KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Falus Zsolt Ferenc – Miért nincs vége a devizahiteles ügyeknek?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Falus Zsolt FerencA szocialista Simon Gábor sem bízott a forint stabilitásában — jelentette ki Falus Zsolt Ferenc az Echo Tv Napi aktuális című műsorában. A Bankcsapda Egyesület elnöke szerint meg kell nézni, hogy Simon akkor vitte ki a pénzét, amikor Magyarországon már államcsődhelyzet alakult ki, és IMF-hitelt kellett felvenni, és hazánk devizatartalékai gyakorlatilag lenullázódtak.

Falus Zsolt Ferenc úgy gondolja, hogy nemcsak Simon Gábor nem tud elszámolni a vagyonával, a Bankcsapda Egyesület kifogásolja Simor András volt jegybankelnök vagyonszaporulatát is.

„Egészen biztos, hogy nem egyedi jelenséggel állunk szemben, a hatóságok végezzék a munkájukat, hogy ne véletlenek alapján derüljön fény ilyen ügyekre, egyetértünk azokkal, akik azt mondják: legyen adóhatósági vizsgálat a képviselők ellen” — tette hozzá Falus Zsolt Ferenc.

Műsorvezető: Néveri Ferenc Igor

[youtube=http://youtu.be/4zfDhb-Trt8]

http://echotv.hu/

NIF

3 thoughts on “Falus Zsolt Ferenc – Miért nincs vége a devizahiteles ügyeknek?

 1. Egy pénznem stabilitása nagyban függ attól, hogy a pénznem stabilitásának befolyásolására az ország zsidó tisztségviselőinek mekkora az aránya és milyen pozícióba vannak. Ezalatt értsd, hogy milyen erős a pozíciójuk és minél nagyobb számban legyenek a pénznem stabilitását befolyásoló pozícióban. Ezalatt értendőek a lopás, csalás, sikkasztás minden válfaja. Ehhez hozzájönnek még azon ország nemzetének korrupt kormánya, és tisztségviselői is.
  Például Soros György könnyedén elbánt a brit fonttal, amikor is a börzén valuta adás-vétellel 2 milliárd fontot nyert és megingatta a fontot. Sokkal könnyebben elbánt a forinttal, meg az OTP-vel. Nagybritanniában a zsidók játszották át a szükséges információkat neki, míg Magyarországon a nagyszámú zsidó pénzszakértő mellett a korrupt-csaló-sikkasztó magyarok is besegítettek neki.

  Összegzésként, egy pénznem stabilitása jellemzi azt a népet és az általa megválasztott vezetőket. Erősen ingadozó és inflálódó pénz mögött egy elbutított nép és annak korrupt, nemzetellenes ill. nemzetidegen vezetői állnak.
  Amennyiben ezek száma túl lép egy bizonyos határt, akkor azt az országot és nemzetét nem lehet már csak forradalommal megmenteni, mikor is a legdrasztikusabb sebészi beavatkozással, vértranszfúzió nélkül, a rákos daganatot, minden áttétjével együtt, kivágják s a kutyáknak vetik.

  futurist1

  1. Igaza van az előttem szólónak.
   H.B.
   „Tűrhetelen, hogy egyes népek pénzügyeit a „kiválasztott nép” tagjai irányítsák. Minden nemzetnek joga és kötelessége, hogy saját jóléte érdekében ezt szabályozza. Ennek megfelelően az eljövendő hungarista államban a Kárpát-Duna Nagyhaza népeinek érdeke lesz az első, és nem Izrael fiaié!”

   „Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek.” (David Irving)

 2. „Miért nincs vége a devizahiteles ügyeknek?”
  Azért,mert zsidók az elkövetők és zsidók vannak hatalmon.

  „A totalitárius rendszerek mindig jó viszonyban voltak, és vannak ma is az alvilággal.
  A cél közös: kifosztani, félelemben tartani a hagyományos értékrendű, polgári világot.”

  H.B.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: