KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Európa öngyilkossága a liberalizmus

A brüsszeli robbantások mindent megváltoztattak, új időszámítás és új történelmi korszak kezdődik, amelyben senki sem beszélhet mellé. Nagyobb a baj, mint gondolnánk. A konfliktus és a népvándoroltatás igazi tétje az, hogy ne találhasson egymásra Európa és Oroszország, mert akkor az eddigi helyett új hatalmi centrum alakul ki a világban, gazdasági és politika értelemben egyaránt – mondta a Demokratának Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója.

– Önt tavaly nyáron nagyon sokan hülyének, illetve elmebetegnek tartották, mert migráció helyett háborút emlegetett. Háborút, Európa ellen.– Nem örülök annak, hogy az események engem igazolnak. Zavarkeltés, félelemkeltés, káoszteremtés… Most ennél a fokozatnál tartunk. Bárki is szervezi a legmagasabb politikai szférákban ezt a folyamatot, az iszlám világ katonái úgy érzik, most bosszút állnak mindazért, amit a NATO-országok műveltek az arab térségben.

NIF szerkesztő javaslata, elolvasni:

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/09/21/kotelezo-tanulmany-hegemonikus-hibrid-haboru-hhh-kellos-kozepen-vagyunk-avagy-az-europai-unio-nemzetallamainak-szetverese/


Magától értetődik, hogy aztán sok minden épül erre a jelenségre. Például a nyugati tőke csillapíthatatlan profitéhsége, amely azt remélte, hogy a migrációval olcsó munkaerőhöz juthat. A spanyol vagy a kelet-európai munkás már túl drágának bizonyul. És ezek a körök igen keményen befolyásolták s befolyásolják ma is az európai kormányokat. A német tőke eredetileg közvetlen módon, azaz hajón, repülőn akarta behozni Európába ezt a munkaerőt, de persze látta, hogy azon is pénzt takaríthat meg, ha az emberek a saját lábukon jönnek.

Ki is nyittatta ehhez a határokat.
– Napi hír, hogy Belgiumban ez a tőke megkezdte a kelet-európai munkavállalók kiszorítását, hogy helyet csináljon a jóval olcsóbb muszlimoknak…
– Igen, az említett gazdasági, pénzügyi körök még reménykednek, de már látniuk kell, hogy ezek az emberek nem dolgozni jönnek. Sőt, nemcsak dolgozni, de integrálódni sem akarnak. Nem is ez a feladatuk. Magunk között szólva még a diplomás jövevényeknek is hosszú évekbe telne, amíg megismernék és elsajátítanák a nyugati technológiát. Ráadásul a beérkező tömeg jelentős része analfabéta, nyolcvan százalékuknak halvány fogalma sincs az európai szokásokról, jogrendszerről. Csak a saríja szellemében tudnak és akarnak élni.
– És ők integrálnak bennünket?
– Az iszlám erőszakosan lép fel. Ez volt már Mohamed Mekkából való menekülésének lényege is. Menekülj, érkezz meg egy helyre, tedd magadévá! Ez a hódítás első lépése. A zsidó-keresztény hitrendszerben a menekülés a jámborság érzetéhez, a befogadás kegyéhez kapcsolódik, az iszlámnál a hódításhoz. Mohamed mekkai vallásalapításának is ez volt az alapja. Kezdetben csak egy maroknyi hívőt tudott maga köré gyűjteni, de amint Medinában, politikai gyakorlattá bővítette a vallási tételeit, s azt mondta, innentől kezdve minden a miénk, mert a mi hitünk magasabb rendű, tódultak hozzá az emberek. És mindjárt rá is rontottak a medinai zsidó kereskedőkre.
– Ön most általánosít? Mert úgy tudjuk, hogy több ága is van az iszlámnak…
– Én Bill Warner amerikai matematikussal és iszlámkutatóval értek egyet, aki azt mondja, hogy nincs mérsékelt és radikális iszlám. Iszlám van. És persze vannak jámbor emberek és erőszakosak is, akik a habitusuknak megfelelően engedelmeskednek az iszlám tanításainak. Ide, Európába a bevándorló tömeggel muszlim katonák érkeznek. Nem terroristák, hanem terrorcselekményeket végrehajtó muszlim katonák!
A terrorizmus egy másik dolog. Ma már azt is tudni, az Iszlám Állam irányítja őket, nem kis részben azon a pénzen, amit a műkincsek rablásából, az olaj feketepiaci értékesítéséből és egyéb módon szerez.
– Igen, de itt vannak a már Európában született másod-harmad generációs muszlimok. Mitől lettek a háború aktív katonái?
– Eddig visszahúzódva éltek. Persze frusztráltan. Volt, aki bűncselekményeket követett el, drogozott, francia állampolgár létére kifütyülte a Marseilles-t egy válogatott focimeccsen. Ez volt a legtöbb, amit megtett. De az
ISIS megjelenésével új erőtér keletkezett számára, rátalált iszlám identitására, értelmet és célt kapott az élete.
Az Iszlám Állam sorra küldi be azokat a hitszónokokat és szervezőket, akik azon vannak, hogy támadó indulattá, harccá alakítsák át ennek a rétegnek a frusztrációját.
– Nem tűnt fel önnek, hogy a brüsszeli merényletek után az amerikai hadügyminiszter rögtön felajánlotta az Egyesült Államok katonai segítségét?
– Feltűnt, bár ez nem Amerika volt, hanem az a globalista háttérhatalom, amelynek csupán eszköze az amerikai hadsereg és az amerikai politika. Ez a hatalom az a „magasabb szféra”, amelyre az előbb már utaltam, s amely a nagy világpolitikai folyamatokat irányítja. Ha ezt nem értjük, akkor semmit sem értünk abból, ami most történik. Ez a hatalom mindenképpen meg akarja akadályozni az orosz energiaforrások és a nyugati technológia egymásra találását, együttműködését. Ezzel Európa a foci nyelvén szólva, visszajöhetne a meccsbe, azaz jelentős tényezője lehetne a világgazdaságnak, a világpolitikának. Két választása van az öreg földrésznek: vagy aláírja az amerikaiakkal, vagyis a globalista hatalommal a szabad kereskedelmi egyezményt, vagy nem írja alá és összeáll az oroszokkal.
– Ez vérre fog menni…
– Nézzünk Brüsszelre! Már most vérre megy. Dolgozik a propaganda is, próbálják az oroszokra kenni a migránsválság kirobbanását. Nem törődve azzal, hogy már rég zajlott a tömeges népvándorlás, amikor az oroszok megjelentek Szíriában. De lesznek emberek, akik felületesen követik az eseményeket, és elhiszik mindezt. Ne feledjük, a nyugati média mindig is sokat dolgozott azon, hogy egymásra csúsztassa a Szovjetuniót és a mai Oroszországot. Ennek is van hatása a szélesebb közvéleményre.
– Minek nevezi a szakma az ehhez hasonló fogásokat?
– Dirty tricknek. Vagyis piszkos trükknek.
– Ami a háttérhatalmat illeti, kiderült, hogy Angela Merkel menekültügyi főtanácsadója a Soros- birodalom egyik főembere! Tehát onnan jönnek az utasítások…
– Mindig is tudtuk szakmai körökben, hogy ez az igazság. Ez a globális tőkecsoport akarja rátenni a kezét a
Közel-Keletre is, kiszorítva onnan az oroszokat. Ez a szíriai háború alapja is, hisz Asszad közismerten orosz befolyás alatt állt.
– Úgy tűnik, ez a csoport államfőket, kormányfőket, sőt komplett kormányokat is simán zsebre tett már.
Nevezhetjük-e sima ügynököknek azokat, akik eladták magukat ennek a hatalomnak?
– Persze, elvégre saját országuk, saját nemzetük és népük ellen dolgoznak. Az pedig csak értelmezés kérdése, hogy vajon átléptek-e már a következő fokozatba, a kollaborálásba, netán a hazaárulásba. Angela Merkel nem kevesebbet tett, mint hogy kézivezérelni kezdte a német hatóságokat, ide értve a rendőrséget, az igazságszolgáltatást és a titkosszolgálatokat, no meg a médiát is. Németországi kutatók, muszlimszakértők, társadalomtudósok panaszkodnak arra ma is, hogy retorziók egész sorára kell számítaniuk, ha megszólalásaikban eltérnek a merkeli irányvonaltól. Inkább hallgatnak. Ez a diktatúra legmagasabb foka.
– Nyilván kirúgni sem engedi Merkelt a háttérhatalom, nem lehet véletlen, hogy a brüsszeli merényletig megindult felfelé a népszerűségi mutatója… Udo Ulfkotte is sokat mesélhetne az efféle csodákról…
– Persze hogy nem. Most a görögökre hárít mindent. Akik olyanok, amilyenek, de nem ők hívták a szíreket Európába.
– Hol a NATO? Merthogy most lenne csak igazán feladata!
– Ezt már régóta kérdezem, elvégre Európát támadás érte. Nem Afganisztánban és Irakban kellett volna védeni kontinensünk biztonságát. Persze nem is erről szóltak ezek a bevetések… Az egyik nagy gondot az amerikai dominancia jelenti a NATO-n belül. A másikat Törökország, mint a második legnagyobb hadsereggel rendelkező tagállam, amelyik mindig is meg akarta hódítani Európát. Most is be akarja húzni a csőbe, s paradox módon épp abból merít erőt, hogy a NATO tagja. Másként kellene a török vezetőkkel tárgyalni. Vagy megvédik Európát, vagy nem tagjai tovább a NATO-nak!
– Elképesztően alacsony szintre süllyedt a nyugati államok önvédelmi képessége. Belgiumban például nemrég oszlatták fel az egyébként jó működő csendőrséget! Hankiss Ágnes fideszes EP-kéviselő pedig arról írt a napokban egy tanulmányában, hogy az EU-ban a balliberális csoportok minden erővel akadályozni próbálták, hogy végre intenzív adatforgalom kezdődjék az európai titkosszolgálatok között, vagy hogy összehangolt intézkedések történjenek migránskérdésben, a terrorizmus elleni harcban…
– Erre egy amerikai filozófus tézisével tudok csak válaszolni, aki azt mondta: „a liberalizmus Európa öngyilkosságának filozófiája”. Érdekes persze, hogy a modern liberalizmus hazájában, Amerikában szó sem lehet a védelmi rendszerek gyengítéséről, ellenkezőleg! Tovább fejlesztették őket, méghozzá olyan szintre, ami európai szemmel nézve már idegen a sokat emlegetett szabadságjogoktól. Na persze ott él, ott állomásozik a globalista agytröszt! Az európai rendszerek gyengítése is a nagy stratégia része.
– Nyilván nem csak a liberálisok miatt nincs megfelelő kapcsolat az európai titkosszolgálatok között…
– Én úgy tudom, van kapcsolat, de a beáramlás mértéke meghaladta azt a szintet, amit még ellenőrizni tudnának a szolgálatok. Másfél, kétmillió emberről beszélünk csak a tavalyi év során. Az idei évre pedig két- három milliót ígérnek az előrejelzések, miközben már így is negyvennégymillió muszlim él Európában.
Ráadásul a politika kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy tudatosítsuk az európaiakban: háború van. Nem úgy működnek a dolgok, ahogy békeidőben természetüknél fogva működniük kellene. Például a letartóztatott Salah Abdeslam az ügyészt pereli titoksértés miatt. Hogy is van ez?
– Mit lehet tenni? Van-e erre az egészre valamiféle polkorrekt megoldás?
– Polkorrekt nincs. Vagy folytatódik minden, és akkor állandósulnak a robbantások, a feszültségek a tagállamok között, megosztva egyes országokon belül a politikai erőket. Miközben látható módon megerősödnek a radikális pártok és mozgalmak. Ráadásul az iszlám megtanulhat játszani a mi szabályaink szerint is, s akkor pártokat alakít, bekerülhet a parlamentekbe, egy-két emberöltő múlva minisztereket, kormányfőket is adhat, s ezután úgy szervezi az életet Európában, ahogy neki tetszik.
– Vagy?
– A másik lehetőség a határok azonnali lezárása. Hermetikusan. Nincs beáramlás, se illegális, se legális. Aki itt született, de most iszlamista mozgalmakhoz csapódott, azt ki kell utasítani Európából, méghozzá családostól.
Szűnjön meg végre, hogy: „jaj, a fiam ezt csinálta, de a társadalom felelős érte”. Már nem az a kérdés, hogy béke legyen vagy háború, hanem az, hogyan másszunk ki a háborúból. Vegyünk egy nagy levegőt, és jelentsük ki, hogy ezután más játékszabályok érvényesek. Diverzánsokról van szó, akik jelenleg embercsempészként vagy a terroristák segítőiként vesznek részt az Európa elleni invázióban. A háború törvényei szerint nekik még a hadifoglyokra vonatkozó genfi egyezmény sem nyújt semmiféle jogi védelmet.
– Egy dologról még nem beszéltünk: mit szólna Oroszország egy iszlamizálódó Európához?
– Hát ez az, egy ilyen folyamat feltétlenül aktivizálná Moszkvát, s ez további konfliktusokhoz vezetne.
Oroszország ugyanis így az iszlám harapófogójába kerülne, hiszen a Kaukázus vidéke iszlamizálódott.
Az orosz vezetés ebből következően tehát abban érdekelt, hogy Európa nyugati felén ne kapjon teret az iszlám befolyás. Meggyőződésem, hogy abban is érdekeltek, hogy a jelenlegi káosz megszűnjön, kapcsolatuk az unióval az embargó előtti szinten normalizálódjon, hisz ez az orosz gazdaság számára létkérdés.
– Miért éppen most robbantott az ISIS Brüsszelben?
– Szerintem Abdeslam miatt, akinek megeredt a nyelve. A sejt többi tagja attól félt, hogy órákon belül összedől az egyébként már előkészített akciósorozat. Feltételezem, hogy eredetileg húsvétkor akartak támadni.
Sokkal nagyobb olyankor a reptéren is a forgalom, jóval több áldozatot követelt volna az akció, ráadásul a robbantások szimbolikus értelmet is kaptak volna. Elvégre a húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe.
Sinkovics Ferenc
2016. 04. 01
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Európa öngyilkossága a liberalizmus

  1. Ehhez vegyük hozzá, amit most Brüsszel tervez a milliárdos nagyságrendű büntetést, ha nem akarunk idegeneket befogadni.
    Junckernek és a többieknek lámpavason kellene lógniuk, s azt hiszem ez sokak véleménye is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük