Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

EXKLUZÍV – Interjú Budaházy Györggyel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Otthonában beszélgettünk Budaházy Györggyel, akit házi őrizetbe helyezett a bíróság. A Hunnia-ügy első rendű vádlottját azon a napon engedték ki az előzetes letartóztatásból, amikor a 2006-os rendőri vezetőket elítélték.

N1Tv

2 thoughts on “EXKLUZÍV – Interjú Budaházy Györggyel

  1. Duró Dóra és Férje, nemcsak az egykori, tényleg “MAGYAR SZÍVÜ PÁRT”, a JOBBIK alapitó tagjai, hanem meghatározó személyei is voltak!
    Ezért, az általam nagyrabecsült Duró Dorá-nak azt ajánlom,, hogy ne maradjon sokáig, egy “feltétlen sülyedésre kiszemelt hajó” utasa!
    Az 56-os Veteran és Koppányivadék, Dr.Endrédy Szabó Lajos, Bécsből.

  2. ” a mindenben mindenkori elsőket keresztre feszítik,aztán imádják majd.
    Azon kevesek közé tartozik Budaházy György is,aki a többség érdekében tevékenykedik. De a többség köszöni szépen jól van,s talán közömbösséggel tekint rá, ha nem megvetéssel. Nem beszélve arról,hogy a többséget hidegen hagyja a kevesek sorsa. A többség még nem érett meg “erre szellemi szintre,hogy képes legyen felfogni,érzékelni,hogy mi zajlik körülötte. Még azon a szinten van,hogy megelégedettséggel tölti el ha fizikai szükségletei rendbe vannak,de az már távolabbra esik tőle,hogy ” nem csak kenyéren él az Ember. Hogy unokái jövőjét falja fel,ha egyáltalán lesz az unokáinak jövője. Élhette volna Ő is a “hétköznapi emberek megszokott életét,de Valami motiválta,hogy tegyen valamit az Igazság érdekében,ami a többséget hidegen hagyja. Beleértve a hatalmat is. Kivetik maguk közül azokat,akik ez irányba akárcsak a hangjukat is hallatják. Ma a többség beáldozza mindenét,testét lelkét,csakhogy jólétben élhesse(?) mindennapjait,vagy hirdethesse önön hamis nagyságát. Megelevenedik a történelem,még ha nem is párhuzamosan, de a többség ma is “barabást választja. Itt igazságos elbírálást várni lehetetlenséggel egyenlő. Legfeljebb az idő távlatában némi kegyet gyakorol a hatalom,mint egy megvetés képen. De ahogy fogalmazott Budaházy György is,minden alkalmat,lehetőséget megragad a hatalom,hogy megtörje,megalázza,ellehetetlenítse. Nem beszélve arról,hogy az Ő életében, semmi sem lesz már olyan,mint előtte,mert amin keresztül ment,maradandó nyomot hagy benne.
    Én anélkül,hogy így ismeretlenül “puncsolnék Neki, meghajlok előtte és Erőt Egészséget Kívánok a további Életéhez.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: