A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felhívás demonstrációra!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Barátaim, Szakszervezeti Tagok és Vezetők!

A repülőtéri cégeknél dolgozók kezdeményezésére autós figyelemfelkeltő demonstrációt tartunk a ferihegyi gyorsforgalmi út I. repülőtéri terminál felé eső szakaszán május 29-én, kedden. Azért demonstrálunk, mert a Malév csődje óta eltelt negyed évben minden cégnél drámaian romlott a helyzet. A dolgozók létbizonytalansága, a több ezer családot érintő elbocsátások mellett a légiközlekedés színvonalának folyamatos csökkenése is óriási probléma.

Arra kérünk Benneteket, hogy ha szolidaritást vállaltok a repülőtéri dolgozók ügyével, néhány gépkocsival csatlakozzatok hozzánk. A repülőtéri problémákban sűrítve jelenik meg mindaz, ami a magyar munkavállalók számára problémát okoz. A mohó és rövidlátó nemzetközi multicégek, a politikával összefonódó korrupt nagyvállalati vezetők, az elhibázott privatizációk következményei, a munkajog és a munkahelyi biztonság semmibevétele mindennapos, kézzelfogható problémáink.

Nem csak a repülőtéren és környékén dolgozó tízezrek megélhetését veszélyezteti a mára kialakult helyzet… Az idegenforgalom és a kereskedelem is szenved a légikikötőben uralkodó botrányos körülmények miatt. Ez több százezer elmaradt turistát, több tízmilliárd forintos nemzetgazdasági kárt eredményez már az idei évben is. Ezek a veszteségek hiányoznak a szociális ellátórendszerből, az egészségügyből és más területekről!

Kérlek, ha egyetértesz azzal, hogy a felelősöket el kell számoltatni, és rendet, átlátható viszonyokat kell végre teremteni a repülőtéren, csatlakozz hozzánk!

A demonstrációt reggel 10 órakor kezdjük, és 19 óráig tart. A részletek ügyében keress bátran email-ben vagy telefonon

elérhetőségeink:

Telefon: 06209736290

ldfsz@ldfsz.hu

Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “Felhívás demonstrációra!

 1. —„Nem csak a repülőtéren és környékén dolgozó tízezrek megélhetését veszélyezteti a mára kialakult helyzet…”—
  Nem bizony! A parazitákat —(köztük a parlamenti „kétharmadot” és annak holdudvarát) — leszámítva, szinte az egész lakosság életét veszélyezteti!
  De amíg a reptériek gondját nem érzik magukénak a gazdák, az egészségügyiek, a pedagógusok, az egyetemisták vagy a tűzoltók, rendőrök, — és viszont, addig meddő erőlködés minden demonstráció, petíció és nyílt levél. Addig „kezelhető az elégedetlenség”, addig nem lesz jelentős és tartós javulás. Majd, ha végre egyszerre mozdul.
  Kíváncsi lennék, hogy a „reptéri tízezrek” közül mennyien szavaztak a kétharmados bábszínházra, és hányan bandukoltak az országvesztőket támogató birkamenetben?
  „Tetszettek volna GONDOLKODNI!!!”
  „Patmosz”

 2. Demonstrálni?Ha megnevezzük a valódi felelősöket,bűnösöket, akkor fasiszták, antiszemiták,nyilasok vagyunk.Vadai és fajtársai milyen örömmel konstatálták a 2006-os rendőrterrort. A nagy Európa meg hallgatott,maximum. De inkább helyeselt.A kétharmadot meg azért szavazta meg a többség,hogy végre vérontás nélkül legyen helyreállítva a rend. NEM SIKERÜLT!! Ezért tök fölösleges utakak lezárni ,tüntetgetni.Le se ……Az ellenségeink csak az erőből,a kilőtt és célba talált golyóból értenek.CSAK!! Még a cocilisták alatt lefogott hagyót/szándékos kisbötű/ is kiengedték az előzetesből.Ennyit a nagy elszámoltatásból.Demszky ,és tettestársai még csak emlegetve sincsenek!!!!Bizony, ez egy következmények nélküli ország maradt.Itt, ha etnikumhoz tartozik a gyilkos ,szinte kitüntetik,nemhogy elitélnék.

  1. Az embereket az érdekli – mert a gatyájukra megy -, hogy a kommunista diktatúra megállapodott végén jobban éltek mint a demokrácia/theokrácia elején és végén, ráadásul az állam eladósodása is 5×-ösére nőtt. Hová lett a guba t. Bal és Jobb Oldal???

 3. Dolfi
  Nem könnyezem meg a Malévet,egy pénznyelő volt a fennálása alatt,a lenagyibb bajuk az utazóknak,hogy már nincsen közvetlen járat Tel-avivba.hát ki nem szarja le őket .

 4. Gyurcsányék számolhatnak már el a reptér eladásának bevételével. 2 év erre nem volt elég FIDESZ? Egyszerű életszínvonalat rontani mint sikkasztókat lefülelni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: