„Ez egy megtervezett vágóhíd volt” – bemutatták az ’56-os salgótarjáni sortűzről szóló, Nincs kegyelem című filmet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

nincs-kegyelem-plakat

A 60. évfordulón bemutatták, az 1956-os salgótarjáni sortűzről szóló, Nincs kegyelem című filmet. Matúz Gábor alkotásából és a túlélők történeteiből kiderül: Szó szerint megtörtént, hogy a fivér a pufajkások között lőtte a tömeget, a húga pedig életét vesztette a tüntetők között.

N1Tv

8 thoughts on “„Ez egy megtervezett vágóhíd volt” – bemutatták az ’56-os salgótarjáni sortűzről szóló, Nincs kegyelem című filmet

 1. És a mai napig nem történt meg az elszámoltatás, itt vannak ,azok a pártok, amelyek egyenes ágon örökösei a rákosista-kádárista rémtetteknek, és kioktatnak bennünket „európai értékekról” és demokráciáról.
  legalább ez a film elkészült, de lesz e végre konzekvencia

  1. Nem lesz. Ha akarták volna, már lett volna. A jelenlegi hatalmi „elit” nem akarja felelősségre vonni az elvtársait.

 2. Szerencsére maradtak életben olyan emberek, akik személyesen élték át e borzalmakat, mégis azok készítenek filmet, akik nem is éltek akkor. Ha a film rendezője – miután nem gyakori név – rokona a pártállam tévé híradójának alapitó főszerkesztőjével, Matúz Józsefnéval, akkor viszont minden érthető.
  Egy kis adalék: anno egy volt kollégám, aki szintén TV-Híradós volt egyszer azt mondta elmerengve: „milyen hülyék a magyarok!” Hogyan? – kérdeztem tőle. Gúnyosan rám mosolygott és azt válaszolta: ” Egy stratégiai fontosságú terepet, mint a Híradó átengedtek zsidóknak, szerbeknek, sváboknak és horvátoknak.”

 3. A Magyarok mint, tudjuk befogadó nép. Annak is kell lenni, maradnia.

  Jó, mikor egy ország sok más kultúrájú emberek közössége.

  Csak azt akarják belénk sulykolni, hogy minden képen el kell őket fogadni.

  Nem kell.

  Akkor kell őket elfogadni, ha mi is tiszteljük őket.

  De akik ezzel visszaélnek, az „tűzzel, vasssal” irtandó!

  A liberálisok összezavarják a fejeket. Ők azt szeretnék, a nyúl vigye a puskát. Mert akkor ők pecázhatnak a zavarosban. Ezt teszi a fidesz is. Csak nincs zavaros. Minden látható. Annyira pofátlanok, arrogánsak, hogy már nem is álcázzák magukat, cselekedeiket. Ennyire lenézik a gojokat, nem is vesznek bennünket emberszámba.
  Ha egyszer lesz egy (lesz) egy tiszta kor, akkor mindenüktől meg kell őket fosztani. El kell tőlük tagadni azt is, hogy ők emderek voltak valaha is. Vissza kell őket taszítani az állatvilág peremére. Hogy harcoljanak azért, hogy emberek lehessenek.

  Tudjuk, hogy a zsidóság minden stratégialig fontos helyet elfoglal, ma már a magyarokat kizárja e nevezetes, fontos „objektumokból”.

  Ez nem megengedhető!

  Ez ellen szigorúan fel kell lépni, vissza kell venni a magyarság vezető szerepét.
  Jött- ment népség nem láthatja a Magyarság lelkét, nem művelheti azt, amihez nem ért. Tőlük tanulni nem lehet.
  Tőlük, erkölcsi és szellemi veszteség éri a Magyarságot.
  Sajnos ezt ők tudják, ezzel kihasználják a Magyarság befogadói lelket.

  A népük és zsebük az elsődleges. Számukra más nincs.
  Gondolom szorgalmasan olvassák a talmudjukat, vagy azt sem, mely az „igazi” útmutatójúk, arra, hogy hogyan lehet egy népet kiirtani.

  Mi maradjunk az amik vagyunk.

  Axioma?

 4. Nem láttam a filmet, még csak az itt lévő bemutatóját sem.
  De nem is fogom megnézni addig, míg nem azzal fog kezdődni a film, hogy a az ávo hivatásos állományának 95%-ka zsido volt. A mszmp párt tagságának 80%-ka zsidó, a pártállam vezetői és a jelenlegi vezetők zsidok, vagy az általuk kitenyésztett cigányok.
  A többi hazugság!
  A magyar kormány egy faji alapon működő gyarmatosító kormány! A magyarnak nevezet Magyarországon működő kormány egy Magyar népet gyilkoló, terrorizáló, megsemmisítésére törekvő parazita zsido csürhe. A Magyarországon engedéllyel működő média, a paraziták kiszolgálói, és ezek hazugságaira nem vagyok kíváncsi.
  Ja mielőtt valamelyik liberális kijelenti, hogy ez a hozzászólás egy befordult elmebeteg hozzászólása, lehet az ellenkezőjét bizonyítani!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük