Hirdetés

Állami terror: A magyarság ellen BUDAHÁZYÉKON AKARNAK PÉLDÁT STATUÁLNI

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Példátlan súlyos ítéletet kért az ügyészség Budaházy Györgyre és vádlott-társaira. Egy nőt például, aki a vád szerint pulóvert készített az egyik elkövetőnek, és járt egy későbbi támadás helyszínén tíz évre küldene rácsok mögé az ügyész. Ítélethirdetés júniusban várható.

Tökéletesen igaza van Budaházynak, a gyakorlatban ha egy bűntettet előreláthatóan 3 év vagy annál hosszabb időtartamú letöltendő szabadságvesztéssel fognak büntetni akkor a szökés és elrejtőzés veszélye miatt nem szokták a gyanúsítottakat szabadlábra helyezni!
Ergo valami történhetett a háttérben, valaki mostanában szólhatott rá a rezsimet kiszlgáló bíróságra-ügyészségre, hogy jóval súlyosabb-elrettentő-MEGFÉLEMLÍTŐ ÍTÉLETET KELL HOZNI mint amit eredetileg megérdemeltek volna!
Épül és keményedik az Orbán diktatúra!Kezdődik az esetlegesen politikai ellenfelekkel történő leszámolás, elrettentés! 
Nyilvánosságra hozhatnák az ítélethirdetés helyét és időpontját…

alfahir.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


15 thoughts on “Állami terror: A magyarság ellen BUDAHÁZYÉKON AKARNAK PÉLDÁT STATUÁLNI

 1. Elképesztő és irritáló ez a háttérből bosszút lihegő, már a látszatra sem adó, eszement akarnokság, amivel mindenkit és mindent tönkre akarnak tenni, aki és ami a magyarságot védené, érdekeit képviselné. Most inkább a bíráknak, ügyvédeknek kellene azzal példát mutatni, hogy ellentmondanak a józan ésszel szembemenő ítélet meghozatalában. Ezzel elejét lehetne venni a további, eltúlzott, aránytalanul kiszabott büntetéseknek.

 2. KŐMŰVES
  Az a kő melyet nem természetesen vésnek! A kő meg a műves! Műves az ember! Tehát mű és nem természetes e világban!
  33. lépcsőn felül a kőműves tudja a teremtés titkát! Tudják, hogy az egyenest görbének, a görbét egyenesnek látja a mű! A mű nem látja a valóságot, se színben se sehogy!! Emlékezz a macska kísérletre a függőleges és vízszintes kísérletére, Emlékezz rám, aki leírta a tuti bizonyítást, hogy görbén látod az egyenest – ugye emlékszel a kondenzcsík, ami nem az az égbolton mutatott látványára horizonttól – horizontig – ezt akkor, amikor megteremtették még ne tudták, hogy lebuktassa őket! Vagy a fény nem fehér prizma kísérletre – vagy műszeres látásnál a lila – Z–ÖLD látásra – meg stb.
  LEÍRTAM HAT ÉVE:
  ÉS MÉG MINDIG NEM HAT?
  „…MÁR NEM FÉLEK
  6 éve | 15 hozzászólás
  SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.
  A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL
  MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR NYÍLTTÁ VÁLHATOK
  MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT
  EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS…
  EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KÍVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSSZUK A TITKOLÓZÓDÓST …
  IDE:
  http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek
  BUDAHÁZY ÜGY KAPCSÁN IS A MEGLÁTÁSOM:
  A PROFESSZOROK PROFESSZORÁNAK CSÚCS PROFESSZORI TUDÁSSAL VEZETNEK MEG BENNÜNK!
  Mert bármelyik verzió hasznos neki és Mindig azt alkalmazza, ami az adott pillanatban kedvező neki!
  Független attól, hogy hőst csinál, vagy mártírt, vagy áldozatot, hogy a végén mellé állítva a tervét programját hajtja végre!
  Független attól, hogy az eszközként felhasznált ezt tudja, vagy nem tudja, pénzt kap érte, vagy nem kap érte pénzt! AZ EREDMÉNY UGYAN AZ AMIT FENT LEÍRTAM! AKARATA ELLENÉRE ESZKÖZZÉ VÁLIK E GONOSZ VAGY NEM G–ÖNÖSZ MŰBEN! A MŰVES ÁLTAL!
  Akkor reménytelen a műves elleni küzdelem? NEM! MERT A MŰVES TERMÉKE AZ IS!
  SZÜKSÉGES ROSSZ, MINT PLD A PÉNZ? IGEN!
  VISZONT MA AZ EGYENSÚLY A ROSSZ OLDALÁRA BILLENT VESZÉLYESEN , ÉS EZÉRT A VISSZAÁLLÍTÁS AZ EGYENSÚLYRA ÖSSZPONTOSUL MINDEN TÉREN – ÉS EZ ELKEZDŐDÖTT!
  A FÉLJ ÉS RETTEGJ HELYETT A BÍZZÁL AZ ŐSI ERÉNYBEN GYAKORLATA, NYER TÉRT ÚJBÓL!
  Teljesen lényegtelen, hogy BUDAHÁZYT és társait – felmentik, vagy elítélik, a végeredményen már nem változtat!
  A VÉGEREDMÉNY PEDIG AZ ÚJBÓLI FÖLDI SZERETET ÉS HARMÓNIA VISSZAÁLLÁSA!
  TEHÁT AZT TÁPLÁLD, AMI ÉLTET ÉS NE AZT, AMI PUSZTÍT!
  TALÁLÓAN FOGALMAZZA MEG: P O S T A I M R E:
  „…
  Úgy vélem, “hősnek” lenni az elmúlt időkben mindig igen rossz “üzlet” volt, viszont remekül tejelt a zsidajnak, akik a “hősöket” legyártották, és persze elhallgatták a valódi ok-okozati hátterét a cselekedeteknek….”
  INNEN:
  http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=1160#c8433
  BEFEJEZVE DE NEM VÉGLEG E TÉMÁT:
  Programozott bió robotok vagyunk, nincs saját akaratunk! És ez a teremtéstől kezdve van így – nem mostantól – ahogy írják a hamisak! És az üzenet valóban – ismétlem:
  SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.
  VAN TUDATUNK? NINCS – DE AZT MONDJÁK PÉLDÁUL!
  HA LÁTUNK EGY TUDATOS CSELEKEDET EGY ROVARTÓL, AKKOR AZ RENDELKEZIK TUDATTAL? NEM – AZ A PROGRAMJA!
  NÉZD MEG EZT A VIDEÓT:
  A KŐMŰVES MÉH KIHÚZZA A SZEGET A FALBÓL:
  http://avilagtitkai.com/hihetetlen-szoget-szed-ki-a-falbol-a-meh/
  VAGY A HÓD AKI GÁTAT ÉPÍT – A TERMESZ VÁRAT – ÉS STB.
  AZ A KŐ—-MŰVES AKI EGY BIZONYOS SZÍNT FOKON FELÜL VAN MESTER EZT MIND TUDJA . TÉNYLEG? VALÓSZÍNŰ ÉS EZ A TITKOK TITKA MINT ÍRTA EGY KOMMÜNTELŐ VALÓSAN! VALAHOL!
  TEHÁT A TEREMTŐ AZ LÉTEZŐ VALAMI – PROGRAM SZERINT MEGALKOTVA!
  KI ÍGY NEVEZI, KI ÚGY NEVEZI – DE EZ A LÉNYEGET NEM ÉRINTI MERT VAN AZ VAN!
  VÉGTELEN TÜRELEMMEL ID KISS LÁSZLÓ
  BÁZAKERETYE 2016-05-08

 3. Hogyan is van ez? 10 év egy pulóverkötőnek, Hornnak és Biszkunak pedig ágy, párna, meg gondos ápolás, tisztségek, szobrok, no, meg magas jövedelem.
  Mi folyik ebben az országban?????

  1. Kedves: Dienes Erzsébet
   2016/05/08 – 06:19 pontosan az amit írsz – a tudat felhördülése – emberi tudat, ami nem e világi ,nem állati, nem bűnözői, stb. folytatható – az eredet állapot visszaállításához szükséges lépés megtétele volt – – pld a migráns is, hogy a védekezési mechanizmus feléledjen – a mű – a műves műve…
   A megbocsájtás nem abból fog fakadni, hogy a jelenlegieknek megbocsájtunk, mert valóban apja – nagyapja bűneit vétkét nem róhatjuk fel nekik – de amit elloptak – és amivel visszaéltek felelősséggel tartoznak a közösségnek, hogy a harmónia helyre álljon – és ez meg is fog történni ami folyamatban van!
   Csak lassú folyamat – mert a fidesz tagok is felhördülő tudattal, mondják majd én nem ezt szavaztam MEG, hogy sanyarú sorsom még sanyarúbb legyen – és el sem megy szavazni – SENKI!
   Mert ugye az ármány az mindig ármánykodik – majd át özönlünk a jobbik táborába és lesz elég szavazó – nem fog be jönni előre figyelmeztetem a spekulánsokat erre! Az özönöleltetés és a csalás sem már!
   id. Kiss László

  2. Sajnos büntetlenül mindent megtehetnek, és megtesznek egy szinten felül a vezér védelme alatt. Már átsiklunk olyanok felett is, amit a szocializmusban, vagy nem mertek megcsinálni, vagy nem melldöngetés kíséretében “csakazértis” felkiáltás mellett ma már simán megtesznek.

 4. És még annyit üzenek a BÍRÓKNAK!
  Ne essenek a Tiszaeszlári bíró hibájába – tanácsolom, hogy hozzák helyre az akkor elveszített bizalmat és hatalmat – hatalmukat az elfogulatlanságukat a valóság az igazság oltárára a magyar honban!
  Nem csak Budaházy ügy ami nem az ha nem magyar ügy a deviza un. ügyben és minden olyan ügyben bírói ítéletük helyre a helyes megváltoztatásával – mert nem igaz az, hogy akkor régen a ROTHSCHILDOK fenyegetése valóságé vált volna – mert volt rá példa Kuba esete például – meg stb.
  Póka úrnak üzenem – mivel a parancs uralom működik – ez esetben a törvény szabályozza a működést együttesen adjanak be törvénymódosítási javaslatot a bankfelügyeleti emberrel akivel beszélt a videóban – mert így egymás mellett elbeszéltek – őneki is igaza van meg neked is Póka Laci!
  Talán ezt: Közös megegyezésre jutván javasoljuk az azonnali törvény módódásítását, hogy a pénz hitel és kölcsön esetében, ha az bebizonyosodik, hogy tisztességtelen akkor aki kárt szenvedett azt kártalanítsák és mivel az okozó meg és behatározhatatlan, a kár összegének kifizetésére az államot kötelezze azonnali hatállyal és időben…meg stb. lehet csiszolni ez csak egy ötlet volt tőlem!
  id. Kiss László

 5. ” a bíró(?) nem tehet mást!? Vagy lemond,és nem eteti a családját,vagy szembe köpi azt “aki kitaníttatta, akitől a fizetését kapja,”aki mint kenyéradó gazdája fogja a kezét,és minden cselekedetét árgus szemekkel figyeli, szankcionálja.
  Ebből a szemétdomból ennyire telik! Min csodálkoznak,itt se jog,se tisztesség, se igazság nem létezik. Hivatali téren is ez fertők fertője.

  1. “…,,A vádbeszéd szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját.”
   Ez önmagában csak erőszak, nem terrorizmus. A terrorizmus fogalma: Btk.
   ,,314. § (1) Aki abból a célból, hogy
   a) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön…”
   A kormánypárt nem az állam, a kormánypártok székhelyei nem állami intézmények….”
   BIZONY – BIZONY
   ÉS AMIT ELLOPTAK AZT MÁR MÁS NEM TUDJA ELLOPNI!
   A JELENLEGI BITORLÓHATALOM TRÜKKÖKEL MÓDSZERREL – CSALÁSSAL STB.MAGÁHOZ RAGADTA AZ URALMAT – MELYIKET IS?
   JOGALAPOT A JOGFOLYTONOS AD!
   TEHÁT BUDAHÁZYÉK MÁR EZT NEM TUDTÁK MÉG GONDOLATBAN SEM MEGVALÓSÍTANI MERT MEGELŐZTÉK ŐKET A PÁRTOK – AMIK EGY PÁRT GYÖKERŰEK! 1919-TŐL – LÁSD kövér SZÁRMAZÁSÁT PÉLDÁUL!
   LÁTSZÓLAG NEM IDE TARTÓZIK – DE MÉG IS!
   A MAGYAROK NYILAI SZERVEZET AZ NEM JOGI SZEMÉLY? DE IGEN AZ! VAN NEKI JOGTUDÓJA? ÚGY TUDOM NINCS! ÉS 5 ÉV IS ELTELT MÁR!
   ÉS AZ ÁLTALÁNOS ÍRÁSOM VÉLEMÉNYEM ÁLLÁSFOGLALÁSOM EZZEL KAPCSOLATBAN
   IDÉZEM MAGOM:
   “…A JOGI SZEMÉLY NEM AZONOS A TERMÉSZETI SZEMÉLLYEL!
   A jogi személy vétkéért felelősséggel tartozik e a természetes személy?
   Igen de nem minden esetben. Akkor, ha jogutód nélkül megszűnik, akkor nem tartozik felelősséggel, mert megszűnik a jogalap, nincs felelősségre vonható jogi személy, aki a vétket elkövette, eltűnik a lehetőség így – ennek ellenére engem inkasszóval a rokkant nyugdíjamat terhelték, de csak addig, amíg be nem gurultam és intézkedtem írásban feléjük, és abba hagyták!
   Az elhitetett pénztartozás nem csak a devizánál, de bárhol, bár mely ügyben – ha bebizonyítást nyer –vissza kell fizetnie annak, akinek átutalták vagy be – fizették? Természetes, amikor mind két fél megállapítása az, hogy tisztességtelen – akkor minden esetben! Például esetemben az a magatartás és cselekedet, hogy leálltak, bizonyító erejű okirat, amivel azt velem közölték!
   Ezek a megállapítások vonatkoznak például az állami adósságra is? IGEN nagybetűvel írom, mert bizonyító erejű okiratok bizonyítják, hogy tisztességtelen, mert a kapott tőkének az uzsora bűncselekményen túlmenően többszöröse került kifizetésre a magyar állam részéről!
   Az ellehetetlenítés, ha gátló tényező, hitelt hitelre való folyósítás bűncselekmény?
   Igen az minden esetben!
   Devizánál a törlesztő részlet olyan magasra való emelése, amely a havi törlesztő részlet rendszeres nem befizetését eredményezte, bizonyítja azt a tudatos vagy nem tudatos tevést, hogy végül a jelzálog végleges megszerzésre irányuló akaratot valósította meg!
   Ez az állam eladósításánál is érvényes megállapítás, hogy az állam területe a hitel és kölcsönadó tulajdonába kerüljön véglegesen – a benne élő eredeti lakos meg bérlő jobb esetben vagy földönfutó a nagyvilágban!
   Befejezve egy mondatban:
   EZ A MODERN KORI HÓDÍTÁS – TERÜLETFOGLALÁSA IDEGENEK RÉSZÉRŐL!
   A FENTI MÓDON MEGSZERZETT TERÜLETEK ELFOGLALÁSA. MÓDSZEREI:
   A megszerzett terület betelepítése elfoglalása modern kori változata, megelőzve a víz hiány miatti tömeges népvándorlást az erőszakkal rávevés – pénzzel megsegítve a jelenlegi helyzetben a szülő helye lebombázása és az miatti elűzése – mellett elvegyülve a fizetett zsoldosait elbujtatva , aki várja a parancsot! Megjegyzem Izrael mostanit is ehhez hasonló módszerrel, töltötték fel!
   EZVAN!
   SAJNOS!
   Ne hidd el , ez az én véleményem, járj utána valóságot írtam e vagy ökörködtem:
   id. Kiss László
   Bázakerettye,2016-05-08
   Utóirat: a jogalap vizsgálata – ki és mi jogfolytonos, időben, térben – ki kinek tartozik, és nem tartozik!
   EZ AZ ÜGY ELÉVÜLT? !

 6. Még az elején tisztázom, hogy Budaházy Györgyre kér húsz év kizárólag a megfélemlítést célozza. Mert hiába keverték bele a terrorizmust ebbe koncepciós cirkuszba, Budaházy György és társai nem terroristák. De ezen kívül már szinte semmiben nem értek egyet Budaházyékkal és híveikkel.
  Arkhimédész állítólag ezt mondta: ,,Adjatok egy szilárd pontot, hol lábamat megvethetem és kimozdítom helyéből a Földet.” De olyan szilárd pont nincs a Földön, ahol a tudós megvethette volna lábát, így azt még papíron sem mozdíthatná ki. Ennyi erővel saját hajánál is fogva felemelhetné volna magát. De úgy lehetne esélye, ha a Föld egyik felén vetné meg a lábát,hogy a másikat kimozdítsa, majd rajta keresztül a szilárd pontként funkcionáló féllel tenné meg ugyan azt, miközben a Föld korábban kimozdított felére támaszkodna. Ez a helyzet a gazdasági-politikai rendszerekkel is. A rendszerből kiindulva a rendszert nem lehet leváltani. De a rendszer egyik részét támaszkodási pontnak használva meg lehet változtatni a másik részét, aztán váltani: a megváltozott részre támaszkodva megváltoztatni az addig változatlant.
  ,,A vádbeszéd szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját.”
  Ez önmagában csak erőszak, nem terrorizmus. A terrorizmus fogalma: Btk.
  ,,314. § (1) Aki abból a célból, hogy
  a) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön…”
  A kormánypárt nem az állam, a kormánypártok székhelyei nem állami intézmények. A melegbárok elleni támadás elvileg lehet terrorizmus, de ez kivédhető a joggal való ügyeskedéssel. A terrorizmusnak vannak más ismérvei is, ezekre is azt mondom, hogy a jog értelmezése a döntő, az pedig a jogászoktól függ. Kérdés az, hogy aki a jogot értelmezi, az milyen céllal teszi. Nincs olyan ügyvéd Magyarországon, aki teljes mellbedobással képviselné Budaházyék érdekét. Az ilyen ügyvéd elveszítené karrierjét. Lehet, hogy nincsenek hátsó szándékai, de józan ésszel biztosan rendelkezik.
  Akkor veszítettek Budaházyék valójában, amikor elfogadták az ellenség alapvető jogi definícióit. és legitim rendszernek tekintették azt, amelyikkel szemben ők felléptek. A rendszer, amely az alaptörvény B), C) és R) cikkét folyamatos megsérti, amely ezen cikkének figyelmen kívül hagyásával biztosítja fenntartóinak hatalmát, az valósította meg az alkotmányos jogrend megsértését. Ne vegye senki jogcséplésnek, ha az Alaptörvény C) cikkével jövök, mert ennek itt jelentősége van:
  (1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.
  (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
  Tehát csak azt kellett volna Budaházyék ügyvédeinek bizonyítaniuk, hogy védenceik eleve a hatalom törvénytelen birtokosai ellen léptek fel, méghozzá a C) cikk (2) pontjában foglaltak szerint. A melegbárok esetében szóba jöhetett volna az is, hogy működésük a lakosság többségének akarata ellenére működik. Ami értelemszerű is. Mint ahogyan az is, hogy egy demokráciában a lakosság többségének akarata ellenére nem lehetnének jog irányából védhetők ezek a bárok. Egyébként e bárok működése érinti a Btk. a népirtásra vonatkozó rendelkezését is, mivel a természetestől eltérő szexuális magatartás védelmét fel lehet fogni a társadalom biológiai alapjai elleni támadásnak, vagyis a népesség számának erőszakos korlátozásának.
  Nem akarom tovább húzni ezt a témát, ezért a lényegre térek. Budaházyék sorsát a hivatalos jogi és értelmezési sablonok alkalmazása meg fogja pecsételni, és lehet az ítélet egyesek esetében 20 év is.
  Ezért hangsúlyozom, nem a törvénnyel van baj, hanem a törvény értelmezésével, amelynek jogászok művészei. De legalább a jog legalapvetőbb jelentésével lennének tisztában Budaházyék, ha már az ügyvédjeik bolondok lennének eddig elmenni. Ennek kérdését pedig összekötni a lelkiismeretességgel, tényleg nagy hiba lenne. Budaházyék választhatnak az alábbi lehetőségek közül:
  – Elfogadják a vád jogi értelmezési sablonjait és azzal az ítéletet is, és leülik a kiszabott éveket
  – Az első eset, de kegyelemmel hamarabb szabadulnak, ha jók lesznek és esetleg együttműködnek a jövőben a hatóságokkal (mivel ők sem bolondok, a családjaik érdekében esetleg képesek lehetnek bizonyos kompromisszumra)
  – Az ítéletben kiszabott évek esetleg utólagos (kreált) vádaknak köszönhetően szaporodnak
  – időközben valamilyen népi megmozdulás kihozza őket egyszer a börtönből
  – Túl lépve saját ügyvédeiken megkérdőjelezik a rendszer irányítónak legitimáltságát és ennek megfelelően építik ki saját védelmüket, akár a börtönben is.

 7. ” ha ebben az országban “normális lenne a többség, akkor ez nem fajulhatott volna el idáig . Ha Magyarországon, Magyar Bíróság, Ügyészség lenne,akkor akik a rendszerváltás(?) óta a politika közelébe kerültek, a többségüknek, többszörös életfogytiglanit kellene tölteniük.
  Minimum!

 8. T. Romek Úr!
  “aki ma ítélkezik,csalhatatlan bírónak képzeli magát, pedig ítélni,és megítéltetni,ugyan az, csak az érem másik oldala. Aki ma ítélkezik,holnap őt is megítélik,és neki is van takargatni valója.
  Ma ebben az országban az erő(?) jogán,bár kit,bármiben elítélhetnek,de nem az igazság,vagy a jog(?) nevében,mert “itt mindenkinek , aki a rendszer(?) közelébe került,vaj van a füle mögött. Tevőlegesen,vagy “pusztán cinkosként.

 9. Én is leveleztem Gyuriékkal és a Hunniával. Ja, igen, büntetőjogász, gazdasági ügyvéd vagyok. Ellenem semmi sem indult. S EMLÉKEZTEK, mikor vitték be Budaházyt??! Amikor 2009-ben az EP-választásokon 17%-ot kapott a JOBBIK! Így akart a gyurcsányista hatalom példát statuálni! DE HOGY MOST MIÉRT??! Amiért dr. Ravvasz László Csongrád MEGYEI BÍRÓSÁGI TANÁCSELNÖKÖT kirúgták, mert rövid cikket írt a Magyar Nemzetbe. A Szügyészség-Bíróság 50 év fölötti része KOMMUNISTA!!!!

 10. T. onogur873!
  Ez csak elkenése a dolgoknak. A Magyarok Nyilait a zsidók hozták létre:
  http://pestisracok.hu/toroczkai-a-magyarok-nyilait-gyurcsanyek-hoztak-letre/
  De nem ebből merítettem. A Magyarok Nyilai-ban volt egy ember, aki a szervezetet lebuktatta. De mivel anyagot kellett a szervezet, illetve a tagjai ellen gyűjteni, hagyták Budaházyékat működni egy ideig. Tehát Benkő György kezdettől fogva beépített ember volt. Ezt pedig csak úgy tudom elképzelni, hogy a Magyarok Nyilait eleve ,,fentről” tervezték és kivitelezték. nem adta semmit a véletlenre, hanem már a kezdő csapatba indították Benkőt is. A rutin azonban magáért beszél, mert ehhez szervezkedéshez több évtizedes gyakorlat kellett.

 11. Hazaárulók adnának hazaárulóknak járó büntetést másoknak. Most eszükbe sem jut a másság tisztelete. Nagyon félnek az elvtársak?

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Brit újságíró: a CIA alapította az Európai Uniót

Maróth Miklós – Disznóbőrbe a muszlimot
A népszavazásnak meg – a Schengen 2.0 akcióterv után – semmi értelme!
Close