Évértékelőt tartottak a jogvédők

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ahogy minden évben, idén is évértékelő vacsorára kaptam meghívót a múlt hét végén. A Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat ünnepi évértékelő vacsorára hívta meg Újpestre tagjait és együttműködő pártfogóit.

A meghívott vendégkör jeles személyekkel bővült, mert több szervezet képviseltette magát. Így a Független Jogász Fórum alelnöki, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöki, a Tibetet Segítő Társaság elnöki, a Vitézi Rend elnöki és az Irgalmas Rendi Kórház főorvosi szinten. Sokszor leírtam már, hogy az NJSZ létrejötte és tevékenysége példátlan az európai gyakorlatban, mint ahogy példátlan volt az a politikai és jogi helyzet is, mely kikényszerítette hathatós és sikeres működését. Az a közel száz határainkon kívül és belül élő ügyvéd és jogász, akik eddig beléptek a szervezetbe, önzetlen nemzetmentő és valóban sikeres eddigi munkájukkal máris beleírta a szervezet nevét a nemzet legújabb kori történelmébe.

Az elnök dr. Zétényi Zsolt alkotmányozás-előkészítő munkásságával és korábbi igazságtételi erőfeszítéseivel, az ügyvezető dr. Gaudi-Nagy Tamás hiteles jogvédő tevékenységével, az Ország Gyűlése szakbizottságának nyolc évet vizsgálódó jelentésének elfogadtatásával mutatja azt a hatalmas politikai és szakmai sikert, amit a „közmédia” tudatosan és koncepciózusan elhallgat, és csak torzítva mutat be.

Nincs most itt hely az alapítvány teljes hat éves tevékenységének bemutatására, így csak érintőlegesen említem, hogy a bolsevista hatalomgyakorlás elszenvedői, a közhatalom sértettjei közül közel száz érintett dicséri az alapítvány munkatársainak önzetlen szolgálatát, akik részükre százmilliós kárpótlást harcoltak ki eddig.

De az NJSZ tevékenységét a Magyar Gárda védelmében is folyamatosan kifejti, számtalan – többségében törvénytelenül ellenük folytatott – eljárásban adva a Gárda tagjainak sikeres védelmet.

A Gárda ellen jelenleg is törvénytelenül folyó terrorhadjárat és ítélet ellen az Európai Emberjogi Bíróságon, Strassbourgban is „pihen” beadványuk jogi állásfoglalásra várva.

Az alapítvány tevékenysége nem merül ki a jogvédelem területén.

A hírhedt vörös iszap károsultjainak elsők között ajánlotta fel szolgálatait és nem rajta múlott, hogy eddig az érintettek nem éltek a fölajánlott lehetőséggel. Az alapítvány többek között foglalkozik a polgári és büntető peres eljárásokkal kapcsolatos törvénymódosítások előkészítésével, a földeladások moratóriumának jogi előkészítésével, a versenyjoggal, a védjegyjoggal, a hungarikumok védelmére szükséges jogi szabályozással és a sort még hosszan folytathatnám.

Külön nyomatékosítom, hogy a NJSZ munkatársai kiválasztásánál és felkérésénél nem veszi figyelembe a jelenlegi határainkat és ebben a tekintetben is elől jár a Nemzetegyesítés elkerülhetetlen folyamatában.

Valamennyiünk kötelessége, hogy a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat eddigi sikeres munkájára és Nemzetmentő tevékenységére folyamatos felhívjuk és ráirányítsuk a köz figyelmét, mert méltatlan eddigi elhallgatásuk sérti a köz alapvető érdekét!

Budapest, 2010. december. 22.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük