BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Európai népszavazást kezdeményez a Jobbik

Egyenlő munkáért egyenlő bért. A Jobbik egyeztetésekbe kezd a Közép- és Kelet Európai országokkal egy népszavazás közös kezdeményezéséért. A cél, hogy a később csatlakozott Uniós tagországokban is ugyanolyanok legyenek a bérek, mint a nyugatiakban.

N1Tv

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Európai népszavazást kezdeményez a Jobbik

 1. ha ez a Jobbik, akkor nagy a tragédia Mo-on !!

  hogy a fenében lehet egy párt ilyen tökéletlen !?
  még így is képtelen a magyar kereskedelem versengeni a nyugatiakkal … és egy ilyennel a helyzetet még lehetetlenebbé is tennék ….

  manapság egy magyar dolgozó a 8 £rai munkájából 6 órát csak arra végzi, hogy az összegyult államadóságok kamatait, kamatos-kamatait fizesse. Tehát csak 2 órát dolgozik magának, ill. az államának. Na itt vagyunk (vagytok). Hogy a fenében lehetnek olyanok, akik ezt nem ismerik odahaza !?

  ha a Mo-i (a csonka) kereskedo szakemberek jobban el tudnák adni az otthon termelteket és ezzel az export-import egyensúlyát a pozítívra alakítanák, akkor lehetne egy kis kigizazítást, de még akkor is elsosorban az államadóságot kellene visszafizetni apródionként …

  eddíg azt hittem, hogy a Jobbik-osok a nemzeti érdekeket védik … és úgy tunik, hogy saját képtelenségüket tudják csak ezzel bizonyítani !!

  szeretettel

 2. Hát, „gyerekek”! Csurka István idejében nagyon kedveltelek benneteket. A stafétabotot át is adtam, egy akkor érdemesnek tartottnak, de tudván azt is, hogy mennyi hülyeséget tud az ember fiatalon elkövetni, negyven körül azért már sok mindent illene tudni s ahhoz mérten viselkedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük