KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi: Az egyedüli út, a harc a magyar földért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://youtu.be/KGxU6bQA9i8]

NIF

2 thoughts on “Gaudi: Az egyedüli út, a harc a magyar földért

 1. Nézzük meg ezt a beszélgetést:

  http://huntv.info/tv/engelmann-jozsef-kipakol/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

  Ebből gyanítható, hogy a magyar föld megszerzése is egy hosszú, megtervezett cselekménysorozattal történik. A Kisgazdapártot ellehetetleníteni, a mezőgazdasági termelőket tönkre tenni, mezőgazdasági ágazatokat sorra leépíteni, az üzlethálózat idegen kézbe kerülésével a megrendeléseket leállítani, azokkal zsarolni, vagy feldolgozó cégeket egyenesen tönkre tenni.

  Emlékszem, öreg édesapám csodálkozva mondta még a Horn időben: Hogy lehet az, hogy joghurtot, kefírt Gyöngyösről szállítva 10 Ft-tal olcsóbban lehet árulni, mint amit a helyi tejüzem készít? Nem gondolt arra, hogy itt gazdasági erőfölénnyel való visszaélés történik. Valaki rátett néhány milliót és a helyi tejüzemet – így alámenve az árakkal néhány hónap után be kellett zárni. Utána aztán már ő szállított 10 Ft-tal drágábban. Úgy tudom, Amerikában ezt törvény bünteti, itt meg szóra sem érdemes az egész.

  A riportban az is feltűnő, hogy joghézagokkal, vagy éppen meghozott jogszabályokkal hogyan lehetett a Kisgazdapárt működését teljesen megbénítani. A felszámolás sakkjátszma szerűen, kormányzati ciklusokat átívelve folyik, ha pedig valaki felhördül, megkapja, hogy szélsőséges, stb.

  És most az előttem szólónak: minden választó ebben a helyzetben kataona is egyben. Csak olyan pártra szabad szavazni, amelyiktől várható a magyar föld védelme. A lehetőségeket, erőviszonyokat tekintve ez csak a Jobbik, hiszen a többiek a háttérben szépen együttműködtek a földjeink átjátszásában.

  S akinek még kételyei volnának, tekintse meg ezt a kis videót:
  Orbán Viktor Hazaárulása (Vágatlan, teljes videó!!!)
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/05/orban-viktor-hazaarulasa-vagatlan-teljes-video/
  Pepe

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: