KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fütyült a kormány az Anyaföldvédelmi Konferenciára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Vidékfejlesztési minisztérium és a kormány képviselői sem mentek el a földvédelmi konferenciára. Vona Gábor vette át az Anyaföldvédelmi Kerekasztal földvédelmi tervezetét.

 [youtube=http://youtu.be/_CqeaoJg1R4]

N1Tv – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Fütyült a kormány az Anyaföldvédelmi Konferenciára

  1. Fütyült a kormány az Anyaföldvédelmi Konferenciára

    Kijavítva küldtem tovább. Lévay Atilla

  2. Érthetetlen, hogy miért nem vettek részt a kormány képviselői ezen a fontos konferencián. Csak tán nincs szégyellnivalójuk? Ahogy a földbérleti pályáztatást megnézzük, bizony ott nagyon sok hibát találni… Mégsem az a megoldás, hogy távol maradnak a szembenézéstől. A magyar föld a HAZA! Ezt mindenkinek meg kell értenie pártállástól függetlenül is, tehát a föld védelme bizony mindannyiunk ügye. Isten áldása kísérje mindazokat, akik tesznek érte! Az igazságos rendezés ellen ténykedők bűnösök, tehát felelni fognak!

    Lenhardtné

  3. Meg kellene már érteni a regnáló „hatalom” működését! Csak olyan kormány lehet hatalmon, aminek vezetője előzetesen hűségesküt tett a globális hatalom képviselőinek. Ha esküjét megszegi, nem fogad szót, akkor likvidálják előbb a családját, (a szemei előtt), utána őt magát. A rendszer már csak így működik. Itt is, meg mindenütt. Ennél fogva teljesen indifferens, hogy az anyaföldvédelmi konferencia mit deklarál, vagy bárki mit akar, mit akadékoskodik, mit böfög, úgyis csak azt kell figyelembe venni, amit a globális világhatalom akar. Ennél fogva nem érdekelheti a rendszer csavarjait ez a „köhécselés”. A sok petíció és vonulgatás, meg petíció ugyanebbe a fölösleges, időpocsékoló kategóriába tartozik. Mindezen a globális hatalom jókat röhög. Meg kéne tanulni a hatalom megragadásának és gyakorlásának professzionális módszereit, és alkalmazni. A „demokrácionizmus” cirkuszában ők vannak otthon, és ott mi minden akciónkkal eleve vesztésre, vereségre vagyunk ítélve.
    Aláírás: Dr Varga László

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: