KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fiatal bűnözők felnövekedéséhez asszisztál a kormány

A Jobbik évek óta foglalkozik Borsod egyik legsúlyosabb problémájával, a fiatalkorú bűnözéssel. A több tucatnyi parlamenti felszólalás ellenére a belügyminisztérium még mindig a Jobbik hisztériakeltéséről beszél, pedig nagy a baj!

Csak az utóbbi egy hónapban számos, a megyében elkövetett esetről érkezett hír: egy 22 éves, a rendőrségről hazafelé tartó férfi zöldséges bódét tört fel Ózdon. Miskolcon három fiatal bántalmazott és rabolt ki egy személyt. Egy másik fiatal fényes nappal késsel követett el rablást, újabb két 19 éves pedig egy férfit rabolt ki. Gagyvendégen 15 és 19 éves suhancok törtek be egy családi házba, Tállya utcáin pedig szintén fiatalok festettek össze házfalakat drogos üzenetekkel. Egy 22 éves bűnöző egy pólóért vert össze másvalakit, de arra is volt példa, hogy egy szintén fiatal bűnöző rabolt ki egy rosszul lett embert. 

A tények magukért beszélnek. A nagy liberalizálás eredményeként adófizetők pénzén tartunk el bűnözőket, a tanárok és a rendőrök tehetetlenek, mert a jogalkotás és jogalkalmazás is ellenük dolgozik, az ügyészség munkája pedig rendőri vélemények alapján is botrányos.

Gyermekek tömege nő fel mélyigénytelenségben, veszélyeztetettségben, de a hatóságok nem tesznek ellene.  Gyerekek laknak nyílászáró nélküli, huzatos, dohos, penészes házakban, együtt a háziállatokkal, egymás ürülékét kerülgetve. Bizonyos gyerekek a kutyákkal együtt, hozzájuk hasonló körülmények között nőnek fel. 7-8 évesen már alkoholt isznak, drogoznak. A 24. órán már régen túl vagyunk, Borsod végnapjait számoljuk. A kormány ebben a tekintetben is megbukott.

A Jobbik kormányra kerülve azonnal megszünteti a törvénytelen állapotokat, ahogy teszi jelen pillanatban például Tiszavasváriban, hogy Magyarország törvénytisztelő állampolgárai nyugalomban élhessenek.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Fiatal bűnözők felnövekedéséhez asszisztál a kormány

  1. A szülők, nagyszülők (meg még a felmenőik) hozzáállásáról kár szót fecserélni, Viszont kérdezem én, hogy a ’90-es évek elején földuzzadt fiatalkori bűnözést miért nem lehetett megállítani, illetve legalább csökkenteni? Megint csak a hozzáálláson van a hangsúly: egy bünmegelőzési konferencián elhangzottak szerint, a szakember széttárt karokkal közöle: meg kell tanulnunk együtt élni a bűnözéssel. Az (azóta) ügyvéd úr gy. ferike szomszédságában megtanult a bűnözéssel együtt élni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük