szerint Libanonba és Szudánba vitt fegyvereket. És még ha a rakomány és a célországok gyanút is ébreszthetnek, a fegyverek nem a menekülteknek szánt segélyszállítmányból kerültek elő. Update | Idővel a magyar változat is megjelent, az alábbi kísérőszöveggel: “Aztaqrva… A Görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett! /biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/ Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!”
  Részlet szó szerint idézve: http://www.urbanlegends.hu/2015/09/mi-tortent-szeptember-elso-feleben-kamufronton/

  A pontos hivatkozási link a videóhoz: http://www.cretapost.gr/183653/anixan-ke-ta-14-konteiner-oloklirothike-o-elegchos-sto-haddad-1

   1. Ezért tettem oda az eredeti cretapost-os linket, ami a cikkre hivatkozik, ahonnan a videó való.

 2. Innen is látszik hogy nem becsületes szorgalmas emberek ,, csak ők is a rejtett munkaerő tartalék csoportba tartoznak –megélnek a segélyből és a lopásból ,, ilyenből van elég már az EU-ban

 3. Bocs hogy elveszem a kedvet, de ez egy fals hír. EZt a görög hatóságok állították meg, és egy török fegyverszállítmány Libanonba. Semmiféle menekült segély nem volt benne a dologban.

 4. Ja látom benne van a hírben, nem olvastam el rendesen. De végül is ez a lényeg. Elkeserítő ez a menekült (frászt menekült…) áradat, de azt nem kell belemagyarázni, ami esetleg nincs benne. Ami nem zárja ki, hogy persze nem lesz.

 5. Csak rájuk kell nézni – a becsületes,szorgalmas emberek nem így néznek ki és nem feltétlen ilyen korúak.
  Az a gyanúm,hogy ennek fegyveres harc lesz a vége.
  H.B.
  „…a befogadók jóindulata önmagában mindig védtelen és vesztes a betelepülők gátlástalanságával szemben.”

 6. Pontosítanám a hírt. A krétai (görög) tv hozta le a fenti interjút, amit a magyar liberális média egyből kitalált, hamis vádnak minősített. A görög nyelvű riport rögtönzött forditása az alábbi:
  „Egy konténerben 9 mm-es lövedékek, egy másik konténerben rendőrök által használt karabinerek voltak. Még számolják mennyi, előzetes becslések alapján csak ebben a konténerben 4500-5000 fegyver. Többi konténert is sorban kinyitjuk majd. Eddig két másik konténerben cigarettákat találtunk, de a többit ki kell még nyitnunk. A szír és egyiptomi legénységet letartoztattuk, a vizsgálat után átadjuk az ügyészségnek őket….”
  A későbbi, egyenruhás tiszt mondanivlójának lényege: „Nem mondhatok semmit” . Kedves KNA kérdésem nagyon egyszerű: ha Libiába, Libanonba vagy éppen Szudánba vitt volna fegyvereket a lefoglalt hajó, akkor miért kellett elrejteni őket, és mit kerestek a görög partok közelében, ahol a görög hatóságok intézkedhettek? A nemzetközi tengerek elég szélessek Kréta közelében…

 7. A mai korban Dobó Istvánt vagy Zrínyi Miklóst rasszistának kiáltaná ki egy maroknyi „magyar”. Például olyanok, akiket hazaárulásért Dobó azonnal kivégeztetett volna, mégpedig gondolkodás nélkül!
  Európára, látványosan, olyan politikusok ültettek, akik nemzeteik ellen „dolgoznak”. A „mindenható” EU ennek a legkártékonyabb csúcsszerve. Az nagyban, ami itt nálunk volt kicsiben az SZDSZ. Ez az Európa SZDSZ! A nemzetek és Európa elárulója!
  Egy puskalövés nélkül adják át „politikusaink” hazánkat azok leszármazottainak, akik ellen pár száz éve harcba szállt az akkor még hazafiságra nevelt nemzet és magyar vér folyt az élet-halál harcban.
  Már a hülye is tudja, hogy egy szokatlan, újfajta, megtévesztésen alapuló háború folyik, amit egyelőre egy arcot még nem öltött, de már jól sejthető, kivehető háttérhatalom irányít! Hasonlítható Budavár elfoglalásához, amikor a török katonák egy darabig, mint „békés szemlélődők” özönlöttek be…
  Hiába folyik a vita Orbán szerepéről ebben az „itt a piros, hol a piros” játékban, hiába próbálják „Európa megmentőjeként” aposztrofálni, a lényeg, mit csinál: engedi beözönleni a civilbe öltöztetett katonaságot, Magyarországra és Európába. Azok látva a hazaárulók támogatását, egyre látványosabban és egyre agresszívebben jönnek, csak jönnek. Az ő, meg a többi hazaáruló zsivány hatalmát is rövidesen megdönti az a fanatikus harcos-tömeg, amelyiket – ki tudja miért – szegény, szerencsétlen „menekülteknek” próbálnak az egyre erélyesebben tiltakozó nemzetnek bemutatni és lenyomni as torkán. Csak idő kérdése és fordul a kocka! Nagy baj lesz ebből, már mindenki látja! Örömmel látja az a maroknyi „liberális”, hazátlan-hontalan csapat is, akik most az ő segítőik!
  Ez az ellenség felfogta, hogy ezek ellen a fegyverek ellen nem nyerhet nyílt, fegyveres harcban. Akkor nyer csellel! És bizony most nyerésre áll! Majd kíváncsi leszek, hogy pl. tízezer muszlim sejt ellen, amelyik belülről egyszerre támad, hogyan veszi fel a harcot a felcsúti törpe? Kitetet egy-két plakátot…
  Most ízlelgeti bírságbehajtáshoz szokott rendőrségünk és (az SZDSZ jóvoltából) teljesen leszerelt hadseregünk, milyen az, amikor mindenre elszánt, kiképzett tömeggel néz farkasszemet, akik nem szarnak be egy kis kézitusától!

 8. Azt ne hagyjuk ki a véleményezgetések előtt, hogy van a Magyaroknak örömhíre (evangélima), miszerint győzött az Igazság, méghozzá a Megtestesült, személyes Igazság !
  Ez a migráncs sáskajárás jelezte, hogy a VÉGIDŐ utolsó szakaszához érkeztünk. A sátán fattyai akárhová is próbálnak menekülni, csak a pokol kapuja van nyitva számukra. Ezt érzik és tudják, hogy VÉGE a játékuknak és jön az ítélet felettük, a kaszás viszi őket. Hát persze, hogy ilyen idétlenül vinnyognak.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: