KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felelőtlen emberek veszélybe sodorhatják a radikális fordulatot

Megalakult a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya http://www.nkp.hu/. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha céljainak megvalósításában azt a felelősségteljes eszköztárat használná, mely elengedhetetlen az elkövetkezendő napokban, hiszen az ország nagy változásra vár, amelynek lehetősége most valóban itt kopogtat az ajtón. Más dolgunk szinte nincs is, csak az, hogy beengedjük.

A Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának(?!) programja mindössze 6 pontból áll, mely pontok mögül semmilyen szakmai tartalom nem olvasható ki, kiérezhető azonban egy erőszakos változtatás véghezvitelének szándéka, melynek letéteményese ez a társaság. A hevenyészett programban felszólítják a fegyveres testületek tagjait a hozzájuk történő csatlakozásra, illetve arra, hogy ne akadályozzák  szándékuk megvalósítását.

A gyanútlan olvasó talán felvillanyozva, örömittasan olvassa majd ezeket a sorokat, hiszen olyan gondolatokat tartalmaznak, melyek lényegében valamennyiünk kívánságai. Csak az a baj, hogy mindez rossz időben, a valós és alapos változás lehetőségének előnapján táptalajt adhat arra, hogy a jelenlegi rendszer regnáló urai hatalmuk meghosszabbításának érdekében indokot nevezhessenek meg az április 11-i parlamenti választások elhalasztására. Látjuk, halljuk Lendvait, aki frontális támadást indított a Jobbik ellen, igyekezve összemosni az általuk terroristának megbélyegzett Budaházy Györgyöt az Új Erővel. Lendvai célja teljesen világos – olyan helyzetet teremteni, mely felhatalmazhatja őket a demokratikus úton megvalósuló történelmi vereségük és következményeinek elkerülésére.

Egy ilyen szituáció jelenleg valamennyi parlamenti pártnak megfelelő lenne, hiszen a Fidesznek nem kellene az elkövetkezendő időben a nem létező programját megvalósítania és magyarázkodnia választói előtt, hogy miért nem cselekszik ígérete szerint. Az MSZP-SZDSZ-nek lehetőséget biztosítana a politikai túlélésre, a további szabadrablásra egy erőszakos hatalomban maradás mellett, ahol nem lesz elszámoltatás, viszont a terrorizmus ürügyén leszámolhatnának a nemzet alulról szerveződő pártjával, mely jelenleg komoly fejtörést okoz valamennyiőjüknek. Kétségeink pedig ne legyenek, az egygyökerű pártok bármire képesek a hatalom megtartásáért.

Rendkívül felelőtlen és veszélyes tehát ez a megnyilvánulás, amellyel a választások előtt, egy vélhetően Posta Imre ráhatására beindult társaság gondoskodik arról, hogy április 11-ig lehetőséget teremtsen a hatalomnak arra, hogy egy terrorveszélyre hivatkozva rendkívüli állapotot vezessen be. Honlapjukból kiderül, hogy az általuk elképzelt Nemzeti Kormány kormányzója Posta Imre, aki a közelmúltban bizony elég furcsa állításokat tett előadásain. Most akár bennünk is felmerülhet a gondolat, hogy mi is valójában Posta Imre feladata? Ki küldte és milyen szándékkal. Vagy egyszerűen csak megőrült? A kérdés azért is jogos, mert a választások előtt szinte már csak egy hónappal, melyik felelősen gondolkodó magyar nemzeti erőnek használ egy ilyen szervezet felállítása, és miért kell felkínálni egy lehetőséget a hatalom jogtalan bitorlóinak? Azt hiszem erre elég egyértelmű válasz adható.

A felelőtlen magatartás fakadhat türelmetlenségből, de lehet akár a belbiztonsági erők tudatos manipulációja is. A jelenség mindenesetre elgondolkodtató és veszélyes. Erre most semmi szüksége sokat szenvedett nemzetünknek.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Felelőtlen emberek veszélybe sodorhatják a radikális fordulatot

 1. Rosszul látjátok….! Nagyon rosszul! Azt kellene látnotok, – és mindenki másnak is, – hogy a pártosodás teljességgel alkalmatlan arra hogy a magyarság érdekeit érdemben képviselje. (A pártérdekek minden tekintetben előrébbre valók. Ez így van amióta a pártrendszer létezik….) Olyan nemzeti összefogásra, szervezetre/szerveződésre van szükség, amely felette áll minden más érdeknek.
  Balga ember, balga nép ki ezt nem látja….

  1. A létező politikai rendszert nem sikerült a „nép” erejével”, százezres tömegek nagy erővel megnyilvánuló akaratával megváltoztatni.
   Ennek, a többek által elvetett, megvetett rendszernek alapelemei a pártok. Többnyire a hazaáruló, országrontó parlamenti pártok.
   A soron következő választásokon ott tülekednek, nyomulnak a képünkbe, az újabb és újabb hazugságaikkal.
   Velük szemben, kedves Gubacs, csak ebben a formában, PÁRTKÉNT van esélye a nemzeti oldalnak a győzelemre.
   Ha az utca erejével nem, akkor csak a saját eszközeikkel lehet őket lesöpörni a közélet porondjáról. Talán még így is csak fokozatosan. (gondolj kedves Gubacs az álellenzéki fidesz bolsevikmaradvány vezérkarára, és az általuk elvakított tömegekre)
   Tehát kedves Gubacs! ne etesd az olvasókat ezzel az üres, minden realitást nélkülöző „gonoszpártok” dumával.
   A JOBBIK a mi pártunk. Tiszta, becsületes, őszinte, és Magyar. Csak általa van esélyünk.
   Aztán majd, ha győzünk, lehet vitatkozni azon, hogy kell e párt a magyarnak, avagy sem.
   Addig csak nyugi.
   Vass István

 2. Igaz, ez a fazon egyre őrültebb kijelentéséket tesz és vizionál mindenféle zsidó megszállásról.
  Ez most tényleg nem használ a választások előtt…

  1. a zsidóval nem riogat, tény ha az egyiket megfogom agyon is verem mert tőlem 5 méterre fenyegetett meg 1 tolokocsist hogy elviszünk israelbe de nem jösz vissza pusztán azért mondta a metélt mert magyaros jelek voltak a hölgy táskáján ,de ugy elfutott mint a nyul,2008 dec 1gyogyszertárban szintén cirkuszt csinált 1 kis kipás köcsike és fenyegetőzótt helyre tettem láttam 2 hónap mulva amputálták a kezét na ezt kell az ilyenekkel csinálni önvédelem- ből

 3. „…A hit és tudás mind kettő Isten adomány…
  én nem adhatok neked se hitet se tudást, csak életem tapasztalatát…
  …nem szenvedek amnéziában – emlékezetem tiszta és éles,
  mert emlékszik mindenre ami ártott és nem használt…
  …ha tudnám, hogy következik az utolsó köztársaság biztatgatnák…
  …de nem tudom ezért – csak az mondom – hallgass érzéseidre és úgy szavazzál… vagy helyesebb ha azt írom, hogy válasszál…
  …nem írom, hogy én megyek vagy nem megyek – mert akkor befolyásolnám cselekedeted…
  …inkább azt írom, hogy olvasd ÉLETEM… hogy láthassál…
  szeretettel: spartakusz…

 4. Csak annyit szeretnék kérdezni, tisztelt Jobbikosok, hogy 20 képviselő milyen eredményeket lesz képes elérni a rutinos csirkefogókkal szemben a jelenlegi rendszerben???

  1. Kedves Zsolt!
   Meglepetésedre, s talán mindannyinkéra, sokkal több jobbikos képviselő lesz a parlamentben (még mindig kisbetűvel) mintsem gondolnád.
   Én ugyan nem vagyok jobbikos, de tiszta szívvel támogatom a Jobbik Magyarországért Mozgalmat törekvéseikben, mert minden szándékuk, cselekedetük, szavuk igaz, becsületes és MAGYAR. Ennyi nekem elég.
   Ha húszan is lennének, körmökre néznének a fidesznek. Tolhatnák őket a jó irányba. Rákényszeríthetnék őket a mostani ígéreteik betartására.
   Támogathatnának mindent, ami értünk van, és felemelhetnék szavukat minden ellen ami ellenünk.
   És a szavuk onnan, a parlementből már mindenkihez elhallatszana. Mindenki megértené mi a jó, és mi a rossz. Ki az igaz Magyar és ki a hazaáruló.
   És ha a fidesz nem bizonyulna igaznak, akkor ez lesz az utolsó négy évük.
   Akkor lesz a végleges, teljes rendszerváltás, és akkor kezdődik az a bizonyos szebb jövő.
   Csak türelem, és kitartás.
   Vass István

   1. Pista bá! ezektöl a patkányoktol az is kitelik választás után ki zárják a médiát teljesen a parlamentből és semmi nem fog ki hallatszani.

  2. 20 képviselő is érhet el eredményeket, ha következetesen akadályozza az állami terrort.
   De szerintem a Jobbik ennél is többre képes.
   Vissza is kérdezhetnék:
   Hogyan akar hatalomra kerülni az MNFK?????
   És ha valamilyen csoda folytán megszerzi a hatalmat, mit kezd vele terület, pénz és fegyverek nélkül????

 5. Nekem a cím a legbeszédesebb: „Felelőtlen emberek veszélybe sodorhatják a radikális fordulatot”
  Igazat adok a kitalálójának!
  Hogy kik ezek a felelőtlen emberek? Természetesen mindazok, akik erősítve a jelenlegi rendszert a pártokrácia szekértolói…
  Megélhetési politikus bűnözők vagy azok közé vágyakozók…
  Lásd szegedi kannácska, novák emőke és morvai hisztike… és persze folytathatnám a sort…
  Nem tetszik?
  engedjétek meg, hogy politikusi szavakkal válaszoljak:
  Na és?!

  1. Ejnye!!! Illen csúnyát írni! Hát majd, 2014-ben, de legkésőbb 2018-ban majd kormányra kerül a Jobbik… Csak addig kell valahogy előteremteni a Gárda rucira 40 rugót. Meg a hiteltörlesztésre azt kis zsebpénzt, addig a T. képviselők majd sokat fognak nyilatkozni, hogy: MI mindent megpróbáltunk!!! De ennyit tudtunk elérni…bla, bla, bla. A mi munkahelyünk tuti, a fizu sem rossz, főnök nincs, vagyis a pofád befogod, irány melózni, mert az illeményemet meg kell kapjam, hogy tenni tudjak érted! Érted?!

   1. Sértődött, gyenge, reménytelen ember vagy Zsolt.
    Magadról szóltál elsőssorban. Ilyennek látod, érzed magad.
    nem érzed jól magad a bőrödben…hát változtass! Embereld meg magad!!!
    Nem mindenki olyan aljas, mint akik eddig kizsigereltek.
    Vannak igaz emberek, igaz Magyarok is.
    Keresgélj egy kicsit! Rájuk fogsz találni.
    Így nem maradhatsz, mert ez a nihil.
    Vass István

   2. Enyje, enyje kerecsen , mar itt is hazudozol Szegedi Csanadrol es arrol hogy csak nala lehet – kell megvenni a Garda egyenruhat 40 ezerert? Szerinted van meg olyan hulye a ti pszichiatriai homokozotokon kivul is aki ezt a hazugsagot beveszi? Kerdezd mar meg ugyan Freelinget – o hol vette a egyenruhajat?
    Atlatszo ez a hazugsag Zsolt – tord a fejed valami jobbon, mert ez ugyanugy hamar kideritheto hogy nem igaz – mint a mestered Vona bar mivco fenykep trukkje…

  2. Jolet!
   Már a nevednek is valami penetráns illata van.
   Te ellenség vagy Jolet.
   Minek szenvedsz itt ezen az oldalon?
   Társalogj inkább a vámosgyörgyel.
   Vagy azzal a nyomorulttal, akinek a szavait idézted.
   Te oda tartozol.
   Vass István

  3. A felelőtlenség a realitások figyelmen kívül hagyásánál kezdődik.

 6. Én ne érteném?
  Mást se csináltunk 20 éven keresztül csak az ő szekerüket toltuk… erre most kapunk új lehetőséget… új szekeret!
  nem hogy radikális nem lesz, de még csak rendszerváltozás sem…
  ha beleállsz a trágyába attól még az trágya marad… legfeljebb nyakig olyan leszel!
  és lám valami bűzlik a jobbik táján….

  1. Kiről beszélsz többes számban Jolet?
   Legfeljebb a magadfajtákról!
   Akik nyakig benne vagytok. Önként és dalolva.
   Jól éreztem az előbb ezt a furcsa bűzt.
   Vass István

  2. És te hohgyan akarod a rendszert radikálisan megváltoztatni?
   Nekimégy puszta ököllel?

 7. Nahát, adminok ébresztő!!! Legalább ti válaszoljatok… ezért vagytok, felajánlásból??? Változást, változást!! Csak semmi meg ne változzon!!!

  1. Kedves Zsolt!
   Nem hiszem, hogy Önnek kellene megmondania, mi a mi dolgunk.
   Ezt az oldalt magunk hoztuk létre, saját elhatározásunkból, s mi is működtetjük, minden támogatás nélkül.
   Majd mi eldöntjük, hogy mikor, mit teszünk.
   (Szerkesztő)

   1. Korrekt, tetszett!! 🙂
    Varga Zsoltrol azert erdemes tudni meg azt, hogy honapok ota eloskodik Psotai Irenke onjelolt zsebdiktatoron, ( Imre tartja el, sot, a regebbi honlapjan addig kunyeralt a tagktol amig vettek neki egy motort is ) , igy ertheto hogy Mr. Varga – kerecsen Zsolt probalja a kenyerado gazdajanak az erdekeit vedeni itt – meg akar ilyen ellenszelben is, mert azert azt latom, hogy itt tobbnyire nem szellemi es lelki roggyantak vannak – mint amihez o a hazai palyan ( PI virtualis dilihaza ) szokott…..

 8. Kedves Bella Úr!
  Írása nagyon igaz, és lám már itt is vannak a hozzászólásban látható hívők is.
  Mi történt fiúk? Már ide is befolytatok,hogy hirdessétek az igét-amit „Imre apátoktól” kaptatok.Már nem elég az oldala,itt is próbálkoztok? Csak fegyverkezzetek,az való nektek,és higgyetek a nagy megmondónak.Ugye nem tettszik amit írtam! Provokátornak ott elmentek,de itt semmi szükség rátok. Ti mindenkit,és mindent utáltok,csak saját magatokat-egoista módon-,és a hozzátok hasonlókat „értékelitek”.Hol van a Szuhay-Mohai,mert ő még nincs itt!!! Ha rajtatok múlna az életünk,nem sokat „tennék” rá.
  Még mindig nem jutottatok el a felismerésre, hogy csak kísérleti nyulak vagytok egy tudathasadásban(lásd szeretetimádó) szenvedő pszichológus markában? Nem érdekes,hogy aki megmondja,mit is tesz veletek a „atyátok” a megmondó ember,azt törlik az oldaláról. De annyira nem gógyis „az admin „gerry”,hogy a reagálásokat is törölje,hogy még nyoma sem maradjon,még az összes hozzászólásban sem!!!
  Ugye nem vagytok ennyire hibbantak.?
  Ti összefogtatok mindenki ellen,aki nem azt látja amit ti. Egy mindenkiért, mindenki egy ellen.Igaz? És még ti hiszitek magatokat hazafiaknak? Hát attól ti nagyon messze álltok.
  Ha megnéznénk miért is ez a gyűlölet, rájöhetnénk, hogy volt gárdistákból, vagy volt jobbikosokból, vagy, a küldött provokátorokból álltok,.és semmi többől.
  A választ meg lehet tartani magatoknak.

 9. Lehet minősíteni Posta Imrét, meg a Jobbik politikusait, de úgy gondolom egyiknek sincs értelme. Értelme a tiszta, logikus gondolkodásnak van.
  1. Helyzetelemzés: vizsgáljuk meg, milyen helyzetben vagyunk.
  2. Ebből a helyzetből mit kívánunk elérni.
  3. Ha az előző kettőt tisztán végiggondoltuk, már látjuk is melyik út a járható.

 10. Kedves Bella Árpád!
  Ha ki tetszene nyitni a kis szemecskéjét,könnyedén láthatná hogy a „frontális támadás” bizony nem mást takar,mint hogy ne próbáljatok meg ugrálni kis jobbikosok,nem ezt beszéltük meg,különben a rég beépített alvó ügynökeink dolgozni kezdenek (lásd fóti Jobbik elnök)!Aztán buktok az izgága,szép lassú építkezés helyett egyszerre mindent akaró Budaházyval együtt! Beengedünk benneteket a parlamentbe,ha betartjátok a zsidók által lefektetett játékszabályokat.
  Posta Imre nem ilyen,ez is a bajotok vele. A rendkívüli állapotot nem miatta és az MNFK miatt fogják bevezetni,hanem majd úgy intézik hogy a „radikálisok” miatt legyen. Persze csak akkor ha nem jól viselkedtek.
  A Jobbiknak meg van szabva az az x százalék,afölött nem kaphatnak szeletet a parlamenti tortából.
  Hiába is szavazna akár 50% is rájuk,az eredmény így is ennek töredéke lesz. Megoldják ezt nem kell félni.
  Ahogy megoldották 2002-ben a szerb komcsiktól kapott számítógépes programmal. De végül is akkor is mindegy lett volna mert a Likud Hungary ZRT is csak zsidócsicskás…
  Ahogy most is mindegy.
  A tucatnyi zsidóval a vezetőségben felálló Jobbiktól ne várjunk magyar érdekképviseletet!
  A híres „szakmai” programjukat pedig olvastuk!
  Mit mondjak,nem ájultunk el tőle,sőt olyan szaktekintélyek mint Csath Magdolna is kijelentette,nagyot csalódott a Jobbik „programjában”,rájött hogy a nagy szavak mögött nyeretlen kétévesek tartózkodnak.
  A bili borulni fog,látszik a sorban bebuktatott „nagy” emberen,ha pedig borul akkor itt vége a pártokráciának!
  Abban az esetben pedig meg kell védeni a hazát,és vissza kell állítani a törvényes rendet (ami már most sem működik).
  Ha pedig menni kell,mi a magyar oldalon leszünk!
  Ön hol lesz kedves Bella Árpád?

  1. Jóslás, nem érv. Megteszi a Kormányzati Jósda is.
   A Jobbiknak még nem volt alkalma bizonyítani, de okoskáink máris tudják, hogy nem képes ilyesmire.
   Csakhát, mondjuk Balczónak már volt lehetősége a MIÉP színeiben arra, hogy bemutassa, milyen az intelligens parlamenti képviselet. 20 év alatt nem is volt több ilyen csoport a Parlamentben.
   És Csurka éppen tőlük szabadult meg. Most pedig egykövet fúj a Fidesszel és Posta Imrével.

 11. Osztag
  Aztán ott vannak a civil ruhások is, ezek az „áldott őrangyalok”, akik biztonsággal megtalálhatóak bármilyen sorban, kulturális központban vagy emberi sokadalomban. Már nem annyira könnyű kiszúrni őket, mint korábban, mert a divat által 10 éve nélkülözött pulóvereiket, ingeiket, és katonásra vágott frizurájukat a copfocskáktól, a nadrágjukból kilógó színes alsógatyáig terjedő jelmezekre cserélték, mobiltelefonnal járnak, napszemüveget viselnek, trendi cipőt hordanak, de még így is üvölt róluk, hogy valahogy nem illenek a képbe, nem passzolnak igazán abba a környezetbe, amiről információt gyűjtenek. Elmennek a Filmfesztiválra, de nem láttak egy Fellini filmet sem; ott vannak a galériákban, de képtelenek megállapítani, hogy amit néznek az egy figuratív kép-e vagy absztrakt, beállnak a stage elé egy koncerten, de csak fapofával ácsingóznak a tömeg közepén. Megtanították nekik a rejtőzködést, de a művészetet kedvelő „kispolgár gyengeségei” iránt érzett megvetést nem tudták letörölni a képükről.
  De nem a kékruhás klikkektől, és nem is a rejtőzködve információt gyűjtőktől tartok a leginkább, hanem a kényszer-rendőrtől, akit mindannyian magunkban hordozunk. Attól, amelyik a félelem sípjába fújva azt parancsolja, hogy ne merjünk lépni, s aki a közömbösség bilincsét kattintja ránk, amikor kritikákkal és véleményekkel telik meg elménk. Kijárta az Öncenzúra Akadémiát és szakértően vezet minket olyan utakra, amelyeken nem várhatók nehézségek. Törvénykönyvében két rövid paragrafus áll: 1.) „Ne keveredj bajba” és 2.) „Úgysem változik semmi, bármit is teszel”. Ha egy napon azzal a vággyal ébredünk fel, hogy fejünkben menetelő csizmájának zajától megszabaduljunk, emlékeztet minket a rácsokra, a bíróságokra, a vidéki börtön hűvösére. Gumibotját nem kell bordáink közé nyomnia, mert tudja, hogyan félemlítsen meg, s ha mégis akaratoskodnánk, a „Maradj nyugton, inkább várj” mondattal mozdulatlanná bénítja testünket, fájdalmas várakozásba kötve minket.
  Semmi kétség: ez a karhatalom leghatékonyabb osztaga.
  Ágoston Dániel

 12. „Psota” Imre sajnos ezzel van megbízva!
  Megfelelő időben aktiválódó, emberi „időzített bombákat” helyeztek el a különféle pártokban, mozgalmakban, és azok körül a haza ellenségei eddig is. Így verték szét a kisgazdapártot is, ott Torgyán volt a beépített ember, valamint lásd a spiclivé vált tomcat esetét.
  http://kuruc.info/r/6/54539/
  http://kuruc.info/r/6/51961/
  Az NBH-s udvaribolond Molnár F Árpád neve mond valamit? 🙂 P. Imre ócskán hatásvadászkodik, eltúlozza a dolgokat, megír nevetséges kitalációkat hisztérikus világvége-hangnemben, pl. „izraeli tankok vannak a tescok alagsoraiban” és pont ezzel járatja le az egész cionista-témát! Pedig a veszély valós.

   1. Aha…. Es esetleg arra nem volt lelekjelenleted, hogy egy – egy arva fenykepet keszits? A 21 – ik szazadban, amikor mar minden telefonban van kamera?
    Hm?

 13. Köszönöm Évaanyunak és Vass Istvánnak, hogy engem megelőzve válaszoltak a randalíroizó, kötekedő bérenceknek.
  Lényegében mindent elmondtak, amit akartam, de külön megerősítem, igenis, előbb pártként kell nyerni, s majd akkor, ha megfelelő eszközeink vannak, dönthetünk arról, hogy megszüntetjük a pártok szerepét, de valamilyen alapon mégis össze kell fogni az egyforma, azonos erkölcsi, etikai mércét követő és azonos alapon álló embereket. Hogy ez párt lesz vagy valamilyen társadalmi szervezet, majd eldöntjük.
  Posta Imréék Kormányával kapcsolatban pedig annyi a véleményem, hogy menjenek ők oda, ahová én gondolom. Milyen alapon merik magukat kinevezni akárminek is? Majd én, a választó döntöm el, hogy ki kap és milyen pozíciót!
  Éppen ideje, hogy végre rend legyen ebben az országban, s azt a rendet mi, választók határozhassuk meg.

  1. SAJNA AZ AZ IGAZ hogy semmi nem fog változni mert az összes párt összezár a jobbikkal szemben és ök maradnak kissebségben ezáltal ,hogy mi az érdekes ebben2004-ben a közt őrezredes haverom elmondta hogy ezek a férgek abban a pillanatban ősszefognak ha valami jó elindul ,és ők vesztesei lehetnek. most 2010 irunk itt az erdmény ,

 14. Vass István úr!A Gárda ügyekben lenne ennyire határozott, bár a Bencsik által megkreált fingó oroszlános mellényke viselése még nem tesz igaz magyar emberré. Szegedi zsebeit tömve, az egyenruha árával, bár ezt vissza nem térítik a kirúgott gárdisták tömegének, de a turkálók lassan nem veszik át a gárda formaruhát. Ha pedig több képviselője lesz mint 20 akkor nyilvánosan megkövetem, az alábbi kaliber nem ér ám!
  http://www.gondola.hu/cikkek/70050
  Kíváncsian várom a Pőszék, Losonczyk tényfeltárásait… Tudja az utóbbi úriember, 100 milliócskás befektetésből pottyant ki, értem én, hogy valahova szaladni kell, ahol érvényesíteni véli a tárcája érdekeit. Egyébként pedig, emlékeim szerint Posta Imre tavaly nyáron megpróbálta megszervezni a nemzeti egységet, értem ez alatt a Jobbik és a MSZ egy asztalhoz ültetésével, csak a Jobbik nem jelent meg… Név szerint Vona Gábor.
  Igen sértődött vagyok, mert ismét kicsinyes érdekeknek szolgáltaja ki a nemzet ügyét, egy két nyeretlen kétéves…
  Igaz Vona (akkoriban még Zazrivecz) 1998-ban alapította meg a Jobbik elődjét, de mint az MSZP-ne az MSZMP nem jogelődje a mostani Jobbiknak az akkori. Hát persze már a vezető(?) neve sem ugyanaz… Kellemes szellemi maszturbálást, a parlamenti 10%-hoz

  1. Aki csupán „fingó oroszlánokat” lát a Gárdában, annak megfelel bármelyik botcsinálta kormányzó is.
   De az ilyen ember véleménye mitől lenne nemzeti ügy?

 15. Miért kell félteni a „radikális” változást egy „őrült” blogírótól? Talán mert a hitgyülisekkel, szerencsejátékosokkal és kaszinósokkal jobb lesz, és felelőtlenek, akik ezt nem értik?
  A végén majd megírhatja Imre, hogy megint neki volt igaza. Attól persze, hogy igaza volt, még nem lesz jobb, mert zajlik az, ami a nyírkai jóslatban is benne van: „…a tevék magyar hajcsárai manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását.”

 16. Kedves Cakó úr
  Pontosan a választások az út a lejtőn lefele amiről beszél.
  Vagy talán úgy érzi hogy az ön szavazata egyenlő egy húsz éve az árokban részegen fetrengő segélyből élő cigányéval?
  Vagy azzal a vérbíróéval aki halálos ítélettel sulytotta az ötven hatos pesti srácokat.
  Magának magyarázzam meg hogy a betelepítések és a cigány demográfiai helyzet miatt ma hazánkban a demokrácia a zsidók és cigányok uralmát jelenti a magyar felett?
  Látta a Jelencki filmjét ? Persze biztos milyen államadóság, és mit mond a Vona majd újra tárgyaljuk, és hogy, mikor már most készíti elő a Soros György a támadást a forint ellen ha magukat ki nem ütik
  a parlamentből a terrorizmus gyanújával. Ugyanis ha nem vette volna észre maguk Jobbi kosok mátol teroristák.
  Nem jött még rá az elmúlt hatvan évben hogy a zsidó kommunisták előbb mindig a sajtóban indítanak támadást aztán lecsapnak. Kíváncsi leszek hogy milyen arcot fognak vágni.
  Egy baj van magukkal nem hajlandóak belátni hogy kicsit erősebb fokozatú ellenállásra van szűkség mint a parlamentarizmus.
  Ja és igen maga nem választó hanem egy gyáva majom mert most olyan emberekre van szükség akik habozás nélkül adják az életüket a hazáért az első hívó szóra.
  És maga is menjen oda ahova én gondolom: a pokolba.

  1. Kedves „Janó”!
   Csak megjegyzem, ha nekem ír valamit, lesz szíves a nevemet pontosan írni, mert azt én (önnel ellentétben) teljesen vállalom.
   Megértem indulatait, csak azt nem, hogy miért nem tört ez ki már akkor, amikor napvilágra került az őszödi beszéd, vagy akkor, amikor 2006 októberében sorra lőtték, ütötték, verték az embereket, de akár néhány hónappal ezelőtt is, hiszen annyi disznóság történt már,…
   Abban igaza van, hogy ha hamarosan nem teszünk valamit, az ország elcigányosodik, s az ingyenélő herék országa leszünk. Én már sok évvel ezelőtt megírtam, hogy a bajok halogatása a helyzet elmérgesedésével fog járni, s véres „műtét” nélkül nem lesz gyógyulás.
   Csupán azt nem értem, honnan vették egyesek a bátorságot, hogy magukat a nép vezetőinek kiáltsák ki? Miért éppen ők lennének alkalmasak a jobbításra, a vezetésre? Nos erre kell (egyelőre jobb híján) a választás.
   Nem gondolom, hogy Önnek kellene felhomályosítania, mi is történik körülöttem, hiszen ezeket írásaimban már évekkel ezelőtt elmondtam, s igyekszem környezetemet, olvasóimat meggyőzni, hogy ébredjenek fel végre.
   Ami az önfeláldozást illeti, nemes dolog a hősi halott címre törekvés, de azért nem árt, ha a nemzetért cselekvők nem mindnyájan halnak meg. Jó lenne, ha maradna néhány élő és értékes ember.
   A minősítgetéseit pedig tartsa meg magának, hiszen én nem önnek írtam, hogy hova menjen. Kíváncsi lennék én arra, hogy kettőnk közül ki a gyáva? Mert azt, hogy ki a majom, már tudom. Aki eszetlenül nekitámad jószándékú társainak.
   Felebarátsággal: Czakó István

 17. Kedves Czakó István Úr!
  „jano” aki önt „megszóllitotta, ugyanabból a körből futott ide,akiket én leirtam.Felesleges időt pazarolni rá,mert nem éri meg!
  „Ne akarj szellemi párbajt vivni olyannal,aki………..,de ezt Ön már tudja.
  Jó egészséget kivánok üdvölettel:D.Éva

 18. Kedves Testvérek !
  ” Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten,
  hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét ”
  ( Pál 2. levele Timóteushoz 1.7 )
  ” Ha az igazak jutnak hatalomra, örül a nép,
  de ha a bűnösök uralkodnak nyög a nép ”
  ( Példabeszédek Könyve 29.2 )
  Olvassátok, higgyétek és cselekedjétek meg !
  HA ISTEN VELÜNK, KI LEHET ELLENÜNK ?

 19. Posta Imrének, meg ilyen Vukics-féle magyarokszövetségesének, és egyéb szemét NBH- s szaralaknak már rég ki kellett volna verni néhányszor a protkóját, és nem pedig egyes tanyasi, meg panelkerületi Jobbik-szervezetek egyes 70-es IQ-s tagjainak meghívogatni, meg lovat adni alájuk.
  Rohadt állat provokátorok, és még nem is titkolják, hogy milyen szervezetektől jöttek (a nagy HŐsök!), és vannak akik bedőlnek nekik….

  1. nos az imrével kevés a probléma a Vukics patkány na azzal van mert a Bíró Andrisnak küldtek valamit a kurultáj után összefogás címszó alatt de a vukics el lopta és paraszt vakitást csinált. ebböl gyemantnyil.mindenkilapja.hu ebböl lett az MSZ húzza is a belit a vukics URUK kapitány elöl mert az a szart is ki veri belőle az tuti!!:)

 20. Kedves Évaanyu!
  Méltatlan a hozzáállása!
  Én rendszeresen olvasom a lehető legtöbb radikális oldalt. Köztük, természetesen, a Posta Imre oldalát is. Meg a Pajzszsövetséget is. De, még sohase szóltam hozzá, sem ott sem másutt. Nem vitatkoztam, nem cseréltem véleményt.
  Olvasok, tájékozódom, látom amit mindenki láthat és annak alapján döntöm el hogy szerintem mi a helyes út és azt mondtam el itt néhány szóban.
  Nos akkor, én személy szerint, miért is lennék bérenc? S kinek a bérence?
  (Most meg, nyilván olyasmit mond majd, hogy tapasztalatlan, vagy esetleg gondolkodni nem tudó, stb.
  Nos Kedves Évaanyu! Én éltem már akkor, amikor Ön valószinüleg még nem. Olyasmit is megtapasztaltam, amit Ön feltehetően nem. Megértettem, hogy a pártok soha még, nem képviselték a választókat, csak a programjuk a fontos. A választások után, a választók, a nép le van „tojva”.
  S Kedves Évaanyu, a tapasztalatom szerint teljesen mindegy az hogy melyik pártról van szó, vagy hogy az illető párt minek nevezi magát, mivé fényezi magát.
  Én nem hiszem hogy a Jobbik különb lesz ha bekerül a Parlamentbe. Ön és valamennyien akik bennük bíznak most, igennagy valószinüséggel óriásit fognak csalódni majd.
  Nézze csak meg bárakármelyik kapitalista országot, mi történik a választások után….? Pontosan ugyanaz történik nálunk is.
  A pártok, Kedves Évaanyu, csak arra valók, hogy a népet megosszák. Semmi egyébre. „Oszd meg és uralkodj” – szól a mondás, s ez bizony pontosan így van. A nép akarata a pártokráciában nem érvényesül! Soha!
  Én, Kedves évaanyu, a Pajzszsövetség, dr. Halász József által képviselt értékrendet tartom helyénvalónak. S természetesen, tisztelem Posta Imrét is, aki jó kapcsolatot ápol a Pajzsszövetséggel és még több hasonló szervezettel.
  Dr. Halász József, igyekezett felvenni a kapcsolatot a Jobbikkal, Vona Gáborral. Nem méltatták válaszra sem. (A honlapjukról tudom.) A Jobbik el van foglalva a Parlamentbe kerüléssel és sajnos nagyon úgy fest, hogy azonkívül senki és semmi más sem érdekli. (Ez az én véleményem. Bárkié, az Öné is eltérhet ettől, a lelke rajta….)
  Ahhoz pedig, hogy ezeket valaki meglássa, nem az kelletik hogy elolvassa, meghallgassa mit mond „A Párt”, vagy annak prominensei, hanem az, hogy képes legyen dolgokat (meg)látni, mélyebbre látni, tudjon olvasni a sorok között és megértse a mindenkori történések okát, a miérteket. Ezek hiányában Kedves Évaanyu, a többség olyan félrevezetett lesz mint Ön. – Miközben persze azt hiszi Ön, hogy Ön látja jól a dolgokat….
  Tehát, Kedves Évaanyu, én nem vagyok bérenc. S bár koros ember vagyok, de a meglátásaim, a gondolataim pontosak. Az értékrendem az Önétől teljességgel eltér, – Ön a (szerintem) értelmetlent képviseli és ráadásul butaságokat mond. Gondolkodni pedig szabad. Önnek is….!

  1. A szocik, és szövetségeseik minden szavazójukat mozgósítani fogják. Aki most nem szavaz a Jobbikra, az a jelenlegi rossz rendszer fennmaradására szavaz!

 21. Légy csendes de tartsd zárazon a puskaport. A jobbik már megnyerte a csatát.AZÉRT kell várni ,hogy az ellenfelek erre mit lépnek.HA A MAGYAROK ISTENE VELÜNK KI LEHET ELLENÜNK.

 22. Tökéletesen egyetértek a cikkíró, Bella Árpád logikus következtetésével: az egész játék (ami sajnos, nem játék!) arra megy ki, hogy puccsveszélyre való hivatkozással az agonizáló maszopos banda megakadályozhassa, hogy a Jobbik rendszerváltást hajthasson végre – 20 évvel az elsinkófált, elhazudott, elcsalt, elprivatizált „rendszArváltás” után!!
  Hál’Istennek, itt most értelmes magyarok is megszólaltak. Posta (van ilyen magyar név egyáltalán?? – Vasútállomás vagy Kórház vezetéknév sincs!) az MSZP-Fidesz egygyökerű de facto koalíciójának – Rotschild A és Rotschild B csapat – hatalomátmentését hivatott elősegíteni – állítólag fantasztikus pszichológusi kvalitásaival. Küldetéses ember, s nem oly nehéz rájönni, kik, s honnan küldték! Csak hát degenerált őkelme mint mint a pszichók többsége.
  Mindenki szíves figyelmébe ajánlom a következő megfontolásokat:
  1. Az egykori Mszmp és utódpártja a jól bevált KGB-s módszerek szerint mindig beépítette a saját embereit a nemzeti mozgalmakba és pártokba. Így volt ez nemcsak a 45 utáni koalíciós időszakban (kripto-kommunisták beépítése a koalíciós pártokba), hanem az MDF megalakulásakor is, majd a Fideszbe, végül 2006-ban a Kossuth téren. (Ott 2006 végére kiderült, kik az ügynökök, s a kevés megmaradt tisztességes vezető megalakította az NKT-t – a Nemzeti Koordinációs Testületet -, ahová nem engedték be gyanús vagy kompromittálódott alakokat. Ezért az utódpárti maszopos-kágébés agytrösztnek új mozgalmakat kellett kitalálnia.)
  2. Egészen biztos, hogy most is voltak-vannak beépített emberek, akik – mint a Kossuth téren is – már a legelején vezető pozíciókba igyekeztek kerülni új, magukat nemzetinek nevező mozgalmakban. Ezek az „új emberek” hosszú ideig ún. „alvó ügynökök” voltak.
  3. Ha az előző feltételezés helyes, akkor az „alvó ügynökök” számára a választások előtt érkezett el az „ébresztés” ideje. (Vukics és Posta századosok már „felébredtek”! Ki jön még? – Ez a fagyos tavaszelő most nem az „ébredő magyarok”, hanem az ébredő ügynökök évadja.)
  – Psota ráadásul várható orosz – putyini – segítséggel eteti alacsony IQ-jú fan-klubját! Belegondoltak-e az általa megtévesztettek abba, hogy Oroszországnak kardinális érdeke a közép-európai térség destabilizálása, s ehhez jelenleg a „leggyengébb láncszem”, Magyarország a legkitűnőbb terep. De Oroszország ezt nem önzetlenül, vagy éppen a magyar nemzeti érdekek segítése végett; mondjuk, Nagy-Magyarország történelmi határainak helyreállítása érdekében teszi, hanem kizárólag a pánszláv érdekek (tót, rác, OROSZ) előmozdításáért, s ezáltal saját hatalmi szférájának újbóli kiterjesztéséért. Vagyis a közép-európai orosz szupremácia helyreállítása végett.
  Psota degenerált hívei – ugyan nem fogják fel, de – muszkavezetőnek szegődtek Csonka-Magyarország további megcsonkításához! Ennek minden tisztességes magyar szótárában HAZAÁRULÁS a neve!
  Amúgy miért nem láttuk-hallottuk ezt a „kitűnő” Postát a Kossuth téren 2006-ban?? Amikor helyzet volt??!!
  Aki hazánk javát akarja, az ma nem tehet mást mint hogy a JOBBIKOT igyekszik szavazatával KORMÁNYZATI POZÍCIÓBA juttatni. Utána pedig az egész nemzeti oldal erejével számon kell kérni rajta választási programja teljesítését.
  Jobb magyar jövőt kívánok mindnyájunknak! Nem lesz könnyű, de mikor volt az?
  Csak legyünk észnél és ne higgyünk a hamis, ál-magyar prófétáknak! S főként ne maszopos-kágébés tükkökkel operáló fizetett muszkavezetőknek!
  Istennel a Hazáért és a Szabadságért!

 23. Kedves Gubacs!
  Felelet Vona Gábortól Dr. Halász Józsefnek:
  „Kedves József!
  Megkaptam leveledet.
  A mi alapállásunk egyértelmű a Szent Korona felé. Programszinten vállaltuk. Országosan szervezett párt 1945 óta nem tett ilyet.
  A Te személyedet nagyon tiszteljük, munkásságodat nagyra tartjuk, de annyi sok konfliktusod volt és van különféle tisztességes szervezetekkel és személyekkel, amelyet mi nem akarunk vállalni. Kérünk, hogy előbb rendezd viszonyodat a többi szervezettel, mielőtt a Magad számára kündü szerepet jelölsz meg. Mi, jobbikosok tesszük a dolgunkat, és nem pozíciókat osztogatunk egymásnak, hanem munkát.
  Ha munkát vállalnál még a tengernyi teendőd mellett, szívesen látunk, de pozíciók kiosztásában nem vagyunk partnerek. Azt inkább a nép és a nemzet döntse el, és ne öt-hat – egyébként nagyszerű és igaz – ember.
  Szebb jövőt!
  Vona Gábor”
  A Horthy korszakban a „pártokrácia” jól működött.
  Ön nem hiszi, hogy a Jobbik… Mi meg hisszük!
  Kedves Varga Zsolt!
  Ön nem csak keserű, hanem valószínűleg irigy is. Öreg ember vagyok és sokat láttam. Nézzen a lelke mélyére.
  Inkább örülni kéne a Jobbik tehetséges és tiszta fiataljainak.
  Posta Imre egy pszichopata. Megbízói bábként mozgatják.
  A Fidesz 2/3os győzelme a tét.
  Hogyan lehet egyetlen szavát is elhinni egy olyan embernek, akivel kapcsolatban az alábbiak egyáltalán felmerülhetnek:
  http://tmrsz.blogspot.com/2009/05/beta-sugarzo-csernobili-fenyoronkok.html
  http://tmrsz.blogspot.com/2009/05/tolvaj-mentesito-szazadparancsnok.html

 24. Ez a Posta egy senkiházi ügynök lázító. Párszor már meggyűlt vele a bajom.
  Mindig hangoztatta, hogy nem lesz választás tavasszal, mert a kormány közbelép. Erre pont ő akarja kiprovokálni, hogy ne legyen ezekkel a lépésekkel. Tessék! A kormány tette? Igen! Rajta keresztül!
  Hála az égnek senki de senki nem veszi komolyan! Molnár F. Árpád csak kis napközis elme roggyant, Imre viszont bérenc…

 25. Nagy az Isten állatkertje…! Te, Kossuth téri, jó nagy vagy benne! Akkora baromságokat hordtál itt össze, hogy az már mindenen túl megy. Te, nem látod a fától az erdőt !? S amint olvasgatok itt, hát nem is vagy egyedül!

  1. Antal Gábor!
   Cizellált humoránál és gazdag érvkészleténél csak csillogó intelligenciája lenyűgözőbb. Netán Maga is tagja a postás kormánynak? Ha nem, feltétlenül jelentkezzen! Ilyen széles látókörű stratégiai gondolkodóra mint Maga bizonyára nagy szükségük van.
   Készséggel elismerem nem vagyunk egy szellemi súlycsoportban! Több magvas hozzászólására már nem fogok reagálni, amiért előre is elnézését kérem.

   1. 🙂
    En kommunikacios miniszteri tanacsosnak javasolnam az MFNK ( Menora Faragok Nemzeti Kozossege ), be, mert olyan szepen es cizellaltan fogalmaz A kedves Antal Gabor ur!
    ( Na jo, legalabb a neve magyar, nem ugy mint a gazdasagi fo – hajjakendnek aki Fiser Tivadar…..miert erzek en itt maceszgomboc leves illatot?.. )

 26. Másik Kossuth téri volnék, ezért merek szólni.
  Maradva a jelenben, táplálkozva az átélt múltból, szerényen kérdezném, népharag vagy konspiráció ostromolta a tv-székházat? Mert akkor hittem, hogy ott kell lennem, hisz nyugati típusú demokráciában ilyen nincs, így én volnék a népharag. A konspiráció meg a mai mindig zajlik.
  Azóta eltelt 1.263 nap, azaz ezerkétszázhatvanhárom nap, és mi történt? A 15%-os EP-választáson kívül semmi. Szavazatom adtam a 429.000-hez, azaz négyszázhuszonkilencezerhez. Hiába lett demokratikusan igazolt tömeg a Párt mögött, előrelépés helyett visszahúzódást tapasztaltam.
  Ha már alvó ügynöközünk, ki lehet az? Ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet? Ki engedte premierplánban órákig „ostromolni” a tv-székházat? Ki szervezte október 23-át? Ki akart áldozatokat? Kinek az érdeke volt?
  Ki tűnt fel üstökösként 2006-ban, aki két férjjel is rendelkezik, mára pedig köztársaságielnök-jelölt? Csak nem az őszödi beszéd utáni zavargások, és az azóta folytatódó bűnszervezetben elkövetett jogsértések csináltak mérhető pártot a Jobbikból? Amivel nem tudsz mit kezdeni, állj az élére?
  Hallgassa meg a mostanában szintén pártválasztó Drábikot arról, kik kezében vannak az oroszok. Netán elhiszi, hogy csak Magyarországon maradtak alvó ügynökök, Oroszországot pedig elhagyták a lenini cionisták, kik kommunizmus álcája mögé bújva irtották a népet, legfőképp az értelmiséget?
  Senkinél nincs „a bölcsek köve”. Valakire kígyót-békát kiáltani, aki ráadásul az „értelmiség” szerint „őrült”, ha másra nem is jó, mindenképpen jelzésértékű. Közvélemény-kutatónak sem kell lenni, hogy észrevegyük a hozzászólások számából, fontosabb ez a kérdés, mint sok egyéb, ami megjelenik akár ezen az oldalon, akár máshol. Most akkor tud valamit a Nemzet Postása, vagy ő a legtutibb zavarkeltő a „jobbat akaró” oldalon???
  Gondolkozni mindenkinek lehetősége van. Hogy él-e vele, az magánügy…

 27. Nem kivántam hozzászólni,de mégis kénytelen vagyok. Nagyon jó magyar közmondásaink vannak többek között:”hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát”
  Hogy miért is irom,nos itt a hozzászólásoknál megszóllittatam „gubacs” által.Mivel nem értettem,miért engem szóllitott meg hiszen nem én irtam a publicisztikát,amiért ilyen vehemenciával támadott, de kiderült : Ugyanis „gubacs” azaz Gubacs Krisztián nem más,mint Posta Imre „admin”-ja azaz „gerry”.,aki nem arra válaszolt,amit én irtam,hanem előadta,hogy én és a hozzám hasonlóan gondolkodok milyen tudatlanok vagyunk nem értünk semmit, és majd bizony nagyot fogunk csalódni stb……..
  Ezért ért a támadás,amire nem akartam reagálni,de mivel Dohán Mihály cikkét (szintén a NIF oldaláról) feltette a Posta Imre oldalra „Csak nehogy baj legyen” cimszavú Imre által irt gondolatatokhoz a hozzászólók közé 10.18-kor. Igy jöttem rá ki is ő valójában nos ő gerry,azaz én mindent tudok és értek,ti meg hülyék vagytok ember.
  Mindenesetre szégyelheti magát,amiért egy többgyermek, tiszteletreméltó idős úriembert szabályosan „lehülyézett” Dohán Mihály személyben.
  Ezért ne csodálkozzon senki, a támadó hozzászólásokhoz, a „méltatlan hozzáállásról”-ahogy irta.

 28. Vass István úr, ez ugye Ön:
  http://kuruc.info/r/32/17506/
  csak annyit szeretnék az éleslátásához fűzni, ha már akkoriban sem ismerte fel maga körül az ellenségeit, akkor most mitől ismerné fel(hisz akkoriban sem volt már 20 éves suhanc…). A zárójeles névsorra gondolok a cikkben: „Az SZDSZ alapító tagja, első ügyvivői testületének tagja. (Göncz Árpád, Iványi Gábor, Kőszegh Ferenc, Magyar Bálint, Mécs Imre, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szentiványi István, Vass István.)”

 29. Gandalf, sem irigy nem vagyok sem pedig ál-naiv, fiatal sem túlzottan… a „tiszta”, „tehetséges” fiatalok: mintha 1990-be repültünk volna vissza az időben, de inkább korábbra, a daliás KISZ-es időkbe!!!
  Továbbra is fenntartom a kérdésemet, mert érdemi választ nem kaptam: Mit lesz képes tenni a Jobbik 20 képviselője a jelenlegi rendszeren belül??? Ne felejtsük már el, hogy 1998-től számitható a Jobbik létezése, a MIÉP szárnyai alatt nevelkedett „tiszta”, „tehetséges” fiatalok.
  Jó olvasgatást:
  2007.10.20. Felhívjuk Kedves Olvasóink figyelmét, hogy a lejjebb olvasható „pársoros” gondolat az [url=http://origo.blogter.hu/cikk/20071019-median-a-kozvelemeny-tamogatja-gyurcsany-ferenc-pontjait]Origo Hozzászólás[/url] rovatában olvasható és meglehet?sen sok trágár kifejezést tartalmaz. Ugyanakkor úgy érezzük, hogy nagyon sok valóságalapja van, és valahogy éppen szalonképtelen stílusa miatt talán jellemezheti is azokat, akik nevében képletesen íródott. Természetesen mindenki dön 2007.10.20. Felhívjuk Kedves Olvasóink figyelmét, hogy a lejjebb olvasható „pársoros” gondolat az [url=http://origo.blogter.hu/cikk/20071019-median-a-kozvelemeny-tamogatja-gyurcsany-ferenc-pontjait]Origo Hozzászólás[/url] rovatában olvasható és meglehet?sen sok trágár kifejezést tartalmaz. Ugyanakkor úgy érezzük, hogy nagyon sok valóságalapja van, és valahogy éppen szalonképtelen stílusa miatt talán jellemezheti is azokat, akik nevében képletesen íródott. Természetesen mindenki döntse el maga, hogy mennyire érzi ezt valóságosnak! Ime az ominózus hozzászólás, szigorúan 18 éven felülieknek: T. Köcsög magyar választópolgár! Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival! Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem. És akkó’ mi van? Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár! Pofád lapos! Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem. Azé? bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit. Azé? bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, – mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd – akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra. Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass? Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már id?közi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz! Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem? Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül bel?lem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T! Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend el?tt. A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függ?legesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. ?A törvény szerz?dés, gazdagok és szegények között.? ? azt hitted vicc, mi? Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád m?köd?képessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyel?re nincs veszélyben. Zsé van, f?nök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele! Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há? nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni t?led a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. – Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. – Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd’ négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet. Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke? Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képvisel?nek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye? Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár! Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög! Európa/Budapest, 2007 Tisztelettel: Politikai Elit

 30. Gandalf, on 2010/03/03 at 22:38
  Gandalf te szerencsétlen, olyan linkeket adtál ami valótlanságot takar! Nem zavar ez téged? Ja, vagy nem néztél utána….? S gondolod hogy ez felment téged? Én azt látom hogy itt van a hüjék gyülekezete…

  1. Kedves Anti Gandalf!
   Jó Önnek, hogy tudja, hogy a belinkelt anyag hamis.
   Gondolom nem várja el, hogy ezt el is higgyem Önnek?
   Posta Imre tevékenysége és személyisége igen zavaros.
   Arról sokat hallottunk, hogy miért hagyta el az Őrezredet, de arról nem, hogy miért töltött el kb. 17 évet különböző fegyveres testületeknél.
   A gondom az, hogy egyáltalán felmerültek ezek a vádak egy olyan emberrel szemben, aki közéleti befolyást kíván gyakorolni.
   Egyébként köszönöm kedves minősítését.
   Arra kérem többet ne szólítson meg, ha lehet!

 31. Én meg azt gondolom, hogy ezen az oldalon nagyon érződik az utóbbi évek kormányainak az oktatásra gyakorolt hatása.
  Az itt irogatóknak nagyon ajánlott lenne visszaülni az iskolapadba és ezúttal megkövetelni hogy úgy oktassanak, hogy az iskolából kikerülve ne legye gond a dolgok értelmezése, mögöttes célok érdekek meglátása. Ugyanis, ezeknek a képességeknek a birtokában nagy ívben tenne mindenki a pártokra, a félrevezető választáskori igérgetéseikre és azután a helyes út meglelése se okozna gondot.
  Csakis az iskola ill oktatás hiányosságai lehet oka annak hogy akár itt olvasgatva akár másutt, az látszik, hogy sok-sok buta ember képtelen mélyebbre látni, s megérteni azt, hogy amióta pártok léteznek, a közjó háttérbe szorult a pártérdekekkel szemben.
  S még valami: én nem mondom hogy ez-vagy-az az ember, szervezet mondja a frankót. És senki bérence se vagyok. (Olvasgattam feljebb is…)
  Csak egy Gondolkodó, aki képes erre a bravúrra…

  1. Ez nem „bravúr”, hanem előre eltervezett aljas lejáratókampány. Most már nem „antifákkal”, hanem NBH-s álradikálisokkal támadnak neki a Jobbiknak.
   Két vasárnapi séta, és két ikszelés – aki nem buta, az látja, a jelen parlamenti társaságoktól már semmi jót nem várhat!

  2. Kedves Gondolkodó!
   Amit az oktatásról írt azzal csak egyet tudok érteni.
   A helyes út meglelése már nehezebb kérdés.
   Nemcsak az iskolákban folyik az agymosás. Kiterjed a tudomány, a kultúra és a média területére is.
   A módszerváltásra a hálózatok készültek. Már a gondolkodás területén is működik a „tesco” szindróma. Előadók, újságírók tönkelege gyártja a „tesco gazgaságos goldolkodási kliséket”.
   Egy ilyet mutatnék Önnek, ha megengedi:
   „Ugyanis, ezeknek a képességeknek a birtokában nagy ívben tenne mindenki a pártokra, a félrevezető választáskori igérgetéseikre és azután a helyes út meglelése se okozna gondot.”
   A fenti gondolat bálvány célja, hogy kiábrándítsa az embereket a közösségi dolgokkal való foglalkozásból.
   Általában az alacsony szinten szocializálódott, valamint a túlképzett rétegekben hatásos.

 32. Meg lehet semmisíteni ugyan a pártokat, de avval a közjó még nem varázsolódik elő.
  Egy diktátor annál inkább.
  Evvel még nem lettem a pártokban bízó ember, de a rendszer hibáit nem szűkíteném le értelmes emberek helyében a pártokra. A rendszer maga épült kimondotan korlátlan hatalommal rendelkező csoportokra. Teljesen mindegy, hogy lobbynak, vagy éppen pártnak nevezik-e a közvetítő közeget.
  Imre is csak egy lobbysta. Már azt sem lehet tudni, kinek lobbyzik igazán.

 33. Gondolkodó, remek a meglátás!! Kérhetem, hogy a Jobbik vezérkaránál is feszegesse ezt a témát!!??
  Gandalf, szép példája a csúsztatásnak amit ír: „Arról sokat hallottunk, hogy miért hagyta el az Őrezredet, de arról nem, hogy miért töltött el kb. 17 évet különböző fegyveres testületeknél.” Csak a pontosság kedvéért, 10 honvédség, 7 év őrezred. Nem baj, ha ezt nem minősítem „állás-szédelgésnek”? Csak megfordítom a kérdést, a jobbik „vezetősége” eltöltött már bárhol is egyhuzamban, munkában(!) 10 évet??? Vajon miért nem??? Morvai nem ér, mert nem Jobbik tag…

 34. olvastátok??: http://kuruc.info/r/52/56216/
  egy vérbeli politikus, Istenem, de szép volt. A hatása pedig… felmérhetetlen!!! Komolyan mondom, már csak szeptemberig kell várni és hallhatjuk is az első parlamenti beszédet Vonától. Na most aztán megnyugodtam, a kérdéseket felteszik, a valászokat meg nem fogják zsebre tenni… De az illetményt se fogják elutasítani. Ez kell!!! Hajrá!! Szebb jövőt!! Majd valamikor egyszer csak a távoli jövőben!!!

 35. Kedves Varga kerecsen Zsolt!
  Mondja, mire válaszolgat Ön? Úgy szidja a Jobbikot és a Gárdát, mint egy papagáj.
  A fórum a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányával és annak programjával illetve tevékenységével foglalkozik.
  Ne térjünk el már ennyire. Nem a Jobbik a téma, de tehet javaslatot a szerkesztőknek, ha akar.

  1. És Ön Gandalf??? Szóljon már egy értelmes szót az MFNK programjához!!

   1. Mind a 6 ponthoz????
    Az egyáltalában nem program, csupán csak egy kivánság-, vagy méginkább egy igéretlista.
    Program majd akkor lesz, ha a miképpen, mimódon, hogyan kérdésekre is választ kapunk benne.
    Vagy legalábbis sejtetni engedi ezekre a kérdőszavakra a választ.

   2. Kedves Zsolt!
    Elnézést a „kerecsen” megjelölést itt az egyik hozzászólásban olvastam.
    Szép nevet választott magának egy másik fórumon!
    Utólagos engedelmével felvetésére a „Lendvai miért nem a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya ellen fröcsög?” topikban válaszolok.
    A Jobbik képviselőinek száma kérdésére már válaszoltak itt, nem kívánok ismétlésekbe bocsátkozni.

 36. Attól tartok, a Postai Imre klubbal valami egész másról van szó, mint amiről beszélnek.
  Hogy a rendszer megbukott, arra nem Posta imre jött rá, hanem maguk a rendszer üzemeltetői is tisztában vannak vele már jóideje. (Hacsak nem maguk idézték elő szándékosan saját bukásukat!).
  Miért?
  Hogy Főnix madárként újraéledve, még egy mostaninál is rémesebb rendszer korlátlan urai lehessenek.
  Szándékosan előidéznek egy csomó félelmetes jelenséget, az éhezéstől kezdve, a munkanélküliségen át egészen a véres háborúkig, energia- és ivóvízhiányig. Az óriási ellátóhálózat uk bármikori, azonnali kiüresítésére utal, hogy többnyire már csak bérlik az épületeket..
  És, amikor a kétségbeesés tetőfokára hág, akkor a nemzetközi hadsereg árnyékában, valójában SAJÁT embereik jelenek meg mentőangyalként, akik a „lám, mi előre megmondzuk és felkészültünk !”-jelszóval inni adnak a szomjazóknak, kenyeret az éhezőknek, vagyis valami minimális életesélyt a haláraítélteknek.
  Mi történik ezután?
  Hálából a tömeg MINDENT, BÁRMIT elfogad tőlük, még a demokrácia felszámolását is. Kezükbe adja a „kormányzói” teljhatalmat és evvel örökre kiszolgáltatja magát a tűzből kilépett, rettenetes Főnixmadárnak.
  Nem véletlen támadják a „kormány”-jelöltek a nemzeti oldalt és kímélik a nemzetközi pártszövetségeseiket.
  Rossz sejtéseim vannak. A Posta blog és hozzászólói naponta erősítik meg balsejtelmeimet.
  Bár tévednék!

  1. Igaza van, Kedves Erzsébet!
   A rossz sejtéseihez:
   Posta mint beépített ultra-nemzeti feltehetően azzal a feladattal érkezett a nemzeti oldalra (ahol 2006-ban még azt sem tudtuk róla, hogy létezik), hogy polgárháborús helyzetet idézzen elő még a VÁLASZTÁSOK ELŐTT (ezért olyan biztos benne, hogy NEM LESZNEK választások!), s ezzel ürügyet szolgáltasson a bukott hatalomnak arra, hogy kihirdethesse a szükségállapotot, s meghatározatlan időre – örökre – elhalassza a választásokat, s ezzel kiiktassa a politikai színtérről az egyetlen elszámoltatást, rendszerváltást hirdető pártot, a Jobbikot. Ekkor jön majd az élelmiszer-, víz- és energiahiány, a ránk szabadított cigány-bűnözés, míg majd idegen kommandósok élén megérkezik az új Helytartó (ld. még Antikrisztus!), aki gyorsan „megoldja” a problémákat (lesz neki miből!), s a nyakunkra ül – hite szerint – végképp.
   Adja a Magyarok Istene, hogy tévedjek! Sokakkal ellentétben, én nem érzem a zsebemben lapulni a bölcsek kövét, de emlékszem egy hasonló helyzetre 2006 októberéből, amikor a Tér egyik „Főszervezője” – a „nagyon radikális nemzeti” Takács András, – Van, aki e nevet nem ismeri? – kb. két héttel okt. 23-a előtt azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy „ha kell, hadászati eszközökkel is megvédjük a Teret!” (Utána lehet nézni.) S mit tesz Isten, hát nem pont 22-ről 23-ra virradó éjjel jutott eszébe a rendőrségnek, hogy ellenőrizze Takács állításának valóságtartalmát? S ha már kiürítették a teret, – bár nemhogy hadászati eszközöket, de más fegyvert sem találtak – nem engedték vissza a tüntetőket a térre. A második felvonásban pedig a jogosan felháborodott Kossuth téri tüntetőket beépített NBH-s ügynökök segítségével („Debil” és „Gyík” – riport is készült velük valamelyik TV-csatornán) „ráhúzták” a Fideszes nagygyűlés résztvevőire. S akkor beindult a vörös terror; lovasroham, az emberek kardlapozása, megalázása, összerugdosása, megcsonkítása stb. Ezzel sikerült a szó szoros értelmében bele verni a fejekbe, hogy a polgári tiltakozó akcióknak nem lehet eredményük a poszt-kommunista, globalista Gyurcsány-land-ben! Ez volt a LECKE a misera plebs számára.
   Ezután azok számára, akik még a bukott rezsim leváltásában reménykednek, nem maradt más mint a parlamentáris út. A következő „lecke”, amit majd – nem sokára – bele akarnak verni makacs szittya fejünkbe az, hogy ez az út sem járható! S hogy csókoljuk meg a gumibotot (viperát stb.) tartó kezet, ha egy száraz kenyérdarabot dob éhező gyermekeinknek. – Posta csak epizódszereplő ebben a gyalázatos forgatókönyvben, nyilván 20 ezüstért, ha csak a tarifa időközben nem változott. (Nem vagyok rasszista, sem fajvédő, de nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem: a hozzá hasonló alacsony termetű „fekete fejűek” a Közel-Keleten a szemita – arab vagy zsidó – fajtát jelenítik meg. N.b.: Szerintem Posta nem palesztin, viszont határozottan agresszív, demagóg és manipulál. Viszont kitűnően álcázza magát, úgy zsidózik, hogy hozzá képest Csurka ügynök kifejezetten filoszemita volt! – Aki nem hiszi, látogassa meg honlapját.)

   1. Valóban, a Posta stáb úgy zsidózik, hogy hozzájuk képest Csurka kifejezetten filoszemitának tűnik.
    Közben, olvasva a rágalmakat (Vona zsidó férfivéavatása és a mostani Szakács -vita, stb.) éppen a magyarnak álcázott megszállóknak kedvez.
    Azoknak, akik izraeli zászlóval jelennek meg az „antifasiszta” tüntetéseken, mikozben azt ordítják zászlaik alatt, hogy „mi vagyunk a magyarok!”.

 37. Varga Zsolt, – a „reakció”, „Gandalf”, stb. fedőnevü vagy inkább nevesincs-eknek a szavát nem kell figyelembevenni, pont azért amit fentebb írtam….
  A Dienes E. pedig másokra igyekszik húzni a pártok köpönyegét.

  1. Én én vagyok. 🙂
   “A jelenlegi társadalmi rendszerekben csak pártokban lehet gondolkodni. Nem azért mert jó, hanem azért mert másképp nem lehet. Az egész világot nem lehet megváltoztatni, azzal kell élni ami van. Lehet, hogy 500 év múlva másképpen lesz, de szerintem most nem azzal kell foglalkozni. Ez nem “fan” kérdés, hanem józan ész. Nyílván vannak a Jobbiknak is hibái, mindenben lehet a hibát keresni, de szerintem inkább a jót kell keresni és azért azt is lehet benne találni, legalábbis többet, mint a többiekben, elsősorban az “esélyt”. Aki azt gondolja, hogy bármilyen más nemzeti radikálisnak van jelenleg esélye bejutni a parlamentbe az nem normális. Tetszettek volna évekkel ezelőtt pártot alapítani, melózni és felépíteni, akkor lenne most miről vitatkozni. Elfogyott az idő, ez van. Mögéjük kell állni nincs más lehetőség, százszor jobb, mint bárki más jelenleg. Ha valakinek ilyen ambíciói vannak, akkor alapítson pártot, szerezzen ismertséget, megfelelő komolysággal, hogy hiteles legyen, adjon választ a fontos kérdésekre (ne csak tojásdobálással), minden megyében szervezze meg a “személyes” jelenlétet (ne csak egy filléres weboldalt), legyenek aktivistái, akik előadásokat tartanak, embereket meggyőznek, stb… A Jobbik ezt megcsinálta. Lehet utána csinálni, de nem csak odapofátlankodni és mondjuk egy cédulagyárral azt hinni, hogy ezt a folyamatot meg lehet “spórolni”. Nevetséges.”
   A „cédulagyárral” is egy P. Imréékhez hasonló, álradikális, zavarkeltő társaságra utalt a komment írója…

 38. Gandalf, ha el is olvasná amit írok, illetve megpróbálná megérteni, sokkal hitelesebb lehetne. Ha nem tűnt fel, reagáltam P.I. vel kapcsolatban feltett kérdésére. Csak mivel, ide illet, szerintem, azért citáltam V.G. nyílt levelét… Valóban Gondolkodónak van igaza, 6 első 2 második ez összesen nyolc elemi, szinten nem lehet vitatkozni… A saját nevemmel és e-mail címemmel jelentkeztem ide, valóban máshol a kerecsen nevet használom. Brávó, nagy Jobbikos mágus.
  A kérdésemre értékelhető választ eddig senki nem adott. Megismétlem: Mit lesz képes tenni 10-max20 képviselővel a Jobbik a radikális változásért a jelenlegi parlamentáris rendszer keretein belül. Nem beszélve olyan emberekről, mint Vass István, akik már 20 éve is képtelenek voltak megkülönböztetni a sz@rt a májtól… Vagy nyúlárnyék, friss diplomás, tornából felmentett ifjoncokkal, akiket remekül kondi-CION-áltak a felsőoktatásban… Egy AUDI kulcs és forgalmi, máris megvették a kis nyúlbélát…

  1. Szerintem sokkal izgalmasabb kérdés Kerecsen, hogy az önjelölt kormánmyod mire is készül a hatalom megragadásán kívül.
   És főleg, hogyan, a nemzetközi fegyverarzenállal szemben.
   Meg az sem mellékes, hogy miért éppen a Jobbik az elsőszámú közellenség nálatok?
   Az ezorérikus ostobaságokat ez esetben el kellene hanyagolni.

  2. Egyébként Kerecsen!
   Mi történt a letartóztatásod alatt? Megvertek, mint olvasom.
   Nem volt véletlen valami alkú, amiért abbahagyták a verekedést és kiengedtek?

 39. Nem húzok semmiféle köpönyeget senkire, de mint írtam, nem a pártokban, hanem magában a rendszerben találtam meg a hibát és a bűnt.
  Pártvezérek is lehetnek zsarnokok, a királyok is, meg bármelyik kormányzó.

 40. Sziasztok!
  Kedves Mindenki!
  Egyre válaszolj csak magadnak – ne nekem mert én tudom, ha
  megtörténik aminek meg kell történnie… kire . mire fognak esküt tenni… az ideiglenes alkotmányra … vagy egy állandó alkotmányra … vagy a magyar koronára… vagy..stb.stb.stb.
  és akkor rádöbbensz… hogy miről vitatkoztok…
  szeretettel: spartakusz…
  ui: EMLÉKSZEM :gyermek koromban amikor a réten két-két bottal, vagy téglával kijelöltük a kiskapukat – előtte a szabályokban is megegyeztünk mikor van les vagy van.nincs les stb, az a mi szabályunk volt annak szellemében rúgtuk a labdát: UGYE ÉRTED?

 41. Kedves „spartakusz” !!Ime a válasz,és a kételkedőknek is!
  ” Esküszünk”
  „Én a Jobbik képviselőjelöltje a Szent Koronára esküszöm,
  hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeként
  CSAK ÉS KIZÁRÓLAG nemzetemet,és magyar hazámat fogom szolgálni.
  Ellenállok minden anyagi és hatalmi csábitásnak,
  nem engedek semmilyen külső nyomásnak,és fenyegetésnek,
  óvom és védem nemzetemet a hazugságtól,a nélkülözéstől,és a szolgaságtól.
  Minden erőmmel, tudásommal és tiszta lelkiismeretem megőrzésével azért fogok dolgozni,
  hogy a magyarság ügyének alázatos és hű szolgája legyek.
  Amennyiben szent ügyünk képviseletére a jövőben alkalmatlanná válok,
  úgy képviselői mandátumomat önként és azonnal visszaadom.
  Isten engem úgy segéljen.”
  Ez az eskü,amit január 16-án a képviselőjelöltek letettek.Ezt az esküt semmi nem irja felül!!!
  Én megadtam a választ Neked is,másoknak is,és magamnak is.
  Az eskű szövege a Barrikád hetilap 2010.január 21-i számában található, a lap közepén a Szent Korona alatt.
  Minden,ami történik a Jobbik ellen,ezért van,és ezért lesz!!!!ne felejtse senki!!!Várjuk,és tegyünk érte,-2 x-el-a Szebb Jövő reményében!!!

 42. Szép az eskü!!! De mint parlamenti képviselőknek is kell majd egy esküt tenniük. Én attól jobban félek!!! Legyen igazad Évaanyu!!!

 43. SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!!!
  Államformánk: cionista diktatúra
  Magyarország a cionista terror legutolsó fázisába, az emberfők metszésének
  olyan stádiumába szoríttatott a ZSIDESZ bűnszövetkezet ismételt hatalomra kerülésével, amely bűnszövetkezetnek már különös jóstehetség nélkül is kijár, nagyon kijár! – az irgalmatlanul, csúfos vég!
  Ez, az ország nemzeti hányadához képest igen karcsú, de látszólag összefogó, a
  karvaly tőke totális háttértámogatását élvező nomenklatúra, akik mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül szembe hazudnak, és arcul köpnek&
  Ráadásul olyan kíméletlen, sztálini mentalitással bírók, ami nélkülözi a lakossággal szembeni lojalitás fikarcnyi szánalmát; -, ellenben operál az ávós kínzások összes Biszkus hagyományával, míg követendő vérrontásaikban a százszavas, túlképzett, magyar bajuszos kommunista Martonyi Jancsi képezi a kezdetet és a véget.
  Ez a kezdet és vég meg abból tevődik, hogy Martonyi agyi szintjére züllesszék Magyarországnak még a CSILLAGVÁLTÁS elöttről (1990. 10.23.) megmaradt, jellegzetesen magyar értékeit…
  … úgy formálisan, mint szellem óriásaiban!
  Óránként fecskendezik, előre kitervelten, tele vízionálva a társadalom vetítővásznára a fertőt, amit pechünkre veszett mód előszeretettel be is veszünk.
  A magyar emberek egyre darabosabban, érzelem mentesebben léteznek,
  egyre aggasztóbban viselkednek s csillagszemünk is kezd egyre savóbbá válni, ami végképp kiszolgáltatottá tesz mindannyiónkat, mert már a színes kontaklencsékbe is bele tudunk szerelmesedni mint ahogyan tetszeni engedjük magunknak az agyonszolizott bőrrák kezdeményt is.
  Közben meg arról álmodozunk, hogy még véletlenül se érintkezzünk inplantátumokkal testen belül se kívüle. Agyrém.
  S ez éppen elég ösztönző erő azoknak a vadidegeneknek, akik országunkra, Magyarországra, e világunk közepére, olyannyira hadonászva, szemforgatóan teszik rá csúszós tenyereiket, mint ahogyan a meztelen csigák nedvedzik csíkjaikat, kiszemelt területeikre.
  Nedvedzik úgy, hogy a benne tébláboló őshonos egyedeket semmi más cél ne kergesse, mint a színesebbnél színesebb kupakok begyűjtése vagy a sörös címkék leáztatása.
  Mustrára!
  Kezdjük rögtön az átnevelési trükkjeikkel.
  A 2/3-os „ÓRIÁSPÁRT” könyöklői sábeszdekliben igyekeznek megfellebbezhetetlenül kinyilvánítani, hogy a komplett társadalmat nem kompletté egyfajta öngondoskodóvá kell kényszeríteni.
  Mi is ez a motivációs erő, ami hadrendbe képes sorakoztatni megszívott kullancsokat a magyar emberek többségével szemben?!
  Eleve és kizárólag földi világunkban senki és semmi mást nem lehet jobban megvesztegetni és nyomorultabbá tenni, mint az oszlásnak indult beteg lelket, ami fiktív pénzekért, javakért és hatalomért az égadta világon mindenre kapható.
  Az áldozat örökös szerepjátszásától kezdve a szegénység és megosztottság, folyamatos, fenntartásán túl a vérontás, habzó VÉR&rontásáig mindent, de mindent.
  Ez a fajta vehemens agresszió évszázadok óta változatlan a bosszúálló isten ivadékainak, az istentelenek degeneráltjainak…
  … s mégis rendre beengedjük a lompos farkasokat a házikónkba.
  Úgyhogy azt a segítséget, amit magunktól vagy Budaházytól várhattunk volna&már nem kapjuk meg, mert a zsidesz cionistáinak kegyetlen megnyilvánulásai beetették az emberekkel, hogy egyedül vagyunk és, hogy Budaházy terrorista.
  Vagyis, hogy mindenki 1 szál magában felelős mindenért, – olyan, hogy család, közösség, társadalom, nemzet nem létezik.
  Aki meg mégis megkérdőjelezi ennek a gyilkos eszmének a gyökerét, akkor abban a minutában terroristának csippezik!!!
  Ott tartunk mára, hogy a fenevad hazátlanok, a zsidó bírók, vérbírók tömkelege, (rémtetteik ismeretében is!) továbbra is beadhatják a szánkba… a terrorista csutkát…
  Téve mindezt úgy, hogy név szerint ismerjük azokat a vérbíró elődöket akiknek nem mást, mint a MAGYAR NEMZETHALÁLT okozó TRIANONI DIKTÁTUMOT „köszönhetjük”!!
  Tragédiánk, hogy azt is képesek voltak elhitetni, hogy úgy leledzünk itt a világegyetemben, mint egy taknyos orr, aminek nincs gazdája&
  Pedig mindnyájan tudjuk&- mi az hogy! – hogy honnan is fröcsög ez a szürcsögős&orrmány kampány!
  Ezt a felvetést terebélyesíti a génhibások és elfajzottak aktuális hír ömlenye is, ami gőzerővel igyekszik sarokba nyomni Budaházyt.
  Ezért könyökölni, hengerelni kell: vagyis, 30 ezüstért kútba kell vetni minden együttérzést, kegyet, értéket, emberséget, családot,
  a magyar emberekben együvé tartozásunk spirituális élményét!
  Nonszensz, NA! Nonszensz.
  Már csak azért is, mert kikérem magamnak, hogy ócska, hold fázist ugató törpék fújják, a többség szerenádját.
  Igenis, kikérem magamnak név szerint: Orbán takarodj el a sleppeddel együtt ha még arra is alkalmatlanok vagytok, hogy kiszabadítsatok 1 MAGYAR HAZAFIT, BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük