KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felfogtátok, mit tettetek? – Putyin 2015. szeptember 28-án, az ENSZ-ben elmondott beszéde

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 2015. szeptember 28-i ENSZ gyűlésen Putyin szókimondón beszél a jelenlegi válság hátteréről, az Iszlám Államról, a nemzetállamok lerombolásáról, egy szűk csoport geostratégiai törekvéseiről, az ukrán helyzetről, a menekültkérdésről és az éghajlatváltozásról. Burkoltan pedig beszél a szabadkereskedelmi egyezségekről.

sevaster1

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Felfogtátok, mit tettetek? – Putyin 2015. szeptember 28-án, az ENSZ-ben elmondott beszéde

 1. Intelligens és nagyon józan, a jelenlegi válságos helyzetre nyíltan rámutató beszéd volt.
  Persze senki ne ringassa magát abba az illúzióba, hogy az orosz elnök lenne a Messiás.
  A nagyhatalmi politika mindig is önző és erőfölényre alapozó politika volt.
  Az ma is, és az lesz a jövőben is, és mint mindig, minden esetben, jelenleg is egy-egy hatalmi csoport, gazdasági érdek szféra, politikai csoportok, pénzhatalmi konglomerátumok elvárásainak megfelelően tenyerel bele a világba.
  Mindezek ellenére, talán reménykedhetünk valamiféle pozitív változásban. Talán az orosz szerepvállalás, mely persze nem mentes a saját jól felfogott érdekeitől sem, megfékezheti az ISIS-t, ezt az USA által létrehozott borzadályt.
  Szerintem az USA mind a mai napig támogatja titokban ezt a terrorszervezetet. Nem eshetne nehezére elvágni az Internetes hozzáférését és az ISIS pénzügyi csatornáit, de mégsem tesz lépéseket ennek érdekében.
  Geopolitikai játszma az egész.
  Az orosz bombázások után máris mindenféle rémhíreket terjesztenek a „szabad és nagyon demokratikus” nyugati világ „nagyon demokratikus” médiájában, megpróbálják az orosz lépések ellen hangolni, hergelni a világot.

  Kísértetiesen hasonló a helyzet a múlt század elejéhez. . .

  Jancsó Tibor

 2. Példát vehetne az a sok ostoba akik hallgatták, hogy így is lehet! Legalább láthatták közelről,hogy milyennek kell lennie egy „igazi vezetőnek. A beszéde,a kiállása, önmagáért beszélt. Hitelesebb mint az egész uniós kompánia együttvéve. Érthető,mert neki nem diktálnak sem amerikából,sem israelből. NEKI nem a bankárok, cionisták, sz.kőmvesek stb parancsolnak. Az Ő főnöke magasabb „régiókban van. Ilyen az amikor az ember nem függ a gazdáitól. Ő a saját Népét szolgálja, akiknek „felesküdött! A többiek is?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: