KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Folyamatos támadás alatt a röszkei határátkelő (Frissítve)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A TEK-kel megerősített rendőrség védi a hazánkat a betolakodó sáskahordától Röszkén. A szerb oldalról a migránsoknak nevezett csőcselék át akarja törni a határzárat. Vízágyúkkal és könnygázzal tartják a magyar határt a védelmi erők.

A minket támadó csürhe
A minket támadó csürhe

A szerbek tétlenül nézik az eseményeket, nem hajlandóak beavatkozni és rendet rakni a saját portájukon, ami várható volt tőlük, hiszen a szerb miniszterelnök korábban kijelentette, hogy nem nyúlnak a sáskákhoz.

Senkit se tévesszen meg a kép, a férfiak a nőket és a gyermekeket tolták a támadás megkezdése előtt maguk elé
Senkit se tévesszen meg a kép, a férfiak a nőket és a gyermekeket tolták a támadás megkezdése előtt maguk elé

A magyar erők vízágyúkkal és páncélozott járművekkel rendelkeznek, valamint rendőrségi és honvédségi helikopter is a köröz a terület fölött, több száz magyar rendőr védi a határt. Folyamatosan érkezik a rendőri erősítés.

A magyar külügyminiszter közvetlenül beszélt a szerb külügyminiszterrel, de egyelőre érdemi lépés a szerb részről nem történt.

Közvetlenül az eseményeket a szerb oldalról ITT a magyar oldalról az M1-en ITT lehet közvetlenül, élőben figyelemmel kísérni.

Frissítés 01: Gyerekeket dobáltak át a sáskák a határkerítésen

A migránsoknak titulált támadók két kisgyermeket dobtak át a kerítésen, akiket a magyar mentők elláttak, ugyanakkor több magyar rendőr is megsérült, mivel a sáskák kövekkel, csövekkel, egyéb eszközökkel dobálták meg a rendőrőket.

Szíjjártó követelte a szerb belügyminisztertől, hogy lépjenek közbe és teremtsenek rendet.

Frissítés 02: Eddig húsz rendőr sérült meg, egyiküket hordágyon szállították el

Folyamatosan és továbbra is érkezik a rendőri erősítés, számuk az ezret is elérheti. A másik oldalon a támadók életerős férfiak, akik jól láthatóan megszokták már ezt a fajta helyzetet, agresszívak és erőszakosak.

Frissítés 03: Mintha a szerb rendőrség is kezdene felállni

Az alábbi képen az látható, hogy szerb egyenruhások lassan-lassan talán valamiféle védelmi alakzatot vesznek fel, bár ezzel a felszereléssel nem sokat érnek akkor sem, ha komoly a szándékuk, mindenesetre ez nem annak tűnik.

szerb rendőrök

Frissítés 04: A szerb rendőrök most már a horvátokra eresztik a sáskajárást

Miután Röszkénél meghiúsult az idegenek betörése hazánkba, a szerb rendőrök olyan röpcédulákat osztogatnak a sáskáknak, melyen Magyarországot CLOSED felirattal látták el, és új útvonalként Horvátország irányát mutatják. A szerbek tehát hozzák a tőlük megszokott formát a másik nagy ellenségre zúdítják a sáskahadat.

Közben a szerbek azért tiltakoznak a magyar külügynél, mert a magyar hatóságok a vízágyúkkal szerb területre lőttek, ami nem igaz, ugyanakkor arról megfeledkeznek, hogy a saját területükön nekik kell rendet tartani.

Pillanatkép a határ szerb oldaláról
Pillanatkép a határ szerb oldaláról 19:40

Ez egy összehasonlító videó, mely megmutatja, hogyan tájékoztatja a cionliberális sajtó a közvéleményt, és mi ezzel szemben a valóság:

Lezárva: 2015.09.16. 23:58

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Folyamatos támadás alatt a röszkei határátkelő (Frissítve)

 1. Teljes mértékben bebizonyosodott, hogy a magyar miniszterelnöknek tökéletesen igaza volt a kezdetektől fogva.
  Az EU gyakorlatilag ezekben a pillanatokban halt meg.
  Most leplezetlenül kimutatta valódi természetét ez a csürhe.
  Még a legkeresztényibb jóindulattal sem lehet menekülteknek nevezni őket.
  Ezek terroristák, akiket az USA irányít.
  Merkel és a többi, Európát eláruló aljas politikus pedig megérdemelné, de inkább nem mondom ki, hogy mit.
  Hová fog ez fajulni?
  Mi lesz ha fegyverekkel támadnak minket?
  Már előre látom, hogy a küldöldi liberális sajtó megint minket fog fasisztázni. . .
  Az EU olyan mentálisan mérgezett álomvilágban él, amiből nincs felébredés, csak a teljes pusztulás pillanatában, amikor már késő!

  Jancsó Tibor

 2. T.Jancsó Tibor!
  Az eu nem álomvilágban él,ez a valóság! Akik gerjesztették ezt az egész kavalkádot, ők az eu. De az eu csak pappíron létezik, már régóta eusrael. Ide vezetett a „szentháromság, amerika, israel, unio. Amit megfőztek, most öklendezik fel,az egyszerű kisemberek nyomorúságára. Ez nem fog itt megállni,mert annyi a feszültség az emberekben, hogy átfog terjedni a civil lakosságra is és polgárháborúk tetézik majd az amúgy is forrongó helyzetet. Nem kell aggódni, rövidesen a „liberális sajtó is menekülni fog, a többi csótánnyal együtt.!
  Na, taváris konyec? Visszasírjátok még „fiatal demokraták a Bibó kollégiumi gyerekszobátokat. Taváris, igyiszudá, ocsiny probléma!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: