KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

FELHÍVÁS (a sukorói beruházással kapcsolatban)

Velencei-tó

Sajtótájékoztató és tiltakozás a Velencei-tóért 2010. június 21-én, hétfőn, 16.30-kor Velencén, az új Zöldliget Általános Iskola előtt, 2481 Velence, Kis utca 1.

Újabb botrányos beruházás a Velencei-tó partján?

Tisztelt Olvasó!

Csak a közelmúltban értesültünk róla, hogy a Velencei-tó legszebb, parkosított szabad strandját műtengerparttal, plázával óhajtják felcserélni egyes politikai erők, és a hozzájuk kapcsolódó gazdasági érdekcsoportok. Idő szűkében mindent elkövetnek egy bizonyos „Velencei-tó Kapuja” beruházás megvalósulása érdekében, ezzel súlyos százmilliókat kihúzva a magyar adófizetők zsebéből a legsúlyosabb gazdasági válság idején. A tervezett létesítmény a minőségi turizmus megteremtésének álcázott brutális beavatkozás a Velencei-tó sajátos, egyedi arculatába. Rövidtávon gazdasági érdekek gátlástalan érvényesítése, hosszú távon a táj tönkretétele. A tókörnyéki lakosokat senki sem kérdezte meg a beruházás szükségességéről! A Velencei-tó is a MI HAZÁNK! Kérünk minden tókörnyéki lakost, illetve Velencei-tó iránt nem közömbös magyar állampolgárt, jelenjen meg fenti helyszínen és időben! A helyi képviselő testület tagjainak többsége ugyanis már akkor és ott, kihelyezett ülés keretében nyélbe ütné az „üzletet”! A jó érzésű velenceiek kérésének teszünk eleget! Állásfoglalásunk képekkel a www.angelikaegylet.hu oldalon megtekinthető!

Tisztelettel:

Szigeth Gábor,

Angelika Egyesület a Velencei-tóért és a tájért


(Szerkesztőségünk emailben felvette a kapcsolatot az egyesülettel, s további tájékoztatást kértünk – NIF szerkesztőség)

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “FELHÍVÁS (a sukorói beruházással kapcsolatban)

  1. Hol van a nemzeti érdekeket védő kormánypárt? Hol van a nagyon zöld, máshogy politika???

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük