KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fiatal tiktokerek fogtak össze a liberális tartalom ellen, megmutatva értékrendüket 📺

Már nem ez az első keresztény/jobboldali megnyilvánulás a többségében fiatalok által látogatott közösségi platformon, hiszen néhány hónapja egy „Keresztény ellenállás” elnevezésű közös projektet készített Walter Pál Péter és csapata.

A Pride hónap megnyilvánulásai megannyi felháborodást keltettek a konzervatív értékrendet követő, normalitást védő közösségekben, így mivel ez a jobboldali TikTokerek körében is így volt, úgy érezték reagálniuk kell alternatívát felmutatva. Ismerve a közösségi platformok által képviselt ideológiát tudjuk, hogy igen kevés lehetőség jut a nemzetben gondolkodó, jobboldali értékrendet támogató tartalmakra, de ahogy Wass Albert is írta: „Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség”

 
„Hiába próbálnak elhallgattatni minket, minden lehetséges formában kötelességünk kommunikálni véleményünket és álláspontunkat főleg a fiatal generáció felé! Ezen közös projektek megszervezésével szeretnénk megmutatni, hogy igenis van összefogás a hasonlóképpen gondolkodók körében és nem minden fiatalt tudnak manipulálni a szivárványszínű szervezetek és álomvilágban élő közösségek. Mi maradunk a realitás talaján, a jobboldalon!” – zárja rövid beszámolóját Walter Pál Péter a projekt szervezője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük