FEGYVERBE – Posta Imre írása NIF kommentárral

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

F E G Y V E R B E !!!

A harci helyzet nem változott, mert a zsidó sem változott, s az eredeti tervet akarja mindenképpen megvalósítani, mint egy hisztériás neveletlen purgyé. Ma reggel megerősítés érkezett külföldi forrásokból, hogy az IMF – e blöff – csak a terv része, mert két verzió szerint haladnak Magyarország elfoglalásának terveivel. Az egyik a csendesebb verzió, amikor még kapunk újabb pár hónap haladékot pénzügyileg, mert még mindig jól élünk ahhoz képest, ahogy ezek az akasztani való bűnözők elképzelték, de a valószínűbb az – ha hirtelen vonják ki a pénzügyi eszközeiket és hoznak csődhelyzetbe -, hogy itt minden „paraszt” csak hápoghasson. Ezzel az elképzeléssel vonultatnák ki az EU kisebb zsidó-vállalatait és tőkéjét, de csak azért, hogy az izraeli hulla-jelöltek „megváltókként”, pénzt és befektetést lobogtatva jöhessenek, megváltókként hozzánk. Kb. Egy éve már megírtam ezt a forgatókönyvet, mert ez a nem humanoid faj még azt is el tudja képzelni, hogy egy őszi önkormányzati választásokon a Likud-Fidesz 90%-os győzelmet is arathat a nagy nemzeti összefogás jegyében, a bődületesen idióta állampolgárok (nem NÉP, sem nem NEMZET) tapsától övezve. Addigra lehetőleg szét kell rúgni a saját Jobbikját, és a LMP sem lehet ellenfél, mert a 90% egyedülálló lenne a palettán. Ez gyakorlatilag teljhatalmat jelenthetne, és ettől élvez el a sok mocskos agyú kazár. A csődre gyúrva itt sorakoznak már az amúgy is itt lévő befektetéseik, és a most még üres irodaházak megtelnének nagyon gyorsan, és mi (illetve a zsidó) lenne az új Svájc. Jó kis terv volt.

Nos, az elmebetegek nem tágítanak a hadászati lépéseiktől, és a megszállásunkat is Olstein-Orbán égisze alatt viszik tovább. Nem csodálkoznék, ha hamarosan agyon lőné valaki, mint egy kutyát, és elkezdene egyre több önkéntes tömeges zsidó-taroló akciókba, kiemelt célpontokként tartva számot a parlamenti hazaáruló kutyafattyakra. Érik az az idő, hogy minden hazafi – a kezében egy használható tárggyal – megtegye, ami minden magyarnak kötelessége, és ott aprítsa az ellenséget, ahol csak éri. Megszolgálták már, és bizonyítékokban sincs hiány, ha meg kell magyarázni, miért is történik ez nálunk. Ezt ők is tudják, ezért rákérdeztem, hogy hol van ebben a tervben a keleti hatalmi egyesülés? Azokkal nem számolnak, szólt a válasz, és ezért lesz hamarosan háború, mert az orosz fog a zsidóval itt parolázni, mivel NATO felvonulási terület vagyunk, de gyakorlatilag kazár katonasággal, ezért sok lehet a halálos áldozatok száma. Rákérdeztem a macira is, de a zsidó forrásokból jövő hírek mintha nem is érintenék ezt a barna és elég nagy foltot. Nos, ezért is hordják most is hozzánk az atom-cuccost, mert a Közel-Keleten hamarosan izzani kellene a levegőnek.

Ez egy jó terv volt, de én úgy tudom, hogy az orosz nem engedi át a pályát és besegít a zsidók és cigányok kitakarításába, politikai, fegyverzet-technikai és hadászati úton is, ha kell. Ettől függetlenül azoknak a sejteknek, akik képesek és készek vállalni a FEGYVERES harcot is a haza védelme érdekében, meg kell mindenkit mozgatni. Most kaptam meg a Magyar Tanácsköztársaság 1919 című könyvet. Remek korhű dokumentumok vannak benne a proletár és bolsevik, meg kommunista zsidó ideológiáról. De a fedőlap sem semmi:

Ettől én sem mondhatnám szebben! Tudom, hogy ez a csepűrágó zsidó hivataloknak nagyon nem tetszik, de tényleg el kell jutnunk arra a szintre, hogy az összeomlásra felkészülve legalább a gazemberek egyik részét hazavágjuk a magunk demokratikus eszközeivel. Akinek meg nem teszik, annak ajánlom a selyemzsinórt! Csak egy tegnapi eset is mutatja, hogy sem jog, sem törvény nem véd, és készen kell állni arra, hogy akár az ellenség élete árán is, de megfizessenek az ostobaságukért. Minda Zoli a cégbíróságon kutakodott a Kossuth Holding ügyben, de mire egy adott tárgykörben tett vizsgálódásai után még valamiért visszament, az adatokat már eltüntették. Erre ment a bíróhoz, aki csak hápogott, de ezt ott jegyzőkönyvezték is, és ment Zoli az érintett céghez, a Kossuth Holdingos felszámoló-biznisz egyik tartóoszlopához a Duna-Libra Rt. –hez a szükséges iratok megszerzése vágyával. A cég nem semmi, és a tulaj – ha jól tudom, már hűsöl -, mert ott Zolitól elvették a nála lévő dokumentumokat és negyed órára bezárták egy irodába. A rendőröket hívta végül, hogy szabadítsák ki. Ők jöttek is, s végül az iratainak egy részét is visszakaphatta. Mit mondjak most erre? Legközelebb lángszóróval menjen, és nem kell itt vacakolni a jogi útvesztőkkel, mert agyon kell lőni a tetves kazár-hordát? Ilyet meg nem mondhatok, mert nem tudom, hogy tetvesek-e, de úgy érzékelem, hogy közeledik a találkozó pont, és a tolerancia oly mértékben nem tűri már ezt az emberi hitvány politikai fattyú társaságot, hogy a nagy köztemetőt meg kell kezdeni feltölteni velük. Úgy tudom, a népbíróság már alakul ehhez, s visszahozzuk a halálos ítéletet, de persze nem kizárt hogy csak „post humus”. Mint látjátok, hiába igyekszünk lelkesen, szeretet-rezegve lebeszélni minden radikálist a tevőleges fizikai részvételtől, valamiért nagy ellenállásba ütközünk, s ha mi egyet lépünk hátra, akkor ezek kettőt előre. A háborúhoz harcosok kellenek, és ott már csak az dönt, hogy melyik ostoba éppen hol lesz, amikor elindul a kasza. Lehet fenni a vasat, mert úgy jósolták, hogy az orosz előre tolt egységek is nagyon viszketegen várják, hogy az ő szemetjük után nálunk is odaléphessenek a gázra. Nem vagyok híve a mészárlásnak, és nagyon nem szeretném, de ezek nem értenek az erkölcsi prédikációkból, sem a figyelmeztetésekből. Megjegyzem, nem demonstrálni, nem tüntetgetni kell ebben a helyzetben, hanem edzeni a lelket, és adott jelre egy nagy levegőt venni, és jöhet a kereplő. Az ellenségnek írmagja sem maradhat aztán magyar földön, csak pórázra verve. Aki már készen áll, annak ez nem újdonság.

(postaimre (cikk) – 2010, július 22. csütörtök)


NIF kommentár:

Évek óta mondják, egyre többen, hogy bizonyos bajok csak műtéttel gyógyíthatók, s a műtét bizony vérrel jár. Minél tovább halogatják a műtétet, annál nagyobbat kell vágni. Az üszkös végtagot nem érdemes „farigcsálni”, mert a kór tovább terjed, de egy kellően nagy áldozattal a megmaradt rész menthető. S ez után már jöhet a gyógyulás!

Félek a véres eseményektől, bevallom, de jaj, ha nem eszmélünk időben!

A narancsos kormány „félkatonai szervezetekről” beszél, s azokra gondol, akiknek fegyverük sincs, miközben hazánkban hatalmas méreteket öltenek a magánkézben lévő felfegyverzett, (nem is fél-, hanem) teljesen katonai jellegű különböző „security”-k, őrző-védő és egyéb biztonsági szolgálatok. Azokkal a kormánynak semmi baja, mert azokat az őket is dirigáló globalista maffiózók irányítják. Egy a gazdájuk!

A kettős (vagy ki tudja, hányas) mérce szerint pedig ma Magyarországon mindenki azt tehet, amit akar, kivéve a magyarokat, azokat, akik igaz magyar hazafinak tartják magukat!

Ma nálunk a MOSZAD feliratos póló, az In-kal-os katonai egyenruha, az izraeli zászló, a cigány bűnöző, a (Csonkaújjúnak becézett) maffiózó belügyér, … és sorolhatjuk, … nem gond, szabadon tehet, amit akar. De jaj annak, aki Árpád-sávos zászlót mer lobogtatni! Félhet az árvízkárosultakon segítő gárdista! Retteghet a magyar ember!

Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “FEGYVERBE – Posta Imre írása NIF kommentárral

 1. Egy probléma van,mondjuk jó nagy!Friss hír:”Elsöprő a Fidesz-KDNP támogatottsága”
  Hazánk egy provincia ez tény,lakóinak többsége pedig a helytartókat támogatja,akik most jelenleg narancsszínűek/Elötte pedig vörös/.
  A gyarmatosítók pontosan tudják,hogy a többség ebben az országban könnyen félrevezethető vagy abszolút érdektelen.
  Gyáva népnek pedig nincs hazája.Hamarosan nem is lesz,mert lassan minden a felvásárlóké.Majd kimegyünk ellene tüntetni,mondjuk olyan sokan nem leszünk csak annyian mint általában.A többségnek nincs ideje,akció van a Tescoban.

  1. Kedves Zsolt!
    
   Elszomorító, de az az igazság, amit Ön is írt!
    
   Úgy kezd látszani, elmúlt fölöttünk az idő. Ma azok a győztes népek, akik kegyetlenek, agyafúrtak, gátlástalanok, tolvajok, hazugok. Akiknek elég az „egy tál lencse”, és eladják érte még az anyjukat is, nem csak örökségüket.
    
   A magyar ember nem ilyen. Idegen már neki ez a világ. Mert, ha olyanná válna, mint az előbb leírtak, meghasonlana önmagával, gyökerét vesztené el, s az halálhoz vezet, még a hatalmas tölgyfáknál is!
    
   Haldoklásunk a kommunizmus idejével kezdődött, ami nem csak ránk kényszerített erőszak, uralom volt (mint a török vagy az osztrák), hanem népünk lelkét mérgezte meg! Azzal az agymosással kezdődött, amit a kommunizmus végzett el először. A mai MAMMON hatalomnak már könnyű dolga van! Egy lelkében gyökértelenített népet nem volt nehéz „üveggyöngyökkel” rabláncra fűzni.
    
   Mivel a mai világ azt követeli, amit először leírtam (kegyetlenség, gátlástalanság, agyafúrtság, tolvaj és hazug élet), nincs benne hely a magyarság számára.
    
   Egyetlen kiút van csupán, ha visszatérünk a Mindenható kegyelmébe, rendezzük vele kapcsolatunkat, és ha meghallgatja imáinkat, talán megkegyelmez, és lerombolja ezt az Újbabilont, ezt a hitetlen, istentelen, pénzimádó aljas és hazug világot.
    
   Jézus így szólt a nagy megpróbáltatás idejéről:
    
   „Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszen valaki titeket!
    
   Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! – és sokakat megtévesztenek.
    
   Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég.
    
   Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek mindenfelé.
    
   De mindez a vajúdás kínjainak kezdete!
    
   Akkor átadnak titeket kínvallatásra, megölnek benneteket, és gyűlöl titeket minden nép az én nevemért.
    
   Akkor sokan eltántorodnak, elárulják és meggyűlölik egymást.
    
   Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek.
    
   Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül.
    
   De aki mindvégig kitart, az üdvözül.
    
   Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.
    
   Amikor pedig meglátjátok a pusztító utálatosságot, ahogy Dániel próféta megmondta, ott állni a szent helyen – aki olvassa, értse meg! -,
    
   akkor azok, akik Júdeában vannak, meneküljenek a hegyekbe,
    
   aki a ház tetején van, ne szálljon le, hogy kihozzon valamit,
    
   és aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elhozza felsőruháját.
    
   Jaj a terhes és a szoptató anyáknak azokban a napokban!
    
   Imádkozzatok, hogy ne kelljen télen, sem szombaton menekülnötök.
    
   Mert olyan nagy nyomorúság lesz akkor, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha.
    
   Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen halandó sem, de a választottakért megrövidülnek azok a napok.
    
   Akkor, ha valaki ezt mondja nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott: ne higgyétek!
    
   Mert hamis krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék – ha lehet – a választottakat is.
    
   Íme, előre megmondtam nektek!
    
   Ha tehát azt mondják nektek: Íme, a pusztában van, ne menjetek ki! Íme, a belső szobákban, ne higgyétek!
    
   Mert ahogyan a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is.
    
   Ahol a tetem, oda gyűlnek a saskeselyűk.
    
   Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek.
    
   És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel.
    
   És elküldi angyalait nagy harsonaszóval, és összegyűjtik az ő választottait a négy égtáj felől, az ég egyik sarkától a másik sarkáig.” (Mt 24: 4-31)
    
   Érdemes ezeket a sorokat alaposan átgondolva elolvasni!
    
   Czakó István

 2. Én nem csodálkozom hiszen idegen istent imád a magyarok jó része.Pedig JÉZUS IS MEGMONDTA jehova nem egyelő a JÓ ISTENNEL-.

 3. „NEM KÉRDEM ÉN KI SZÜLT VILÁÁGRA TUDOM A SORS MOSTOHA VOLT,CSAK EGYET KÉREK A VÁLASZRA VÁRVA RABOK LEGYÜNK VAGY SZABADOK?IMMÁRON 2000-ÉVE .

 4. Van egy javaslatom.inditsuk forumot hogy ki miért utálja a regnáló hatalom vezérét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük