Frissítés! Folytatás: SEGÉLYKIÁLTÁS: NEM MEGYEK EL A “KVÓTÁRÓL SZÓLÓ” NÉPSZAVAZÁSRA!


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

NIF: Tiszteletre méltó, nagy tudású geostratégák többször megjósolták, hogy Izrael jelentősége megszűnik az olajforrások kiapadásával párhuzamosan. Igy megjósolták, hogy legkésőbb 2040-ig Izrael a Közel-Keleten megszűnik létezni. Az arab népek tengere összeloccsan a fejük fölött. Ezt tudják Izrael stratégái is és a kiválasztott nép számára új hazát keresnek.

Egy népszavazás általi jogosítvány addig tart, amíg egy másik népszavazás azt nem semlegesíti. A jelenlegi népszavazási törvény annyira nehézzé teszi a népszavazások kezdeményezését és kivitelezését, hogy az utóbbi 26 évben összesen nem volt annyi népszavazás, mint amennyi Svájcban 1 év alatt szokott lenni. Ha ide számoljuk a regionális és lokális kezdeményezéseket is, akkor egy alkalommal több népszavazás van egy borítékban, mint Magyarországon 26 év alatt!!!

Tehát, ha egyszer felhatalmaztuk az országgyűlést, hogy csak ők dönthetnek arról, kivel akar a magyar nép együtt élni, akkor az a nagy a gyanúm, hogy örök érvénnyel a kezükben marad!!! A FIDESZ 90% jogász többségű és nagyobb részt Saul Fiaiból álló politikusai nagyon csalafinta módon fogalmazták meg a kérdést!

Ugy látszik egyes olvasóink, és megfigyelőink, meg feljelentőink még mindig nem ébredtek rá, hogy a hatalmas ránk vándorlás az már megtörtént, köszönhetően a Haza Árulójának, a kiegyező Deák Ferencnek : Egy generáció alatt több, mint 1 millió atavisztikus zsidót vándoroltatott ránk!!!

Bízzuk még a politikusokra, hogy e felől döntsenek? A ránkvándoroltak utódaira, akik az országgyűlés padjaiban a helyünket foglalják???!!!

NEM! Ez a magyar nép joga, és nem az ármánykodó politikusoké!!!

Saul Fia Gulyás Gergely, országgyűlési alelnök, fidesz
Saul Fia Gulyás Gergely, országgyűlési alelnök, fidesz, arra kér bennünket, hogy bízzuk rá, kivel akarunk együtt élni!!!

Nem tudom, hogy a cikkhez korábban hozzászólók felfigyeltek-e arra, amit Gulyás Gergely, az országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke mondott 2016.05.24.-én a napirend előtti felszólalásában? A felszólalást az M1 csatorna híradója többször is leadta a nap folyamán.
„Arra kérünk valamennyi pártot, a magyar közélet minden szereplőjét, hogy tekintse nemzeti ügynek, hogy Magyarországon az Országgyűlés határozhassa meg, hogy kivel kívánunk együtt élni.”

Tehát azt, hogy kivel kívánunk együtt élni, ne a magyar nép, ne a magyar választópolgárok, hanem az országgyűlés határozhassa meg! A napirend előtti felszólalás álságos már csak azért is, mert azt, hogy „kivel kívánunk együtt élni”, az országgyűlés akár a mai napon is eldönthetné, mindenféle népszavazás nélkül! Alaptörvény 1. Cikk: „(1) MAGYARORSZÁG legfőbb népképviseleti szerve az Országgyűlés.”
Továbbra is az a véleményem: a népszavazás más célokat szolgál, és valójában köze nincs a kötelező betelepítési kvóta egyértelmű elutasításához! Az, a népszavazás érvényessége esetén is csak vagylagos marad! Az országgyűlés estleges hozzájárulását a kötelező betelepítési kvótához, már el is kezdte indokolni:
– „A politikus kijelentette, hazánk érdeke az uniós tagság…”
– „Rámutatott, az Európai Bizottság azzal fenyegeti azokat a tagállamokat, akik nem hajlandók elfogadni a kényszerbetelepítést, hogy minden egyes migráns után, – akit át kívánnak telepíteni, és akit az adott ország nem venne át – 80 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni.”
– „Elmondta, megszületett a második bizottsági javaslat, amely most már felső korlátok nélkül osztaná szét az elmúlt évben ide érkezett embereket.”
A fentiek előrebocsátásával kérdezem: tudja valaki, hogy az Európai Bizottság második javaslata után hányszor 80 millió forintot fog kelleni fizetnünk, ha történetesen az országgyűlés elutasítaná a betelepítési kvótát? Főleg annak tükrében, hogy több millió migráns Európába érkezésével számolnak a következő években! Akinek van erre vonatkozó pontos információja, kérem, ossza meg velem is!
Végül hangsúlyozom: Gulyás Gergely az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, tehát nem „akárki”.

A fenti idézetek itt találhatók: http://www.fidesz.hu/hirek/2016-05-24/nekunk-kell-meghatarozni-hogy-kivel-akarunk-egyutt-elni/

Madarász László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások

38 hozzászólás a(z) “Frissítés! Folytatás: SEGÉLYKIÁLTÁS: NEM MEGYEK EL A “KVÓTÁRÓL SZÓLÓ” NÉPSZAVAZÁSRA!” bejegyzéshez

 1. ,,Tehát azt, hogy kivel kívánunk együtt élni, ne a magyar nép, ne a magyar választópolgárok, hanem az országgyűlés határozhassa meg!”
  Így van és így is. De ez a szavazás alkalmas lehet arra is, hogy az Országgyűlés megerősítse amúgy nem létező legitimáltságát, hiszen kvótatörvényre hivatkozva olyan dolgokban is dönthet a népszavazásra hivatkozva, amelyek esetleg nincsenek is összefüggésben a kötelező kvótákkal. Én ezért vagyok ellene a népszavazásnak. A szavazók által megválasztott Országgyűlés nem szabhatja meg a választóinak, miről szavazhatnak és miről nem.
  Nekünk a népszavazás eredményének Brüsszel általi elutasításból több hasznunk van, mint az Országgyűlés alá hatalmat adni, amiből a magyar népnek egy krajcár haszna sem volt. Sőt.

  • NEM SZABAD KIMAGYARÁZNI A NÉPSZAVAZÁST! MAGYARORSZÁG AZ “EGYETLEN” ORSZÁG EURÓPÁBAN, MELY DEMOKRATIKUSAN “MEGKÉRDEZI” A NÉPET!! EZÉRT, ÁLLJUNK KI A MAGYAR KORMÁNY MELLETT!!

   • Mária – miket írogat ide – először is Svájcban mindenről nép szavaznak – már régóta – másodsorban nincs magyar kormány, csak annak nevezteti magát – olvassa el a KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK c. írásomat van e Magyarország c. cikknél!
    különben helyesen írja – idézem:
    “…EZÉRT, ÁLLJUNK KI A MAGYAR KORMÁNY MELLETT!!…”
    na ez nincs!
    ha lesz én leszek az első aki demonstrálom az akaratomat!
    Különben az ajánlott írásomban – nem írtam – KÁDÁR IS AZ OROSZOKAT HÍVTA BE, HOGY IDEGEN HATALMÁT GYAKOROLHASSA A MAGYAR NÉP FELETT!
    MOST MI LESZ -? NEM TUDOM!

 2. ilyen a magyar politikai kulturáltsága:-ha nem kérdezik meg,hogy hogy szeretné,akkor diktaturát kiált,ha megkérdezik,hogy hogy szeretné,akkor meg gyanakvó lesz,a kérdező meg jobb esetben zsidó

  • Ne az idegenszívű képviselők döntsék el, hogy a magyarság kikkel “akar” együtt élni! Egy népszavazást korrekt kérdéssel is meg lehetne tartani, nem olyannal, amellyel megvezetik a jóhiszemű többséget!

 3. Mielőtt bárki bármit is feltételezne és a a témáról – mint még nem is létezőről 🙂 – előzetes véleményt formálna, nem ártana megvárni a népszavazásra kiírt kérdést. Ugyanis CSAK arra kell választ adni, nem pedig arra, amit bárhol, bárki elejt, mond, feltételez, továbbgondol stb., legyen az képviselő, kormánytag, publicista vagy egyszerű mezei honpolgár. Márpedig kérdés nélkül semmit nem tud eldönteni még a parlament sem.
  fldlakblogroka: nem tudom, honnan veszi azt a hm… tájékozatlan megfogalmazást, hogy az Országgyűlésnek nincs legitimációja. Legjobb tudomásom szerint – de javítson ki, ha tévedek – az országgyűlési választás alkalmával (amely érvényes és eredményes volt legutóbb) mindenkinek joga (és én hozzátenném, kötelessége is kellene legyen) elmenni és arra a képviselőjelöltre adni a szavazatát, akire szeretné. Aztán a többség (jelen esetben elég nagyarányú többség) döntsön azokról a kérdésekről és törvényekről, amelyekre felhatalmazást kapott. Hol itt a hiányzó legitimitás?
  A népszavazás is hasonló, tehát a feltett kérdésre szíve és esze szerint adjon választ, de ADJON, ez a(z egyik) lényeg. Különben hogyan lehetne demokráciáról beszélni? Ami ugye lehet ilyen és olyan, de ma ez van, ez a törvényes és legitim államforma. Meg lehetne változtatni, de ahhoz megfelelő mennyiségű ember egybehangzó véleménye szükségeltetik. Ezt a játékszabályt fogadta el valamikor a többség, nem hiszem, hogy nagyon másként lehetne játszani fent és lent, hogy ezzel a nem pontos, de kifejező szólással éljek…

  • Helka! Ha elolvasta az első részét ennek a cikknek és alatta a hsz-at, akkor tudhatná mi lenne az abszolút demokratikus ebben az esetben. Több út is lehetséges. Mi a NIF, azt javasoltuk, hogy egy párhuzamos népszavazást kellene indítani, amiben a kezdeményezők a helyes kérdést tennék fel. Ugyanis a helytelen kérdés már rég megvan fogalmazva és az AB által jóváhagyva. Persze a kérdést meg lehetne támadni az AB-nàl is, de nem biztos eredményt érnénk el. Ezért azonnal el kellene kezdeni egy újabb kezdeményezést ebben a témában. Svájcban, ahol a népszavazások napi rutin, ez a megoldás gyakori. Néha a kormány is él vele. AB pedig nem bírálja felül a népszavazásra kiirt kérdést. A népet nem bírálhatja felül semmilyen AB! Igy 2008-ban megtiltottak a mecset építést, vallási szabadság ide vagy oda!!! Prüsszögött az EU, fröcskölte a nyálát, nemzetközi jog sárba tiprásáról hadováltak, de a svájci nép döntése maradt!!!

 4. Sajnos nem olvastam az első részét, mivel először járok az oldalon és nem tudtam, hogy van előzménye is. Ha megtalálom, elolvasom és megfontolom az olvasottakat.
  Lenne egy kérdésem, meg lehet változtatni a hozzámrendelt ikont? Köszönettel:
  Helka

  • Csak ugy lehet megvaltoztatni ha feltesz egy képet, màsképp “Gravatar”-t. Az ikon-t az IP-szam alapjan generalja a wordpress. En pl. nem is latom.
   Az utolsó hsz-hoz annyit, hogy nem a demokráciáról beszélünk általánosságokban a cikkben, de ha már szoba hozta, akkor az a demokrácia megcsúfolása, hogy ilyen kaliberű ügyben a parlament el akarja ragadni a néptől az önrendelkezés jogát, ahogy tették ezt Deák Ferencék (a liberálisaival), a kiegyezésnek nevezett hazaáruláskor. Kérem olvassa el az új NIF-bevezetőt!
   De nem szeretnék túlságosan belefolyni a vitákba, mert az én egyedüli feladatom a szerkesztésen kívül a moderálás, de nem a cenzúra! Eddig csak egy elmebeteg hsz-t töröltem ki és személyét tiltottam ki. Orvosi papírja a szerkesztőségben vannak. Tehát nem rosszindulatból mondom, hogy elmebeteg! Senkit se szeretnék kioktatni. Gyorsan kellene egy ellenkezdeményezést benyújtani és standokat felállítani és aláírásokat gyűjteni. De ehhez egy kommunizmusban tehetetlenségi erővel (Trägheitsmoment, Moment de Inertie, stb.) megrakott nép nem képes. Ez pedig nagyon nagy bajunk!!!
   Egyébként, ha sokan protestálunk mindenfelé a kérdés ellen, akkor a kormány még megváltoztathatja a szöveget. De van egy olyan rossz érzésem, hogy bármit szavazunk a kormány win-win pozícióban van. Pontosan azért, mert idegenszívűek vannak hatalmon, vagy szebben és nyugat-európaiasabban kifejezve: A PT vezeti az országunkat!
   PT betűket tessék beírni a keresőbe és ki fog ugrani sok cikk a NIF-en!

   • Köszönöm a piktogramra adott válaszát.
    Sajnálom, hogy némely kardinális kérdésben nem értünk egyet, de beszélgetni azért lehet és szerintem kell is, hogy tisztulhassanak a dolgok. Deák Ferenc szerintem a választási lehetőségek közül a legjobb választ adta, amit adhatott. A liberális jelzőt nemzeti szabadelvű-nek kell ma fordítani, ami akkor egyáltalán nem azt jelentette, mint ma a liberális kifejezés. Szíves figyelmébe ajánlom Deák kortársainak egyik-másik megnyilatkozását, mert egy politikus vagy bárki, csak azokat az ismérveket, tudást használhatja, amelyek az adott korban léteznek, a jövőt csak Isten ismeri. Nagyon sok téves, rosszindulatú, makacs, önző, (sorolhatnám tovább is) vélemény látott napvilágot már a XIX. század utolsó harmadában is a kiegyezésről, de a csaknem ötven éves békeidő, amely akkor adatott Magyarországnak, bizonyította, hogy eleink képesek voltak egy vesztes forradalom és harc, valamint súlyos megtorlások után is akár világszínvonalat meghaladó cselekedetekre is. Ezt kár lenne elmismásolni. Egyébként boldog lennék, ha több olyan kaliberű politikusunk (inkább államférfit mondanék) is lenne, mint anno Deák vagy Széchenyi, Eötvös, Vasvári stb.
    Abban viszont egyetértünk, hogy a kommunizmus olyan súlyos erkölcsi károkat okozott, hogy kell neki legalább 40 esztendő, amíg valamelyest kilábolhatunk belőle. 1990-ben én 25 esztendőt saccoltam, de látom, hogy optimista voltam 🙂
    Mégis úgy gondolom, van esélyünk, mert Magyarország nem veszhet el és remélem, egyre több fiatal fogja szívügyének tekinteni a köz javát. Csak merjenek belevágni… egyébként is az ő életükről van szó. Szívből szurkolok nekik.

 5. Elolvastam az első részt is. Ettől még a véleményem nem változott meg, mert amit az országgyűlési választásról írtam, az most is érvényes. Mindenki tudta, aki elment választani és szavazni, hogy ismét négy évre kap felhatalmazást a győztes párt arra, hogy kormányt alakítson és irányítsa az ország életét. A megválasztott kormánytöbbség (kis híján kétharmad) – úgy hiszem – legjobb tudása és képessége (amelyben bennefoglaltatnak a mindenkori kompromisszumok is) szerint országol. Gyorsan hozzáteszem, nehogy elvakultsággal vádolhasson bárki is: egyáltalán nem hibátlanul, de csak egyetlen ember volt hibátlan és bűntől mentes ezen a világon, tehát nincs tökéletes ember, következésképpen nincs tökéletes kormányzás sem. Sőt! Ezért aztán ahány ember él Magyarországon, annyiféle elképzelés létezik arra nézve, mi lenne a jó kormányzás ismérve. Erre találták ki már a görögök a többségi akarat megvalósítását, szemben a diktatorikus országvezetéssel. Ám azért volt rá példa náluk is, hogy nagy baj esetén egyetlen embert bíztak meg a vezetéssel, mert a demokrácia alkalmas ugyan, de időigényes. Az egyszemélyi vezetés sokkal kevesebb idő alatt dönthet (türannosz). Ám a sok keserű tapasztalat azt mutatta az évszázadok folyamán, hogy alkalmasabb (nem biztos, hogy mindig jobb is!) a demokrácia gyakorlása. Ma szabad, általános és titkos a választás, nem hiszem, hogy lehetne tágítani a lehetőségeket, sőt gyakran úgy érzem, inkább szűkíteni kellene, de nem vagyok sem jogász, sem humanista.
  Ha tehát egyszer az ország többsége úgy döntött, hogy 4 évig ez a megválasztott “társaság” gyakorolja a hatalmat, úgy ma ez érvényes.
  Lehet persze kezdeményezni mindenfélét, szabadok vagyunk e tekintetben, csak kérdés, van-e, lehet-e elegendő olyan ember, aki ugyanazt és ugyanúgy és ugyanazokkal a megbízott emberekkel (képviselő) akarja, hogy a jelenlegi helyzet megváltozzék. Nos, EBBEN vannak kételyeim. Amíg erről nincs biztos és tiszta képem, addig tiszteletben tartom az eddigi népakaratot, vagyis a jelenlegi parlament összetételét. És azokat a törvényeket kell elfogadni, amelyeket többségi szavazással hoznak.
  Visszatérve a népszavazásra, nyilván van ok rá – mert esetleg nincs tudomásunk minden apró jogi “akármiről” – hogy ezen a módon fogják föltenni a kérdést. Lehet rajta háborogni (nyilván vannak, akik jogászilag képzettek és azt gondolják, joggal), hogy nem pontos, meg ne az országgyűlés döntsön, de egyvalamit nem lehet figyelmen kívül hagyni: Brüsszelnek érvényes és erős választ kell kapni arra, hogy ne telepíthessenek be hozzájárulásunk nélkül idegeneket az országba! Ez az első és legfontosabb szempont, mert kifelé csak egyértelmű és határozott választ kell adni. Aztán belül vitatkozhatunk arról, hogy népszavazás vagy parlament döntsön. Nagyon örülnék, ha legalább kifelé egységet tudna mutatni ez az ország. Hiszen ez elsőrendű érdeke mindenkinek, aki Magyarországot szereti és magyarnak vallja magát és ráadásul itt is él. Úgy gondolom, az okos ember nemcsak saját okosságára, hanem a mások okosságára is vevő. Ezt pedig úgy látom, még sok-sok honfitársamnak mérlegelnie kellene…
  Summa summárum: Érdemes elmenni a népszavazásra és a kevésbé rossz választ kell bejelölni.

  • Kedves Helka! Ha a választási törvényt nézzük, melyet ez a kormány módosított kedvére, akkor a kormány legitim. Ha összeveti a számadatokat, melyek alatt értem, hogy hány szavazásra jogosult polgára van az országnak, hányan mentek szavazni, stb. akkor EZ a kormány illegitim. Csekély szavazati arányukkal nincs joguk a magyarság nevében beszélni, döntést hozni, migránsokat a nyakunkra telepíteni. Márpedig azok a hírek, hogy Bp-en, Debrecenben giga méretű imádkozó helyet terveznek felépíteni muszlimoknak, nem azt sugallja, hogy meg akarnák állítani a bevándorlást. A szavazási eredmények korrektségében éppen annyira nem hiszek, mint a gépi lottó sorsolásban. (mellesleg a kézi számhúzás tisztességességében sem hittem)

   • Kedves Lili!
    Elég furcsa indoklás, hogy miért kevesen mentek el szavazni, mert emiatt nem legitim a kormány… Ebből egyáltalán nem következik, hogy nem legitim. Ha megkérdezik az emberek véleményét, hogy kik képviseljék őket a parlamentben, de erre sokan legyintenek, akkor azoknak nincs joguk azt mondani, hogy a kormány nem legitim. Tessék elmenni és választani. Hogy nem mindig azok kerülnek fel a szavazólistára, akikre az ember szavazni akarna? Igaz, de ez csak azt jelenti, hogy nincsenek elegen ahhoz, hogy jelöltet indítsanak. Márpedig a demokrácia mégiscsak a többségi elven működik. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy savanyú a szőlő. Szerintem Magyarországon annyi, de annyi párt van, hogy ezerféle vélemény jelenik meg a politikai palettán, igazán lehet választani. Elismerem, igen keserves azt megtapasztalni, hogy a saját véleményt sokkal kevesebben osztják, mint óhajtaná a polgár. Ilyen esetben vagy dolgozni kell azért, hogy többen legyenek és eséllyel indulhassanak, vagy tudomásul venni, hogy másféle véleményt sokkal többen osztanak. Kesergésre nem érdemes időt pazarolni, nem vezet eredményre, csak az ember saját lelkivilágát rongálja vele. Bár van még egy mód, de azt általában – tapasztalatból tudom – ódzkodnak igénybevenni. Ki lehet nevetni, mert ez a mód az imádság és Isten akaratára hittel való ráhagyatkozás. Hiszen Ő a világ igazi Ura és Teremtője, a teremtményének – az embernek – pedig gondját viseli. Ne aggodalmaskodjatok – szól az Úr Jézus hozzánk. Nos, én magam ezért nem aggodalmaskodom, hanem teszem és szólok a lelkiismeretem szerint. És nem esek kétségbe. Van föltámadás!
    A másik téma:hírek, hogy Bp-en és Debrecenben mecseteket akarnak építeni. Hát persze, hogy akarnak, de kérdés, hogy kik és mire kapnának engedélyt. Erősen kétlem, hogy a magyar kormány erre akarna milliókat fordítani…

    • Megint belekotyogok! Ha a parlamenti választások bármekkora részvételi arannyal érvényesek, akkor a népszavazás miért olyan szigorú, hogy 50%+1 ??? Hol itt a demokrácia? Esetleg fordítva kellene legyen? Miért nem engedik, hogy a nép direkt bele szólhasson az ország irányításába? Eddig tudtommal csak egy civil szervezet kezdeményezett népszavazást: az MVSz. A kormányok és pártok népszavazási kezdeményezése mindig álságos!

 6. “az én egyedüli feladatom,a szerkesztésen kívül,a moderálás, de nem a CENZÚRA!
  Valahogy mégis eltűnt,és nem csak az én hozzászólásom,a “hírek a fasiszta romániából, és Póka László az ellenállás példaképe írás alól.
  Érdekes mód, senkinek nem tűnt fel!? Mert az egyik hozzászóló, nem akárki volt.

  • Az én hozzászólásaim is eltűntek a Budaházy cikkek alól. Csak nem szóltam, hanem jót mosolyogtam.

   • Pedig szólni kellett volna. Ha az admin törli a hsz-t az akkor is megmarad a kukában (spam) vagy a pending-be kerül (függö). A kukát a wordpress 30 naponként üríti és azt én látom, ha a spam-ben vagy a pendingben van valami, amikor a Comments oldalt megnézem. Most rengeteg angol nyelvű dicsérő szöveg ment ki sok cikkünkre. Ezek mind a kukában vannak. Majd kitörli vmikor a wordpress. Vagy kapcsoljam fel ezeket a kommenteket? Nem vírus küldözgeti őket? Eddig is voltak orosz reklámszövegek, bolgár pénzkölcsönző cég ajánlata, megint orosz a Monsanto ellen vagy mellette, mert alig tudok oroszul. stb, de most tucatjaval jönnek az angolnyelvü dicsérö kommentek egy-egy cikkre.
    Itt egy példa:
    Jane
    bing.co.ukx
    cameronbriley@googlemail.com
    31.220.6.133
    It is appropriate time to make some plans for the future and
    it is time to be happy. I’ve read this post and if
    I could I desire to suggest you some interesting
    things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring
    to this article. I wish to read even more things about it!
    Not Spam | History | Delete Permanently
    VONA7 – Maróth Miklós lehet az új államfő
    View Post

  • Az illető, akire azt mondja nem akárki, az sajnos egy súlyos elmebeteg: depresszió, borderline személyiségzavarral és Dr. Biró István sepsiszentgyörgyi pszichiáter kezelése alatt áll folyamatosan. Azelőtt meg a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem pszichiátriájának a zárt osztályán kezelték Prof. Dr. Gabos vezetése alatt. Ha Tóth úrnak ez az illető “nem akárki”, akkor el kell vonulni az ö rágalmazó facebook oldalára. Ha Tóth úr annyi dilibogyót szedne be, mint ez a “nemakárki” nem hiszem, hogy tudna még egyenesen nézni, ahogy ez a “nemakárki” sem tud, mert az autó vezetéstől el van tiltva. De naponta azért odatántorog a billentyűzethez és írja a rágalmait mindenfelé! A “nemakárki” orvosi levele a diagnózissal és a kezeléssel, az összes gyógyszerrel nálunk van a szerkesztőségben. A szerkesztőségünket folytonosan bombázza zavaros, és rágalmazó leveleivel, cikkeivel.
   Egyébként a spam tele van angol nyelvű hsz dicséretével. Mert a wordpress automatikusan bedobja a kukába (spam) az idegen nyelvű vagy a túl sok linket tartalmazó, vagy túl hosszú hsz-kat.
   Egyébként a “nemakárki” hsz-ait 8 órán keresztül fennhagytuk, de sajnos Tóth úr nem utasította helyre “nemakárkit”! Ha benne bízik és nem a NIF-et társadalmi munkában szerkesztőkben, akkor újra felhívom figyelmét, hogy át kell lovalni “nemakárki” oldalára.

 7. Nem pártokra, emberekre kell szabazni! Bár ez is veszélyes. Nincs olyan fogalom, hogy demokrácia, az nem létezik, kitaláció és hivatkozás valami olyanra , ami szemfényvesztés!
  Üdvözlettel:
  Atilla

 8. Ha emberekre kellene csak szavazni, és még ez is veszélyes, akkor mi a megoldás? Azért némi ismeretet szereztem az ógörögök államfelfogásáról, amit ők népuralomnak (demokráciának) neveztek. Vagy az egyszemélyi királyság (császárság, fejedelemség, diktatúra – ezek nem szinonímák) alkalmasabb államforma?

  • Kedves Helga!
   Kérem értse amit leírtam. Nem tudok több száz oldalas írományt írni. Amit írok az a rengeteg keserűség és megérzés. Tk elegem van mindendől, mert mindig átverés áldozata voltam, (voltunk).
   De ez azt jelenti, hogy van akivel tudnék egy csapatban játszani (nem ismerem).
   A netet naponta végigjárom, olvasom a rengeteg www oldalakat, mindenütt ragad rám valami, amivel egyetértek, vagy nem.
   Engedje meg, hogy azt állítsam: a NIF a kedvenc oldalam.
   Ők mindig megpróbálják az evidens
   utakat felvázolni, nem kell elfogadni, csak egy lehetőség, mint minden ez is szubjektív, ellentmondásos, lelkünk, az életünk a válaszunk!
   Tisztelettel:
   Atilla

 9. Kedves transyadmin!
  A görögöknél bizony büntették, ha valaki nem vett részt a választásban, mert azt akarták, egyrészt, hogy senki se mondhassa, nem szólhatott bele a köz ügyeibe, másrészt fontos volt, hogy a döntés valóban a többség akarata legyen.
  Nálunk, de nyilván máshol is, annyira közönyösek az emberek, hogy elég nekik, amit a kommunizmus időszakában meghagytak nekik József Attilával szólva: ehess, ihass, ölelhess, alhass. A többire ne legyen gondod. Most eljött a nép beleszólásának időszaka, de kik veszik komolyan? Még akik elmennek, sokszor azok sem. Kormányozni viszont muszáj, hát meg kellett alkudni a közönnyel addig a mértékig, hogy a megjelentek többségének a szavazata legyen a mérvadó. Erre szokták mondani, hogy a demokrácia nem igazán jó, de jelenleg nincs jobb. Ráadásul nem is olcsóbb, mint az egyszemélyi hatalomgyakorlás.
  A demokrácia működtetése lehet közvetlen, ez a minden kérdésben népszavazás (ami teljes mértékben lehetetlen, Svájcban is részlegesen működik csak!!!), a másik a közvetett, vagyis a szavazásra jogosult nép képviselők útján gyakorolja a közhatalmat, ez a parlamentáris demokrácia.
  Ha viszont valamely kérdést népszavazásra bocsátanak, akkor ha elegen mennek el, vagyis a szavazásra jogosultak 50 %-a + 1 fő, akkor a végeredmény a parlamentre nézve kötelező! Ha nincs meg a többség, akkor a mértéktől függően lehet ajánlatos, de ha még kevesebben mennek el, akkor a népszavazásnak nincs értelme. Ebből egyébként látható, hogy az embereket mennyire érdekli a saját országa élete, mert azért lássuk be, hogy amikor valami szavazásnak nem látják a tétjét, vagy nem érdekli őket a téma,kevesen mennek el, de ha valóban égető a dolog, mint pl. a Gyurcsány-kormány leváltása volt anno, bizony magas lesz a részvételi arány.
  Végül még egy szempont: egy városállamot még lehetett úgy vezetni, hogy minden szavazásra jogosult polgárt megkérdeztek, de egy országot már nem.

  • Helka!
   El kell feledni amit az iskolában tanultál….részben hamisak a tanok.
   SZUBSZTANCIA!

  • Helga – bocsánat Helka – nem igaz, hogy nem érti, sehogyan se jó ez a rendszer megbukott – rendszeren belül nincs megoldás – megírtam, olvassa el írásaimat! Ha továbbra is erősködik akkor kénytelen vagyok emlékeztetni Budaházy Györgyék Erzsébet-híd útlezárására, hogy számolják újra a szavazatokat, mert alapos volt a gyanú a csalásra – és nem csak akkor alapos a gyanú – mindig csalnak lopnak hazudnak gyilkolnak – meg stb. és lám egy kutya alom kölykei és egy kaptafára mozognak működnek friss hír:
   “…Aki ráklikkel az alábbira, ott láthatja a táblázatot az adatsorokkal: 146,9 %-os (!) részvételt hazudtak
   OSZTRÁK BELÜGYMINISZTÉRIUM HIVATALOS HONLAPJA
   Bizonyíték a csalásra: az osztrák belügyminisztérium közzétette a hivatalos választási eredményeket….”
   itt a teljes cikk:
   http://lovasistvan.hu/2016/05/24/itt-az-adatolt-bizonyitek-az-osztrak-belugy-csalt-a-valasztasoknal-az-osztrak-sajto-hallgat/
   ÉRTI MÁR – ÉN ÉRTEM – TE ÉRTED MI ÉRTJÜK – ÍROM ÉN MINDIG MINDANNYIUNKÉRT!
   ID. KISS LÁSZLÓ

  • Mindannyian elmegyünk szavazni, kivétel nélkül.
   Nemmel szavazunk a migránsokra, kivétel nélkül.
   Eredmény:70% mellette 30% ellene.
   Ennek mi értelme van?

  • Javasolom, hogy nézzen bele a REFORMOK menünkben (fenn, középen) található cikkekbe. A demokráciát, ami ma van, próbáljuk ilyen-olyan, jobb-rosszabb javaslatokkal javítani. Biztosan talál bennük érdekeseket is. Ha javaslatai születnek, akkor azokat kérem a nif.info@gmail.com címre küldje be. Az eddigi javaslatokat mind összeollóztam egy füzetbe.
   Barátsággal
   Transyadmin

 10. Bocsánat, átsiklottam a lényegen. Köszön, a helyreigazítást, így már egyetértek a Kiss úrral.

 11. T. Admyn!
  Köszönöm szépen a válaszát!!
  ” akiről a nagy többség nincs meggyőződve,hogy bolond,annak esélye sincs a bölcsesség közelébe kerülni. (nem tőlem)

 12. Észre kéne venni, hogy a cikkíró itt is egy álságos dologról rántja le a leplet.
  Miután többen nagyszerűen felmondták a leckét a tanított demokráciából, lássunk néhány beírást, amit a Magyar Tudat portál tavalyi számából veszek. Az Orbán kormány egy másik tettére reagálva ezt írták:
  “Ez a demokrácia olyan intézmény, ahol a tv, rádió, újságok által lóvátett tömegek szavazatukkal megerősítik hatalmukban a gengsztereket, ld pl a törvénnyel jóváhagyott devizahiteles gaztettek, földek kijátszása idegen kezekbe, egészségügy, oktatásügy honvédelem leépítése, stb. Jó hír, ha már védeni kényszerülnek ezeket a ‘demokratikus értékeket’ ”.
  Erre valaki más ilyen XIX századból való idézeteket küldött:
  “Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a sidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** “Kölcsey Ferenc:
  “El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.” Liszt Ferenc
  “A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom.” Széchenyi

  • Kedves BENDE!
   Szinte tökéletes a hozzá szólásod és illusztrációd – ezért nem kérem és nem követelem, ha nem szólók hozzátok valódi zsidóknak nevezetek – nyíljatok meg és tárjátok ország – világ elé, mert még nem késő , hogy kik is vagytok valójában – határolódjatok el a bűnözőtől – mert ha nem nem lesz kegyelem – ne hidd tudd – ma ez az üzenet!
   tisztelettel: id. Kiss László

   • Tisztelt Kiss László!
    Az ilyen rövid hsz-ai többet mondanak, mint az olyan hosszúak, melyeket a wordpress automatikusan a spam-be irányít!
    Gyakorolja a gondolatai koncentrálását!
    Példa: A matematika egy bizonyos szinten felül azért válik alig érthetővé, még mérnökök számára is, mert sok műveletet lerövidítenek és csak egy szimbólummal helyettesítik. Lásd a “Van-e még a magyaroknak országa” c.cikkünk első emeletes képletét és aztán annak kibontását 5 esetre. De ha 100 esete van, milyen hosszú lenne a kibontott képlet? Es ha 1 millió esete van?

 13. “ha valaki húsz percig beszél arról,amit öt perc alatt is ellehet mondani,az egyéb más aljasságokra is képes. (poén)

 14. “…a népszavazás más célokat szolgál, és valójában köze nincs a kötelező betelepítési kvóta egyértelmű elutasításához! Az, a népszavazás érvényessége esetén is csak vagylagos marad! ..”
  Egyébként az országgyűlés kötvényeivel már “törvényesen” el is kezdte árusítani a betelepülést, persze saját zsebre és természetesen az országtulajdonos nemzettől engedélyt sem kérve rá.
  Én már határoztam!
  Elmegyek szavazni!
  Óriási X-el áthúzom az egész szavazólapot, és felülíróm a felajánlott választási lehetőséget avval, hogy “NEM RUHÁZOM ÁT FELSÉGJOGAIMAT EGYETLEN KORMÁNYRA SEM!!!!!!!”
  Érvénytelen lesz a szavazatom, de nem haza és nemzetáruló!
  Viszont nem tudom, ha többségbe kerülnének az ilyen érvénytelen szavazatok, avval mit kezdenének a nemzetköziek és a kormány.

 15. ” itt is szemmel látható egyes hozzászólásokban,hogy némelyek ragaszkodnak a saját nyomorúságukhoz, amit maguk választotta(?) vezetőiktől kapnak,szavazataikért cserébe.
  Bocsáss meg nekik Uram,nem tudják mit cselekszenek.

 16. „Arra kérünk valamennyi pártot, a magyar közélet minden szereplőjét, hogy tekintse nemzeti ügynek, hogy Magyarországon az Országgyűlés határozhassa meg, hogy kivel kívánunk együtt élni.”
  Ahogy Gulyás Gergely úgy gondolja: majd az Országgyűlés eldönti, hogy jöhetnek-e bevándorlók, vagy ne jöjjenek. Az Országgyűlésnek miféle alelnöke lehet ő, aki még az Alaptörvényt sem olvasta – a jelek szerint?

 17. “az alaptörvényt sem olvasta el.
  Dehogy nem! Csak nem a Magyarokét! Akiket szolgálnak,ahonnan kapják a “zsoldjukat,azokét.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
JOBBIK: Megint ítélet született egy volt fideszes ellen
Dübörgő "elszámoltatás": 2006 ősze miatt Gaudit állítják bíróság elé
Meghívó sajtóebédre
Close