KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fiatal volt és kellett a pénz (már hogy Orbán Viktornak)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor-3Csodálatos találat, egyenesen az 1989. augusztus 26-i HVG-ből.

– Miből él?
– A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium.

Fiatal volt és kellett a pénz.
Remek címlapot lehetne belőle készíteni: „Elismerte Orbán Viktor a HVG-nek, hogy Soros György pénzelte”

„Világnézetünk alapját az emberi jogok filozófiája képezi. Azt valljuk: a társadalmat úgy kell berendezni, hogy az egyén szabadság a lehető legteljesebben érvényesülhessen.”

25 év sok, nagyon sok, de ennyire? Például az én egyéni szabadságom, hogy melyik tévécsatornát nézem. A kezemben tartom a szabadság eszközét, a távkapcsolót!
Rákattintva olvasható
hvg-740x986
 
Vastagbőr
NIF

0 thoughts on “Fiatal volt és kellett a pénz (már hogy Orbán Viktornak)

 1. Most is kell neki, különben nem vette volna el a családomtól a lakásvásárlásra összegyűjtött pénzünket.
  És nem vette volna el másoktól sem. És elszámoltatott volna.
  Baumag

 2. Fiatal volt és kellett a pénz: Igen! Ezért és a többi eladott lelkű „politikus(bűnöző) akkori jólétéért fizet most Magyarország!
  „Nekünk az a dolgunk, hogy megtaláljuk azokat a politikusokat, akiknek saját- és családjuk érvényesülése fontosabb, mint az általuk képviselt nemzetéé.” Megtalálták; egy egész garnitúrát!
  Nagy Péter

 3. Most egy ország, a „HAZA” fizeti ifjúkori anyagi stabilitásának árát.Gyalázat.
  Lívia

 4. A mai fiataloknak is kellene, mert nincs se munkahelyük, se jövőjük!!!!

  1. Bizony erről is sikeresen elfelejtkezik Orbán úr. Az se érdekli, hogy lehetőségek híján kiürül az ország, családok százezrei szakadnak széjjel.
   Lényeg, hogy a két kedvenc népcsoportjával feltöltheti az országot.
   Hiába, azt az ösztöndíjat sem adták ingyen.
   Mi meg a hazugság özönében szívhatunk , mint a torkosborz.
   Baumag

 5. A nagy probléma az, hogy arról egyetlen betűt se ír a „demokrata” sajtó, hogy a moszkovita, padlás lesöprő nagy imre valós tevékenységét tárja a közvélemény elé! Csak a rádióban elhangzott segítség kérést etetik velünk állandóan holott az is színtiszta hazugság, hogy a nemzet érdekében tette volna! Kizárólag a koszos életét féltette mivel tisztában volt vele, hogy az esetleges életben maradása kizárólag a külföldi nyomás érheti el! Soha egyetlen percben sem volt zászlóvivő az 56-os forradalomban mindig csak bóklászott az események után!
  89-ben az orsós likud vitya beszéde során azt hittem, hogy a horn féle pufajkás gyilkos horda be fogja darálni. A nagyközönség nem tudta, hogy színjáték az egész és előre megkomponált szerepek voltak leosztva! Nem véletlen, hogy neki adták a „forradalmár” szerepét mert származásilag biztosított volt a kézben tartása, csak akkor még a széles közvélemény nem tudott róla és a mai napig se tud például a francia sajtóban megjelent beismerés? dicsekvés a zsidó származásáról! A lopás genetikailag kódolva ezáltal az egész famíliában, tehát semmiképpen nem nevezhető államférfinak csak egy közönséges tolvaj lakhely áruló mivel Magyarország nem a hazája csak a rablásainak színtere! Tökéletesen össze illenek a zsidók (róth manó és bandája)által kivégzett moszkovita elvtárssal mivel mindegyikük az ország ellensége!
  kató rudi

 6. 10 ezer + 5-10 ezer Ft azaz havonta 15-20 ezer Ft-os jövedelem – 1989-ben – nem kevés összeg…. egy 26 éves fiatalembernek főként nem…

 7. a magyar közértelmesség paralizisét diagnosztizáló megállapítás mely között húsz esztendő telt el mutatja, hogy az iskolázatlan pártfunkcionáriusok tömeges befolyása révén felszaporodtak.
  Az önérdek, tehát amely Nyugaton káprázatos civilizációt teremtett, nálunk mindenféle magasztos frázis mögé bújva elmocsarasodott, s a képmutatás és önámítás szülőanyja lett.
  Sükösd Mihály az Élet és Irodalomban 1963-ban! brutális egyértelműséggel mutatott rá az egyetemre jelentkező magyar ifjúság humanisztikus műveltségének lesújtó nívótlanságára, az önálló ítélőképesség ijesztő hiányára! (és ezek az emberek vannak ma ország vezetői posztokon!)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: