KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Feljelentették Németh Sándort háborús uszítás és más bűntettek miatt!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Németh SándorNémeth Sándort, a Hit Gyülekezete országos vezetőjét, jelentették fel Háborús uszítás bűntette, Közösség elleni uszítás bűntette, valamint A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntette miatt a két politikai üldözött keresztény emberjogvédő újságíró, Molnár F. Árpád és Domján Tibor!

Németh Sándor 27-én, felületes hallásra is halmozottan köztörvényes és valódi gyűlöletbeszédet tartott a dohány utcai zsinagógában, 4 ezer ember, valamint több, fősodratúnak nevezett média és sok más média kamerái előtt. A németh sándori idézetek – mint sok évvel ezelőtt – most is hátborzongatóak és ahogyan Molnár F. Árpád szokta mondani: szélesre tárják a Pokol kapuit.

Érdemes végigolvasni a feljelentést, mert rengeteget tanulhat belőle mindenki!…

Bevezető: Sz. L.

Indoklás:
Az izraeli-palesztin konfliktus egy hónapja alatt – a hivatalos adatok szerint – az izraeli kormányzat 1600-nál több palesztin civilt mészárolt le; közülük majdnem félezer gyermeket. A palesztin civil sebesültek száma – a vakságtól a leszakadt karokig és lábakig – majdnem 8000 fő, közülük 2000-nél több gyermek és másfélezer nő. Az izraeli rakétatámadások miatt 300 ezer ember hagyta el az általában földig bombázott otthonát. Ez rendkívüli, világméretű és történelmi szintű humanitárius katasztrófa. Az elképesztő méretű, a polgári lakosság elleni, továbbá Palesztina infrastruktúrájának eddig egyharmadát megsemmisítő izraeli kormányzati terrorizmus és az ENSZ-nyilatkozatok szerint is Izrael vezetése által elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntett-sorozat fő ürügyéül az szolgált, hogy néhány palesztin lakos megölt 3 izraeli egyetemistát. Az izraeli civil halottak száma mind a mai napig sem lett több néhány főnél, ugyanis az izraeli vaskupola csak azon palesztin, petárdánál ténylegesen alig veszélyesebb rakétácskákat csak akkor nem lövi le, amikor nem akarja. Izrael és a világ szakértői arra hivatkoznak, hogy Izrael vezetése sokallja az ellenrakéták árát, ezért amikor a számítógépeik azt jelzik, hogy a palesztin kvázi petárdák lakatlan területre esnek, olyankor nem lövik le.
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője 2014. július 27-én egy a budapesti, dohány utcai zsinagógában tartott, békésnek nevezett, Izrael kormányzata háborús tömeggyilkosságainak igazolására és tovább folytatásának biztosítására szervezett demonstráción, a híradások szerint 4 ezer ember előtt, továbbá a kamerák és a tévéstábok – tehát az egész világ nyilvánossága – előtt a következőket mondta:
A tisztánlátás végett mindenekelőtt le kell szögeznünk: nem Izrael háborúzik a palesztin néppel. Hanem a demokratikus zsidó állam és kormánya teljesíti állampolgáraival szembeni kötelezettségét, akik joggal várják el, hogy az állam törvényekkel, ha kell, erőszakszervezeteivel is garantálja számukra a puszta létezéshez és az emberi élethez elengedhetetlenül szükséges biztonságot.
Tisztelt Hatóságok! Izrael állami nyilatkozataitól a CNN-en át a magyar biztonságpolitikai szakértőkig mindenki egyhangúan elmondta és hangoztatja, hogy Izrael a „vaskupola” nevű rakétaelhárító rendszerrel kizárólag azon rakétákat nem lövi le még a levegőben, amelyekről úgy döntenek, hogy hagyják becsapódni. Ezt azzal magyarázzák, hogy a rakétaelhárító rakéta sokba kerül, ezért amely palesztin rakétáról a számítógépek kimutatják, hogy lakatlan területre fog csapódni, azt hagyják lezuhanni. A kb. 3 izraeli civil áldozat – szemben az 1600-nál több palesztin civil halottal – annak következtében vesztette életét, hogy Izrael spórolt a rakétaelhárítással. Noha erre nincsen rászorulva, hiszen Palesztinához képest az égig érően dúsgazdag imperialista állam, a világ hadierejének arzenáljával. A Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök vezetésével folytatólagosan elkövetett lakosság elleni népirtás annál is nagyobb súllyal esik latba, mivel Izrael rendelkezik a világ haderejének egyik legfőbb és legmodernebb arzenáljával, valamint – és ez még fontosabb – a világ legprecízebb fegyvereivel. Mindezek miatt azok az izraeli és Németh Sándor-féle állítások, hogy önvédelemből mészárolják halomra Palesztina polgári lakosságát, ahol gyakran egyetlen palesztin fegyveres halott kilövésére 70 legyilkolt civil palesztin jut, kifejezetten bűntett! Az ilyen állítás a magyar törvények szerint is büntetendő! (Lásd a feljelentésben fent idézett paragrafusokat!)
Ha pl. Németh Sándor Gyömrői úton lévő, sok ezres gyülekezetét egy gettóba zárnánk, amit nem Palesztinának, hanem Némethiának neveznénk el, onnan pedig egy fegyveres rakétát lőne a dohány utcai zsinagógára, Németh Sándor pedig nem akarná vagy nem tudná kiadni a fegyverest, a magyar légierő pedig arra hivatkozva nem védené meg a zsinagógát, hogy az túl sokba kerül Simicska Lajosnak, Ilan Mor izraeli nagykövetnek, Orbán Viktornak, Csányi Sándornak és Heisler András Mazsihisz-elnöknek, ezért inkább egy hatalmas és a világ egyik legprecízebb rakétájával belelőnek a zsúfolásig megtelt gyömrői úti gyülekezetbe, hogy ott dögöljön meg mindenki, ez csak egészen súlyosan szociopata bűnözők és elmebetegek számára nevezhető önvédelemnek. Ez sima tömeggyilkosság. Nem beszélve arról, hogy ezen világ legprecízebb rakétái szándékosan akkora mennyiségű robbanóerővel vannak felszerelve, hogy egy emeletes bérházat illetve iskolát és kórházat is földig romboljanak. Izraelnek az ENSZ által háborús bűntettekkel vádolt kormánya nyilvánvalóan nem terroristákra vadászik, hanem célja a tömegpusztítás. A világ legprecízebb fegyvereivel és a műholdakkal, amikkel korábban bármely célba vett civil személyt konkrétan fejbe lőhették, Izraelből, fotelből vezérelve a precíziós rakétákat.
Másik példa: egy kilakoltatás előtt álló mélyszegényt (ez lesz most Izrael) az utcán megtámadja az egyik ellensége. A mélyszegény egy kis készülékkel rendelkezik, ami egyetlen gombnyomásra azonnal áthatolhatatlan védőfalat húz közé és az ellensége közé, de rendelkezik a mélyszegény egy géppisztollyal is. Miután a mélyszegény mégsem a gombnyomásra felhúzódó, áthatolhatatlan fal gombját nyomja meg, hanem arra hivatkozva, hogy a fal felhúzása áramot fogyaszt, neki pedig erre nincs pénze, ezért becsukja a szemét és egyszerűen agyonlövi a géppisztollyal a támadót, halomra lőve mindazokat is, akik a környezetében vannak, melyik rendőrség, ügyészség vagy bíróság fogja önvédelemnek titulálni a tömeggyilkosságot? Nyilvánvalóan egyik sem, kivéve, ha az agyonlövő tömeggyilkos egy izraeli állami vezető. Ebben az esetben az USA és Izrael felmentést ad önmagának, Németh Sándor, Ilan Mor és társaik pedig további, ugyanilyen tömeggyilkosságokra fognak buzdítani és uszítani. Mivel az áram sokba kerül, a sortűz pedig olcsóbb, pisztolyt pedig használjon a fene, mert akkor hol marad a tömeggyilkosság, ezért a tömegmészárlást mostantól önvédelemnek nevezik. Annak ellenére, hogy az ENSZ kimondta: ez nem önvédelem, hanem gyilkosság, Izrael vezetői esetében pedig elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntett, amiért a nemzetközi emberjogi bíróság előtt életfogytig tartó szabadságvesztés, a világ országainak zömében pedig halálbüntetés jár.
Ehhez kapcsolódik, hogy tehát Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester jelképes bábuakasztása ugyancsak kizárólag akkor tartozik az életvédelmi osztályra és a Nemzeti Nyomozóirodára, meg Polt Péter legfőbb ügyész általunk eltartott, fizetett embereire, ha ők is bűnözők. Ugyanis bábuakasztásért nem nyomozhat a legfőbb ügyészség és a gyilkossági csoport, csak ha azok vezetői és úgynevezett nyomozói burleszkszereplők egy Stan és Pan filmben, vagy pedig maguk is bűnözők, akik gyilkosokat és tömeggyilkosokat védenek. Olyanokat, akiket az Egyesült Nemzetek Szervezete már elmarasztalt, mint terrorista tömeggyilkosokat.
Figyelem! Németh Sándor bűntetteinek súlyát perdöntően súlyosbítja az a tény, hogy nem egy rögtönzött beszédet tartott, hanem felolvasta a saját beszédét! Tehát arra előre felkészült, azt tartalmilag és mondattanilag halmozottan volt lehetősége teljes büntetőjogi felelőssége szerint felfogni, azzal együtt, milyen mérhetetlen károkat okoz ezzel, miféle, az ENSZ által elítélt népirtáshoz és nemzetközi terrorizmushoz, valamintfegyvertelen polgári lakosság elleni tömeggyilkosságokhoz, elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntettekhez és tömegmészárlásokhoz csatlakozik és buzdít, valamint uszít ezen elévülhetetlen háborús bűntettek folytatására és folytatólagos elkövetésére!Annál nagyobb súlya van ennek, mivel a Hit Gyülekezete utóbbi prédikációin ismét több alkalommal ugyancsak folytatólagosan igazolta és uszított az Izrael kormányzata által elkövetett, az ENSZ által elítélt háborús bűntettek folytatólagos elkövetésére!
Figyelmükbe ajánlom azt is, hogy jó pár évvel ezelőtt volt már bírósági perem Németh Sándorral, miután feljelentést tett ellenem arra hivatkozva, hogy elmondtam: a Hit Gyülekezete prédikációján a palesztin lakosság elleni tömegmészárlásokra uszított. Mivel a pert nem olyan hírhedt bűnöző bíróságok tárgyalták, mint a Varga Magdolna által vezetett Békéscsabai Járásbíróság, vagy pl. a Baur Péter által vezetett Gyulai Törvényszék, ezért miután a bíróság többször is hiába próbálta beidézni Németh Sándort, mert Németh mindig csak a gazdag ügyvédjét küldte, ezért a bíróság – a törvényeknek megfelelően – tárgyalások nélkül lezárta az ügyet és nem vállalkozott Németh Sándor oldalán az elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettek védelmére. (Molnár F. Árpád megjegyzi: Magyarországon szinte ez volt az első és utolsó eset, amikor bírótól a törvényesebbnek nevezhető eljárást láttam. A másik eset, amikor bírótól a törvényeknek és az erkölcsöknek megfelelő ítéletet láttam, dr. Miszori László ítélete volt, aki a romagyilkosságok tanácselnök bírója pozícióját töltötte be. Több törvényesen döntő bírót nem tudok felidézni.)
Németh Sándor a Btk. 333. §-ába is ütköző módon az „emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik” olyankor is, amikor a zsinagógában így nyilatkozik: idézzük:
„Ne feledkezzünk el a jelenlegi konfliktus kiváltó okairól: Három egyetemi hallgatót meggyilkoltak, a gyilkosokat a palesztin vezetés nem adta ki Izraelnek, sőt, a dél-izraeli területekről kilőtt rakétáinak a számát növelte, és ezáltal hatalmas anyagi, emberi károkat okozott Izraelnek. Tehát: a mai rendezvényünk alapvető célja az, hogy támogassuk Izraelnek az önvédelemhez való jogát, a terrorizmus felszámolása érdekében tett erőfeszítéseit.”
A Háborús uszítás bűntettét az követi el, aki:
331. § Aki nagy nyilvánosság előtt háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat (…).
Németh Sándor tehát ezzel ugyancsak elkövette az egyébként 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő háborús uszítás bűntettét, ahogyan a 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő Közösség elleni uszítás bűntettét is (definícióját lásd fent!)! A közösség elleni uszítás és a háborús uszítás bűntette már a helyszínen is nagy sikert aratott: Németh Sándor imént idézett szavait tapsvihar fogadta. Németh Sándor rögtön ezután így folytatta:
„Mert a konfliktusban Izrael áll a helyes és jó oldalon!” (Ismét tapsvihar.)
Németh Sándor ezzel (lásd a 333. §-t) más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik. Ezért 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Rögtön ezután Németh Sándor azt állítja, hogy „a probléma az”, hogy a palesztin vezetés nem ismeri el Izrael létjogosultságát és támogatja a palesztin terrorszervezeteket. Németh Sándor tehát előre megírt beszédében azzal próbálja igazolni a palesztin polgári lakosság elleni mérhetetlen súlyú és mennyiségű pusztítást, Palesztina lakóházai és infrastruktúrája egyharmadának megsemmisítését, hogy valakik megöltek 3 izraeli egyetemistát, a palesztin vezetés pedig – Németh állítása szerint támogatva a palesztin terrorszervezeteket – nem fogadja el Izrael létjogosultságát. Németh Sándor szerint ez elegendő indok Palesztina infrastruktúrájának kvázi megsemmisítéséhez és sok ezer ártatlan és nyomorban élő, fegyvertelen civil, gyermekek, asszonyok, idősek, betegek, újságírók, külföldi emberjogvédők és ENSZ-alkalmazottak halomra gyilkolásához.
Ezzel Németh Sándor ismét, itt is kimeríti a Büntető törvénykönyv szerinti Háborús uszítás bűntette, Közösség elleni uszítás bűntette, továbbá az emberiesség elleni cselekmények tagadására és igazolására vonatkozó 333. §-ban foglaltak szerinti bűntetteket.
Németh Sándor az előre megírt és felolvasott beszédében először összemossa Palesztinát és tulajdonképpen állandóan a palesztin népet a Hamasszal, mint valami terrorista, bűnöző fajt beállítva, ahogyan Hitler a zsidóság egészével tette, majd a Hamaszról közli, folytatva az egész palesztin nép elleni következtetéssel:
„Szerintük [a Hamasz szerint – a szerk.] Izrael addig a napig fog létezni, ameddig az iszlám el nem pusztítja. Tehát: az önálló palesztin állam csak eszköz lenne a végső céljuk megvalósításához, a zsidó állam megsemmisítéséhez, zsidó keresztények leigázásához, elüldözéséhez vagy meggyilkolásához.”
Németh Sándor ezzel magyarázza, miért nem szabad megengedni Palesztinának, hogy egyáltalán államot alapíthassanak ott, ahol évezredek óta élnek. Németh szerint ehhez csak Izraelnek van joga, amelynek zsidó lakossága alig több, mint pár évtizeddel ezelőtt vándorolt Palesztina földjére, abból a célból, hogy ott saját államot alapítson.
Azzal, hogy Németh Sándor a Hamaszt minősítette, majd azt összemosta Palesztina vezetésével és Palesztina teljes lakosságával, a teljes lakosságot megfosztani akarva az államalapítás lehetőségétől is, a teljes palesztin polgári lakosságot kriminalizálva, mint valami bűnöző fajt, ezzel Németh Sándor ismételten elkövette a A Közösség elleni uszítás bűntettét. Ugyanis:
332. § Aki nagy nyilvánosság előtt
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel –
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Németh Sándor igazi vaskos gyűlöletkeltés, nem az, amikor Orosz Mihály Zoltán felakasztat két bábut, amelyek két izraeli vezetőt mintáznak, akik közül az egyiket az ENSZ jelenleg is háborús bűnösnek nevezett. Eközben Orosz Mihály Zoltán a gyűlöletkeltőnek minősített beszédében ártatlan zsidó áldozatokról beszélt és egyetlen szóval sem buzdította vagy uszította a palesztinokat Izrael rakétázására, sőt, annak ellenére, hogy nem felolvasta, hanem spontán tartotta beszédét, még csak véletlenül sem mosta össze egyetlen pillanatra sem Izrael lakosságát vagy a zsidóságot Izrael vezetőivel, valamint az általa világhódítóként véleményezett úgynevezett szabadkőművesekkel. Akkora a különbség Orosz Mihály Zoltán büntető terror alá vont beszéde és Németh Sándor halmazati bűnöző és népirtásra uszító gyűlöletbeszéde és tettei között, hogy ha Orosz Mihály Zoltán ellen az ország rendőrségi és ügyészségi szervezeteinek legfőbb arzenálja felvonult, akkor Németh Sándor miatt a NATO-t és a Pentagon teljes katonai és légierejét kellene bevetni, Kína, Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok teljes haderejével együtt, Honduras és a Kambodzsa teljes hadseregéig bezárólag! Orosz Mihály Zoltán esete véleménynyilvánítás, Németh Sándor pedig a háborús uszítástól az emberiesség elleni elvülhetetlen háborús bűntettek igazolásáig és azok továbbra is folytatólagos elkövetéséig legalább többféle, rendkívül súlyos és jóvátehetetlen bűntettet elkövetett! És ez csak egyetlen napján elkövetett egyetlen gyűlöletbeszéde, de ezeket ontja, a Hit Gyülekezetének prédikációiig bezárólag!
Tisztelt Hatóságok! Mivel a média és az általunk eltartott politikusok azonnal ráugranak azokra, akik Izrael állítólagos hódító törekvéseit csak megemlítik, miképpen állnak fel tapsolva akkor, amikor Palesztinát és annak népét Izrael megsemmisítésének céljával és a terrorizmussal azonosítják? Mennyivel van kevesebb joga egy palesztinnak, mint egy izraelinek? Ha nekem megölik 3 családtagomat, miképpen nevezhetem önvédelemnek azt, ha ezért halomra gyilkolok 1600 civilt és nyomorékra bombázok 8000 fegyvertelen polgári lakost? Főleg úgy, hogy e nélkül is megvédhettem volna magam?!
Németh Sándor ezt mondja:
– Minden tisztességes kereszténynek támogatnia kell Izrael harcát az iszlamistákkal szemben. (A közönség reakciója: „Úgy van! Úgy van!” Aztán tapsvihar.)
Azaz a keresztényeknek támogatniuk kell a palesztin polgári lakosság további tömeges halomra mészárlását, a lakóházak, kórházak, ENSZ-létesítmények további lebombázását, a világ újságíróinak, emberjogvédőinek, orvosainak, nővéreinek stb. további szanaszét robbantását. Németh Sándor szerint egy keresztény nem mérlegelhet, hanem egyszerűen annyi a dolga, hogy támogatja Benjamin Netanjahut és háborús bűnökkel vádolt társait, mintha Netanjahu és bandája valami Jézus Krisztus-szerű Megváltó lenne, aki vezet minket a Kegyelem és az Üdvözülés útján! Ez a tömeggyilkosságra uszítás a legsötétebb rész Németh Sándortól. Mivel valódi keresztény vagyok – tehát nem divatból, meg hasonlók, hanem köztudottan abszolút elfogadva a Jézus Krisztus Istentől való és Megváltó voltát, valamint Tanúságtételét -, számomra ez a legborzalmasabb rész. Németh Sándor a háborús uszítás netovábbját elkövetve, olyan szélesre tárta ismét, mint már annyiszor, ugyanezen szörnyűséges és horror sátáni szavaival a kárhozat és a Pokol kapuját, amire kizárólag – a Jézus Krisztus által a Jelenések Könyvében  tett szavait idézve – nem a zsidók közt, hanem a Sátán zsinagógájával betöltekezve volt lehetősége. Németh Sándor így szól, s azt is mondhatnám, ezt mondja nektek a Sátán, a Sátán zsinagógájának istene, Németh Sándor és Benjamin Netanjahu istene:
– Minden tisztességes kereszténynek támogatnia kell Izrael harcát az iszlamistákkal szemben. (A közönség reakciója: „Úgy van! Úgy van!” Aztán tapsvihar.)
Mivel az ő istenéről azt állítja, hogy nem Allah, hanem Jahve a neve, ezért erre a fordítottan szent háborúra való uszításhoz nem tette hozzá: „Allahu Akbar!” Némiképp odébb Németh Sándor ezzel folytatja:
– A Hamasz a palesztin népet élő pajzsként tartja maga előtt, hogy az izraeli katonai csapásoknak minél több civil áldozata legyen. (…) Az igazság ezzel szemben az, hogy elsősorban a Hamaszt terheli a nagy számú civil áldozatokért a felelősség. (Tapsvihar.)
Megáll az ember esze! Ha pl. Budapesten egy terrorista csoport mondjuk egy óvodából petárda szintű és erejű rakétácskát lőne akár a szentként kezelt orbáni titkosszolgálat épületére, a Terrorelhárítási Központra, akkor Orbán Viktor miként adhatna utasítást arra, hogy ezt láttuk műholdon keresztül, ezért azonnal lőjétek szét az óvodát! Aztán kiállna, mint valami elmebeteg, és azzal magyarázná Netanjahu-szintű szegénységi bizonyítványát és sátánista voltát, hogy az óvodásokat pajzsként használták a terroristát! Aztán minden olyan esetben, ahol egyetlen terrorista petárdát lő a TEK felé, oda azonnal egy kisebb Hirosima pusztítású rakétát lőne ki, válogatás nélkül lerombolva az emeletes bérházakat, a kórházakat, az iskolákat, az óvodákat, a külföldi diplomáciai képviseleteket, ahogyan az ENSZ- és a többi emberjogi és sajtólétesítményt. Eztán jönne Németh Sándor, gratulálna ehhez és felszólítaná a keresztény világot Izrael szent háborúja tovább folytatására és teljes mellszélességgel való támogatására!
Németh Sándor ebben is a 333. §-ban meghatározott bűntett fogalmát kimerítve más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik„. Ezért bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő„.
Rögtön ezután is ugyanígy folytatta. Azt mondta:
„Egyrészt mert kikényszerítették és szükségessé tették az izraeli katonai csapásokat, elutasították a konfliktus kezdeti szakaszában, az egyiptomi közvetítéssel létrehozott tűzszünetet, valamint számos rakétakilövő állást telepítettek a civil szférába, iskolákba, kórházakba.”
Németh Sándor tömeggyilkos és a fenti paragrafusok szerint büntetendő tézise az, hogy ha egy társaság kórházak és iskolák ablakaiból csúzlival lő az atombiztos védőfelszereléssel rendelkező rendőrökre, akkor a rendőrség feladata az, hogy rakétákkal lője szét az egész épületet, iskolásokkal, bölcsődésekkel, nőkkel, gyerekekkel, fiatalokkal és aggastyánokkal, külföldi politikusokkal és diplomatákkal együtt. Mint azt elmondta, azért, mert „kikényszerítették és szükségessé tették az izraeli katonai csapásokat”. Őszintén megvallva nem tudom, hogy Németh Sándor fenti állítása először pszichiátriai vizsgálat vagy házkutatás elrendelését követeli. De az egyikkel mindenképpen el kell kezdeni.
Németh Sándor odébb így fogalmaz:
„Izrael mindent elkövet, hogy minimalizálja a civil áldozatok számát, de a Hamasz inkább maximalizálni akarja azokat, hogy kegyetlen emberáldozatokkal démonizálja Izraelt a világ nyilvánossága előtt.” (Fújolás és tapsvihar.)

 A vaskupoláról publikus az egész világon, hogy maximális, abszolút biztos védelmet nyújt Izrael lakosai számára. Egy rakétát kilövő személy tehát akkora fenyegetés, mint amikor valaki csúzlit lenget az 50 kilométerrel odébb lévő ellenségének. Németh Sándor szavait nem az izraeli-palesztin, hanem egy másik, neki és társainak nem tetsző példával érzékeltetve: ha tehát legközelebb a zsúfolásig megtelt zsinagógában valaki felkiált, hogy „megölöm Gipsz Jakabot, aki éppen 100 kilométerre tartózkodik”, akkor önvédelemből szétlőhetjük az egész zsinagógát, Németh Sándorral, Ilan Mor izraeli nagykövettel és Heisler István Mazsihisz-elnökkel, meg az összesereglett 4 ezer emberrel együtt. Ezt – mint jó zsidó, akit a keresztényeknek követnie kell – önvédelemnek nevezem, mert így tanított a keresztények bölcs tanítója, Benjamin Netanjahu izraeli elnök, Németh Sándor és a szó legszorosabban gyűlöletbeszédeket okádó antikrisztusi háborús bandája.
Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy végre egyszer és először lépjenek fel az egyre fékevesztettebb, a polgári lakosság elleni tömeggyilkos célú és hatású gyűlöletbeszédek ellen, mert a magyar kormány – amely az Európai Unió demokratikus sereghajtó kormánya – és ezen sereghajtók miatt ezen kormány hatóságai egyre nagyobb és egyre tágabb teret engedtek az egyoldalú, a legszélsőségesebben szociopata, emberetlen, fasiszta, gyűlölködő és kifejezetten a legmélyebben sátánista gyűlöletbeszédeknek, valamint a tömeggyilkosságok és a polgári lakosság ellen folytatólagosan és eztán elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűnök és bűntettek biztosításához és elkövetéséhez.
Tisztelt Hatóságok! Önöknek nem Ilan Mor izraeli nagykövet és Orbán Viktor, az Európai Unió legdiktatórikusabb miniszterelnöke utasításait, hanem a hatályos törvények és a nyilvánvaló erkölcs parancsait kell követniük! Magyarországot nem Ilan Mor kormányozza, a legfőbb ügyészségnek sem hadseregparancsnoka, hogy ebben az újságíró-üldöző és demokratikus sereghajtó oligarcha és bandita iker törpe államban izraeli parancsszóra ugorjanak, mint az idióták, ahogyan ették Orosz Mihály Zoltán kapcsán is, Ilan Mor izraeli nagykövet felszólítására. Az Önök dolga a magyar nép szolgálata és a törvények, valamint az erkölcs képviselete, nem a gyarmati szolgalelkűség! Márpedig a törvények és az erkölcsök képviseletébe nem fér bele a háborúra uszítás, a lakosság tömeges lemészárlása és halomra gyilkoltatása, a nemzetközi jogok és az ENSZ-határozatok sárba tiprása és olyan szintű nyílt letaposása, amilyet a világsajtóban idézett Benjamin Netanjahu izraeli elnök követ el és amelyre Európában csakis a kontinens demokratikus sereghajtója lehet méltó, Orbán Viktor, aki Netanjahuhoz hasonlóan szokta nyíltan megvetni és ellenséges támadásnak minősíteni a nemzetközi határozatokat és a fejlett nyugaton világtörvénybe iktatott emberi jogokat.

Hölgyeim és Uraim! Orbán Viktor éppen úgy nem európai, ahogyan Benjamin Netanjahu sem az. A demokráciához és az emberi jogok tiszteletben tartásához is ehhez mérten van affinitásuk és közük. Németh Sándor sátáni kijelentéseivel ellentétben pedig – aki Netanjahura és bandájára vonatkoztatta ezt – nem a zsidók és a keresztények Istene az ő közös gyökerük, hanem maximum Arthur J. Finkelstein, aki mindkettejüknek legbizalmasabb tanácsadója, de még a pártjuk is testvérpárt, a Likud és a Fidesz. A két törpeiker államnak – Izraelnek és Magyarországnak (mindkettő a világ csúfjaként szerepel a világsajtóban) – nem az a dolguk, hogy kéz a kézben gyilkoltassák a polgári lakosságot és üldözzék a lakosság pénzén mindazokat, akik a népirtásokban nem mutatkoznak partnereknek, hanem az, hogy fellépjenek és büntetőjogi szankciókkal követeljék ki a polgári lakosság üldözéséért és a civilek halomra mészárlásáért felszólalók előzetes letartóztatását és bírósági úton történő elítélését! Függetlenül attól, hogy valaki az izraeli vagy a palesztin lakosság halomra mészárlását akarja legalizálni és biztosítani annak folytatólagos és elévülhetetlen elkövetését.
Tisztelt Hatóságok! Nem mindig az a dolguk, hogy állandóan mindenben, mint Izrael kormányzata a világ államait tömörítő ENSZ-ben, számos kategóriában a legutolsó, a leghitványabb, a legpökhendibb, a legnagyképűbb és gaztetteivel a leghangosabban kérkedő legyen a Föld bolygón. Hanem az, hogy Izrael kormányával és a többi áldemokratikus bűnöző rendszer vagy nyílt elnöki diktatúrák kormányzataival ellentétben a világosság, az emberi jogok, a lakosság számára élhető élet, a becsület, az élni és élni hagyni törvénye világosságának zászlóvivői legyenek. Szemben a Sátánnal és a Sátán emberölő gyűlöletbeszédeit tartó ördögök és nagy babiloni gyilkosok sötétségével.
A fenti tényhalmazat miatt kérjük a büntető eljárások megindítását és a törvénytelen, az ENSZ-ben elítélt népirtások védelmét és annak tovább folytatását célzó orbánhatósági bűntettek felszámolását.
Üdvözlettel Molnár F. Árpád feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője, minden magyar idők első Echelon- és elmeprogramozásokat feltáró filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.
Üdvözlettel Domján Tibor feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna lapigazgatója, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, világszintű Echelon-Leleplező.
2014.08.07.; Budapest, Hungary.
Forrás: Híraréna

A kapcsolódó irodalomból:

Bábuakasztás után mindent lefoglalt a kormány az érpataki önkormányzatnál! A HírAréna feljelentést tett!

20 thoughts on “Feljelentették Németh Sándort háborús uszítás és más bűntettek miatt!

 1. Nem hiszem, hogy van a világon még egy olyan hely, ahol egy nyíltan külföldi érdekeket hirdető, uszító és azt vallási köntösbe bújtató hamis-próféta büntetlenül garázdálkodhatna! Sőt, mi több! Azt a sajátmagát „nemzetinek” tituláló „kormány” egyenest történelmi egyházi rangra emel! Íme a bomlasztó egyház és a keresztény vallás megcsúfolója, meghamisítója!

  1. „Azt a sajátmagát “nemzetinek” tituláló “kormány” egyenest történelmi egyházi rangra emel!”
   Ebből egyértelműen látszik,hogy hazánkban A KORMÁNY NEM MAGYAR és,hogy szerintük a történelem 25.év!!!
   H.B.
   „Ahányszor teszünk valamit, azt mondod, hogy Amerika majd ezt csinálja meg azt csinálja. Hadd mondjam meg világosan: ne aggódj az Izrael elleni amerikai nyomás miatt. Mi, a zsidó nép, irányítjuk Amerikát, és ezt az amerikaiak is tudják.” (Ariel Sharon, 2001. október 3-án a Kol Yisreal Radióban mondta volna mindezt Simon Peresznek, habár hivatalos izraeli személyiségek tagadják, hogy az idézett kijelentés elhangzott.)
   Izrael naponta kap 8,2 millió dollárt, hogy „védekezzen” a gázai haláltáborba börtönzött palesztin „terroristák” ellen.

 2. A polt rabbi kapásból el fogja utasítani a feljelentést! Ez esetben őt kellene feljelenteni tettestársi bűnpártolásért!
  kató rudi

 3. Ez ami Izraelre jellemző, ez, antiemberizmus. Ez 2014-ben elfogadhatatlan. Az antiemberitákat meg kell fékezni! Az ilyen Németh Sándor-féle szégyenfoltokat meg természetes, hogy a törvény szigorával kell illetni.
  Mert ugye a túsz megölhető, ha pajzsként használja a terrorista.

 4. Ez a cikk szánalmas ember jo sok időt elbasztál a megirásaval ezt a cikket a zsidogyulolok beveszik de a tobbseg nem.

  1. Nem kell semmit „bevenni” az embereknek, sajnos ez az igazság csak töredék része! Mint ahogy az is ha csöppnyi tisztesség volna a hágai bíróságban akkor már az obama, perez, netanjhau és bandája már régen börtönbe lenne népirtásért!
   kató rudi

  2. Holokauszt? lol Gondolkodó ember a hatmilliós zsidó mesét sem veszi be.
   Pedig de. Ilyen a fajtád zsidókám, ez az igazság. Emberek halálából gúnyt űző, híreket hamisító, kilakoltatásokból vicceket fabrikáló (még lehetne sorolni) indexes, hvg-s, 444-es aljadékok, ti se vagytok különbek mint az a zsidó katona, aki gyerekek meggyilkolásával büszkélkedett. De már nem sokáig tart az antikrisztus uralma, vége lesz veletek együtt.
   A cionista, soviniszta födrabló, napi rendszerességgel gyilkoló, állig felfegyverkezve járó izraeli „telepesek” – ez is micsoda eufémizmus, megszállt területeken élnek. Átmegyünk a szomszédos országba, fegyverrel elfoglalunk egy területet, elzavarjuk vagy lelőjük az ott élőket, és ellakunk majd ott szépen, tehetjük, hiszen mi vagyunk a telepesek!!! Agyrém!

  3. Undorító magyarellenes féreg vagy te is látom !! Nem baj te csak imádjad a drága hit gyülidet te tudatlan ostoba korcs vadbarom 42-es IQ-al máshova nem is kellenél !! https://www.youtube.com/watch?v=xZwo7ghhuFc Parancsolj te tudatlan korcs 5:50-től nézd és 6:10-től láthatod a fajtád értelmi színvonalát !! IDIÓTA BAROM

  1. Csik Ferenc Jobb lenne, ha utánanézne ennek a két újságírónak nevezett úr tevékenységével és hovatartozásával kapcsolatban, akik a feljelenést tették, ugyanis ezeknek semmi köze a Jobbikhoz, A Jobbiknak pedig pláne nem hozzájuk. Molnár F. Árpád az un. ECHELON – Leleplező csoport tagja, de az is lehet, hogy a vezetője. Imád szerepelni, és elég sok területen feltűnik, mivel minden vágya a közéletben való részvétel.
   Fabula

 5. Tisztelt Cikk író!!!
  Az Isten számon fogja rajtad kérni a cikkel kapcsolatos uszítást,ami egyrészt Németh ellen,másrészt Izrael és a zsidő nép ellen teszel..Ezen kívül,mert sok embert,fiatalt megvezetsz,és tévútra terelsz,valamint,mert kifacsarod az igazságokat,ami meg bűntethető,–Pont Terád nézve.
  Ugyanis,azt pont nem írod, sajnos, hogy a hamasz direkt!!! saját embereit nem kímélve,- mivel az arab sem a nőket, sem a gyereket nem nézi semmibe – a főhadiszállásokat előre megfontoltan és kitervelten kórházakba és iskolákba rakták, onnan ment a támadás is…és tudták, hogy oda fog lőni Izrael… de beáldozzák a családtagokat is, és úgy adják el,hogy a másik micsoda szemét – pedig ők azok . ráadásul sokszor mutatnak 2-3 évvel ezelőtti szír és egy képeket halott gyerekekről, mintha most ölték volna meg őket…
  Sok a halott és a sebesült …de őket nem érdekli semmi..és akkor kapnak pénzt Qvaittól és az Arab emirátustól, ha „megfelelő látszámú” áldozat van… akkor megy a segély!!!!!!!!!!!!!!! naná, hogy a több milliós segélyért beáldoznak akárhány embert – ezeknek nem számít!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A világ pedig elhiszi amiket állítanak,mert ott mindenki meg van félemlítve,borzasztó háború folyik egyszerre testi és szellemi szinten….
  Ezen kívül hamis dolgokat állítasz,mert Izrael kerül minden felesleges vérontást,ha kell,előtte 24órával,a támadás előtt,szórólapozik repülőről,hogy mikor és hol lesz pontosan a támadás!!!!!!!!!!Nézz utána!!!Kérlek!!!!ne legyél hülye!!!se a magad ellensége!!!
  Ezenkívül Izraelben az elmúlt hetekben is találtak vagy negyven ovi és iskola alatt is alagutakat előkészített bombákkal,amiket hiszem,hogy Isten segítségével!!!tudtak hatástalanítani.
  Nem vagyok hit gyülekezetes,és sokszor nem tetszik,hogy túl sok helyen látom Németh S-t a politikában,néha már sok,kimondom,kultusz szaga van…de amit mond,az igaz és jogos.
  Ha a Te faludat elkezdené bombával vagy fegyverekkel támadni a másik falu és a gyerekeid iskolája lenne a cél,te nem vindikálnád magadnak a jogot,hogy megvédd a családod a falud az otthonod??,Az ellenséges faluból pedig az a hír járna ,hogy Te kivégzed a gyerekeket és kéjjel ölsz?
  Csupán kezdjünk el egy elméletet,mert látom,szereted a mi lenne ha c.gondolataidat….Németh Sándor,akiről azt állítjátok hogy hamis próféta,stb,egy igaz,Istenfélő ember,aki kiáll az igaz és elnyomott ügyéért,felhasználva a hírnevét,ha kell…de jól teszi.Tisztelem ezért,az Istennel való személyes kapcsolatáért,azért,hogy Ő azon a napon fel tud majd mutatni valamit az Isten királyi széke előtt…Te,kedves Cikk író!!Mit tudsz???
  Sem zsidó sem hit gyülis nem vagyok,de én is kiállok Izraelért,és szeretem őket.Ki kell tudni és merni mondani nyilvánosan és fel kell emelni a hangunkat ,mert ismered:cinokosok közt vétkes a néma…..
  Legyél békességben,kerüld rágalmazást ,feleslegesen ne legyen üldözésmániád,mert nekem úgy tűnik,kergeted Németh s-t,nézz utána a valós tényeknek,menj el egy gyülekezetbe,térjél meg,kiálts az Istenhez,és szabad leszel!!!!Jézus nevében.
  Üdvözlettel.Szilvia
  Slusz poén:Shalom Neked minden cinizmus nélkül!!!!!!!!!!

  1. Te hatökör még hamisítani se tudnak olyan felvételt amit hazudnak, hogy iskolákban vagy kórházakban lennének a rakéta állások! Pedig ha csak egyetlen egyszer is tudtak volna produkálni még csak közelítő képet is már rég megtették volna! Rajtatok a fajtátokon kívül az egész föld lakossága fel van háborodva azon a gyalázatos emberiség elleni népirtáson amit a zsidók végeznek és nem csak Gázában a Palesztinok ellen hanem amit műveltek az észak-afrikai „forradalmak, során amit művelnek most Ukrajnában, amit folyamatosan művelnek közép Ázsiában (Írak, Afganisztán, Írán) és a közel keleten a közvetlen szomszéd népekkel! A föld összes diktátora ma született bárány a zsidókhoz képest!
   kató rudi

  2. Egyet értek veled Szilvia!A sokaság kivel szembe szálsz, akár itt is,(Megtaposnak téged,!)Csak egyszerűen járj értük közben!Ha nem szánnak annyi időt rá, hogy utána nézzenek a Bibliában miről szól a harc(A teljes igazság),már elbuktak,és menthetetlenek!!Ha nem változtatnak álláspontjukon! Üdvözlettel:-Zoltán-

 6. A cikket olvasva sok mindennel egyet lehetne érteni, nem kell ehhez feltétlenül zsidógyűlölőnek lenni, hanem csak érző embernek. Már az is megdőlt, hogy a palesztinok mészárlása a három izraeli fiatalember meggyilkolása miatt történt. Erről maga Netanjahu beszélt. A konkrét ok, hogy megszüntessék a Hamasz általi alagútépítést Egyiptom felé.
  Viszont amit itt Molnár F. Árpád leírt számomra kellően zavaros, s ha nem ismerné az ember a hírekből az eseményeket, ebből nem valószínű, hogy az eseményeket össze tudná rakni. Ami pedig a Hit Gyülekezetét illeti úgy gondolom, hogy mindenki ismeri az „egyházzá” válásuk történetét. Mindenáron meg akar felelni az elvárásoknak, feltételezhetően meg is vannak vele elégedve. Ami a döbbenetes, hogy vannak olyan nem zsidó hitű emberek, akik az ő szekere rúdját tolják, és helyeslik, amit Németh Sándor kinyilatkoztat, és vakon követik. Kicsit eltértem attól, ami a mondandóm lenne, de a lényeg, hogy eme feljelentésnek nevezett írást sajnos nem lehet komolyan értékelni Molnár F. Árpád eddigi tevékenységét ismerve, tekintettel arra, hogy imád az események középpontjában lenni, egyszóval úgy is lehet fogalmazni, hogy kissé magamutogató. Mivel mások is ismerik tevékenységét kérdés, hogy mennyire veszik komolyan feljelentését.
  Fabula

 7. Minden elismerésem Molnár F. Árpádnak és Domján Tibornak! Némi helyesbítést azonban megérdemel a dolog. „Apró” különbség: az áldozatok száma nem néhány ezer, hanem sok millió! A népirtás nem néhány éve, hanem már háromnegyed évszázada zajlik! És íme a térkép, ami önmagában többet mond száz szónál is (plusz egy összefoglaló cikk angolul) http://www.juancole.com/2014/07/palestinian-thwarted-speaking.html Köszönöm, üdv: Antal Judit

 8. Nem elég Németh Sándort feljelenteni, azonnal követelni kell a háborús uszító Hitgyüli és Mazsihisz egyházi státuszának megszüntetését. Ezek láthatóan kívülről irányított/dirigált politikai szervezetek vagy ügynökségek, működésük nemzetbiztonsági kockázatokat is felvet.

 9. Birka-magyar!
  Nem kell megenni a zsidó-maszlagot.
  A zsidók egymást jelentgetik fel,hogy elnyerjék a bizalmadat és,hogy elhidd ellenfelei egymásnak – de valójában Te vagy az ellenfelük és ellened küzdenek közös erővel.
  H.B.
  „Régtől fogva azon vagyunk, hogy lerontsuk a gój papság tekintélyét s így meghiúsítsuk földi küldetését, amely ezekben a napokban még nagy akadályt jelenthet számunkra.” – 17. protokoll.
  „Ebből az okból elengedhetetlen számunkra, hogy aláaknázzunk minden hitet, hogy kiszakítsuk a gójok lelkéből az istenség fogalmát és a szellemét, és hogy ezeket matematikai számításokkal és anyagi szükségletekkel helyettesítsük. ” 4. Protokoll.

  1. Kedves Horváth Bertalan! Amikor azt írod, hogy Birka-magyar, magadból indulsz ki??? Mi bajod neked az Istenség fogalmával és a hittel??? S miért akarjátok azt matematikai számításokkal helyettesíteni? A pénz, ha esetleg te nem tudnád szükséges a boldoguláshoz, de kevés a boldogsághoz!!! Mirjám.

 10. Idézet a feljelentésből : „akkor Németh Sándor miatt a NATO-t és a Pentagon teljes katonai és légierejét kellene bevetni, Kína, Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok teljes haderejével együtt, Honduras és a Kambodzsa teljes hadseregéig bezárólag! ” Ez is büntetendő !
  Nem értek egyet egy ember halálával sem , nem védem a feljelentetteket vagy a gyilkosokat , de ez a szöveg se sokkal külömb a tárgynál 🙁
  Róma levél:2:1 Annakokáért menthetetlen vagy óh ember, bárki légy, aki ítélsz: mert amiben mást megítélsz, önmagadat kárhoztatod; mivel ugyanazokat míveled te, aki ítélsz.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: