KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi: A május 10-i föld-, otthon- és nemzetvédő tüntetésünk üzenete: Nem adjuk fel, a végsőkig harcolunk !

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi Nagy TamásTegnap ismét több százan tüntettük együtt gazdákkal, devizaadósokkal, a nemzeti ellenállás harcosaival és derék hazafiakkal a Kossuth téren a magyar földért, a kisemmizett devizaadósokért, a politikai üldöztetést szenvedő hazafiakért, az EU gyarmatosítás ellen és az elcsatolt sorban élő magyar és ruszin testvéreink önrendelkezési jogáért. És leginkább a  május 6-i tüntetésen elfogadott petíciónk szerinti jogalkotási lépések megtételéért. E szerint a Országgyűlésnek még 2014. május 22-ig van ideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja. Eddig a fele került benyújtásra. Folytatjuk a nyomásgyakorlást!

A kétórás rendezvény szigorú és igazságos nemzetvédő üzeneteket fogalmazott meg: a május 26-i Kossuth téri elszámoltató naggyűlésig a földvédő ellenállás fő terrénuma vidékre kerül át konkrét akciók formájában, illetve azon személyek is a közvetlen érdeklődés fókuszába kerülnek, akik  a föld elzabrálásának feltételeit megteremtették, abban részt vesznek, illetve azt nem akadályozzák meg. Emellett a devizaadósok folytatják banklevadászó büntetőakcióikat: ezúttal május 16-án 8-kor a Nyugati téri OTP bankfiók kerül az érdeklődés homlokterébe. 
Dr. Fórizs Eszter bejelentette: május 14-én délután fél hatkor az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt (Budapest, VI. kerület Bajza u. 35.) tüntetést szervez, ahol én is felszólalok és kiállunk az ukrajnai rab népek, köztük magyarok, oroszok, lengyelek, bolgárok és románok önrendelkezéséért. Nagy ovációt váltott ki, amikor a Kossuth  tér egésze zengett a március 28-i, Kárpátaljáért szervezett tüntetésünk jelmondatától: Krím az oroszoké, Kárpátalja a magyaroké !

Felszólalt többek között Póka László a Nem adom a házam, nem adom a hazám Mozgalom vezetője: a drámai helyzetben levő közel 3 milliós adósrabszolgaságban vergődő honfitársunk ügyében megtett üzenetét két akasztófával is nyomatékosították sorstársai: az egyiken egy végrehajtó és bankár feliratot a nyakában viselő bábú lógott.

A földrablásokról és az ellenlépésekről Tamási Béláné, a Gazdatanácsok Szövetsége elnöke beszélt: tényekkel és érvekkel (12 pontjuk itt olvasható) higgadtan, de keményen kimutatva: végveszélyben a magyar föld és ezáltal a magyar jövő. Őt egy devizaadósságba kergetett konok gazda követte, aki igazságtételt követelt.

Budaházy Gyuri a nemzeti ellenállás elkerülhetetlenségéről és az egyéni bátorság, s áldozatvállalás fontosságáról is szólt, ismételten csak – a koncepciós pere miatti bírói eltiltás okán – telefonon nagy tetszést aratva.

Dr. Boór Ferenc a Fejér Szövetségtől ezúttal a Magyarok Világszövetsége frissen elfogadott, földvédő ügyünkkel és a támadások kereszttüzében jól eső szolidaritási nyilatkozatot olvasott fel. Dr. Bene Gábor a régi Kossuth tér hangulatát megidézve vázolta fel a nemzeti érdekeket valóban szolgáló régi-új rendszer közjogi körvonalait. Végül Tölgyessy Magdi, a – már 2003-ben velünk együtt az EU tagság ellen harcoló és állandóan meghurcolt – Lelkiismeret’ 88 Csoport szolidaritási nyilatkozatát ismertette és fogadalmat tett a tiltakozókkal együtt, hogy a harcot a végsőkig folytatjuk.

A tüntetésről bajtársaim rövidesen részletes írásbeli és videós tudósítást tesznek közzé. Addig is a Hír Tv rövid híradórészlete érzékelteti a történteket.

[youtube=http://youtu.be/OhXFvYNszmc]

Jelképes hátteret adott, hogy közben folyamatosan bontották le az előttünk nem sokkal az egyperces, példátlan módon kormányprogram vita nélküli parlamenti  kormányfő választás ünneplésére szervezett fideszes EP kampánygyűlés színpadi elemeit.  Ennek a történeti alkotmányosságunk és a Szent Korona értékeit zárójelbe tevő, gyarmatosítást elősegítő rendszernek a romjait egyre többen  szeretnék eltakarítani és majd ahogy a tragikus hazai térvesztésünk kiteljesedése egyre láthatóbb lesz még sokkal többen.  Az a hölgy is, aki a lelkes kormánypárt hívek (nekik ezrével osztották ki aktivistáink a petíciót és a földtörvényről szóló 12 pontot) által szemétként otthagyott számos „Szavazz” és „Fidesz” táblát a színpadon tépte szét, mert – mint fogalmazott – számára hiteltelen az a párt, amelyik kiszolgáltatja a magyar termőföldet a külföldieknek és az oligarcháknak, ugyanakkor meg gyáván és hazug módon esik neki a föld védelméért és az elcsatolt magyarok önrendelkezéséért évek óta küzdő nemzeti jogvédőnek, azaz nekem.

Köszönöm neki és sok ezernyi itthoni és külhoni magyarnak a számtalan buzdítást és erősítést, a kritikákat pedig megfontolom. A cél, a nemzet védelme és önrendelkezésének visszaszerzése, a magyar emberek boldogulásának elősegítése, ezért fontos a megfelelő eszközöket megválogatni annak érdekében, hogy ellenségeink számára a legminimálisabb támadási felületet adjuk miközben mi a saját csapásainkat a legerőteljesebben tudjuk bevinni.

A május 6-i Kossuth téri földvédő nyomásgyakorló tüntetésünk kicsapta a politikai „elit” és a lakájmédia körében a biztosítékot. Őket egy 8 órás tüntetésből csak egy önkényes kiragadott és nem is a tüntetés területén történt pillanat érdekli: a magyar föld külföldiek elrablása ellen tiltakozó kemény hangú tüntetésünkön területére provokatív célzattal betévedt megélhetési hazaáruló Pásztor Istvánt egy indulatos tüntető leköpte a rendőrök szemel láttára, akik semmit sem tettek a provokátor eltávolítása érdekében. Ez olyan mintha  pufajkás Horn elment volna a Corvin közi szabadságharcosok igazságtételt követelő nagygyűlésére.

Amikor a tüntetésen szóba hoztam, hogy a köztársasági elnök védelmébe vette és magyarsága (sic!) miatt bántalmazottnak nevezte a kártékony és megalkuvó provokátort füttyszó harsant. Hová süllyedt az államfő ? Ki tájékoztatja őt valótlanul ? Miért nem a délvidéki magyarverések vagy a cigánybűnözés tombolása miatt szólal, meg a nemzet egységét megtestesíteni hivatott közjogi szereplő?
Sajnos tényekkel igazolható, hogy drámai helyzetben van a délvidéki magyarság: napi 11 fővel fogynak, nincs területi autonómia, magyar egyetem, a munkanélküliség kiugróan magas, állandósultak a magyarverések, korlátozott részvétel az állami intézményekben és vállalatokban, visszaszoruló magyar nyelv, növekvő kivándorlás és így tovább.
(Minderről bővebben a Morvai Krisztinával közösen megszervezett önrendelkezési konferenciáról a Nemzeti Jogvédő Szolgálat által kiadott kötetben a neves délvidéki jogász, Bozóki Antal tanulmányai szólnak.

De megindult Szerbia EU csatlakozási tárgyalása. Történelmi alkalom lenne most blokkoló EU tagként minden magyar igény teljesítését kikényszeríteni az EU felé dörgölőző szerbektől, ráadásul Koszovóban a szerbek megkapták az etnikai alapú  területi autonómiát. És ekkor mit tesz – sajnos a kormány egyetértése mellett – Pásztor és az általa vezetett VMSZ ? A jogkikényszerítés helyett a klientúra helyzetbe hozása érdekében kormányra megy a magyarellenes szerb radikálisokkal és szocialistákkal, és semmit sem követel. Így már érhető, hogy e janicsár érdekében  a szerb kormány is megszólalt.

Pásztor ráadásul korábban kijelentette, hogy nincsenek Délvidéken magyarverések, illetve „a bizalom jegyében nem követeljük a magyarok területi autonómiáját!„.
Nem átallotta károsnak nevezni a tavaly őszi Európa Tanács-beli délvidéki magyarok önrendelkezése és az önkényesen fogva tartott új temerini fiúk (a régiek közül 3-an sajnos még mindig ülnek) kiszabadítása érdekében véghezvitt akciónkat.

Az általa támadott akciónk azonban sikeres volt: a hét délvidéki fiú rövidesen kiszabadult ( Dr. Gaudi-Nagy Tamás a temerini fiúk szabadulásáról az Országgyűlésben), koncepciós perükben az első tárgyalásra május 21-én kerül sor. Pásztor ezen nyilatkozatát akkor még a Jobbik is elítélte és kiállt mellettem (A Jobbik visszautasítja Pásztor István nyilatkozatát).
Aki kíváncsi arra, hogy mit tettem eddig a délvidéki magyarok önrendelkezéséért ízelítőt kaphat, ha megtekinti az idén februárban Zentán, Morvai Krisztinával és Rácz Szabó Lászlóval közösen tartott fórumunkon elmondott beszédemet és a tavaly novemberi szintén közös, Bozóki Antallal kibővülten véghez vitt délvidéki EP akciónkról készült filmet.

Azóta minden ennek a szánalmas figurának az esetéről szól (még a fideszes kampánygyűlésen is szóba került a „támadás”: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes oda süllyedt, hogy nagy magyarnak nevezte a kliensüket) , terel a gépezet, nehogy már kiderüljön, hogy meztelen a király: a külföldiek már viszi a magyar földet és erdőket mint a cukrot. Dübörög a gyarmatosítás és az EU csatlakozás mérlege katasztrofális. Tragikomikus, hogy most a kormánypártok az EP kampány részeként aláírásgyűjtést indítottak a hazaáruló földtörvény „megvédésére” az egyébként valóban védendő akác és adómentes pálinkafőzési jog ügyével cinikusan összekapcsolva.  Ez már az orwelli világ, ahol a fogalmakat teljesen kifordítva használják: a jó az rossz, a rossz az jó. A külföldi valójában belföldi. Mindebből az jöhet, hogy a belföldi külföldivé válik, azaz a magyar ember idegen és rabszolga lesz saját hazájában, ahogy a palesztinok. Nem hagyjuk!

Ne felejtsük el a lényeget: a május 6-i tüntetésen elfogadott petíciónk követelése szerint a Országgyűlésnek még 2014. május 22-ig van ideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja. A nyomásgyakorlást folytatjuk !

Ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Budapest, 2014. május 11.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás, nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu
 Nemzeti InternetFigyelő
 
Kapcsolódó: 
Elkezdtek reszketni a hazaárulók: ez volt az egyik cél !- Május 10-én 6-kor a Kossuth téren folytatjuk ! (Gaudi helyzetértékelése ATV-s híradórészlettel)
Az Orbán-rezsim elkezdte levadászni a földvédelmi tüntetőket – Gaudiék nem hagyják magukat
Miközben Áder megkövette Pásztort, bevetették a TEK-et és a BRFK-t a más véleményen állókkal szemben
Gaudi-Nagy Tamás feljelentette a földvédők elleni törvényellenes hajtóvadászat felelőseit
 

0 thoughts on “Gaudi: A május 10-i föld-, otthon- és nemzetvédő tüntetésünk üzenete: Nem adjuk fel, a végsőkig harcolunk !

 1. Jó volt, bár kicsit hosszúra nyúlt a rendezvény. A technika visszanyalt ismét. Budaházy tudott beszédet mondani. Abban nem is értek egyet vele, hogy a támogatások alapjával van a baj. A terület alap is van olyan jó, mint bármi más, az elosztás módszerével és az elosztó jó szándékával van inkább probléma. Éppen meg kellene fordítani a módszert. A kicsiket kellene jobban támogatni és nem azért, hogy nagyobbra nőjenek, hanem azért, hogy meglegyen a biztos megélhetésük. Akinek csak 5 ha földje (ami elég is lenne egy családi gazdaságnak) van, az nem tudja a jobb területekről „bepótolni” az esetleges veszteségét. Ha ez meglenne, sokkal többen akarnának földet művelni, mint most. A felvásárlást és elosztást végezhetné akár állami cég, persze nem úgy mint az ÁFÉSZ annak idején, hanem inkább mint a Hangya volt még régebben. Az 5 ha pedig azért is sokkal jobb, mert nem akkor beszélhetünk állat tartási kultúráról egy országon belül, ha minden településen van 1 gazda, akinek van 50 tehene és egy másiknak 20 lova, hanem akkor ha minden háznál van legalább 1 tehén és egy ló. A környezet szennyezéstől a vegyszer használaton keresztül a munkanélküliségig minden jobban alakulna. Ha lenne rá kormányzati akarat és becsület.
  Hiányoltam a jobbik-ot. Kíváncsi vagyok, lesz-e eredménye Gaudi úrnak abban az elhatározásában, hogy „nem engedem, hogy éket verjenek közém és a jobbik közé”. Én többször írtam már, hogy csak Istenben hiszek, minden másról inkább gondolkodom. Nem hiszek Vonának sem. Ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy azt az éket kívülről akarják Gaudi és a jobbik közé verni, vagy esetleg a jobbikon belülről kalapálják azt az éket. Rövidesen kiderül. 3 000 000 000 Ft nagy pénz. Vajon mik a kívánalmak annak fejében? Ha az összefogás és a valóban harcos kiállás marad meg, nincs baj, de ha az elhatárolósdi marad meg, akkor meg kell kérdeznünk, hogy mitől is lenne jobb a jobbik? 10 000 oroszlánnal lehet csatát nyerni, de 100 000 birkával nem. Márpedig a választások nem arra vannak kitalálva, hogy választani lehessen. Legfeljebb azt dönthetjük el, hogy a vágóhíd jobb vagy bal oldali ajtaján óhajtunk befáradni az intézménybe, ahol feldolgoznak bennünket.
  Ahogy a környezetemet figyelem, minimális tudással maximális magabiztosságot képesek produkálni úgy, hogy a folyamatokat nem látják és csak akkor kezdenek tüzet oltani, ha már a saját házuk fele is leégett.
  Ott leszünk 22.-e után is.

 2. Nyílt levélnek rövid a mondanivalóm, ezért csak itt mondom el a véleményemet Gál Kinga és Obersovszki György szellemi rabszolgáknak.
  Ma reggel éppen elkaptam az M1 A lényeg című műsorának a már ezerszer lerágott, 2014.05.06-i földvédő tüntetés közelében lezajlott markáns vélemény nyilvánításáról 2014.05.12-n folytatott beszélgetésüket.
  http://www.mediaklikk.hu/mediatar/ 09:35 – től –
  Kettőjüknek azért jó vastagon kijutott arcbőrből és a gyomruk teherbíró képességére sem lehet egy árva szó panaszuk sem. Igaz messze elbújhatnak Káder János mellett. A vajdasági magyarok más szövetségeit nemhogy elfelejtették megkérdezni, még említést sem tettek arról, hogy léteznek. Így persze nem is számolhattak be arról, hogy az ő véleményük merőben más a pásztor féle alakok tevékenységéről, mint maguknak. Ennél nem is vártam többet maguktól. Az viszont erősen átlépte az inger küszöbömet, amikor Gaudi-Nagy Tamás bírálatának nyomatékosítására azt az őshonos nemzetiségeket védő ET határozatot hozza föl a Gál nevű személy, amit éppen Gaudi-Nagy Tamás harcolt ki és ért el. Nem tudom, milyen vastagon vakolják magukra a sminket a felvétel előtt, ezért nem tudom, hogy a smink miatt, vagy természetes érzéketlenség okán nem vonaglott az arcuk, miközben ezt a gyalázatos műsort lejátszották. Nem kérem, hogy szégyelljék magukat, mert tudom, hogy ha erre képesek lennének, akkor nem vállalták volna a szerepüket. Pusztán annak a véleményemnek adok hangot, – ami, tisztában vagyok vele, hogy nem érdekli magukat – hogy a maguk közszereplését nehéz lesz alulmúlni a közeljövőben.
  Sajnálom magukat, hiszen a nap 24 órájában kénytelenek elviselni önmaguk társaságát.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: