KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi a 2006 őszi népfelkelésről, a rendőrterrorról és a szükséges igazságtételről

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 2016. szeptember 18-án a Hazatérés Templomának Szabó Dezső színháztermében osztotta meg gondolatait a 2006 őszi népfelkelésről, a rendőrterrorról, a megtorlásokról saját  és nemzeti jogvédő társainak évtizedes küzdelméről az igazságtétel (tények feltárása, civil jogsértettek védelme, jóvátétele, következmények alóli mentesítése, a rendőrterrorért és megtorlásokért felelősök felelősségre vonása)  érdekében.
emlektabla
A félórás beszéd során felvillantja saját élményeit  is a 2006 őszi népfelkelés forró napjairól, összecsapásokról. Utóbbiak egyikében maga is részt vett rendőrök által támadott nemzeti jogvédőként, majd jogos védelmi helyzetbe került hazafiként.

A visszaemlékezésre abból az alkalomból került sor, hogy dr. Morvai Krisztinával együtt ünnepélyes körülmények között ezen a napon átvehette ifj. Hegedűs Lóránt tiszteletestől és a Hazatérés Temploma közösségétől  a haza érdekében végzett nemzeti jogvédő munkára tekintettel  „A Haza Őre” kitüntetést.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat minden jogsértettet, jogvédőt, újságírót és érdeklődőt szeretettel vár a „Jelentés a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006. őszi jogvédő küzdelmeiről a 10. évfordulón” c. kötet sajtó-nyilvános bemutatójára.
Az 56 jogsértett esetleírását, tanulságos kordokumentumokat, fotókat, és nemzeti jogvédők évfordulós gondolatait is tartalmazó kötet bemutatójának helye és ideje: Aranytíz Kultúrház Nagylovagterem (1055 Budapest, V. ker. Arany János u. 10.) 2016. október 21. /péntek/ 11 óra.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat a Hazatérés Templom Gyülekezetével együtt a 2006 őszi rendőrterror áldozatainak és ellenállóinak tiszteletére emléktáblát avat fel 2016. október 23-án a 10 órakor kezdődő istentisztelet keretében a Hazatérés Templomában. 
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Gaudi a 2006 őszi népfelkelésről, a rendőrterrorról és a szükséges igazságtételről

  1. Budaházy Gyuri elsőfokú ítéletével kapcsolatban a cionista népirtó, nemzetgyalázó, hazaáruló briganti kormány illetékes hatalmi ágának nem közkegyelmet kellene gyakorolnia, hanem azt kellene bocsánatkérően kimondania, hogy ŐK a nemzet legbecsesebb hazafijai — mivelhogy semminemű bűncselekmény nem történt meg, nem valósult meg! A közkegyelem az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy bűncselekmény valóban megtörtént, de a büntetéstől a hatalom nagylelkűségből eltekint. És itt, egyáltalán nem erről van szó! Vattay Szabolcs

  2. dékeket is bevetettek A cifraházak erkélyélyén a tv-ben is látható volt a rikító sárga fénnyel égő becsapódás. Ilyen lövedékek az utcára is csapódtak., melyek fojtogató hatása többszöröser volt a könnygáznál. Végül kérdezem Gaudi urat, hogy erről miért esik szó ( A Hír tv-nek tzelefonáltam, ők nem reagáltak, nem csodas) A mentőszolgálatot felhíva, 7 halottról számoltak be, mi az igazság? Gaudi ür, miéárt nem ersiok szó arrólé, hogy a tv ostrom utáni üldöző hadjárat során elfogott fiataloökat, csupán rendőri vallomások alapján, gyorsított eljárással ítéltek el fiatal bírák, zömmel nők (parancsra) ártatlanokat. Felelősségre vonták-e ezeket a bírákat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük