KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Erős rendőrség helyett erős hadsereget!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának újabb tiltakozó levele Orbán Viktorhoz és a Fidesz-KDNP-hez

Testületünk parancsnoksága tiltakozik először is az ellen, hogy az ön által vezetendő leendő kormány tagja lesz az a Sintér Sándor, akinek nemcsak hogy közös cége van Gergényi Péter volt rendőrfőkapitánnyal, de aki ki is jelentette, hogy üzlettársát nem tartja felelősnek a 2006. október 26-i brutális rendőrterrorért.

Testületünk követeli a magyar igazságérzet nevében, hogy az ön első kormányának legrosszabb közmegítélés alá eső tagját vegyék le a miniszterjelöltek listájáról, és a belügyi tárca élére jelöljön ki más, arra érdemesebb személyt, hiszen már a Nagy Francia Forradalomban is megfogalmazták, hogy az államban hasznos emberek vannak, de szükségesek nincsenek.

Tiltakozunk továbbá az ellen is, hogy leendő kormánya egyik első feladatául tűzte ki az ú. n. „félkatonai szervezetek” feloszlatását, a közbiztonságot pedig a rendőrség létszámának növelésével kívánja megoldani. A magyar nem bűnöző fajta, a kormány teremtsen munkahelyeket, és ne a rendőrállam rossz hagyományait építgesse tovább. A megromlott közbiztonságot pedig a rendőrség létszámának növelése nélkül is meg lehet oldani, ezt több fővárosi kerület és vidéki település példája is bizonyítja: ipari kamerák felszerelése a közterületeken és közutak mentén drasztikusan visszaszorítják a bűncselekmények számát.

Szeretnénk továbbá az önök által „félkatonai szervezeteknek”  gúnyolt hazafias érzésű közhasznú testületek megalakulásának a közbiztonság megromlásán kívül még egy okára rávilágítani. Az elmúlt nyolc évben a kápós-wilsonista kurzus a linderbélai nemzetpusztítás hagyományának szellemében leépítette a hadsereget, ami a fegyverzet példátlan mértékű leszerelése mellett a honvédség állományának folyamatos apasztásában, a kiképzés színvonalának lerontásában, és az állomány fizetésének drasztikus reálbér-csökkentésében nyilvánult meg. Csak az utóbbi másfél évben kétszáz jól képzett hivatásos és szerződéses magyar katona hagyta el a honvédséget, és ment a jobb megélhetés reményében a francia idegenlégióba. Mivel a mai leépített honvédséget inkább nyilváníthatjuk bábszínháznak, mint tényleges hadseregnek, a hazafias honvédelem szelleme a hivatásos hadsereg helyett a mi testületünkhöz hasonló, katonai jellegű szervezetek felállításában öltött testet.

Felháborodva állapítjuk meg, hogy miközben kormánya e hazafias szervezetek felszámolását, és a rendőrállam erősítését tűzi ki céljául (ennyi hadrafogható  embert, és ennyi költségvetési tételt vonnak el egy lehetséges hadsereg erősítés elől), addig állandó végveszélyben lévő Csonka-Hazánk hadseregének megerősítésére semmilyen lépést nem helyeztek kilátásba. Követeljük, hogy leendő kormánya a rendőrállam építése, és az önök kétharmados győzelméhez áttételesen hozzájáruló hazafias szervezetek üldözése helyett állítsák vissza a sorkötelezettséget, és építsék fel újra a Honvédséget.

Klutsik György, parancsnok


Szabad Riport Tudósító Iroda
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük